211992
-
Csak Inter gólt tettél végül? -
mit védett Kraft :D -
CB SNIPER #127774 pörgös egy meccs...riberyé beakadhatott volna -
ez sima 3, esetleg 4-0 lesz -
Ferrari23 #127772 GOMEZ TE BALFAX :D:D:D:D:D:D:D:D -
Stoke-nak még helyzete se volt. :D -
meg kb 1 percet késik, de az nem gond ha nem nézed a fórumot :D -
NA viszont letöltöttem ezt a sopcast progit,es most legalabb digi minösegben jön,akadas nelkül,1300kb-es stream..a gond csak az h orosz:D -
Ferrari23 #127768 n az az m :D -
Ferrari23 #127767 Kraft állom köpte magát :D:D -
Cambiasso bazmeeeeg -
CB SNIPER #127765 nem meglepö... -
Ferrari23 #127764 Bayern nem szar eddig. -
nincs sajna -
Nem HaDe:D de aze thx me legalabb nem szaggat.
@60 digi online nincs most nem? -
simulcast
http://vslivestream.com/soccer/ch1.html -
digisport!! -
Vajon a 0% felment most legalább 1-re? :) -
HD stream van a sinter mccshez? -
CB SNIPER #127757 mivel mourinho annak ellenére hogy utálom DA SKILL kategoria... -
enyhén szólva vágták meg a pénztárcám.:\ de ha csak az a -25e lett volna kajak nem haragszok rájuk, de az éven lol mennyi ment el rajtuk, lol..
szívből kívánom Napoli v Milan legyen a bajnok nem érdemlik meg.. mourinhos inter jobb volt sokkal -
Dean Winchester #127755 főleg a múltkori után mi ? :D -
VIIIIIIII ALAAAAA BAYERNNNNNN
félreértés ne essék, nem raktam rájuk, de szimpatikusabb csapat mint az inter..khm...:S -
Dean Winchester #127753 " az ön kétségbevonhatatlan tehetségére minden bizonnyal valamelyik nagy európai klub is gyorsan lecsapna.”"
durvaaaaaa :DDD -
CB SNIPER #127752 értem én :D értem mindkettötöket :D xdddddd -
Dean Winchester #127751 #127743 --- de érted ő nem folytatja :?A:?SD:A?S:D?A:SD -> (#127744) -
CB SNIPER #127750 egs! -
ja igen ezt olvastam
félelmetes az ürge

-
Ferrari23 #127748 Hosszú, de hátha érdekel valakit :D:D:D
Elemezzük először a németeket, mert titkon nagyon komoly esélyt adok nekik. Lajos király (LVG) imád váratlant húzni, olyanokat csinált mostanában is, hogy azt hihetnénk, ez a pasi beszívva tud csak ilyet kitalálni. Először is ott volt a tél húzása, hogy Kraftot állította kapuba, Butt pedig padozhatott. Egy ideig működött is a dolog, nem volt sok lepkéje a fiatal srácnak, de most hétvégén a Mainz ellen bődületesen szarul nyomta. És itt jött a bosszú: úgy fejbe rúgták, hogy le kellett cserélni, és kérdésessé vált a játéka Milánóban is. Én magam Kraftot bátor srácnak tartom, aki tudja hozni a jó átlagot, de Butt jobb kapus nála még így pályafutása zenitjén túl is. Neki kellene védenie szerdán, ha Lajos úgy dönt, hogy mégse, akkor egy mínuszt adok a Bajoroknak.
A németek védelme hatalmas bruhaha, nem több. A hétvégén Allagui fejelte le az ötösön belül Pjanicot, ami heveny röhögőgörcsöt váltott ki belőlem. Nincs normális középhátvédjük, hiszen Timoscsuk abszolút nem az, Badstuber inkább leftwing-szerű, Van Buyentről még az anyja sem hiszi el, hogy jó játékos, és végül Breno maradt, akiért állítólag érdeklődik Mourinho. LOL. A konklúzióm a Bayern védelméről, hogy egy nagy rakás fos!
A középpályán ellensúlyozni képesek a védelem gyengeségeit, hiszen Robben, nem egy nagy spíler, de amit tud, azt elsőrangúan megteszi (elmegy, csel balra, lő). Ribery a maga módszerével ugyanezt megteszi bal oldalon, és középen pedig ott van az állandóság és biztonság Disznócskával. Őt tartom én a Bayern legnagyobb értékének, iszonyatosan jó játékos vált belőle, aki mellett ott van talonban Thomas Müller, akiről nekem – érthetetlen módon – mindig a Csengetett mylord Teddy-je jut eszembe. Szóval a középpálya félelmetes, szerintem most nincs nagyon jobb ennél a négyesnél a világon (Barcelonát nem ér mondani...). A csatársor nem érdekel, nem fogok belemenni a Gomez-fikázásba, az az ember egy vicc, de mindig megrúgja a maga 1-2 gólját!
Az Interrel kapcsolatban többször kihangsúlyoztam, hogy Leoval a legnagyobb változás az lett, hogy elfelejtettek védekezni, és ezt nem cáfolja az sem, hogy most hétvégén kihúzták a Cagliari ellen kapott gól nélkül. Ha jogi terminus technicussal akarom megfogni a dolgot, akkor azt mondanám: „védekezésre képtelen állapotban” vannak. Julio Cesar kicsit elhízott és lelassult, Maicon eszetlen, a középső védők meg állandóan lesérülnek. Balhátvédjük pedig évek óta nincsen, és ez a kis japó Nagatomo sem tetszik annyira nekem. Gyors, mint a hígfosás, de technikailag még Chivu is jobb nála, ez pedig mindent elmond róla...
Náluk is van egy erős középpálya, ahol Thiago Motta baromi jó, nem véletlenül lett ő olasz válogatott, de az épp pályára lépő nagypapik is jól tolják. A csatársorban pedig hiába nem lesz a tavalyi nyerőember Milito, van ott más, aki dönthet.
Érdekes lesz nézni a két vergődő védelmet, és az izmos középpályákat, valamint azokat a csatárokat, akik egymaguk meccseket képesek eldönteni (nem Gomezre gondolok). Nekem egyből az jut eszembe a két csapat kapcsán, hogy a védelmeik szinte csak lézengenek a pályán, és úgy le lehet őket vadászni, mint ahogy Simba szokta az antilopcsordát.
Ahogy a 30Y fogalmazta meg, itt bizonyosan „nem csak szex, hanem érzelem” lesz, ami annyit tesz, hogy ezek nem csak úgy focizni fognak, hanem vérbő összecsapást rittyentenek nekünk itt, hiszen holmi visszavágó lesz ez a tavalyi évadért. A formák alapján nem lehetne győztest jósolni, mert a Bajorok egyszerűen kurva jók, én odavagyok most értük, az Inter pedig csak szokásosan mákos. Háromesélyes a meccs, és nagyon nem lennék meglepve a német győzelmen. Mostanában úgyis minden fronton püfölik a „dájcsok a táljánokat”. Szóval én inkább rámennék itt a gólokra, annak ellenére, hogy BL-ben az egyenes kieséses meccsek első találkozóján rendre kevés gól születik, mert ott az az elv érvényesül, hogy nem szabad hátrányba kerülni. Azonban ezt az axiómát felülírhatja a „szexen túli érzelem”, és Lajos király váratlan húzásai. Lesznek itt izgalmak, lyukak a védelmekben, erőteljes csatárok, és talán még gólok is... -
Akkor felvazolom lassabban.:
Inter nyer - nem meglepetes
Inter hendivel nyer- feligmeddig meglepetes
X - nem meglepetes
több golos X - nem meglepetes
Bayern nyer- meglepetes
Bayern hendivel nyer - nem fog. -
Inkább jelentkezettek ti is menedzsernek. :D -
CB SNIPER #127745 :D:D:D:D megadja ez a forum az alaphangot meccsekhez mindig :D -
Félelmetes vagy. -
Nem lesz, mert én nem folytatom, bár így jobban belegondolva Dean egyedül képes elszórakoztatni a közönségét :D -
Dean Winchester #127742 na ezt se én mondtam
-
Dean Winchester #127741 jólvan nyugodj már meg XD most elég gyors voltam , nem akarok én vitába szállni :) -
Igazad van, olyan bamba vagyok, hogy nem láttam, hogy a bíró befújta, sőt még a foci szabályaival sem vagyok tisztába. (most is én szóltam be :)) -
Dean Winchester #127739 
na hajrá bayern...
de el-ra holnap én tuti csak poén szelvényt teszek
4 nagy szorzó 4/3ba és kész -
CB SNIPER #127738 LOOOOOOOOOOOL HÁT EZ KÉSZ ASDD:AS:SDA:DAS:DAS:DSA: XD -
CB SNIPER #127737 faszom se nézi BL meccseket ez a forum mostantol izgalmasabb lesz szerintem :DD