211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • dragon11
    oké majd visszatérünk rá köszi azért
  • Dean Winchester
    LOL ebben egyetértünk XD (jah ,sry megint egy kibaszott rövidítés)

dragon.: a szelódhoz nincs mit hozzáfűzni ! én megnéztem és azt látom amit te, ahol necces az sztem is az a többiről meg lövésem sincs! messze még a hétvége ezzel elég pénteken foglalkozni :)
  • Shep
  • Dean Winchester
    Imádok Sheppel vitázni, mindenre van egy hülye válasza :)

#124448: nem a h nem írsz, ok ne írj kurvára nem izgat :D csak ha kérdeznek akkor mellébeszélsz aztán másnap meg jön a zöldítés h te milyen pro vagy :D
    de nem a tippről beszéltem, olvasd már el pls még1szer!
    a szelvényed te előre sose teszed be de ne is tedd be , szebb ha mindenki csak azt látja h milyen pro vagy és minden NHL tipped jön :D Meg ugye ritka h 3/2es kombidból mind elmenjen .?A:D?A:?SD:ASD
  • Shep
    De te is :) úgyhogy rá se ránts :)
  • dragon11
    menthetetlenek vagytok:D
  • Shep
    Meg egyébként is úgyis töröl majd minden terhelőt :)
  • Shep
    Imádok Deannel vitázni, mindenre van egy hülye érve :)
  • Shep
    Sólymokat raktam, lesz ami lesz :)
  • Narusco
    ezt a vitát hagyjátok már abba
  • Shep
    Miért nem írok tippet? Mikor írtam akkor az volt a baj ,hogy miért nem írok hozzá regét, az persze mellékes, hogy amiket beírtam 70%-ban jöttek is. Na és ugyebár láthatod, hogy nem csak engem zavar az igénytelen rövidítésed.
  • dragon11
    a fszért kell figyelmen kívül hagyni?

xDDDD
  • Dean Winchester
    ezt mondtam én jópár hónappal ezelőtt de ugye vannak alapelvárások amiket teljesíteni kell , no ez a Torres-t a kezdőbe is ilyen :D
    pedig egy nagy kalap szar a srác még mindig
  • Narusco
    én is így vagyok, hogy nem tudom mi legyen, tegnapra 3 tippem volt, egyse jött, se pittsburgh, se tampa, se devils.
    viszont a calgary-nak csak be kéne húzni, nekik most visszajött az esély a playoffra mert kicsit felszínták magukat, ottawa meg jelenleg a béka seggét csókolgatja...
    nem tudom megtegyem e, vagy jobb a békesség, esetleg aprót pakoljak a hendire...
    vagy ott a vancouver, aki szintén szárnyal, viszont már nagyon vezet... ájáj... anaheim meg nem szar
  • Shep
    Én sem igazán értem miért vette meg a Chelsea, az árából simán vehettek volna 2 kevésbé neves de normális csatárt.
  • Dean Winchester
    de ez is milyen duma már :DD kért h adj neki tippet erre te mellébeszélsz és nemhogy beírnád mire tettél inkább nyomod a rízsát :S
    Engem meg pl. ez tud idegesíteni legalább párszor beírnád h te konkrétan mire raksz de sosincs ilyen sajnos :(
    amúgy meg persze,hogy bejön :DDDD
    neked mindíg minden bejön :)

#124435: okok értelek
    persze nem ragadtál le gondolom a bari-nál de,hogy ennél a példánál maradjak; mikor nemzetközi barátságos mérkőzésekről társalgok másokkal akkor bízony nem rövidítve "bari meccseket" szoktam kimondani...
  • Ferrari23
    Azt Torrest pl úgy kibasznám, komolyan mondom semmi értelme a srácnak, vagy elpattant tőle labda, vagy ő adta el, kb ezt csinálta a cselzi meccsen is..... Llorente köröket ver rá....
  • szomferi
    azaz, imádom
  • Ferrari23
    Fúúúú de ezek a spanyolok válogatott szinten elég fosok :D:D Mint a vb-n, mindig 1 gólt összemákolnak ennyi....Ez a gól is olyan mák volt......, de lényeg bemákolták :D:D
  • szomferi
    én is erre utaltam, de nem ilyen szépen megfogalmazva :D

• Dean Winchester
    reggelre és éjjelre ez a tippem!

Newcastle - Perth
    mindkét csapat gólt lő

Mexikó - Bosznia-Herzegovina
    hazai csapat nyer
    sztem 2 góllal is!

Corinthians - Ituano
    hazai csapat nyer
  • Shep
    Tegnapi nap után már nem merek mondani semmit, rakni persze raktam de, hogy bejön-e az más kérdés :)
  • beci225
    csak nem family guy? :) sajna csak a spanyolt raktam meg és az utolsó percekben már a fél lakást átrendeztem idegességemben de csak jött a gól, végül csak 20Kt raktam rá. Sajnáltam hogy a magyarokat nem raktam meg, persze utólag könnyű okosnak lenni, de legközelebb jobban fogok bennük bízni.
  • Shep
    Apa azért kötözködöm, mert ezzel próbállak ösztökélni arra, hogy próbálj meg változtatni a rossz szokásokon, idővel majd azon kapod magad ,hogy beszélni is így fogsz. Valamint azzal ,hogy hülye módon rövidítesz mindent meg helytelenül írsz folyamatosan azt jelenti, hogy ennyire nem törődsz a helyesírással és valamilyen szinten nekünk a topic olvasóinak sem adod meg a kellő tiszteletet azzal, hogy normálisan megszerkesztett helyesen begépelt mondatokkal reagálsz nekünk (1-2 hiba mindenkinél becsúszik az benne van). Fel kellene fogni végre, hogy ez egy fórum nem SMS üzenet küldés. Itt van hely és IGÉNY is arra, hogy az emberek helyesen mindenféle hülye rövidítések nélkül írjanak! Ha egyedül lennék eme véleményemmel akkor elnézést kérek mindenkitől!
  • Dean Winchester
  • Narusco
    fassszaaaa
    nembaj, kicsit kevesebb jött mert levédtem, de legalább nem izgultam szét magam, ennek örülök :)

Shep, éjjelre mit mondasz?
  • szomferi
    jut eszembe, nem érdekel valakit integető hajbókoló lufiember, vagy annak jövőbeli változata, az intergalaktikus protonmeghajtású csápos hirdetődroid?? :D:D:D:D:D:D
  • CB SNIPER #124431
  • Tigristank
    Nem is értem miért nem a hollandokra raktál, magasabb odds, gyengébb ellenfél. :D
  • szomferi
    na most bele kell szólnom, mert ez nem rövidítés, ha rövidítés lenne akkor a barátságos meccs helyett bar. meccs lenne, nem bari bazdmeg :D

jóhogynemmár barcsi :D
    itt nincs karakterkorlát, írja ki mindenki szépen és érthetően amondó vagyok
  • Ferrari23
    Hat ez necces volt, többet nem teszek buzi spanyolokra :D:D:D

Azerbajdzsán - Magyarország V
    Spanyolország - Kolumbia H

30K-->56,5K
  • dragon11
    nem kell előre sírni:P

ink. toljatok egy véleményt erre:

AS Roma - Napoli 1x ---->necces
    Watford - Burnley 1x
    Norwich - Reading 1x
    Doncaster - Portsmouth 1x
    Manchester United - Manchester City 1x ------> necces
    Glasgow Rangers - Motherwell 1
    Arsenal - Wolverhampton 1
    Twente - Vitesse 1

@7,19

thx
  • Dean Winchester
    éppen mellé h bassza meg a **********t
  • CB SNIPER #124425
    ÁLÉÉ ÁLÉÉ ÁLÉ ÁLÉ grat :D!!!
  • Dean Winchester
    sztem ovódásabb viselkedés ez ,hogy minden szarba belekötsz :D oviban szoktunk kötözködni egymással :)
    az h vmit rövidítesz fórumban meg nem az, de mind1! erre ne válaszolj pls!

inkább zöldíts utólag a szelvényeid tét nélkül :DDDD
  • Shep
    Jól van nem tudtam ,hogy leragadtál az óvodánál.

1-0
  • Dean Winchester
    1-0 :(
    kolumbia pedig megérdmelné az ikszet, szóval gogo kolumbia :D
  • Ferrari23
    SOABNYO? GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLm fasopgjnawopgbanrieponbpanbparenbőp
  • Shep
    Hát de az úgy nem olyan ha védeni kell, csökken a profit sajnos. Mindenesetre szégyen lesz ha nem nyernek.
  • Ferrari23
    Na -30K :D Itt nem lesz semmi GRAT ÚJRA MAGAMNAK!