211992
-
ja ja előbb néztem :) csak kibírják...
Üzbééég meccsen még 2 gólt. 2-1 várok. xD -
Dean Winchester #114292 de ha ráklikkelsz akkor látod h 1 sárga van,viszont alapból ja mutatják a pirosat xD
diagoras remélem kibirja emberhátrányban:S -> itt viszont sajnos van piros :( -
Írj nekik.. Ott a fogadási azonosító..
Na Üzbegisztán 1 - 0 Kuvait
Nincs is piros.. Eredmenyek.com elkúrta xD -
miért törölték? :S -
minden esetre érthetetlen...
-
Na Üzbegisztán 1 - 0 Kuvait piroslap
Talán meglesz a 3 gól.
Néztem a meccset, mondom hagyjuk, kilépek, 1 perc és góól... Lol -
ilyet velem is csináltak betclicken.... -
bwin törölte a tegnapi nyerményemet gecc:D:D
tegnap jóváírték ma meg megyek fel az oldalra nézem -2kval kevesebb van:D:D
mekkora gecik
-
Narusco #114285 inkább csak sebes lett, de úgy néz ki begyógyult, a hamiltonból viszont ömlik a vér:D -
Odacsap77 #114284 Am nem a west ham győzelem kellet neki hanem a hoki mecsen amúgy egyszer nyert 5/3 kombival 20k ból 140k t meg focival 50k ból 110k t weed tegnap
-
Dean Winchester #114283 celtic vérzett már el :D idegenben meg nekem 200ft-ot megért :D
szóval ilyen indokkal... -
Narusco #114282 ezt most 0-1 hendis poénnak értetted, vagy 1-0-al megraktad? ha a második, akkor milyen indokkal? :D -
Kíváncsi leszek 101% :DD DE jó jöjjön is a hazai :) -
Dean Winchester #114280 igeeeen
eskisehirspor vezet :D csak tartsák meg az előnyt :P
am besiktas 1 gólt bekap szinte 101% -
Narusco #114279 nekem a kedvencem :) -
Értem. Remélem bejön :) 3/4be tettem én lehagytam a 163 Diagorasz - Ethnikosz Aszterasz H 1.83
Mára csak ez az 1 tippmixem van. Remélem nem az elsőn fog elmenni 14:15kor xDDD -
én bepakoltam sztem nyerni fognak -
mert nem ugyanaz bazdmeg :D -
Dean Winchester #114275 szerinted változik
egyébként meg módosul xD -
RÉSZBEEEN?? teljes mértékben :D -
Dean Winchester #114273 szted? :D h nyerjen :DDD
egyébként félek mert a lottózóba kb 3szor töltöttem ki a szelvényt
elöször 4 meccset bejelöltem majd 5.nél eltévesztettem a sort
másodszor meg a 3.meccs bejelölése utan kurtam el, úgy volt nem adom fel és kihagyom a liverpool-t meg a besitast de végül meggondoltam magam :S
a 2 db 2.5 overt egybe azt kalap de inkább maradtam az eredeti tervemnél, iggencsak örülnék ha telibetalálnám a szelvényt :D -
Ezt miért ajánlod Weednek? :D -
Dean Winchester #114271 1 perc megnézni :D
am ja részben igazad van xd
-
ha rámész, akkor megmutatja (ha jól emlékszem)
de inkább megmondom: oddsváltozás -
Dean Winchester #114269 szorzóváltozás :D vagy növekedett vagy csökkent, nem lényeges -
Dean Winchester #114268 no először is hajrá Eskisehirspor
2.szor meg hajrá gólók az arsenal meccsen
félidőben várok 1 hazai 1 vendég gólt kb
a maradék betclickes pénzem -> remélem valami bejön
-
Ferrari23 #114267 :D:D Arsenal mellé akarom csapni, csak welszben nem vagyok jártas :D -
Megkérdezhetem hogy a tippmix.hu-n a nyereményszorzók mellett mi aza zöld felkiáltójel?
előre is kössz. -
Mert a részletekben való fogadással mindig megszívtam. Bár lehet h. 2x 15k lesz vagy nem tudom. A kínálattól függ.
1x megfogadom a 30k 1,5 akkor 15k a nyeremény. Ez után már a "bónusszal" játszok "csak".
-
Narusco #114264 de miért akarod egyben letudni ?:D lehet azt ötösével is :D -
Narusco #114263 ez a mai nap egyetlen olyan meccse amire szívesen teszek. -
Jövőhéten legyenek jó meccsek... 30kval kell fogadnom 3x min 1,5ért... -
Ferrari23 #114261 Erről véleménye valakinek?
Carmarthen - TNS
-
Mindenhogy.. xD Szerintem még alszik.. DU késő DU kiderül xD
Hajrá az Arsenallal :) -
02 Ipswich - Arsenal V 1.30
Eredő odds: 1.30000
Tét: 6600 Ft
Várható nyeremény: 8580 Ft
na akkor megvan a mai izgalomadag is :D
weed él egyáltalán még? vagy a fiúk a klubból kikészítették fizikailag??? :D -
Dean Winchester #114257 Palermo - Chievo
Delio Rossi azon kevés edzők közé tartozik Olaszországban, akik szeretnék megnyerni a kupasorozatot. A Palermo szakvezetője kijelentette, hogy mostani csapatával ugyanazt akarja átélni, mint 2009-ben, amikor még a Lazio trénereként emelhette magasba a trófeát. Ehhez a legjobb tizenhat között a Chievót kellene búcsúztatni, s a bajnoki helyezések tükrében ez nem is lesz annyira nehéz feladat. A hazaiak ugyanis a Juventust és az Intert is megelőzve az ötödik helyen tanyáznak jelenleg, míg a veronaiak meglehetősen közel állnak a kiesőzónához. A Palermo nemzetközi kupainduló révén most mutatkozik be a sorozatban, miközben a Chievo már két ellenfélen is túljutott.
Az másodosztály végéhez tartozó Sassuolo 2-0-val, a Serie B-ben jelenleg vezető Novara pedig 3-0-val búcsúzott a Chievo második csapatának köszönhetően. Merthogy Stefano Pioli eddig úgy fest, nem azt a nézetet vallja, mint kollégája, igaz az eddigi találkozók az eredmények tanúsága szerint nem is igényeltek erősebb csapatot. A két együttes egyébként három nappal ezelőtt a bajnokságban is összefutott, akkor Veronában 0-0 lett a vége. Delio Rossi szerint azonban ez egy másik meccs lesz, két másik csapattal – ez a nyilatkozat azért némileg ellentmond a korábban megfogalmazott győzelmi reményeivel. De azért a szorzóknak megfelelően így is a Palermo a találkozó esélyese, viszont az első gól szerzőjének megtippelésére nem vállalkoznánk... De még a két kezdőcsapat összetételére sem.
Ipswich Town - Arsenal
Mondhatni, megtette végre hatását az a fél évtized, amelyet trófeagyűjtés nélkül töltött el az Arsenal: Wenger mester idén szokásával ellentétben már nem a csikócsapatot küldte pályára a Ligakupa találkozókon. Így aztán az elődöntőben találják magukat az ágyúsok, és ennél kedvezőbb sorsolásról nem is álmodhattak volna. A másik ágon az élvonalban csak botladozó West Ham és Birmingham maradt állva, míg Samir Nasriékra a pontvadászatban csalódást keltő Ipswich vár – a traktoros legények a második vonalban a kiesőzóna szélén állnak, így már az is nagy meglepetés lenne, ha a döntős kiléte egyáltalán kérdés maradna a londoni visszavágóra. Persze, ehhez a hazaiak magyar válogatott kapusának, Fülöp Mártonnak is lesz egy pár szava!
Igaz, a hétvégén szegény Marci sem tudott segíteni, amikor az egyébként szintén formán kívül lévő Chelsea 7-0-s verést mért rájuk a Stamford Bridge-n. A csapatot már akkor is Ian McParland másodedző irányította ideiglenesen, mint ahogy teszi ezt majd ma este is, hiszen Roy Keane-nek néhány nappal korábban már megköszönték a munkát. Az Ipswich 1-0-s vereséget szenvedett a Nottingham Forest-től amikor legutóbb hazai pályán játszott, és mivel kilenc bajnokiból az volt már a hetedik vereségük, az ír szakembernek nem lehetett maradása. Helyét hosszú távon az a Paul Jewell veszi majd át, aki két és fél éve nem edzősködött, viszont specialitása a feljutás… nos, itt először a bennmaradást kell biztosítania, de előtte vár rá még egy londoni visszavágó is, melyen már ő irányítja a csapatot az Arsenal ellen.
Persze, ha a játékosok nem vigyáznak ma este, akkor az Emirates gyepén már ifikkel találják magukat szemben. A kupában persze bármilyen meglepetés előfordulhat, de jelen esetben ezt nagyon minimalizálja az a tény, hogy nem 90, hanem 180 perc alatt dől el a továbbjutás. A londoniak nincsenek bombaformában, de a hétvégi, Leeds elleni FA kupa 1-1-et leszámítva nem is nagyon panaszkodhatnak; a Chelsea-nél, melyet nemrég le is győztek 3-1-re, mindenképpen jobban megy nekik, tehát miért ne menne Ipswich-ben is? Fülöp Marci miatt reméljük, hogy nem így lesz, de könnyen megeshet, hogy akár három- vagy négygólos vendégsiker is lesz a dologból. -
Ehh, jól megszívtad akkor S: -
Dean Winchester #114255 brisban gólvonalról ment majd felkontráztak azt kihagyják a ziccert :D -
Dean Winchester #114254 fasza h betlicken csak a 7.5over van (8.00) 9 percel a vége előtt -.-
nembaj akkor marad az öreg 2szeló :D következő gólt hazai lövi / vendég
mindkettőre raktam azt kész :D
vendég lövi az jobban hozna ^^
-
Dean Winchester #114253 Central Coast
3 - 3
Brisbane
mivel jött a 2.5 over :D poénból bepróbáltam a 4.5 overt :D
piros a vendégeknek azt úgy egyenlítenek :DDDD
mehet a 6.5 over :P