211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • xxxboyxxx
    5-5 :D Hajrá Fede :D
  • xxxboyxxx
    De elég szoros sajna mert jelenleg DJOK vezzet nem pedig Fede :S És én az elsö setre is tettem egy keveset.
  • BlackIQ
    Helló! Mára mit ajánlotok megtenni? Meg esetleg holnapra? Köszi! :)
  • szomferi
    tettem volna de már nem volt a tippmix kínálatában :/
  • AlieN911
    SZKA Szentpétervár HAJRÁÁÁ
    xDD
  • AlieN911
    Federer, most kezdődik, remélem behúzza.. Rátettem meg a holnapi(nem vettem észre h. holnapi) Murray-ra.

Mai foci eléggé gyengécske..:S
  • AlieN911
    Ott is a válasz :D Látod, ennyiből is lejött amit akartam..

Szóval akkor:
    DKorea-Japán- jól játszott az Dkorea csapat, (bár japán szarul,hibáztak sokat..) necces volt, nagy vonalakban egy szinten lehetnek..
    Ausztrália-Üzbég Erről nincs mit mondani.. Eddig jól nyomták az Üzbégek, valszeg összetörtek a 2-3. után..

Dkorea-Üzbég.. Szerintem Dkorea 3. lesz, de kicsit neccesebb lesz, csoportokba 7/3 ill 6/3 gólátlaggal, bár mások voltak a csapatok.. Bár ha 11esekre kerül a sor, akkor Dkorea nem biztos h. behúzza..

Ausztrália-Japán.. Két esélyese a tornának. Itt bármi lehet... DélKorea-Ausztál meccsen Korea szerzett vezetést 1 fiben, 2.ban egyenlítettek az Ausztrálok, és 1-1 lett a vége. Na mivel Japánokkal "nagy vonalakban" egy szinten vannak, bár a döntőre összekapják magukat, szóval én egy jobb Japán csapatot várok a döntőre, bármi lehet.
    Japán fan révén én a Japánokra rakok. Ennyit tudok írni. (plusz, egy ÁZSIA kupát ne az Ausztrálok nyerjék, legalább a győztes szeme legyen ferde.. xDDD)

Písz..
  • xxxboyxxx
    Ti fogadtok rá amugy ?
  • CB SNIPER #120083
    szerintem is ök nyerik -.-
  • xxxboyxxx
    Napsütéses havas szép jóreggelt :D !
    9:30 tennis Djokovic, Novak vs. Federer, Roger
    Sztem Federer és Roger nyeri szerintetek ?

• CB SNIPER #120081
    de az "ez itt a problema.. De majd kiderül.." meg az ellentmondásokbol hogy "sztem jó lehet a 3. helyre, bár necces lesz.."rohadtul nemvagyok ám elöbbre csak felhuz kora reggel :DD ha aztirtad volna amit én hogy korea jol játszott japán ellen elég jol nyomták...korea azért az ilyen dolgokat is komolyan veszi ha nem nyernek megint mehetnek közmunkára vagy hogy üzbégek bénák voltak stb stb....esetleg hogy ausztrália eddig 1 gólt kapott a tornán elképzelhetetlen hogy a japánok majd vágnak nekik 2-3-at anélkül hogy ök ne rugnának legalább ennyit akkor megértem aztmondom ok :D
  • AlieN911
    "Ausztrália - Japán Ausztrália (H) vagy Japán (V) nyeri a Kupát 1.79 / --- / 1.81 H"

xD Ez itt a problema.. De majd kiderül..

Korea sztem jó lehet a 3. helyre, bár necces lesz..
  • CB SNIPER #120079
    lol hol nyer japán pff..vagy miért is? lemaradtam valamiröl? -.-
  • AlieN911
    Japán nyeri, szal buktad xD
  • CB SNIPER #120077
    Üzbegisztán - Dél-Korea Üzbegisztán (H) vagy Dél-Korea (V) végez a 3. helyen 3.20 / --- / 1.25 V
    Ausztrália - Japán Ausztrália (H) vagy Japán (V) nyeri a Kupát 1.79 / --- / 1.81 H
    itt az én kis ázsia kupa szelom xd
  • AlieN911
    Gyerekekeek.. Miért nem pakoltátok? :D 4/3
    Atl X nem jött sajna, 1-0 lett.. :((( egybe tettem mind a 4et.. Olyan fax vagyok komolyan.. Na mind1..

Na nézzük a mai kínálatot..
  • Varjú001
  • FrezeR
    FC Porto - Nacional Madeira (Háromesélyes fogadás) H
    FC Barcelona - UD Almeria (Hendikep 0:1 ) H
    Hibernian - Glasgow Rangers V
    Celtic - Hearts (Háromesélyes fogadás) H
    FC Liverpool - Fulham (Háromesélyes fogadás) H
    St. Mirren - Dundee United (Szerez gólt az 1-es csapat?) igen
    FC Utrecht - FC Groningen (Háromesélyes fogadás) H
    FC Twente - PSV Eindhoven (Hendikep 1:0 ) H
    Rio Ave - Benfica (Hány gólt szereznek?) Több mint 1,5 igen

@ 17.76

tét: 120.00 Ft

nyeremény 2131.01 Ft

:)
  • Dean Winchester
    ez meg szép ték :P
    na jóéjt gyerekek
  • Dean Winchester
    am hétvégére az everton gól a legtutibb, kb annyira érzem mint a bolton gólt :D de tényleg nagyon várok hazai gólt és remélem most jönni is fog! egyébként akit érdekel ott sima chelsea vereséget várok -> kérdés weed atyánk mire rak :D
  • szomferi
    na dőlök elfele, jó éjt mindenkinek és aki nyert annak grat még egyszer
  • Dean Winchester
    ja meg effe is kezdheti a holnapi napi gólt lő tippjeit bevésni!
  • szomferi
    hogy te milyen okos és művelt vagy

nehéz kitalálni hogy Fedex az tenisz :D
  • Dean Winchester
    ezaz egyébként h én félnék rátenni ilyenre 1000ft-ot is :D ha gólt lő csapatra rakok akkor álltalában a 1.5 over szokott jönni ^^
    szóval durva ez...
  • szomferi
    én egyszer meg tudtam fogadni valamilyen hokitippjét elég jóóóó szorzón, szóval dragon stfu or gtfo, Andreas te pedig írkáljad csak a tippeket :D
  • Dean Winchester
    aha :D csak tipp.:
    tenisz
    hoki
    kosár
    talált?

effe..: jah muszáj...
    holnapra juve-roma ra ki mit tippel?
  • Effe88
    mér megint törölgettél??:D:D
  • szomferi
    egy kis apró a reggeli teniszre és hokira, meg később egy kis kosárra:

1 N. Djokovic - R. Federer V 1.39
    4 Avangard Omszk - Barys Asztana H 1.50
    19 Olimpija Ljubljana - Barcelona V 1.35

Eredő odds: 2.81475
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 2815 Ft
  • Dean Winchester
    jézusfasza mivolt már megint :DDD

csak annyit megjegyeznék,hogy andreash tippjeit én szívesen veszem (már ha tudok neten fogadni) egy jó alap,hogy ki lő gólt ki nem, főleg h én is utánzanézek aztán!
    nem egyszer úgy fogadtam egy meccsre h ide bevolt írva különben, a figyelmem kajak elkerülte volna!

Dragon.: nem bántásképp de most azzal ,hogy te nyertél többet mint andreash az tök más tészta! ő saját kútfőböl írja be a tippeket és teszi meg míg te beirsz valamit és kb 40szer elkérded h mi a bíztos! most jött pár tipped/szelvényed de rengeteg meg el is ment! (szóval most egy 10k nyeremény de nálad kb egyszerre megy el ennyi ha egy szelód nem jön :))) szóval ilyenért szapulni másikat,hogy nem nagy kunszt eltalálni a góllövő csapatokat baromság!

elég egy példa :D ferrari barátunk sevilla gólra rakott és eltalálta ? nem!

más. -->
    am megmondtam barca 5.5 undert lehet tolni 4-0utan , be is jött...
  • Effe88
    mármint ez Shep mars csokis szövegére ment
  • Effe88
    ezt a szöveget már olvastam, ez nálad valami bevált konfliktus kezelő szöveg:D:D??( nem támadás volt csak egy kérdés)
  • Ferrari23
    Ezért izzadtam le :D:D Félidőben 4-0 volt mondom ez sima.... hát majdnem megszoptam :D:D:D
  • CB SNIPER #120059
    hujujuj ha nemjön az a barca gól akkor cumi xd
  • Ferrari23
    Hát volt két szelóm, 30K értékben, mindkettő sevilla gól miatt ment el, amit ráaádul megrúgtak, csak balfax bíró..... 30-at hozott volna...... Barcelon 26 hozott vissza...
  • CB SNIPER #120057
    wtf? :o
  • Ferrari23
    -4K a nap....
  • Ferrari23
    :D:D
  • CB SNIPER #120054
    lol nemvolt okod izgulni hisz minden 90.perc után nyersz te kis butus :D
  • Ferrari23
    A qrva , most leizzadtam a rohadt életbe :D:D:D Megtettem over 4,5 még 3 gólnál, azt hittem nem lesz meg..... :D
  • szomferi
    5-0, je