211992
-
Bresciat lehet Bolognara kicserélném ... Majd megérzésből :) -
Valamilyen szinten érthető hiszen az emberek a sikerre vágynak és ezért könnyebb egy olyan csapatnak szurkolni akik a csúcson vannak, mint egy olyannak amelyiknek éppen nem megy. Viszont ami engem zavar, hogy pont az ilyen érdekdrukkerek azok akik legjobban tudják ócsárolni a másik csapatot és adni a nagyot, hogy ú bezzeg a Barca na majd az aztán mindenkit porig aláz, esélye sincsen senkinek. Több mint 15 éve drukkolok a Realnak és de sosem istenítettem őket, még akkor sem mikor a csúcson voltak, sőt sok esetben inkább a hibákat hoztam fel, mint ahogy most sem értem Benzema mi a szart keres a Realban? Na de mindegy. -
Hm, egy ilyen egész elgondolkodtató
2/3
West Ham - Birmingham H 2.05
Brescia - Bari H 2.15
Vitesse - Feyenoord H 2.30 -
ez az élet minden területén így van,a Beatles-t is nagyon sokan szerették,de nagyon sokan utálták is. Nekem is van Barcas ismerősöm,de néha jobb megbeszélni a csapat ügyeit egy Realossal,mint egy álBarca fannal... -
tnap az Arsenalra raktam szinglibe 5k-t,félidőben 0-4,mondom fasza,ez jött,oké,elkezdek filmezni,egy jó óra múlva felnézek eredményekre,4-4...SZERINTED?! -
miluu92 #123345 Én nem csak a fórum tagjairól beszéltem, és nem gondoltam konkrétan senkire, így rád se. Nem azt mondtam, hogy nincs is igazi Barca drukker, de a Barca körül nagyon sok minden megy, de nem igazi szimpatizálás.
Egyébként csak a környezetemből tudok mondani kb 20 embert, akik álítólag nekik drukkolnak. Kb. 3-ról tudom, hogy mondjuk 2006 előtt óta drukkol a Barcának. Jah és azt is tudom, hogy bármelyik csapat hasonló sikereket fog elérni, mint a Barca, pártolnak is át az emberek. Elég lenne pl. annyi, hogy a kupa döntőben kikapjon a Barca. -
nem hiszem h a barcát megfogná ez az arsenal -
attól hogy 10 hónapja regeltem ide,az nem zárja ki azt a tényt,hogy lassan 10 éve Barca szimpatizáns vagyok. -
Vitesset én is kiszúrtam magamnak, az over 2.5-en is gondolkodok még. -
miluu92 #123341 De egy kicsit más téma is:). Mai női kézilabdához mit szóltok?
C.S. Oltchim Rm. Valcea (W) - ®RK Buduænost T-Mobile (W)1,50 H -
miluu92 #123340 Tegnap is írtam valamit, de "véletlenül" senki nem reagált:D De akkor most is kérdezek. Fanatikus Barca drukker?:D Van olyan? Hát nagyon kevés... Vajon a drukkerek 60-70 % mért most került elő az elmúlt 2-3 évben? Ugyan az megy, mint az évszázad elején a Juvéval, vagy éppen a MU-val. Érdekes hány MU drukker "tűnt el" a Chelsea érában... Vagy Juvés a balhé időszakban... Undorító az emberek viselkedése. Ha meg egyszer bárkitől bárhol kikapna a Barca, itt a fórumon is menne a nagy anyázás. Nagyobb mint a tegnapi bakik után... -
Dean Winchester #123339 perth-gold coast
1.5 over hajrá! -
Dean Winchester #123338 miért adnám elő magam? én is ezt kívánom mint te , rohadt jó lenne látni őket a kieséskor :D No de akkor jönne ugye a sok hsz melyen keresztül keresnék a kifogásokat a kiesésre, de csak pár hetet kell aludni és eljő ez a nap is :D -
Dean Winchester #123337 stílusra ügyelj már!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egyébként meg két meccs se egyforma :) (ja és szívből kívánom,hogy vmi jogtalan büntetőt kapjon az arsenal és azzal essen ki a blből a barca
vagy
esetleg legyen olyan,hogy letetik a rendes játékidő , a spori 3percet hosszabbítás és a 93.percben legyen egy szabálytalankodás melyre a spori megadja a szabadrugást az arsenalnak és legyen belőle gól :)) -
Nem szeretem az Arsenalt a Barcát meg kedvelem de azt mondom bár nyerne az ágyús csapat és a sok fanatikus, elvakult Barca drukker koppanna egy nagyot. Bár várjunk, akkor meg Dean adná elő itt magát az sem jó, a francba :) -
Narusco #123335 sztem picit el vagy tévedve -
Single 1 Dallas Stars @ Philadelphia Flyers – Puck Line Handicap Philadelphia Flyers @ 2.70 (-1.5) Handicap Won -
remélem már a bochumi ügyészség kiküldte a levelet wengernek...és ezek a szarjancsik akarnak kifutni a gyepünkre majd a BL-ben?? -
Dean Winchester #123332 Vitesse - Feyenoord
Kritikus helyzetben a FeyenoordSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A rotterdami együttes zsinórban a 3. vereségét szenvedte el az Eredivisie-ben, és mostanra visszacsúszott a 15. helyre.
A piros-fehérek tavaly ősszel elszenvedték történelmük legsúlyosabb vereségét (10-0 a PSV otthonában), és most a kiesés szele is meglegyintette őket. Az anyagi nehézségek miatt a téli átigazolási szezonban sem tudtak „kész” futballistákat venni, viszont az Újpesttől kölcsönvett Simon Krisztiántól sokat vár a szakmai stáb. A 19 éves jobbszélső a felkészülési mérkőzéseken remekelt, viszont az idei három tétmeccsen nem tudott kiemelkedni a szürke tömegből. Luigi Voet fiai vasárnap a közvetlen riválisnak számító Vitesse otthonába látogatnak, mely csapat múlt szombaton 5-2-re kiütötte a Rodát! Ez a siker jót tett a sárga-feketék önbizalmának, akik a megtépázott hírnevű Feyenoord elleni is győzelmi eséllyel lépnek pályára.
Lyon - Bordeaux
Rangadó a Ligue 1-ben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két nagycsapat, a Lyon és a Bordeaux feszül vasárnap egymásnak, de a vendégeknek nagyobb szükségük van a három pontra, ugyanis jelenleg csak a 8. helyen állnak a tabellán.
Az Olympique Lyon 3. a Ligue 1-ben, és bár a PSG-tól mindössze 3 ponttal van lemaradva, az éllovas Lille-lel szemben már 7 pont a hátránya, tehát Claude Puel fiainak is bele kell húzniuk, ha meg akarják nyerni a bajnokságot. A fehérmezesek tulajdonképpen magukat hozták nehéz helyzetbe, mert novemberben és decemberben rengetegszer ikszeltek, ráadásul többségében olyan csapatokkal, amelyeket simán le kellett volna győzniük (pl. Auxerre, vagy Stade Rennes). A gárda két húzóembere Bafetimbi Gomis és Lisandro López, akik eddig 8-8 gólt lőttek a bajnokságban. A 27 esztendős argentin csatár két évvel ezelőtt érkezett a francia klubhoz, és a jelek szerint remekül pótolni tudja Karim Benzamát. Yoann Gourcuff, a mai rivális Bordeaux-tól szerződtetett középpályás teljesítménye azonban csalódást keltő, a technikás fiatalember mindössze egy gólt lőtt ebben a szezonban, így Claude Puel egyre kevesebb lehetőséget ad neki. A mester amúgy is dühös a játékosokra, mert egy héttel ezelőtt kiestek a Francia Kupából a Nice-szel szemben (1-0), majd a múlt szombati bajnokin a Valenciennes is megtréfálta őket (2-1-es vereség).
A Girondins Bordeaux a 2008/2009-es szezonban megnyerte a bajnokságot, tavaly viszont csak a 6. pozícióban végzett. Ez megpecsételte Laurent Blanc sorsát, akit a kispadon Jean Tigana, az egykori kiváló bekk váltott. Az 55 éves szakember egyáltalán nem váltotta meg a világot a kékmezeseknél, hiszen a csapat az eddig lejátszott 21 forduló alatt mindössze hétszer diadalmaskodott. A nyolcgólos Anthony Modestét leszámítva a csatárok csak szenvedtek az ősszel, így az átigazolási szezonban idecsábították a 20 esztendős André Ribeiro de Souzát a Dinamo Kijevtől. A Bordeaux-nak az elmúlt években ritkán termett babér a Gerland Stadionban, ezért most is inkább a hazaiak győzelmére, vagy esetleg döntetlenre érdemes fogadni.
Chelsea - Liverpool
Torres gólt lőne volt csapatának
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fernano Torres alig egy héttel ezelőtt még a Liverpool edzéseit látogatta, most pedig a Chelsea futballistájaként arra készül, hogy beköszön a Vörösök kapujába.
A liverpooli drukkerek többsége árulónak tartja Torrest, sőt a fanatikusabbak már el is égették a spanyol támadó nevével ellátott mezt, ami nemrég még felbecsülhetetlen ereklyének számított. Persze a 26 esztendős klasszist is meg lehet érteni, hiszen anno 2007-ben azért igazolt a vörösmezesekhez, hogy bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyerjen az együttessel, ehhez képest a Pool az elmúlt négy évben egyetlen serleggel sem lett gazdagabb. Ezért a szőke támadó úgy döntött, hogy átteszi a székhelyét Londonba, ugyanis a Chelsea-nél nagyobb esélyt lát a trófeahalmozásra, ráadásul Carlo Ancelotti ragaszkodott a megszerzéséhez. A kékmezeseknél már vasárnap összeállhat a félelmetesnek tűnő Torres-Drogba álomduó, akit a középpályáról Lampard és Malouda tömhet jobbnál-jobb labdákkal. Frank Lampard ebben a szezonban nehezen lendült formába, de kedden góllal és gólpasszal vette ki a részét a Sunderland 4-2-es idegenbeli legyőzéséből. A Chelsea a 4. helyen áll a Premier League-ben, és egy remek tavaszi meneteléssel még behozhatja az éllovas Manchester Unitedet.
A Liverpooliak hamar elköltötték a Torresért kapott 50 millió font nagy részét, ugyanis 35 millióért megvették Andy Carrollt a Newcastle Unitedtől. Kétségtelen, hogy a 22 éves csatárt nagy tehetségnek tartják Angliában, de a legtöbb szakértő szerint nemhogy 35, de még 20 millió fontot sem lett volna szabad kifizetni érte. Ezzel szemben a másik téli szerzemény, Luis Suárez hamar bebizonyította a liverpooli közönségnek, hogy jó vétel volt, ugyanis az első meccsén gólt lőtt a Stoke City ellen (2-0). Gerrardék a kezdeti nehézségek után egyre jobban magukra találnak, és minden bizonnyal méltó ellenfelei lesznek a Chelsea-nek.
Chelsea - Liverpool
Premier League, február 6., vasárnap, 17.00, Stamford Bridge
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Liverpoolban Torres-mezeket égettek a héten, a spanyol ma gólokkal válaszolhat. A Chelsea-hez 50 millió font ellenében érkező világ- és Európa-bajnok támadó épp volt csapata ellen mutatkozhat be kék mezben. A sajtó és a közönség természetesen felfokozott várakozással tekint Torres fellépése elé, a statisztikák szerint pedig jó esély mutatkozik rá, hogy a kapuba is betalál. Korábbi csapatainál, az Atlético Madridnál és a Liverpoolnál így tett első hazai mérkőzésén, talán ezért csupán 1,9-szeres a szorzója. A vendégeket irányító Kenny Dalglish szerint azonban ez a meccs nemcsak Torresről szól majd, hiszen a Liverpool az utolsó három meccsét megnyerte, s szépen lassan lépdel felfelé a tabellán. Ha a Stamford Bridge-en sikerülne meglepetést okozni, a Sunderland elé kerülhet, s immár csak egy hely választaná el az Európa Ligát érő ötödik pozíciótól. A Chelsea ugyanakkor tapadna az éllovasokra, mert még nem adta fel a bajnoki címért folytatott küzdelmet.
Carlo Ancelotti egyébként Torres mellett a másik új szerzeményre, David Luizra is számíthat délután. A szokásos kimaradó trió (Alex-Zsirkov-Benajun) már lassan fejfájást sem okoz az olasz mesternek, olyan régóta kénytelen nélkülözni mindhármójukat. Az elmúlt évek mutatóiba azonban feltétlenül kapaszkodhat, hiszen a Liverpool utolsó hat fellépéséből ötször még csak gólt sem szerzett a Stamford Bridge-en. Az egyetlen kivételt 2008 októberében egy Bosingwa-öngól jelentette, azzal akkor nyertek is a Vörösök.
De ha már a két mester szóba került: érdekes módon a vendégeket gardírozó Dalglish érzékenyül majd el inkább, amikor belép a Chelsea stadionjába. A szakember 1986-ban győztes gólt rúgott a Stamford Bridge-en, a Liverpool pedig azzal nyerte meg a bajnokságot. A csapatában most Luis Suárez találatára van a legnagyobb sansz, de a Chelsea esélyességét jelzi, hogy erre így is majd' három és félszeres az odds. Az uruguayi bemutatkozó mérkőzésén eredményes tudott lenni szerdán a Stoke City ellen, ezúttal könnyen a kezdőcsapatban is találhatja magát. De érdemes talán még felhívni a figyelmet a remek formában futballozó, és gólja esetén hatszoros nyereménnyel kecsegtető Raul Meirelesre is, aki az utolsó négy mérkőzésén háromszor is belülről rezgette meg a hálót.
A másik új liverpooli szerzemény, Andy Carroll ezt a találkozót is csak a kispadról nézheti, miután combsérülése még nem jött rendbe. De Christian Poulsen és az ex-chelsea játékos, Joe Cole szereplése is erősen kérdéses a hétvége legnagyobb érdeklődéssel várt angol rangadóján. De az igazi várakozás azért mégsem az ő játékukat, sokkal inkább Fernando Torres és a liverpooli védők csatáját övezi. S még egy adalék: az őszi mérkőzést egy duplával épp a spanyol döntötte el - akkor még a Vörösök javára.
Sevilla - Málaga
La Liga, február 6., vasárnap, 17.00, Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy hamisítatlan andalúz rangadó, amelyen akkor is kettőzött erővel küzdenek a csapatok, ha a pontok igazán egyik fél számára sem életbevágóan fontosak. De erről a meccsről még ez sem mondható el, hiszen a Sevilla a nemzetközi kupaindulásért, a Málaga pedig az első osztályban maradásért küzd – kétségbeesetten. Utóbbi a volt Real Madrid-edző, Manuel Pellegrini irányításával sem tud egyelőre elkerülni az utolsó helyről, hiába igazolt több neves játékost is januárban. Martín Demichelis eddig többet ártott, mint használt, hiszen mindjárt az első mérkőzésén 15 perc után kiállították a Valencia ellen, amivel gyakorlatilag megpecsételte csapata sorsát. Júlio Baptista már jobb vételnek bizonyult, gólt is szerzett, de a Málaga január másodika óta így is csak egy pontot tudott összekaparni. A Sevilla formája javul, saját stadionjában most is esélyes a győzelemre.
A hazai sikerre adott 1,45-ös szorzó reálisnak mondható, mivel Gregorio Manzano csapata egyre kiegyensúlyozottabban teljesít. Odahaza megnyerte az utolsó két bajnokiját, a Málagával pedig a Király kupa negyeddöntőjében is elbánt nemrég. A hazai gólzáporos 5-3 esetleges megismétlődése majdnem tízszeres nyereményt hozhat a hatnál több találatra bátran fogadóknak. Apropó Spanyol kupa. A Sevilla azóta már elbúcsúzott a sorozattól, szerdán Madridban veszített 2-0-ra a Real ellen, de úgy, hogy az utolsó tíz percig nyitott volt a továbbjutás kérdése. Mindenesetre a jövő évi nemzetközi kupaszereplés jogát már csak a bajnokságban tudja kiharcolni az együttes (vagy ha megnyeri az Európa Ligát), de a hatodik helytől jelenleg hét pont választja el. A hazaiaknak tehát muszáj lesz bedarálni az ellenfelet, de ugyanez elmondható a Málagáról is.
A Sevillánál Dragutinovic, Cigarini és Guarente nem játszik, Renato pályára lépése még kérdéses. A másik oldalon Pellegrini újra számíthat Demichelisre és Helder Rosarióra, Ruben Martinez és Jesus Gamez lesz a két hiányzó. -
sztem sima hazai lesz.. annak tudatában, hogy az MU szopott & Arsenal Xelt a Chelsea ha hozza csökken a hátrány.. mondjuk a kicsi Genknek is csökkent volna a hátránya, dehát egy St. Strudinetől kell szopni s elveszteni a bajnokit.:)
ez a hétvége el van átkozva..:-s -
Dean Winchester #123330 végeredmény.:
242 Lyon - Bordeaux H 1.68
210 *(0-1) Napoli - Cesena D 3.70
215 Internazionale - Roma: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.70
218 West Ham - Birmingham H 2.00
Eredő odds: 21.13440
Tét.: 200 Ft
Várható nyeremény: 4225 Ft
che-liv
itt bármi lehet sztem , félidő vendéget is eltudok képzelni de egy jó 0:0-át is!
Suarez ill. Torres (ha játszik) lehet gólt lőnek egyszerűen lövésem sincs mi lehet a végeredmény...
elvileg sima chelsea siker de a tegnapi eredmények miatt + az 1.5os szorzó miatt 3esélyes ez a meccs -
Remélem 5/3-ba raktad mert így elsőre csak 2 meccsen fog elmenni! -
Dean Winchester #123328 parma 2.3ért sztem jó lesz
múltkor szívatott sok embert most sztem hozni fogja
ez se rossz.:
238 *(0-1) Porto - Rio Ave V 4.40
245 *(0-1) Real Madrid - Real Sociedad D 4.10
porto lehet még nem heverte ki a 0-2es vereséget :D
real meg akár ki is kaphat de 1 góllal csak nyernek hiszen ha nem akkor elég távol lesz a bajnoki cím megszerzésének az esélye... -
Dean Winchester #123327 nemtudom mit tegyek :S ezt így eléggé esélyesnek érzem (milan vereséget wufra miatt :D)
242 Lyon - Bordeaux H 1.68
206 Genoa - Milan H 3.70
210 *(0-1) Napoli - Cesena D 3.70
215 Internazionale - Roma: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.70
216 Rangers - Celtic H 2.27
Eredő odds: 88.75391
napoli simaba veszélyes mert azért a nagyok is szenvedtek a cesenával szóval ikszen se lepődnék ,de sztem 1 góllal nyer a napoli
-
Ferrari23 #123326 Teganpi nap Össszefoglalója:
122 HERTHA-UNION V 6,85
124 KÖLN-BAYERN H 6,80
139 WOLFS-MU H 7,10
160 AEK-ARISZ V 5.05
168 VILLA-LEVANTE V 9,80
176 EXCELSIOR-AZ H 5,35
177 PSV-ADO V 10,00
Odds: 875647x
És akkor bundás Arsenal meccs x nem is vettem bele :D -
Én is tudom te betonbetyár. -
CB SNIPER #123324 csak egy felvetés volt te marokmárton xdd -
Ha a kiskutya nem szarna ... -
CB SNIPER #123323 :DDDDD nah de majd most 2011-ben mi?? DDD -
én már találkoztam olyannal, hogy akármit rakok akármilyen szorzóval elbukom... 2010 végig erről szólt XXXD -
CB SNIPER #123321 bakker ha egy ezressel megtettem volna ma az összes ilyen "lehetetlen"-nek tünö poént kezdve union berlin levante arsenal x bayern cuccos stb-t többé már nem is kellett volna dolgoznom szerintem :DD -
A profitábilis sportfogadás alapja a jó pénzgazdálkodás ha ez megvan akkor elég 30%-os találati arány is. -
CB SNIPER #123319 3-0 bakker de betaláltam :d -
én se találkoztam még ilyennel, ez új volt még :D -
Narusco #123317 ilyen nap mióta fogadok nem volt... kezdődött a tampa vereségével... aztmondtam jólvan, visszahozzuk... szelvény: hertha, barca... herthán elment, jó véletlen... visszahozzuk: arsenal dnb, barca, breda dnb... ajax ellen kihagytam a bredát, DE BAZDMEG A VENLO ELLEN 3-0-ra kiszop? az arsenal 0-4-ről nem képes nyerni? ez miez? visszatöltöm a számlám egy szép kerek összegre, és elgondolkodom hogy milyen taktikát kéne folytatni...
eddig az 1,5-ös szorzókat kerestem (mai nap nem), és ugy raktam... év elején jött is, majdnem dupláztam, de mostanában már ez is elmegy a faszomba, 1,5-ös szorzókat keresek napi 1-2-t, de nem, az elmúlt 1-2 hétben alig volt olyan ami simán jött...
ti mi alapján teszitek a téteket, valami régóta alkalmazott stratégia van?
én úgy érzem komoly pénzzel heti 1 szelvény lesz, 1,5 szorzó, csak össze lehet hozni 1 héten egy ilyet. -
Messi mesterhármas... nincs miről beszélnünk úgy érzem -
igen? lehet :D -
Dean Winchester #123314 azt fejjel védték nem? :D
am 1 gól kéne tőlük :S
csak 500ra hozna egy ezrest -
hoppá Atletico kapufa :D -
Dean Winchester #123312 neten fogadóirodáknál :D