211992
-
shyter #117028 ok köszi, de elment a szeló:S:S 2mp-en múlott:@:@:@ -
Igen:)
Nfl ben is gondolkodok, de annyira eltérőek a vélemények, minden esetre a packers nagyon jó. -
bezony, a 65. percben esett a perui gól... -
nem a color egyenlo greennel, hanem a szin... elég idióta megoldás :D
meg fent ki van téve három szín, klikk rá aztán nem kell írogatni :] -
shyter #117024 Vagy mégse?:@:@
64:57-kor gól?????!!!!!!???:@:@:@ -
shyter #117023 [color=green]Peru - Argentina Összes gól szám a között 55:00-64:59 Tét: 0.5 gól alatt 1.25 Tét:15000.00/Lehetséges nyeremény: 18750.00 HUF[/color]
Ennyi prioslapot a meccsen:D Perunak 1, Argentínának 4:D Első piroslap Argentina 3,5-ért?! xD -
CB SNIPER #117022 huha két NFL is van tippmix lehetöségek közt de faszom miért midnig vasárnap vicc addigra eljátszom a lovémat...:/ -
akarod mondani NHL :D -
pont a péntektől vasárnapig, amikor az esetek 80%-ában ezekre a napokra nem is emlékszek? XXXD -
Calgary - Minnesota V
Azthiszem ma nálam ebben kimerült az nfl:) -
na jó ötlet :D -
CB SNIPER #117017 egy lehet nem is olyan izgi inkább a péntek szombat vasárnapot :D:D mondjuk off topikba ha 1x igen ráérsz :D -
bazz tényleg elmesélhetnéd egyszer egy napodat ébredéstől fekvésig :D
mit csinálsz, stbstb -
nem szeretem a májat XXXD -
az meg olyan mint a retek ízre XXXD -
Haggyad mar geco...libamajat eszik minden nap ,miközben a puncikabrioban dug a kurvakkal xDD -
még nem ettem tintahalat :D -
IIiiii de meg lehetne kuralni katalin prery-t...most jöttem ra h nem is olyan rossz sminkelvel. -
Ja te miröl beszelsz he?
5-0 lett az odavago akkor meG? xD A cel az h rugjanak egy golt,es pihenjenek egyet,mert az nem igazan normalis hogy hetente 2-t jatszanak,ha meg jön a BL akkor 3-at is akar.. -
shyter #117009 NHL gólokban szegény meccset kérnék éjjelre a 3 meccsre. Under 5,5gól 2/3-ban -
az a szar hogy először nagyon kemény, de aztán hamar lágyul.. ízre leginkább a géz+tintahal keverékére hasonlít.... -
New York Rangers - Toronto Maple Leafs
under 5.5 kell!
(+NYR,Florida,Minesota rendes játékidős)
Na jó éjt mindenkinek -
CB SNIPER #117006 :D:Dmég sosem ettem tippmix szelvényt..izre milyen?csirkeszerü? :D -
aztmondom szar a barca, aztmondom szaar a barca, szaaaaaarfos baaarca, rühesfos baaaaaaaaaaaaarca -
Betis 10,2 -> 15,3k -
CB SNIPER #117003 ezaz add ki magadbol nemszégyen gyerünk sirjál csak a vállamon az igazi férfiak érzékenyek!! :D:D
gyözni akarás...már gyöztek :D:D lentebb is irtam miért kéne 110%on hajtaniak magukat full A keretes kezdö 11el sérüléseket kockáztatva beleadni semmit :D most komolyan az tényleg köpet szar aki emberelönybe nemtud golt rugni láttunk is rá pár példát de hány olyan csapatot látunk nap mint nap ami "a gyözni akarás legapróbb mozzanatát se nyújtja" LOL szerinte mnaponta vagy ötöt és itt a lényeg szoval ezzel indokolni hogy mekkora trágya fos...kicsit erös ...de azért Cool Story bro!! :DD:D:) -
shyter #117002 Egy kis apró a barca meccsről a végén:D
-
Dean Winchester #117001 és bazdmeg most azt a 7k-t nem az 5.5 overre teszem hanem az underre mennyit nyertem volna :DD ááá
a legszánalmasabb h szemeztem a betis sikerrel 1.5ért de eszembe jutott az odavágó mikor a barca az utolsó 10percbe rámolt be vagy 3at :( -
Dean Winchester #117000 na jó ehhez csak azt tudom mondani,hogy keresztapám az beállt sportorvosnak aztán vezetett az ő csapatuk a játékos meg ennyit mondott " feri bá nem kell annyira fújni mert nincs gond "
na bazdmeg ez a jó öreg magyar mentalitás :DDDD -
Dean Winchester #116999 azért miylen faxa félidőben 4 gól 2.félidőben 0 gól :D
barca meg nem is erőlködik h legalább X-re hozza ami elég szégyen :S
egyszerűen szánalmas!
hol vannak a barca drukkerek?:D most istenítsék a csapatukat h ennyire szarok :DDD
3-1re kikapnak egy betistől!
azért ez is a barcát minősíti h ha megy a rotálás akkor kalap szart se ér a csapatuk a szokásos kezdő 11en kívül!
ennyit a nagy barcáról,az az igazán jó csapat amelyik nem csak egyfajta felállással tud meccseket nyerni sztem , no meg mindig a győzelemre játszik!
barca most mit csinált? alig ment előre,nem is tudott de a betis bár tudták h esélyük nincs atj-ra azért mentek előre és nem ültek rá a 3-1re!
barca és inter egy köpet *****se ért!
egyik emberelőnyben nem képes még gólt lőni míg a másik meg a győzni akarás legapróbb mozzanatát se nyújtja :S
-
CB SNIPER #116998 ez is jó ötlet...nah de akkor ronaldo mennyit játszana meg mariska egész szezonban kapnának 90percet :D::DD -
Kicsit több, 600 Ft. :D
Ilyenkor persze nem merek nagy tétet rakni. :) -
0:0-as meccsen en is bevezetnek egy pontlevonast de aze nem 6 pont.
+
Szineszkedesert vagy serülesert 10 perc pihenö.Mert az mar nem vicces hogy percenkent összeesik valaki a vegefele hogy huzza az idöt,odarohan a mentöosztag lefujjak varazs sprevel a sebet es rögtön ,meggyogyul..aha a lofszt...ha serules van ha nincs,leviszik szepen a palyarol es 10 percig "apoljak" csak nyugodtan,hiaba hogy mar 3 perc mulva jol van,akkor is kötelezö lenne kint dekkolni.Ekkor mar meggondolja az ember hogy erdemes e 10 perc piros lapot kockaztatnia,vagy kibirja azt a fajdalmat a palyan is... a szineszkedöknek meg ezzel befellegzett. -
CB SNIPER #116995 az elsö szabály jo..dehát most második...abban is van igazság nah de ha végig gondolod egy már eldölt továbbjutásért kockáztatni esetleg egy messi villa stb stb sérülését? lehet honapokra kidölve lehet két sérülés is...neméri meg :/ de az elsö szabályt azt támogatom :D -
CB SNIPER #116994 elsö ötletem az olympiakos hát nagy mázli hogy kihagytam de a porto twentég igen bánom igy utolag...nah de mindegy :/ söt a benfica is nyert :o -
gyerekek rohadjak emg de szerintem a focinak a nyerésről kéne szólnia és arról hogy mindig a legtöbbet adja ki magából a csapat.. én egyszer úgyis hatalomra kerülök és akkor kapásból két szabályt vezetek be a FIFA szabályzatba XD
-a 0-0-ás meccsek után mindkét csapatnak -6pont
-ha az első fordulón egy csapat minimum 3 góllal jobban teljesített, akkor amennyiben a második fordulót elbukja, úgy 6pont levonás jár....
basszák meg ezt a néha játszok néha nem hozzáállást. akkor néha kapjanak pénzt néha nem. Én ilyet csinálnék a munkámban tudjátok mi lenne már? Az a minimum, hogy egy fillér nélkül és munka nélkül basznék egy mókust az erdőben mert más nincs.... -
mennyi az a durva? :D
netán 500ft? :D:D -
FC Twente Enschede - Heracles Almelo 1 1.25
OSC Lille - AS Nancy Lorraine 1 1.40
Inter Milan - AC Cesena 1 1.20
Összesen: 2,10
Elég durva összeg ment rá.
-
Dean Winchester #116990 ja megszoktam ha valami kell akkor ez van :D majd jön a barca kapufa ill. betis kihagyja a büntetőt? -
A Barca csak ne csináljon semmit. Fúújják le