211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • beci225
    atyaúristen ezt aztán megfogalmaztam. na mindegy a lényeget értitek.
  • beci225
    hogy a rosszseb egye meg nem küldte el. Szóval kicsit beleugatnék én is a vitába annyit, hogy akinek van tippje vagy valami hozzáfűznivalója az igenis írja be. Múltkor pl megakartam rakni egy 1,3 oddsos meccset, de mondták hogy sérült 2 hátvéd és inkább hagyjam. Arra már nem emlékszem hogy döntetlen lett vagy kikaptak, de fix hogy nem nyertek és ha nem kérem ki a véleményt itt akkor -10K lenne most. Szóval tessék csak tippeket meg infókat írogatni, akit nem érint vagy nem érdekel az úgysem olvassa el.
  • Shep
    Írtam ,hogy nem ér rá és nyilván leszarja a topicot, hogy a hozzád hasonló okostónik mit hőbörögnek. Hiszed vagy sem most utalt nekem először egy kisebb összeget (igaz még nem jött meg). Ja és nem írok be neked semmit mert nem érzem ,hogy nekem bármit is bizonyítanom kellene feléd.
  • Dean Winchester
    annyira zsír,hogy a 2.5overt is féltem megtenni :S
  • CB SNIPER #124494
    nem :D csak a gólra mondtam hogy "pázmeg" mekkora gól :DDDDDDDDDDDDDDDD
    pst: állj le mára a fogadásokkal föleg az overesekkel eleget nyertél :D
  • Dean Winchester
    jólvan :D
    hát de érted most az indoklásból pl. kiderül mennyire érzed azt a kibaszott tippet erősnek!
    olyan nincs h azonos erősségünek érzed :)
    csak egy mai példa.:
    mvan ha beírom ,hogy luxemburg nyer szlovákia ellen
    magyarország veri azereket

szted ha ezt a kettőt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erős a tipp? hát sztem kurvára nem :)
    de mind1 ez egyéni vélemény :D
    de jólvan nem magam miatt irogattam pl.hétfői meccsekhez is pár sort :)
  • Ferrari23
    Már megint téged ütöttelek ki? xD
  • Shep
    De megy, mert Deannek 3 ütőkártyája van: indoklás, tét, és a biztos ezer szelvény elmegy de csak a zöldítés megy. :D
  • CB SNIPER #124490
    pázmeg :DD
  • Dean Winchester
    elhiszem :D
    ja nem a %volt a fő ok , jah te meg az ingyen tippadásod mikor számtalanszor leírtad,hogy a taktikádat se árulod el mert neked is az pénzbe meg időbe került , ne etess :)
    de azt elhiszem h profitálni tudott , de ha ez 4 hónapja megy akkor az illető miért nem szólt eddig h te ennyire pro vagy és védett meg mikor letámadtak egy jópárszor?
    de érted ezt nem értem miért nem lehet ide beírni a tippjeidet??? :D
    de még mindig nem mondtad , nagy kérés akkor h hétvégére amit raksz bemutasd és kiderüljön valóban mennyire is vagy pro? :D
  • CB SNIPER #124488
    jajj mostmár komolyan már nem azért de ezt az indoklásos dolgot is letárgyaltuk már anno!!!
    azért mert valaki elöre beirja a tippet NULLA indoklással attol még lehet erös egy tipp LOL...most AZÉRT irja be eleve mert ugygondolja hogy az ERÖS nem???? most az hogy akarja-e koptatni a klaviaturát azt már majd ö(akárki) eldönti nem?? de biztos nem azért rakja meg azt az eseményt adott kimenetelre mert tök cinkes a dolog...lol...
    ennyi erövel Vpersie is miket szokott már eltalálni mégse ir nagyon elemzést és idejéböl adodoan inkább csak utolag teszi be a szelot (és zöldit ha ugy alakul) most ezen ne menjen már a vita...
  • Ferrari23
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=n71B1zpLnzk&feature=player_embedded#]Ezt belőtte [/URL]

Colombia U20 - Chile U20 over 3,5
    6300-->7560
  • Narusco
    kuss legyen már basszameg
  • Dean Winchester
    akkor mitől lesz jó egy tipp?
    az h beböfögsz 3 betüt 0 indoklással? okés ezt nemtudtam !
    :D
  • Shep
    Elárulom neked, hogy a topicból valaki megkeresett pár hónapja(asszem 4), hogy adjak neki tippeket, mert neki nincs ideje nézegetni őket és a profitból kapok egy bizonyos %-ot (tudom nehéz elhinni, de nem ez volt a fő ok amiért azt mondtam ,hogy jó legyen) na azóta adom neki a tippeket NBA,NHL,Foci napi 3 esetleg 4 szelvény hétvégén volt NFL is, meg amikor van UFC is. Januráig elég jó kis profitot termelt ki a tippekkel annak ellenére is, hogy az induló tőke 40 euro volt és nem is raktunk nagy téteket legnagyobb ha jól emlékszem 2,5 euro volt. Kiszámoltuk azt is ,hogy a megtett téteknek hány százaléka volt a profit és húszon valahány százalék volt aminek ha gondolod utánanézhetsz ,hogy ez mit is jelent, jó, rossz stb.
  • dragon11
  • Dean Winchester
    jaja nem múlik rajta :S
    istenem de egy idióta vagy :DDDD
    szted matt régebben miért írt adott meccsekről elemzést??? h segítsen , de úgy néz ki,hogy szerinted az szart se ért mert nem attól lesz jó a tipp...
    ja igen ,hogy az elemzésben infokat is lehet írni adott csapatról amit más esetleg nemtudhat és ez segít a döntésben?
    azért ennyire gyökér ne legyél bocsi !

ja igen ne terelj,hanem akkor csak most hétvégén írd be előre mire raksz és kész!!!
    ha 3/2 azt ha single akkor ugy :)
    de ez nagy kérés ugye?:D válaszolok helyetted, igen nagy kérés mert így kiderül h kurva sok vesztes szelót is termelsz...
  • CB SNIPER #124481
    hozom a popcornt ^^
  • dragon11
    lol hawer ez mekkorát lőtt:D
  • Shep
    Hagyjad már magad a 90% máshonnan bemásolt elemzésekkel! Elemzést bármihez lehet írni akár oldalakat is de semmi nem múlik rajta. Nem attól lesz jó egy tipp, mert elemzés van hozzá.
  • Dean Winchester
    de annyira gyökér vagy :DDDD
    mit írtál be? pár NHL meccset ,aztán közbe ott volt a foci zöldítés is!
    azt mondom h előre írd be csak 1 hétig h mire raksz , csak 1 hetet kérek és kész!

vagy tudod mit??? csak most hétvégre amiket raksz írd be és kész! ne összesítve ,hanem a valóságnak megfelelően :)
  • CB SNIPER #124477
    JAJJ NEMÁÁÁR inkább verjük ki aztán feküdjünk le a g*cibe aludni már ugyis késö van(G*CIBE ALUDNI JO MI? :D:D:D:XD)
  • dragon11
    ne gcizz már :D én bírom őt..:P
  • CB SNIPER #124475
    jajj nemár...inkább verjük ki aztán feküdjünk le a gcibe aludni késö van már ugyis(GCIBE ALUDNI JO MI XD:D:DD:)
  • Dean Winchester
    ezt megcáfolnám :)
    igenis néha kerülnek be komoly tippek elemzéssel , érvekkel! :D de hát ha rajtad múlik akkor valóban meccs elemzést sose láthatunk, szóval te csak befoghatod a szádat :D
  • Shep
    hát ilyen barik nélkül nem lehet meglenni :D
  • Shep
    Te ennyire hülye vagy, vagy csak nem olvasod amit írtam? Mikor beírtam a tippeket 70%-ban jöttek akkor mit bizonyítsak neked?
  • Dean Winchester
    xD ja tényleg anno mint egy hisztis kislány azt mondta nem jön többet :DDDDDD
    nem bírta ki hiányzott neki a "légkör" :D
  • Shep
    Á az a vonat már elment, Dean és haverja azt már eljátszották. Mindenki láthatja, hogy ez a topic csak a szórakozásról szól, komoly tippek ide nem kerülnek be.
  • CB SNIPER #124469
    már=pár*
  • Dean Winchester
    ok, mondom előre mutasd be h mennyire pro vagy és ne utólag!
    csak tudod én legalább felvállalom h mikre rakok , néha igen hülyeségre is de az a hülyeség szokott jönni is néha :D
    lehet te mégnagyobb baromságokra raksz csak mi azt nem látjuk mivel nem írod be előre ;)
  • CB SNIPER #124467
    hát meg néha zölditek elöre :D meg mondjuk erösebbnek érzem az adott meccset ha pl ferrari is "jováhagyja" és rátol már tiz k-t xddd
  • Shep
    Mert te is csak a hülyeség miatt jársz ide mi? :D
  • dragon11
    ne csináld már shep:S

írj be tippeket nyugodtan..
  • Shep
    Ja és most is ahogy tegnap is beírtam, hogy mire raktam úgyhogy megint mellényúltál :D
  • CB SNIPER #124463
    lol -.- xd
  • CB SNIPER #124462
    nehogy ujra lelépj vaze! :d
  • Shep
    Remélem a Milan nyeri a bajnokságot! :DDDDDD
  • Shep
    Nem tudom miről beszélsz, mikor írtam a tippeket bizonyítottan 70%-ban jött. És igen ritka, hogy minden elmegy. tudod nem mindenki rak minden szarra, mint te. Van aki előtte átnézi a dolgokat és jó eséllyel bekövetkező kimenetelekre rak. Raktam már be nem 1 szelvényt csak nincs kedvem mindig feltölteni meg képkivágózni stb. De nem rakok majd be ha neked ez gond. Úgysincs semmi értelme a topicnak azon kívül ,hogy veled kötekszem meg baromkodunk.
  • CB SNIPER #124459
    miez a "LOL", "lol" "sry" meg "pls" a faszért nemtudjátok már rendesen kiirni a dolgokat!!!!!!!!!!!4 xddddddddddd