211992
-
ja ok :D -
mai szella:
017 Drott - Skövde H 1.67
019 Lugi - Alingsas H 1.53
023 Svédország - Csehország H 1.84
024 Dánia - Franciaország H 1.65
035 Montegrana - VirtusBol H 1.75
Eredő odds: 13,57525
Várható nyeremény: 6.790,- Ft
Megjátszott tét: 1* 500,- Ft
egy kissé érdekes, de hátha :) -
én úgy mondtam a 2-es oddsot,hogy inter x2-be real SIMÁBA,úgy kijön a ~2-es odds -
Dean Winchester #124535 "agyonnyerte"
ezt
agyonverte-nek olvastam :DDDDDD -
CB SNIPER #124534 bayernt én a kölni meccsük után kihagyom a fszba :D -
am bwinen inter és real X2ben maximum 1.55 grat bwin -,- -
hát már megtettem ezt amit írtam remélem jön :D igaz csak 500at tettem rá -
Ferrari23 #124531 És weed merre van? :D Ilyen jó napot, mint a tegnapi kihagyott? :D:D:D Tuti agyonnyerte magát..... -
egyszerű,berakod X2-be az Intert,meg a Realt,ez így kereken 2-es odds,tökéletes,és lazán jöhet is -
na mindegy én sztem megrakom Sharapova, Petrova, bayern, real, barca, inter (kétesélybe) már most mielőtt lemegy a szorzó -
Jó kérdés.. Expekten a 1,9 ill a Sharapova 1,85 -
teniszre egy Sharapova+Petrova 2,079-ért megéri sztem
am Sharapovára miért van 1,65? ez nem túlzás ilyen névtelen ellenféllel szemben? vagy csak én nem hallottam még róla? :D -
Barca
Real
Bayern
nekem is lesz 7végén, mellé még kellene valami xD
Inter 2,5? xD az faxa.. lehet betoljuk ezt is... Bár most okosan kell elsőre tennem.. xD -
CB SNIPER #124525 én egyre jobban nézem azta meccset annál jobban arra hajlok hogy fsgh-nak igaza van és simán inter és mellé rakok még egy barcát simába mert miért ne ha már tuti...nah és amugy is a "ti" logikátokat követve fsgh szériája már 6.nál tart szoval 7.re csak nem szakad még meg....majd 10 fölött :d -
Dean Winchester #124524 ja és mivan ha most fog fsgh szériája megszakadni? :DDD
egyébként ha vendég akkor sztem a DNB-re is tök jó szorzót kínálnak...
de én X-et várok oda -
CB SNIPER #124523 hát focira ma lofsz nemlesz :D de vannak jo kis teniszek :d bár elnézve az se valami hüha....lehet hogy a hét második felére csak egy ilyen szelom lesz...
Sp. Gijón - Barcelona 13.00 / 6.15 / 1.15 V
vagy
*(1-0) Sp. Gijón - Barcelona 4.00 / 3.90 / 1.49 V
+
Espanyol - Real Madrid 7.10 / 3.95 / 1.40 V
plusz poén amit fsgh mondott azthiszem hogy
Juventus - Internazionale 2.70 / 2.90 / 2.50 V
tényleg elgondolkodtato inter nincs nagyon a csucson de azért ....juve meg hát...külön kategoria...ami bizonyalanito hogy idegenben utobbi idöben elég szar a mérlegük :/ -
Dean Winchester #124522 azért nemtudom érzitek-e a törődést 
1 peth gól és 3/3 :)
így kell csinálni shepi :D -
Dean Winchester #124521 

-
Jóreggelt
Ma nem lesz semmi meccs, vagy csak az eredmenyek.com xart be? -
köszönöm szlovákia,és brazília. -
Narusco #124518 na jolválasztottál, azért tetted mert szarh elyzetben vannak és kurvára kell hajtaniuk?:D
nekem meg bejött a calgary =) -
Végre egy nagyobb nyeremény(legalábbis nekem:)) -
CB SNIPER #124516 nah én is megyek kiverem azt lefekszem a g*cibe xddd -
beci225 #124515 Tegnapi eredeti tippem lett volna: Holland győzelem, Magyar győzelem, Spanyol győzelem. Jött mind3 de feljöttem ide és az első kettő elbizonytalanított szóval csak a spanyolt raktam meg és nyertem persze (épp hogy :D).
Szóval persze igazad van hogy rengeteg mellékes infó nem számít, de pl a kezdő az eléggé és mondom simán volt meccs amit megraktam volna ha nem írják hogy ki megy és ki nem. Azt tudni kell hogy én hülye vagyok a focihoz. Szerintem tudnák mondani 10 világklasszist és ki is merült az általam ismert játékosok listája. Szóval csak a csapatok előző eredményeire és az oddsokra tudok alapozni, tehát nekem ez hogy ki lesz a kezdőben ez marha nagy segítség. De mondom még 1x ha nem rakok rájuk mert elbizonytalanodok mint ma reggel, akkor az az én hülyeségem nem a tietek, nyugodtan írjátok le ha van hozzáfűznivalótok.
-
CB SNIPER #124514 igen jo az indoklás de néha az indoklásbol és az infokbol is megárt a tul sok és az már káros mert tényleg olyan szinten elbizonytalantio hogy csak na...én pl régen NHL-ben semmi mást nemnéztem mint az elözö 3-4 meccsükön nyujtott teljesitményt ennyi...és amikor play-off volt még annyit hogy ki volt otthon..ennyit...nekem az mindig szépen hozott a konyhára és ennyi elég is volt hozzá tényleg persze volt hogy elment a szelo de sokkal több jött...én ilyen játékos edzö sérült bla bla dolgokat anno nemnéztem soha...mindegy csak gondoltam leirom :D -
Dean Winchester #124513 jaja csak az fáj :)
ja,hogy a srácnak nem azért az %ért adod a tippet ugye?! akkor ide miért nem írod be amit a srácnak? :D ja mert h skót köcsög vagy azért :DDD
-
Na jó éjt! Ha Dean még reagál majd holnap reakciózok :) -
na ez igaz, de pl ha Shep beír egy NHL tippet, én kíváncsi szoktam lenni, hogy miért is ajánlja a tippet... gondolok én hogy az ellenfél mélyponton van, vagy hogy lesérült a legjobb emberük, vagy edzőváltás volt és kicsit még szokniuk kell, stbstb...
szal néha jó az indoklás, főőőőleg ha az ember nem apróval pakol, hanem nagyobb pénzzel -
Fáj, hogy valaki pluszban tud lenni mi? Nem rak mindenki élőben lesz még száz gólra és nem bukja el az előző napi nyereményét ilyen hülyeségeken- -
Dean Winchester #124509 nem mondta senki, de abból h 100 szelvényből 98 zöld színű az jön le h kurva penge vagy :)
de mind1, mondom nem mered berakni előre h mikre raksz mert besülnél :S
ezen nincs mit vitatni, ha nem így lenne akkor megtennéd :D nem is azt mondtam h 1 hónapon keresztül vagy 1 héten keresztül írd be,hanem csak 2 napot :DDDD -
Hallod magamnak ugyanazokat rakom, mint amit a srácnak megadok akkor nyilván több a piros de valahogy mégis profitáltunk. Érdekes :) -
Én pl. sosem olvasok elemzést sehol. -
Na de ez az aki beír valamit nyilván nem azért írja mert hasra ütés szerűen jónak találta, hanem utánanézett. -
CB SNIPER #124505 vigyázz ezzel a sok infos dologgal mert van (legalábbis nálam jopárszor volt) amugy ez a másik dolog a nagy részletezésben hogy ennyi info annyi info ilyen sérülés olyan pötsömsetudja és akkor majd nemrakod meg a csapatot 1.6-1.8ért mert elbizonytalanitanak megraksz helyette valami "atomtutit" 1.2-1.3ért az meg elmegy a fszba...szoval erröl ennyit :d -
Dean Winchester #124504 de bazdmár megaz yn***t
annyit mondok h hétvégére ird be előre a szelódat és kész, tényleg nem kell indoklás csak írd be mire raksz és kész!
ja h azért nem mered beírni mert kiderülne h esetleg több lenne a piros szín mint a zöld? :D
ok -
Ferrari23 #124503 Na jó8 srácok! (csak hogy hozzátegyek a rövidítésekhez
)
-
Ki mondta, hogy nagyon tudok? Ezt te találtad ki, én csak azokat az NHL tippeket említettem, nem írtam soha hogy hú de tudok. -
CB SNIPER #124501 lol...
"szted ha ezt a kettőt beírom csak úgy akkor ugyanolyan erős a tipp? hát sztem kurvára nem :)"
az adott esemény/tipp ugyanolyan erös attol függetlenül mi miket irkálgatunk itt elöre azzal kapcsolatban szerintem lol hát most mit számit semmit kb ugyis "elöre megvan irva minden" D
tessék akkor itt az én példám szerintem elég jó :D
irtad hogy mi lett volna ha csak annyit irsz be hogy MO veri azereket? mi lett volna? semmi ottvolt rá az odds mindenki tisztában volt vele milyenek a viszonyok kb aki ne maz utánanéz mi lett belöle? 2-0
és ha beirtad volna hogy sérültek kik játszanak milyen az idö fagyott e az éjjel mennyien szurkolnak a stadionban a magyaroknak stb stb stb meg még hárman irtak volna ilyen részletes dolgot? mi lett volna? erösebb a tipp? nemhiszem hogy számitana...2-0
nah ez is csak egyéni vélemény amugy :d hát különbözünk ezvan... -
Dean Winchester #124500 nem nekem kell bízonyítanod valóban :D de amig nem mutatod meg h előre beírod X napig a szelóidat meg h mire is teszel belőlük addig ne gyere ezzel hogy hudenagyontudsz :D
ilyet én is tudok mint te , sőt a topic 90%-a...
nem írok be minden meccset amit gondolok csak 1-2őt naponta és kész...
aztán másnap tét nélkül csak a zöldítést fogom csinálni és én is leszek olyna pro meg minden mint te :DDDDDD -
Érdekes módon a srácot nem érdekli miért mondom ,hogy azt rakja amit írok neki 1x kérdezte meg ,hogy UFC-nél hasra ütök vagy mi, hogy mindig nagy szorzósokat rakunk? :)