211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Tomasz020
    Atl. Madrid - Mallorca under 2,5 talán
  • xxxboyxxx
    Én is Japánra fogdanék inkább mert valamiért több esélyt látok a gyözelműkre, megnéztem pár korábbi mecset és szerintem jobbak. A mostani helyzetet sajnos nemtudom de unibet-en fogadok majd és tudom nézni élöben tehát majd szurkolok :)
  • AlieN911
    a Japán meccs sztem sima győzelem lesz, mivel jobbak is, plusz mint Te is mondtad kiesett már SZA így komolyan se fogják venni. De aztán lehet próbálnak egy becsületszerzést, de sztem felejtős xD HONDA majd baxik 2öt..

A Jordán meccs izgibb lesz sztem :D
  • bakkerman
    japán meccs inkább X2 lesz,Szaúd Arábia kiesett,így tuti nem fog nyerni,Japánnak meg kell minimum a pont
  • Effe88
    mára
    crotone-reggina h gól
    nantes-troyes h gól
    oberhausen-herta h gól
    annagennisi-etnikos h gók-mind 2cs.gól(h 6m.n.l.gólt de ezt a meccset nem találtam a bwin kínálatában pedig fel van tüntetve pl,eredmenyek.comon hogy ma lesz 14:00kor)
  • bakkerman
    abaqoos-ra csinálsz egy accountot,raksz fel annyi pénzt amennyit az expektre is akarsz,azonnal megjelenik a pénz,onnan pedig expekt,és ott is azonnal megjelenik
  • xxxboyxxx
    És az este szerintetek ?
  • AlieN911
    Üdv

Én Japánt és Jordán 1X tettem. Japánt azért mert japán fan vagyok (logó..) Jordán meg sztem vagy nyer vagy X-el, amit láttam a csapatoktól..
  • xxxboyxxx
    Szép jó reggelt mindenkinek !
    Mára valami tuti fogadható labdarúgás ?
    Amiket én mára kinéztem azok a következök: (összes labdarúgás)
    Jordánia - Sziría
    Szaúd-Arábia -Japán
    Nantes - Troyes
    És az este csucspontja amire biztosan fogadok csak nemtudom még hogy :)
    Atlético Madrid -Mallorca

Tippek ? ti ezek közzül melyikre fogadnátok és mért ?
    Köszi

• AlieN911
    Hehe.. a tenisz sztem elment.. első szettet 6-1 re nyerte az ellenfél.. még hozhatjuk a 2. szettet, de sztem így kemény lesz..
    Másik 2 jól áll.. :D
  • grebber
    Telstar - NAC Breda V
    Rangers - Inverness CT H
    Manchester City - Leicester H
    Wolverhampton - Doncaster H

Vélemény/ellenvetés?
  • AlieN911
    Én is, különben buktam a többit is xDD Rendes játékidős, szal lesz min izgulni este, bár ne legyen igazam :D ...7,2...

Gyors összedobtam egy teniszt, mindjárt lesz, remélem jól kezdem a napot :)
  • Ferrari23
    Köszi!!! Nekd is grat, 2 NHL-t még sose sikerült eltalálnom :D Remélem a harmadikat is behúzod :D
  • AlieN911
    Grat

Legalább szép kerek, okt 17 - > jan 17
  • AlieN911
    Szaúd-Arábia - Japán 2 - 1.50
    Jordánia - Szíria 1X - 1.45
    @2.18

Mehet kora délutánra?
  • Ferrari23
    Egyébként elég meglepő nekem, hogy a Patriots-ot elverték :D

"olyan esemény következett, ami emberemlékezet óta nem volt, Tom Brady az ellenfél egyik játékosát, David Harrist találta meg passzával (interception)."

"október 17. óta első Brady rontás"

Ehhh :D Én nem nagyon követem az NFL-t, de ez elég dúrva, hogy október 17. óta....
  • Ferrari23
    Patriots - Jets over 44,5

Végül csak meglett, de elég necc volt ahogy nézem :D A negyedik negyed 14. percében lett TD, azzal lett 42 pont. És aztán 1 perc alatt valahogy összehoztak még1 TD :D:D:D:D
  • AlieN911
    De jó erre kelni :) 3 NHL-t megtettem, abból 2 jött éjjel. 1 pedig 19kor lesz ma. Remélem bejön. :))

• kraawz
    először utalni kell pénzt a moneybookersre, addig nem tudsz semmit csinálni.

Azt meg lehet simán bármelyik banktól, mert egyszerű banki utalásnak számít.
  • jhetedikj
    az a baj már múltkor mikor pokerstarsra akartam feltenni akkor sem működött, most is ezt írja:

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.
  • szomferi
    hát ezzel pedig nem kéne :D

Dean: szexuáljalak szájba, mondtam már hogy tedd be a streamek közé ezt :D --> stream
  • jhetedikj
    már megpróbáltam sajnos..

most ezzel is promlémám van, nem részletezem majd megpróbálom megoldani valahogy, de köszönöm :]
  • szomferi
    STOP
    meg ne próbáld :D

hozz létre egy MoneyBookers számlát, oda egyből tudsz feltolni BÁRMILYEN bank kártyájával, ahol van 3 számjegyű bizt. azonosító
    és expekten belül kiválasztod hogy MB feltöltés, 2mp és ott a pénz :]
  • jhetedikj
    a baj az, hogy a bank ahol vagyok, nem támogatja az online szerencsejáték és így nem tudok kártyáról feltenni pénz, de megpróbálom átutalással, csak az kicsit több idő sajnos

azért köszi
  • Effe88
    expektre rámész utána a kis magyar zászló melett megtalálod azt hogy segítség->rákkatintasz->és ott mindent leírnak neked,több féle feltöltési mód van...
  • jhetedikj
    hogyan rakjak fel pénzt expektre valaki tud ebben segíteni?
  • CB SNIPER #115795
    jo kis meccs :D:D
  • Effe88

nem jött össze:D
  • Dean Winchester
    török kupa :D aki tudja az a bucaspor gólt sztem rakhatja :D
    mellé mehet majd az oberhausen , mallorca gól is
    esetleg jordánia gólt lő
    japan 1.5 over meg elég halványan
  • w77d
    hehe amit nyertem a barca 5.5 underen most szépen felbasztam a pirosra és vissza is küldtem a pénzt az előző gazdájának XXXD
  • tviktor91
    Jövö het vegere egy real es arsenal gyözelem közel 1.5-t er.:O
    Mar tervezem h mi legyen xD
  • Ferrari23
    Hétvégi NFL meccseken szinte mindehol jött az over, mondom megteszem már Patiots - Jets overre :D első negyed végén 3 pont :D:D:D:D Tuti itt nem lesz meg :D:D Már 2,3-at adnak overre, én még 1,7-ért tettem :D:D Na de hátha belehúznak :D
  • Effe88
    köszi!
    még nem néztem át majd beírom ma vagy holnap;)
  • Dean Winchester
    hertha 7 meccse nem játszott 2.5 overt!
    odavágón 3-2re nyert :D sztem jó szaftos 2-2 lesz holnap (-> aztán jön a nagy 0-0 :D
  • zstomi777
    grat grat. elég faszák a tippjeid figyelgetem már egy ideje, én is általában gólokban játszom. holnapra van valami tipped?
  • Dean Winchester
    faxa
    idegenben 1-2re nyrnek otthon meg kikapnak :D
    benfica meg emberelőnyben nem tud 1 gólt lőni :D annyira kemény ez már xD
    a lényeg h legalább minden tippem buktam volna erre a meccsre
    mindkét csapt gólt lő
    hazai gól
    1.5 over
    dnb hazai
    1x
    x
    minden XD