211992
-
CB SNIPER #117268 szurkoltam hogy a milan kapjon ki a fszba de akkor most szurkolok hogy tartsa a kettö nullát :D
amugy csiplek mindig a 2-3 évvel ezelötti taktikomra emlékeztetsz és annyira hiányzik...szépek a szeloid is btw DD -
amúgy a kurva... 

jönni fog, ne rinyálj :D -
VPersie #117266 ÜDV!
Hajrá Milan!
Online:
14 Izland - Norvégia H 1.30
12 Dél-Korea - Szlovákia H 1.45
22 Hämeenlinna - Tappara H 1.75
25 Ässät - Lahti Pelicans H 1.52
30 MODO - Frölunda H 1.95
50 Milan - Bari H 1.25
Eredő odds: 12.22187
Tét: 1200 Ft
Várható nyeremény: 14665 Ft
ÉS:
-
Odacsap77 #117265 faszom barca meccsen 149 nél több kosár kéne de már nem lessz :@ -
Odacsap77 #117264 Amúgy meg az Olympiakoson fog elmenni a szelvényem(ünk) -
egy kis eszmefuttatás holnapra:
Hamburg - Frankfurt
A legnagyobb kérdés most az, vajon mindenki „rúdja” marad-e Hamburgban, vagy fél évre visszaszipkázza őt a madridi testrabló banda?! Az ImTech Arénában rendezendő pénteki Bundesliga-nyitányról most csak röviden, célirányosan és velősen fogalmazzunk meg pár jópofa gondolatot, mivel annyira unalmasnak ígérkezik az egész, hogy én is inkább a bulit választom ehelyett a meccs helyett. Aztán szombaton jöhet az összefoglaló...
„Szerintünk nyerni fog a Hamburg, de bizonyosan nem veszít pontokat. Armin Veh legénysége a tavaszi első fordulóban könnyedén győzött Gelsenkirchenben a Schalke vendégeként, és bizony az előző meccsen a most vendég Frankfurt nagyarányú vereségbe szaladt bele hazai pályán a Hannover ellen. A tippünk tehát az, hogy az északi kikötőváros gárdája három ponttal gyarapszik majd, de a biztonság kedvéért odarakhatjuk mellé az X-et is. Nézzük meg, legutóbb 1998-ban termett babér a vendég csapatnak, az elmúlt évek nyomasztó hamburgi fölényt jeleznek nekünk. A vendégek kimozdulva stadionjukból, utoljára október végén nyertek, azóta bizony csak egy pontra futotta tőlük. Elnézve a viszonylag jó két védelmet, no és a Frankfurt támadósorát, nem várunk sok találatot, jónak ígérkezik a -3,5 opció, és emellett meggyőződésünk, hogy odahaza maradnak a pontok...” - próbaképp megpróbáltam én is egy igazi „Tuti” elemzést rittyenteni. De ez vajon jó-e így? Ugye, hogy nem... Ennyiről szólna egy futball-mérkőzés? Előző eredmények, statisztikai adatok és egymás elleni mérleg? Brrr. Talán nem ártana néha BuLi-meccseket is nézni ahhoz, hogy véleményt mondjunk valamiről.
A Hamburg a Schalke ellen győzött Gelsenkirchenben 1-0-ra. Aki végig bírta szenvedni azt a meccset, az megállapíthatta, hogy a Királykékek ötlettelen, lassú, körülményes futballt játszottak, messze voltak a csúcsformától. A Hamburg pedig köszönte szépen, a második félidő elejét megnyomta kicsit, RvN pedig egy szerencsés találattal eldöntötte a mérkőzést. Ott egyikük sem érdemelt volna győzelmet, mert Veh-legényei is ugyanolyan kilátástalanul, ötletteleül, körülményesen nyomták, mint a Schalke. A Frankfurt pedig egy igazi lúzer csapat, a Hannover úgy kontrázta szét őket, ahogy akarta. Arról a meccsről sem lehet sok érdekeset elmondani, meddőn nyomta a Frankfurt, Skibbe pedig képtelen volt belenyúlni a csapatába. Volt néhány helyzetük 0-2-nél, de abszolút nem éreztem azt, hogy itt még bármi megeshet.
Ki fog itt gólt lőni? Tehetjük fel az egyszerű kérdést. Talán Ruud igen, de tudjuk, hogy ő Madrid felé tekintget. Akar-e szépen búcsúzni azoktól, akik megszánták akkor, amikor senki sem bízott benne? Talán igen. Ott lesz mellette Ben-Hatira, aki eddig egy igazi vicc kategóriája volt. Elia és Pitroipa nem rossz szélsők, de Skibbe nem kicsit fogja lezárni a széleket, és középre helyezi a hangsúlyt. A hazai védelemben még mindig nem lesz Mathijsen, aki azért a lassúsága ellenére sem rossz védő. Helyettese ez a Kacar-gyerek, aki elég könnyen zavarba hozható ezen a számára idegen poszton. Talán ennyit lehet megemlíteni előzetesen, és azt, hogy Gekastól sokat nem lehet várni, múlt héten is halovány teljesítménnyel rukkolt elő, az őszi formája elillanni látszik.
Én a Frankfurt kiszámíthatatlansága miatt nem mennék rá a semmit sem érő 1X-re, hanem inkább a 2,5 gól alatti opciót választanám. Nem elhibázott lépés ez, mivel a vendégek nem egy gólgyáros csapat, a 24 szerzett góljuknál csak a Köln és St. Pauli lőtt kevesebbet. Egyedüli normális ékjük a görög, de őrá már figyel minden ellenfél. Az egy csatárral támadó vendégeknek maximum egy pontrúgás lehetne az esélyük, de a Schalke is ezekre szokott játszani, és elég szépen levédekezték ezt múlt héten. A Hamburg előző fordulós játéka szintén nem a sok gól felé mutat, azonban Nistelrooy mindig megvillan egyszer. Az ő góljával nyugodtan lehet számolni.
A péntek este szelleme 1-0-át mondat velem, de nézzük meg azt, mi van, ha mégsem jön ez be. Trükközzünk egyet, és inkább egy alaptipp under 2,5 gól mellé megpróbálnék egy biztosítást, mégpedig azt, hogy 2 vagy 3 gól lesz a meccsen. Erre szerintem azért van szükség, mert benne van a találkozóban a 2-0, 1-1 és 2-1 lehetősége is. Első kettő lenne az ideális megoldás, de nem mehetünk el amellett, hogy a nagy bajonkságok közül a Bundi a leggóldúsabb. Tehát lehet egy vendég gól is, ami tönkretehetné az egész tippet. Épp ezért, ha véletlenül 3 gól születne, akkor ezzel minimalizálni lehet, sőt nullára redukálhatjuk a veszteséget. Három gólnál többet sehogy sem nézek ki a meccsből, kutyaütő módon kezdtek a frankfurtiak, és Skibbe is elég tanácstalannak tűnt számomra!
tipp1: 2,5 gól alatt
odds: 2.05
fogadóiroda: expekt
tipp erőssége: 6/10
tipp2: 2 vagy 3 gól
odds: 2.00
fogadóiroda: expekt
tipp erőssége: 6/10
hajnali/reggeli tenisz: Wozniacki, Verdasco, Berdych szerintem vállalható
-
miluu92 #117262 Tenisz srácok ki mit mond hajnalra?:D -
az a magyar gól, takarodj -
de a JYP már tuti bajnok, számukra tét nélküli.:(
de sajnállak.. majd hétvégén nyersz hawer:) -
peeersze az a szelóm is menjen el... -
nyugi meglesz az... remélem legalábbis :D -
hétvége ezekre gondoltam:
1.
145 Freiburg - Nürnberg H 2.11
nagy téttel
2.
140 Dortmund - VfB Stuttgart H 1.50
195 Valencia - Malaga H 1.41
252 Anderlecht - Standard Liege H 1.61
közepes téttel
3.
153 Manchester Utd. - Birmingham H 1.20
192 Sevilla - Levante H 1.38
159 Cardiff - Watford V 3.05
158 Barnsley - Swansea H 3.05
197 Heracles - AZ Alkmaar H 3.05
215 Groningen - Twente H 2.47
250 Villarreal - Real Sociedad H 1.46
223 Fiorentina - Lecce H 1,45
poénszeló, kis téttel
vélemények? -
Odacsap77 #117256 lol olimpiakos nevetséges 24-29 xD -
DVilla7 #117255 JYP köcsög 1 csapat multkor megraktam kikaptak a faszba nekem is 1 komoly összeg ment le a klotyón:D
Miért nem raktad meg az Ässät-ot?? nekem bejött:S -
CB SNIPER #117254 de miéééééért 250-250k-kat raksz ilyen meccsekre??EMBEEEEEEEER ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
Odacsap77 #117253 Francia siker kell + barca siker+olimpi + barca meccsen 150 en több gól és nyerek 1000 ft ot XDDD -
szerinted miért vagyok ilyen indulatos? tegnap a barca miatt törtem zúztam ma meg a jyp miatt... -
hát mert egy fasz vagy, azért :D
fél milla bazdmeg... abból vettem volna már egy automata PRC200-ast, egy 46-os Pana plazmát, maradékot meg eltettem volna -
CB SNIPER #117250 fél millát? :DDDDDDDDDDDDDDDDD ember te nemvagy komplett :DDDD -
Odacsap77 #117249 150 nél több kosár kéne barca meccsen :S -
gyűlik a faszt.. a tegnapi szeló+ a mai Jyp egy fél millát vett ki a zsebemből XXD -
akár, nekem is kell a poénszelómhoz :D
de a két kosár a legfontosabb :D
bár nem tudom miért tetted meg a magyarokat, de remélem csak bejön... gyűlik a TV ára barátom :D:D -
hajrá! meg hajrá Magyar kézisek!! -
Én kifejezetten szeretem nézni a kézilabdát. Gyors, pörgős, tele van feszültséggel, látványos. Könnyed szórakozást biztosít. -
na Barca és Olympiakosz, hajráhajrá :D -
DVilla7 #117243 xD No comment -
CB SNIPER #117242 te huzogattad elöttem a volt csajomat? :o nemkéne xd -
DVilla7 #117241 na ne már nekem is kézis volt az exem :D
Amúgy tényleg vicc és érettségin lehet választani ezt a szart vagy a focit:D
-
CB SNIPER #117240 amughy is többet nézni? ezt? :o pff ez is kinszenvedés volt vicc egy sport..az exem kézizett...egyszer megkellett vele néznem egy magyar kézi meccset hát életem legborzasztobb 1 orája volt szerintem :D -
CB SNIPER #117239 pff hát igen eléggé mondjuk a 10 perctöl a 45.ig :D -
CB SNIPER #117238 51 :D::D:D:D: -
Ti egy pillanatig is kételkedtetek az izlandi sikerben? Tessék kicsit több kézilabdát nézni. :) -
HAJRÁ Barcelona & Milan!! -
Ferrari23 #117235 Na ez a mák basszátok meg :D:D:D:D:D:D:D
Izland - Norvégia 51.5 gól alatt :D:D 51 lett :D:D
20K --> 35K
Izland - Norvégia 1
20K-->26K
Dolgohoz hozzátartozik hogy hifken buktam 20K, szóval idegből fogadtam élőben :D, bemákoltam, így visszajött a 20k :D -
DVilla7 #117234 Ebben is megegyezik a véleményünk:D
Milan Sporting Djokovic És U20 Brazil győzelem és 1 ezrest nyerek:D -
miluu92 #117233 Na akkor izgulhatunk a másik 2-ért:). -
CB SNIPER #117232 Izland - Norvégia 1.30 / 9.65 / 3.65 H -
CB SNIPER #117231 6GÓLLAL és 8 perc van hátra bocs a sok commentért de annyira izgiiiii :d -
CB SNIPER #117230 4 Góllal megyünk gyerünk vaze -
CB SNIPER #117229 mellesleg mind az izlandi mind a norvéb csajok közül elfogadnék egyet egyet...tele vannak szökékkel amugy is ök a favok :D