211992
-
Szarnak a védelemre de emellett szarok a támadók is. Csak ez lehet a magyarázat :D -
internél végignéztem az eddig bayernel lejátszott meccseket, 3évre vissza menőleg, és 1x játszottak döntetlent a többit megnyerte az Inter! A Man.utd.-t pedig hiszem olyan jó csapatnak, hogy megnyeri... -
Ferrari23 #127615 Hát ha szarnának a védelemre, akkor tegnapi meccs 54-34 lett volna :D
-
az inter nagyon necces meg a mu-t se mondanám biztosra sőt.. a többi ok:D -
Szerintetek milyen esélyem lehet?:
Porto - Sevilla H
Inter - Bayern H
Marseille - Man. utd. V
Arsenal - Stoke H -
Inter - Bayern H
*(1:0) Marseille - Mu H
3,74 300->1125
Inter - Bayern D
Marseille - MU D
9,45 200->1890
csak úgy passzióból -
VPersie #127611 nyerni kell, még tartalékosan is hoznunk kell a 3 pontot, akár egy 1 gólos győzelemmel is. -
Kit érdekel ki ellen játszanak, ha az élvezetes és látványos. A focinak a közönség szórakoztatásáról kellene szólnia az pedig legtöbb ember számára a sok helyzetet gólokat jelenti nem pedig a védekezünk ezerrel és hátha betalálunk 1 kontrából de ha nem hát az sem baj a 0-0 is jó eredmény. -
Dean Winchester #127609 a múltkor arsenal-shaktar győzelmet raktam szelvényre de végül nem raktam meg -> rosszul jártam
ez alapján most nem sajnáltam rá az aprót és megraktam
porto-marseille-bayern győzelmet -> 16os szorzó -
Dean Winchester #127608 a stoke nem szar csapat :D bár utóbbi 3 idgenbeli mérkőzésén nem lőtt gólt (Fulham,liverpool,birmingham)
arsenal győzelemre 1.3ért meg nem éri meg rakni mert az iksz simán becsúszhat!
de bízom a fiúkban!
-
nem szarnak a védekezésre nyugi :D -
Dean Winchester #127606 igen ez hülyeség volt valóban! mivel bíztos voltam benne igy azért mertem rárakni , ez olyan mintha az adott 3 szelvény összegét csak a gólra rakom rá :D szóval nem bánom mert rohadtul bíztos voltam abban h a chelsea nem fog nyerni + 0-ra nem fog nyerni, ezt rohadtul beszoptam de mondom ez most nem bánt!
de a 0-2-t nézd meg mire mondtad :) poéénnak vettem,hogy poénból mondod mert az előzménye fontos illetve ott a smile a mondatod végén :S
de mostmár mind1!
ma hajrá bayern és kész
ha ennek az internek nem lő gólt a bayern akkor lehidalok :D
porto gólt is várom de nagyon! (győzelmet is) -
kicsit el vagytok tévedve.a dél amerikai támadók értelemszerűen dél amerikai védők ellen játszanak.ott meg köztudott,hogy szarnak a védekezésre,ezért tűnik úgy,hogy valami eszeveszett támadófocit játszanak,pedig bármelyik átlag európai középcsapat lazán kicsapná akármelyik argentín vagy brazil nagymenőt -
VPersie #127604 Inter kikap ma? na ne már... -
arsenal hendivel necces sztem sok a hiányzó -
207 Marseille - Manchester Utd.: Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
217 Estudiantes LP - Dep. Tolima (COL) H 1.40
211 *(0-1) Arsenal - Stoke H 1.72
192 *(0-1) Internazionale - Bayern München V 1.51
Eredő odds: 4.54510
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2275 Ft
na mára megeresztek egy ilyet szerintem
-
ZsilKEANE #127601 köszönöm \o/ -
Kapott gól nélkül. -
ZsilKEANE #127599 valaki nem tudja,bet365ön hol lehet megrakni, h vendég csapat gólt szerez? inter-bayernre tenném,de az istennek sem találom. -
beci225 #127598 Nah akkor a jósokat kérném hogy ezúttal előre mondják meg hogy mi lesz az ARsenal - stoke eredménye ne holnap este hogy mit kellett volna várom a tippeket. Szerintem Arsenal hozza így megrakom őket most nézem hogy mit kéne mellé rakni még. Dean, Shep szerintetek? -
Mondtam már nektek párszor, hogy ilyesmit kell nézni, mert az támadó foci nem ez a 11 emberes védekezős szar. -
Hát párszor :D De most érted 2,5 gól mit nem lehet ezen érteni, fel nem foghatom. Na mindegy.
Dean nekem már nincs kedvem ellened érvelni, ti eldöntöttétek ,hogy hú de jó lesz a Koppenhága gól, én írtam a 0-2-t ettől mit akartok többet? Ráadásul te a lehető legnagyobb hülyeséget amit csak lehet sportfogadásban elkövetted, minden szelvényedet 1 eseményre építettél fel. -
degeci :D
na jó hír a T-Mobile-osoknak, ha lottózóban töltöd fel a számládat, akkor azt lehet mobilvásárlásra is fordítani, és egyúttal tudsz vele befizetni az SzRT-hez is -
Dean Winchester #127594 jaja pár hete én is néztem de mexikói bajnokit asszem és kurva jó volt, ugy hajtott mindkét csapat baszki , áááh kurva jó volt :D
-
Ferrari23 #127593 + Simán jöhetett is volna a gól, voltak helyzeteik nem 1, nem 2.... Nem jött ennyi.
Éjjeli Libertadores kupa meccse viszont atom volt, Cruzeiro megkajálta volna bármelyik BL csapatot reggelire.... Mikor ilyen meccseket látok kicsit átértékelődik bennem ez a BL... Odavannak érte, hogy fúúúúú bajnokok ligája, az... :D -
Dean Winchester #127592 ja és igen ez az "őrület" néha bejön :D
ha kérhetlek előre mondj tippeket és ne útólag fikázzál :)
egyébként meg majdnem mindenki úgy gondolta,hogy ennek a szar formában levő chelseanak ver 1 gólt a koppenhágai csapat! (a messivel felálló jó formában levő barca ellen is csak 1:1re volt képes)
szóval ennyit erről!
-
Sok szelvényed menekült már meg a bukástól ezen lehetőség által?
-
Dean Winchester #127590 persze minden attól indul aki elsőként emleget valami tippet :)
mivel te egy kurva szót se szóltál hozzá így tőled nem indulhatott!
a cselzi nyer 0-2re meg smileval raktad szóval egyálltalán nem komolyan gondoltad sztem! -
2,5nél ha 1-2 golt lőnek akkor még nyersz, de ha hármat vagy többet lőnek akkor nem -
Ha két és fél gólt lőnek akkor visszakapod a tétet. -
immposible #127587 kicsit zavaros számomra a faq- a meccsen kevesebb mint 2,5gól lesz akkor 0,1,2-vel még nyerek de mi ez a fél? -
Engem már beszívattak a múltkor, most viszont nem értettem ,hogy szerintetek miért is volt ennyire tuti az a Koppenhága, egyedül Dean bámulatos meggyőzőképességére tudok gondolni :), mert ha jól emlékszem tőle indult el az egész őrület :) -
Ferrari23 #127585 Remélem majd legközelebb is kell Neked a Cselzi gól, és baxnak lőni :D:D -
Na látom a Cselzit, hogy szétverte a Koppenhága, csak úgy füstölt a háló a góltól amit lőttek, egy egész gyors reagálású tűzoltó egység kellett a felcsapó lángok megfékezéséhez. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A tottenham sokunk szelvényét vitte, én mire a mol kútra értem már nem lehetett feladni így megmaradt a pénzem...
Ma nyer a United és a Bayern nem kap ki több meccsre meg nem is rakok. -
CB SNIPER #127582 nah cumizz le :D:DD:DD te nemérzed át hogy itt mekkora a tét :DDDDD -
Ferrari23 #127581 50% esélyed van, vagy bejön vagy nem :D -
CB SNIPER #127580 de inkább véleményezd mester :DDD -
CB SNIPER #127579 hát amugy arra megyek jah D::D:D:D:DDD -
Ferrari23 #127578 Vissza kell nyerni a davidoff árát mi? :D