211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    sima milan siker :D ebből lesz majd ne mulass :DDD
    spurs majd nyerjen a visszavágón hazai pályán mikor Bale is játszik meg mindenki!
    sztem tökéletes eredmény nekik a 2-1 bőven, nekik is jó , nekünk is és ennyiiiiiiiiiiiii
  • Golyo69
    én is x-re vagy 2 es-re teszek :D
  • G man
    Most mar megraktam nincs mese.
  • Golyo69
    én meg a spusr-től :D
  • G man
    Rendben ,de egy minimum X-et elvarnek a milantol ..
  • Golyo69
    hát nemtom mi is lesz :D lehet csak taktikázik a spurs és midndenki ott lesz:D láttunk már ilyet :D

Az egyik legkiélezettebb párharcra lehet számítani a Milan és a Tottenham között a BL nyolcaddöntőjében, amelynek nem a legjobb előjelekkel vágnak neki a londoniak. A Spurs valószínűleg nem számíthat a másik milánói csapat ellen parádézó Gareth Bale-re, és Peter Crouch sem lesz ott a Milan ellen.
    – Olaszországban mindenki azt kérdezi, hogy Bale egészséges lesz-e – mondta Harry Redknapp, a Spurs menedzsere. – Láthattuk, hogy milyen teljesítményt nyújtott az Inter ellen, egyszerűen terrorizálta az olaszokat. Nincs túl rossz állapotban, de valószínűleg kedden nem lesz bevethető. Bale-hez hasonlóan Crouch is hátproblémákkal bajlódik, az ő sérülése kicsit komolyabb, így rá sem számíthatunk, Van der Vaart azonban rendben lesz a Milan elleni találkozóra.

nb1.hu
  • CB SNIPER #125893
    tedd sima milant én is lehet még pakolok rá :DD
  • Dean Winchester
    akkor lehet valencia-t kihagyom és csak milan sima győzelem + arsenalhendivel nyer-t teszem !
  • CB SNIPER #125891
    ALLIN !! SIMA H!!
  • Dean Winchester
    látom előjöttek a humorheroldok :D
  • G man
    Na most rakom meg a milant 1x-be..ha ezek utan nem nyernek akkor elmehetnek a büdös retkes ..csaba

"...arról számolt be a minap, hogy a keddi AC Milan-Tottenham mérkőzésen a vendégek színeiben sem Gareth Bale, sem Luka Modric, de még Rafael van der Vaart sem léphet pályára.A londoniak mestere, Harry Redknapp a szombati Sunderland elleni bajnoki találkozó előtt ismerte el a hírt, miszerint a trió valóban a sérültek listáján szerepel, és valószínűleg a hétvégi összecsapást kihagyják.„Nos, jelen pillanatban teljes a bizonytalanság.Luka az edzésen kocogott, de szombaton nem állhat a rendelkezésemre.Bale lassan épül fel, míg van der Vaart a héten szedett össze egy sérülést” – nyilatkozta a Spurs trénere."
  • miluu92
    Meg az is hogy fogadtál az Inter meccsre:D:D
  • dragon11
    jah, valószínűleg így van!!!

lol..
  • miluu92
    Ahha tényleg.:D Sokat nem nézhetsz focit, ha most láttál először ilyet kihagyni:D
  • G man
    Egyaltalan nem tulzas...mindenki berugta volna,meg cr7 is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kisegér és az elefánt úgy dönt, öngyilkos lesz, felmennek egy magas toronyra, először a kisegér ugrik:
    - Viszlát Elefánt,viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, szia 3.viszlát, placss. Az egér szörnyethal.
    Most az elefánt jön: - Viszlát 10. emelet, viszlát 6. emelet, viszlát 2. emelet, viszlát metró, viszlát bányászok, JÓÓÓÓÓÓ REGGELT VIETNÁM!
  • CB SNIPER #125884
    igaza van deannek netulozzmegye |||.-al...mert még öreganyám is belötte volna -.-
  • Dean Winchester
    na ne túlozzunk!
    néha kifog az ember ilyen napot és a legnagyobbak is hibázhatnak ám
  • dragon11
    tiszátban vagyunk vele, de sztem még megye III.ból is bárki belőtte volna..
  • Dean Winchester
    ja vendég sikert várok :D de mivan ha a roma összeszedi magát?:S
    szóval ja a gólban eléggé bíztos vagyok :D
    am arsenal nyer erre is rakok de az 1X-et nagyobb összeggel most ugy vagyok vele ha hazai pályán most nem tudunk egy X-et minimum összehozni akkor bl tj esélye eldőlt! és most duplán fogok örülni vagy duplán szomorkodni :D
    szóval holnap hajrá milan és valencia (milan meccsre sztem a 2.5over alap lesz!
    2-1es hazai sikert várok
  • Dean Winchester
    bb
    bár törökökre félek én rakni :D fenernél inkább vendég gólt tenném,de hát peki bátyánk miatt muszáj volt bevállalni a hazait :D
  • CB SNIPER #125879
    te is ennyire tuti vagy shaktar golban? x2 nemjobb? nemvágom miért adnak 1.73at fos roma ellen X2-re
  • ben89
    szerintetek a Fulham fog ma gólt lőni?statisztika alapján simán benne van a pakliban...
  • bence27
    Aztán ez lett belőle:
    Apoel Nicosia-Ethnik.Ahn H 1,19
    Fenerbache-Kayserispor H 1,42
    Hapoel Tel Aviv-Macc-Pet.aht H 1,30
    Valencia-Schalke H 1,71

Eredő odds:3,75643
    Tét:500 Ft
    várható nyeremény:1.880 Ft

Szerintetek?
  • Dean Winchester
    erre is rakni kéne faszom :S
    vagy erre 3k :S nemtudom de eléggé érzem :D azért bebaszna ha ez a schalke akár pontot is tudna rabolni idegenben :S
    majd nyerjenek otthon :D

101 Milan - Tottenham H 1.68
    191 *(1-0) Arsenal - Barcelona H 1.85
    110 Valencia - Schalke H 1.71
    Eredő odds: 5.31468

ui.: nézem faszért nem látom a lyon-realt a kínálatban???? :D azt most esett le h az meg jövőhéten lesz xD (így mnden héten lesz bl) yep XD
  • Dean Winchester
    mixen sztem ezt fogom bepróbálni :D
    eléggé bíztos vagyok ebben a szelóban!
    papírban van 3k-m sztem erre rakom ! bár az arsenal hendis siker 1.9ért jobban csábít és mégbíztosabbnak is tűnik :S

107 Milan - Tottenham: Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.13
    195 Arsenal - Barcelona: Arsenal szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.33
    205 Roma - Sahtar Doneck: Sahtar Doneck szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.50
    Eredő odds: 2.25435
  • G man
    Rosszul tudod.:

Wed 10/11/10 PRL Chelsea 1 - 0 Fulham
    Mon 28/12/09 PRL Chelsea 2 - 1 Fulham
    Sun 23/08/09 PRL Fulham 0 - 2 Chelsea
    Sat 02/05/09 PRL Chelsea 3 - 1 Fulham
  • G man
    Azert elgondolkoztam most a milanon..most neztem meg a parma elleni összefoglalot,es finoman szolva atjarohazuk van hatul.:D Es a 4-0 valojaban 4-3 minimum...viszont pozitivum hogy bale legalabb nem lesz ott.
  • Dean Winchester
    megraktam de a chelsea-t kivettem :D azért hazai pályán is kikapott a fulhamtől (de ha rosszul emlékszek akkor szóljatok) ill. azér a spurs is beégett fulhamban :D
  • CB SNIPER #125871
    lofaszt nemcsinált de lehetett volna x ha fél méterröl üres kapuba belövi..ezért szidjuk...tudjuk hogy az inter lofszt nem csinált...
  • miluu92
    Felesleges így nézni, mert az első 60-70 percben amit láttam köze nem volt az Internek a meccshez. A végén meg 10 csatárral mentek. Nem beszélve arról, hogy az 50-55 perc között Matri 2-t vághatott volna, meg 1-et még valaki... Úgyhogy ne az Eto'o-t szidja itt mindenki. Lófaszt nem csinált az Inter.
  • CB SNIPER #125869
    300...inkább..
  • dragon11
    ezen a fórumon több mint 200ezerrel gazdagítottuk a mixet/ fogadóirodákat tolószékes fekaniggR miatt.
  • Dean Winchester
    ezt muszáj volt? ok kapufa ,de most igy ezt látva mérges vagyok mert ezen mult az ikszem :D és ez borzasztóan bosszantó h ilyenen megy el :D mármint llyen marad ki :D

peki: a szelód poén :DDD de ezt megtolom most,bár szted mekkora az esély h két egymást követő szelód is nyerjen? :D
  • dragon11
    jah mondtam hogy ők is esélyesek!:) ők is megérdemelnék simán!!

de az inter nem csak a tegnapi alakítása miatt NEM..
  • G man
    Fu most felbaszott megint etoo..
  • CB SNIPER #125864
    napolyé inkább...nem akarok ilyen fiatalon halni...
  • Fabio Capello
    Minnyá este hat oszt még egy tisztességes szelót se raktam össze. Hol vagy ilyenkor Dean a csodajavaslataiddal? :D
  • Effe88
    mára
    fulham-chelsea v gól(fulham uccsó 3 hazai meccsén nem kapott gólt szerintem most fog:))
    mallorca-bilbao h gól(v 3m.n.k.gólt és jól is megy otthon a mallorcának a bilbao ellen)
    dordrecht-veendam v gól
    neccesebb
    novara-torino v gól
  • dragon11
    Én mondom hawer, Inter ássa el magát Miláné vagy Nápolyé már a scudetto=)

adta a jó Isten:)

Fiorentina - Inter 1x

tuti csak Eto'o kezdjen!!!!
  • AlieN911
    30 mpre, eto mester meg luftot rúgott..
    fú de megfájdult a fejem.. kellett nekem megnézni..