211992
-
Dean Winchester #125899 sima milan siker :D ebből lesz majd ne mulass :DDD
spurs majd nyerjen a visszavágón hazai pályán mikor Bale is játszik meg mindenki!
sztem tökéletes eredmény nekik a 2-1 bőven, nekik is jó , nekünk is és ennyiiiiiiiiiiiii -
én is x-re vagy 2 es-re teszek :D -
Most mar megraktam nincs mese. -
én meg a spusr-től :D -
Rendben ,de egy minimum X-et elvarnek a milantol .. -
hát nemtom mi is lesz :D lehet csak taktikázik a spurs és midndenki ott lesz:D láttunk már ilyet :D
Az egyik legkiélezettebb párharcra lehet számítani a Milan és a Tottenham között a BL nyolcaddöntőjében, amelynek nem a legjobb előjelekkel vágnak neki a londoniak. A Spurs valószínűleg nem számíthat a másik milánói csapat ellen parádézó Gareth Bale-re, és Peter Crouch sem lesz ott a Milan ellen.
– Olaszországban mindenki azt kérdezi, hogy Bale egészséges lesz-e – mondta Harry Redknapp, a Spurs menedzsere. – Láthattuk, hogy milyen teljesítményt nyújtott az Inter ellen, egyszerűen terrorizálta az olaszokat. Nincs túl rossz állapotban, de valószínűleg kedden nem lesz bevethető. Bale-hez hasonlóan Crouch is hátproblémákkal bajlódik, az ő sérülése kicsit komolyabb, így rá sem számíthatunk, Van der Vaart azonban rendben lesz a Milan elleni találkozóra.
nb1.hu -
CB SNIPER #125893 tedd sima milant én is lehet még pakolok rá :DD -
Dean Winchester #125892 akkor lehet valencia-t kihagyom és csak milan sima győzelem + arsenalhendivel nyer-t teszem ! -
CB SNIPER #125891 ALLIN !! SIMA H!! -
Dean Winchester #125890 látom előjöttek a humorheroldok :D -
Na most rakom meg a milant 1x-be..ha ezek utan nem nyernek akkor elmehetnek a büdös retkes ..csaba
"...arról számolt be a minap, hogy a keddi AC Milan-Tottenham mérkőzésen a vendégek színeiben sem Gareth Bale, sem Luka Modric, de még Rafael van der Vaart sem léphet pályára.A londoniak mestere, Harry Redknapp a szombati Sunderland elleni bajnoki találkozó előtt ismerte el a hírt, miszerint a trió valóban a sérültek listáján szerepel, és valószínűleg a hétvégi összecsapást kihagyják.„Nos, jelen pillanatban teljes a bizonytalanság.Luka az edzésen kocogott, de szombaton nem állhat a rendelkezésemre.Bale lassan épül fel, míg van der Vaart a héten szedett össze egy sérülést” – nyilatkozta a Spurs trénere."
-
miluu92 #125888 Meg az is hogy fogadtál az Inter meccsre:D:D -
jah, valószínűleg így van!!!
lol.. -
miluu92 #125886 Ahha tényleg.:D Sokat nem nézhetsz focit, ha most láttál először ilyet kihagyni:D -
Egyaltalan nem tulzas...mindenki berugta volna,meg cr7 is. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kisegér és az elefánt úgy dönt, öngyilkos lesz, felmennek egy magas toronyra, először a kisegér ugrik:
- Viszlát Elefánt,viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, szia 3.viszlát, placss. Az egér szörnyethal.
Most az elefánt jön: - Viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, viszlát 2. emelet, viszlát metró, viszlát bányászok, JÓÓÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁM! -
CB SNIPER #125884 igaza van deannek netulozzmegye |||.-al...mert még öreganyám is belötte volna -.- -
Dean Winchester #125883 na ne túlozzunk!
néha kifog az ember ilyen napot és a legnagyobbak is hibázhatnak ám -
tiszátban vagyunk vele, de sztem még megye III.ból is bárki belőtte volna.. -
Dean Winchester #125881 ja vendég sikert várok :D de mivan ha a roma összeszedi magát?:S
szóval ja a gólban eléggé bíztos vagyok :D
am arsenal nyer erre is rakok de az 1X-et nagyobb összeggel most ugy vagyok vele ha hazai pályán most nem tudunk egy X-et minimum összehozni akkor bl tj esélye eldőlt! és most duplán fogok örülni vagy duplán szomorkodni :D
szóval holnap hajrá milan és valencia (milan meccsre sztem a 2.5over alap lesz!
2-1es hazai sikert várok -
Dean Winchester #125880 bb
bár törökökre félek én rakni :D fenernél inkább vendég gólt tenném,de hát peki bátyánk miatt muszáj volt bevállalni a hazait :D -
CB SNIPER #125879 te is ennyire tuti vagy shaktar golban? x2 nemjobb? nemvágom miért adnak 1.73at fos roma ellen X2-re -
ben89 #125878 szerintetek a Fulham fog ma gólt lőni?statisztika alapján simán benne van a pakliban... -
bence27 #125877 Aztán ez lett belőle:
Apoel Nicosia-Ethnik.Ahn H 1,19
Fenerbache-Kayserispor H 1,42
Hapoel Tel Aviv-Macc-Pet.aht H 1,30
Valencia-Schalke H 1,71
Eredő odds:3,75643
Tét:500 Ft
várható nyeremény:1.880 Ft
Szerintetek?
-
Dean Winchester #125876 erre is rakni kéne faszom :S
vagy erre 3k :S nemtudom de eléggé érzem :D azért bebaszna ha ez a schalke akár pontot is tudna rabolni idegenben :S
majd nyerjenek otthon :D
101 Milan - Tottenham H 1.68
191 *(1-0) Arsenal - Barcelona H 1.85
110 Valencia - Schalke H 1.71
Eredő odds: 5.31468
ui.: nézem faszért nem látom a lyon-realt a kínálatban???? :D azt most esett le h az meg jövőhéten lesz xD (így mnden héten lesz bl) yep XD -
Dean Winchester #125875 mixen sztem ezt fogom bepróbálni :D
eléggé bíztos vagyok ebben a szelóban!
papírban van 3k-m sztem erre rakom ! bár az arsenal hendis siker 1.9ért jobban csábít és mégbíztosabbnak is tűnik :S
107 Milan - Tottenham: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
195 Arsenal - Barcelona: Arsenal szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.33
205 Roma - Sahtar Doneck: Sahtar Doneck szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.50
Eredő odds: 2.25435 -
Rosszul tudod.:
Wed 10/11/10 PRL Chelsea 1 - 0 Fulham
Mon 28/12/09 PRL Chelsea 2 - 1 Fulham
Sun 23/08/09 PRL Fulham 0 - 2 Chelsea
Sat 02/05/09 PRL Chelsea 3 - 1 Fulham -
Azert elgondolkoztam most a milanon..most neztem meg a parma elleni összefoglalot,es finoman szolva atjarohazuk van hatul.:D Es a 4-0 valojaban 4-3 minimum...viszont pozitivum hogy bale legalabb nem lesz ott. -
Dean Winchester #125872 megraktam de a chelsea-t kivettem :D azért hazai pályán is kikapott a fulhamtől (de ha rosszul emlékszek akkor szóljatok) ill. azér a spurs is beégett fulhamban :D -
CB SNIPER #125871 lofaszt nemcsinált de lehetett volna x ha fél méterröl üres kapuba belövi..ezért szidjuk...tudjuk hogy az inter lofszt nem csinált... -
miluu92 #125870 Felesleges így nézni, mert az első 60-70 percben amit láttam köze nem volt az Internek a meccshez. A végén meg 10 csatárral mentek. Nem beszélve arról, hogy az 50-55 perc között Matri 2-t vághatott volna, meg 1-et még valaki... Úgyhogy ne az Eto'o-t szidja itt mindenki. Lófaszt nem csinált az Inter. -
CB SNIPER #125869 300...inkább.. -
ezen a fórumon több mint 200ezerrel gazdagítottuk a mixet/ fogadóirodákat tolószékes fekaniggR miatt. -
Dean Winchester #125867 ezt muszáj volt? ok kapufa ,de most igy ezt látva mérges vagyok mert ezen mult az ikszem :D és ez borzasztóan bosszantó h ilyenen megy el :D mármint llyen marad ki :D
peki: a szelód poén :DDD de ezt megtolom most,bár szted mekkora az esély h két egymást követő szelód is nyerjen? :D -
jah mondtam hogy ők is esélyesek!:) ők is megérdemelnék simán!!
de az inter nem csak a tegnapi alakítása miatt NEM.. -
Fu most felbaszott megint etoo.. -
CB SNIPER #125864 napolyé inkább...nem akarok ilyen fiatalon halni... -
Minnyá este hat oszt még egy tisztességes szelót se raktam össze. Hol vagy ilyenkor Dean a csodajavaslataiddal? :D -
mára
fulham-chelsea v gól(fulham uccsó 3 hazai meccsén nem kapott gólt szerintem most fog:))
mallorca-bilbao h gól(v 3m.n.k.gólt és jól is megy otthon a mallorcának a bilbao ellen)
dordrecht-veendam v gól
neccesebb
novara-torino v gól
-
Én mondom hawer, Inter ássa el magát Miláné vagy Nápolyé már a scudetto=)
adta a jó Isten:)
Fiorentina - Inter 1x
tuti csak Eto'o kezdjen!!!! -
30 mpre, eto mester meg luftot rúgott..
fú de megfájdult a fejem.. kellett nekem megnézni..