211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    hát fontos lenne a győzelmük :D
  • AlieN911
    HAJRÁÁÁÁ Oberhausen
  • CB SNIPER #120409
    clijsters +bryan bryan.. xd
  • Dean Winchester
    mondja már nagytétre vmi fasza szelót :D de mondhat más is!
  • Dean Winchester
    #12400 -.- de ja senki se izgult :D
  • tviktor91
    Zsamooooooo tüp tüp tüp

Dallas Mavericks - Houston Rockets -1 (1.36)
    Üzbegisztán - Dél - Korea Összes Szabálytalansági Pont - Hazai csapat over 10.5 (1.60)
    Ferrer, D - Murray, Andy -Ferrer, D +2.5 (1.50)

13.200---3.26----->43.000

Apropo Korea megerdemelt volna egy szep kis analt ilyen jatekkal...
  • kovacsgeri
    Már csak Walwijk és Genk kell a szelómon és 2500 HUF jön.
  • CB SNIPER #120404
    sennki sem izgult egyértelmü volt -.-
    nah most várhatok holnap reggelig de ha a bantu byranék elkurják vagy a tehén clijsters...
  • AlieN911
    Na izgi volt, mondtam én xDD
  • kovacsgeri
    Ezek az üzbégek nincsenek is fenn a futballtérképen, nehogy már 3-at rúgjanak Dél-Koreának...
  • CB SNIPER #120401
    néninkéd lesz az... -.-
  • CB SNIPER #120400
    kezd forrosodni a helyzet gyerekek DDDDDDD
  • Ferrari23
    Lesz az 3-3 is...
  • szomferi
    miafasz, 3-2
  • Ferrari23
    AUE gól 1,2-ért???
  • AlieN911
    Én említettem, hogy elméletileg meg kell lennie DK-nak, ahogy Dean is mondta. De ki tudta pontosan xD Lehet h. bemákoltak volna egy gólt az elején, és korea leblokkol, akármi megtörténhet mostanában már..
  • szomferi
    hát én kurvára nem :D:D
    tisztában vagyok D-K erejével
  • CB SNIPER #120394
    pont te voltál nem? :D nemtudom de ketten is lehurrogtak hogy 3 esélyes a meccs...
  • Dean Winchester
    ja azért ennyire simanak nem éreztem :D
    mondtam ausztrália korea 1-1 akkor elvileg ha ausztrália 6-0ra nyert akkor koreanak is illene :D
    lehet tolni az 5.5 overt :D
    mivel itt sok gól van igy félek ausztrálian max 2 lesz
  • szomferi
    ki mondott ilyen faszságot? :D
  • szomferi
    még jó hogy lebeszéltetek róla, fuh :D
  • CB SNIPER #120390
    gyerekek annyira jo vagyok itt mások meg okoskodtak hogy korea tök gyenge meg mire alapozok de senki sem versenyezhet az én megérzésemmel és penge logikámmal :D
  • Ferrari23
    Üzbegisztán - Dél korea over 1,5

• CB SNIPER #120388
    KOREA ÁLÉÉ ÁLÉÉ
  • bakkerman
    mára juve gól mehet? :DDDDDDD geci mennyien szoptak tnap a zebrákon xd
  • AlieN911
    Korea nem üzbég .. xD
  • AlieN911
    ÜZBÉÉÉG 1-0 xDDD
  • szomferi
    hát egy 2-1 lenne a legideálisabb :D
  • csabeda
    aue nekem is kell:D
  • CB SNIPER #120382
    ha leverkusen meccsen nemlesz 3 gól akkor nagy cumi van : d
  • dragon11
    betfairen hogy a rákba lehet kombi szelót rakni? azt tom hogy multiplesbe, de hiába.. ha a kövi eseményre kattintok már törli az előzőt..
  • szomferi
    82 Üzbegisztán - Dél-Korea V 1.38
    90 Leverkusen - Hannover: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.55
    84 Erzgebirge Aue - Osnabrück H 1.83
    91 RKC Waalwijk - Den Bosch H 1.50
    80 Svédország - Franciaország V 1.18

Eredő odds: 6.92843
    Tét: 500 Ft
    Várható nyeremény: 3465 Ft

és egy ilyen háthabejön szeló :D

ha bármelyik jön, az már nekem jó...
  • kovacsgeri
    Unibeten van valamelyikőtöknek számlája?
    Csak mert egy svéd sráccal facebook challengekre fogadunk és most az egyik már célegyenesben van, de az oddsa egyelőre változatlan, érdemes megtenni! Tegnap sok embert toboroztunk, és szinte 100%, hogy nyerni fogjuk a tippet, ha valakit érdekelnek a részletek, megosztom veletek is.
  • szomferi
    igazad lehet... hagyom is őket, csak a góljukra tettem, úgy érzem nem 0-0-át fognak játszani...

148 Dánia - Spanyolország V 2.26
    127 Leverkusen - Hannover: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.54

Eredő odds: 3.48040
    Tét: 2000 Ft
    Várható nyeremény: 6960 Ft

és hogy miért a spanyolokat tettem? hát ezért:

A torreádor és a dán dinamit esete

Kétségkívül ez az elődöntő az, ahol bármi megtörténhet. A dánok oddsa meglepően alacsony. Azért ennyire nem jók ők. Persze valószínűleg az eddigi 100%-os mérlegüknek előlegezték meg ezt az irodák. A mai helyosztókat nézve bizonyosan ki lehet jelenteni, hogy jóval könnyebb águk voltak az északiaknak. A németek ugye az argentinokat, míg a norvégok a szerbeket verték tegnap. Persze, ha jobban megnézzük a spanyol csapat mérlegét láthatjuk, hogy csak egy remi „csúfítja” a képet. Igen ám, de a minden fronton címvédő francia csapat ellen álltak fel mínusz 6-ról.. Egyébként a gallok is a spanyolokat tartják a legnagyobb ellenfelüknek.

A spanyol siker kulcsa az 5:1-es védekezés lehet, ahol általában Garcia Parrondo a zavaró. Ezzel azért ki tudják zárni a dán lövőket. Akik közül csak egy valakitől kell igazán tartani. Mikkel Hansenről van szó, aki házi góllövő és gólpassz listát is vezeti. Ha neki nem megy, akkor vajmi kevés esélye lesz a dánoknak a mérkőzésen. Ami még Hansen levédését segítheti elő az a két kapus Sterbik és Hombrados. Ugye Hansen éveket játszott az Asobalban, így elég jól ismerik a lövőrepertoárját a spanyol portások. Általában elmondható, hogy a kapusuk élveznek előnyt, ilyen helyzetben, ha ismerik egymást a felek. Az Ibériaiaknál azért elég sok variációs lehetőség lesz belső posztokon. Eloszlik a terhelés. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Rivera az eddig jegelt Romerot bedobja ezen a meccsen és vele nyereti meg az elődöntőt, ha mégsem így lenne, akkor is ott van még Alberto Entrerrios, a másik oldalon meg Gurbindo és Canalles hozzá fog tudni tenni pár gólt. Nem is beszélve a két zseniális irányítóról Raul Entrerriosról és „Chema” Rodriguezról. Egy szó, mint száz belső posztokon egy pont a spanyoloknak, ha meg ugye kiveszik Hansent, vagy netán rossz formában lesz, akkor még nagyobb az a pont. Beálló poszton azzal, hogy Knudsent becserélték alaposan megerősödtek Wilbekék. Igaz a Virran Morros vezényelte védelem ellen nem lesz egyszerű dolguk a dánoknak. A franciáknál Gillet 4 gólon tartották, a németek ellen Heinl és Preiß összesen 3 gólon állt meg, az izlandi Gunnarsson 1(!), valamint még megemlíteném Tej-t, aki Gillehez hasonlóan szintén 4 gólig jutott. Egyedül Myrhol rondít bele a sorba a 8 góljával, de azon a meccsen nem igazán kellett megizzadniuk. Jól látható tehát, hogyha összeállnak hátul, akkor nagyon jól levédekezik a beállóst. Igaz ez elmondható a dán csapatról, de azért Aguinagalde megállítása nem lesz egyszerű feladat. Ezen a poszton legyen döntetlen. Nézzük a széleket. A spanyol csapat talán jobban jár, ha nem gyorsítja a játékot és megpróbálja mindig felállt fal elleni játékra kényszeríteni a dánokat. Egyébként szélről nem igazán megy a vb-n a spanyoloknak. Juanin Garcia elég gyenge formában van, ennek is köszönhető a mindössze 37 szélről dobott góljuk (a dánoknál ez a szám 56). Szélső posztokon tehát egyértelműen a dánoké a pont. Ugye ott mind a 4 szélső hozzá tette eddig a magáét. A spanyoloknál, pedig Ugalde alig-alig jut szóhoz. Juanin rossz forma, Rocas és Garcia Parrondo meg hoz egy átlagot. Az is biztos, hogy nem ezeken a posztokon dől el egy világbajnoki elődöntő. Kapusposzton talán a legegyértelműbb a kérdés. Landin jól véd a tornán és nagy kapus lesz, de jelenleg még nem vetekszik egy Sterbikkel és egy Hombradossal. Sterbiknél demoralizálóbb kapus nincs a földön. Ha ő lehúzza a rolót, akkor az le van húzva és nincs mese. A viszonylag gyengébb dán lövőket hamar le fogja venni a pályáról. Aki látta a tavalyi Bl elődöntőben a Ciudad Real - HSV meccset az jól tudja, hogy Lindberg is kétszer meg fogja gondolni, hogy egyáltalán bevigye-e a labdát a szélről. Újabb pont tehát a spanyol oldalon. 3-2-re hozták ezt a kis összehasonlítást.

A dán siker ellen szól még az is, hogy a legutóbbi két vb elődöntőjüket elvesztették. 2009-ben a lengyelek 3, 2007-ben a franciák 5 góllal verték őket. Szóval van rajtuk nyomás, ilyen téren is. Mindent egybevetve a spanyol válogatott erősebbnek tűnik. Valamint a franciák elleni feltámadásuknak köszönhetően már ők is elhiszik, hogy megnyerhetik a svédországi tornát.

Tipp: Spanyolország

Odds: 2,60

Iroda: bet365
  • kovacsgeri
    szevasztok!
    mára:
    1. szelvény:
    magyar kézi H
    Alba Volán H

2.
    Palmeiras
    Dél-Korea
    Walwijk
    Genk X2
  • kraawz
    szerintem szimplán hagyd ki :)
  • szomferi
    tippmiiiiiix :D
    grat a sok kredithez
  • kraawz
    Inkább Aue DNBt 1.45ért...
  • kraawz
    tegnap óta vége ennek a szarnak, 12 sikeres vizsga, 34 kredit , visszatértem .d
  • szomferi
    nem tudom mit rakjak... Leverkusen overt 1,55-ért vagy Lever győzelmet 1,50-ért?