211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • WuFraZselic
    ti altató nélkül is 6. helyen vagytok :D
  • CB SNIPER #126339
    85-t? akkor jöhettlé volna az uj yachtomra te is...vagy beálltál volna a tiéddel az enyém mellé xddd
  • dragon11
    rohadt inter, ilyenkor tudnak lőni, sőt talán nyerni?

elmennek a .... :(
  • Ferrari23
    :DD:D Látom hasonlóan nyomod mint én, bár nekem tegnap az 500 Hufos szelóm is elment, pedig hozott volna 85 Ft-ot, ha bejön :(
  • FERNANDINHO1997
    ez eléggé poén szelo xd
  • kispeki
    nem éppen úgy alaul ahogy kéne :D Genoa gól .. fuck
  • CB SNIPER #126334
    nemszámolom amugy...jah..beszarok ha nagytétesek mind elmentek ez meg bejön :DDD
    nem is gondoltam még bele mihez kezdek ha bejön...lehet uj élet monte carloban...vagy veszek egy yachtot..
  • dragon11
    s összesen mennyi mínuszba is vagy 7vége óta?:(

fel a fejjel.. aki a kicsit nem becsüli hawer
  • CB SNIPER #126332
    jaja lesz jobb ma tisztáán nyerhetek 800 forintot kBDDD
  • dragon11
    nagyon egyetértek veled Oziris :P az inter egy full komolytalan csapat, akik ráadásul pechesek is.:( eto'oval az élen..
    shep is jól megmondta, "jön Eto'o és bandája fölé lőni" -> ezen tekeredtem:) megérte visszaolvasni..:)

CB: Szurkoltam érted, mert mondtad hogy milyen fontos lenne, néztem a meccset..:( fel a fejjel! lesz jobb is:)
  • Shep
    Teljesen nyílt a játék bármelyik vezethetne már legalább 2 góllal.
  • Dean Winchester
    thx
    akkor nem bosszant , de sampdoria 1et remélem vállal...
    inter meg kifog kapni sztem (csak a stat alapján tudok nyilatkozni)
  • Shep
    1.4 ha jól emlékszem.
  • Dean Winchester
    weed mondta h gondolkozik a bayern győzelmen...
    mindenesetre a bayern gólra lehet rakni :D inter ma se lő gólt? XD
    lehet nyernek 2 öngóllal -.-
  • Dean Winchester
    no hajrá sampdoria! kell 1 gól!
    750 ft -> 1375 ft
  • Oziris666
    Érik a Bayern all in jövőhétre...
  • Forza Italia
    Inter 1-1 hát ezek tényleg altatón élnek mostanában. Alszanak mint a hülyék
  • kispeki
    gólt se tudnak rúgni :D:D:D:D:D
  • Dean Winchester
    mekkora szorzó volt most a fio gólra? :S mert nézem statot mondom rakom is meg :D ugyis 1.6 fölött adják már
    na mind1 marad a sampdoria gól :S
  • kispeki
    Internél szarabb csapatot ritkán látni mostanában...
  • Shep
    Ez is egy jó komolytalan gól volt.
  • Forza Italia
    :D:D
  • kispeki
    nekem az első 5 kell...
  • Forza Italia
    Tesó az első kettő nekem is kell :D
  • kispeki
    mai poénszella :D
  • Forza Italia
    Nagamoto
  • Shep
    Ki ez az ázsiai gyerek az Interben? Úgy fest, mint akit a meccs előtt 2 perccel szedtek össze az utcáról valamelyik kapualjból.
  • Shep
    Ja, csak arra még nem fizetnek.
  • szomferi
    hát akkor fogjuk rá hogy ez egy fél Eto gól :D
  • Shep
    Ez a pár perc már jobb volt, mint a a Juve elleni egész meccs.
  • Shep
    Eto be akarta adni de a védő ahogy futott vissza beleért és bepattant
  • szomferi
    hogy sikerült összehozniuk?
  • WuFraZselic
    na Eto'o rúgatott egy öngólt :D
  • Shep
    Eto'o lőtte és úgy pattant be kár, hogy ezt nem adják meg Eto'o gólnak :(
  • Forza Italia
    Inter gól :D
  • Shep
    Lol mekkora öngól, de ez legalább pipa.
  • szomferi
    vicc hogy megvették Laczkót, hogy még a kispadon se legyen...
  • szomferi
  • Shep
    Na mindjárt jön Eto'o és bandája 1m-ről fölé lőni :)
  • szomferi
    Szerda? Városi rangadók!

Olyan jó kis mérkőzéseket játszanak szerdán, hogy az ember szinte orgazmusközeli állapotba kerül a látványuktól. Hiszen itt lesz rögtön egy hamburgi rangadó, amit követ egy Derby della Lanterna, azaz a genovai városi küzdelem, vagy itt a sorban egy Fiorentina-Internazionale elmaradt bajnoki találkozó is. És akkor nem beszéltünk még az „angol Barcelona”, alias az Arsenal és a Barcelona Bajnokok Ligája-összecsapásáról. Egy Roma-Shakthar és egy Wigan-Bolton derbin ennek tükrében már csak mosolyogni tudunk. Beszéljünk a nagy meccsekről, a kicsiket meg dobjuk a kukába.

Hamburg – St. Pauli

A nagy esőzések miatt elmaradt bajnoki mérkőzésüket pótolják be szerdán. A két hamburgi csapat az ősszel – emlékeim szerint – egy bűn gyenge meccset játszott, ahol nagyjából az utolsó 10 percben zajlott némi játék. Nem tudom, hogy tartottak-e egymástól, vagy csak szimplán szar csapat-e a két gárda, de én inkább utóbbira szavazok. A Paulit én nem komálom, mindenki nekik szurkol, mert olyan édibédi a szurkolótáboruk. Hát nekem ez a köcsög halálfejes brigád nem jön be, én megvagyok nélkülük is. A hétvégén a Mönchengladbach ellen nyertek 3-1-re, mindenki örülhet ennek, mert szegény 'Gladbach szerintem ennek a vereségnek köszönheti a kiesését. Az a baj, hogy szerintem nyertek volna a vendég zöld-feketék, ha ez az Igor De Camargo nem állíttatja ki magát a gólja után. Szóval a Pauli nálam ultragyenge, és ennek ellenére is veretlenek tavasszal!

A Hamburgot kifejezetten komálnám is, ha végre lenne egy normális edzőjük. De nincs nekik ilyen már hosszú évek óta. Armin Veh egy elhibázott amőba, nem több. Ennek a csapatnak olyan kerete van, hogy simán az első négyben kellene végezniük, de ők a végén örülhetnek majd egy Európa-ligának is. A hétvégén megverték az edzőváltáson átesett Wolfsburgot 1-0-ra, köszönhetően egy nyamvadék büntetőnek, amit Petric bevágott. A játékuk szerintem szürke, ötlettelen, halovány.

Mégis azért lehet meg a hazai győzelem, mert a Hamburg csapatába szinte minden hiányzó visszatér, még Gojko Kacar eltiltása is lejárt. A legjobbnak tartott védelem, középpálya és támadósor rohamozhatja Kessler kapuját. A St. Paulinál Bastian Oczipka, Florian Lechner és Marius Ebbers szinte biztosan nem fog pályára lépni, és ők azért elég alapembernek számítanak. Ebbers személyében ráadásul csapatkapitányt is vesztenek amellett, hogy normális csatáruk sem maradt, mert Gerard Asamoah nem az. Én 2-0-át mondok ide, szerencse kellene ahhoz, hogy a Pauli is betaláljon.

Tipp: 2 vagy 3 gól
    Odds: 2.00
    Fogadóiroda: expekt

Sampdoria – Genoa

Mikor belegondolok, hogy ezek mit fognak produkálni, kiráz a hideg. Na nem azért, mert gyenge meccs várható, hanem azért, mert ezek most nagyon odateszik magukat. A Doria mély gödörben volt, Di Carlo mester már mindenféle magasztos nyilatkozatokat tett a hétvégén a Bologna elleni találkozó kapcsán, élet-halál kérdésekről beszélt. Aztán jött a meccs, és a Doria 15 perc alatt lerendezte Di Vaio-ékat. A gödör azonban még mindig ott van, nem szabadulnak onnan ilyen könnyen!

A Genoa kapcsán nem beszélnék gödörről, csupán realitásról. A tavalyi szezonban erőn felül teljesítettek, idén már nagyon nem lehetséges ezt megismételni. Helyükre kerültek, kiesni nem fognak, de 12-14. helynél többet nem nézek ki Ballardini csapatából. A mester folyamatosan változtatgatja a keretet, a játékosokat, a taktikákat. Így nem lehet végigcsinálni egy évet.

A 103. városi rangadót rendezik meg, az esélyek kiszámíthatatlanok. Gyöngyöző homlokkal mondok én ide valamit, vannak nálam sokkal bátrabbak is. Talán egy mindkét csapat lő gólt lehet itt a megoldás, és annak ellenére mondom ezt, hogy egész Genovában nincs egy épkézláb csatár! Sem a Grifoni, sem a Doria enm rendelkezik normális támadóval, amit elég sok meccsen nyögtem én is. De most annyira sok az impulzus, annyira sok érzelem lesz a meccsen, hogy itt tényleg bármi megeshet, és a gyenge csatárok is feltámadhatnak hulló poraikból.

Tipp: mindkét csapat lő gólt
    Odds: 2.00
    Fogadóiroda: bet365