211992
-
Nem,mert nem volt penzem,:DDD de amugy ja lehet megtettem volna mondjuk 3 ESELYES MECCS-RE nem biztos h ratettem volna. -
Ja nem mellesleg Kassai nagyon jól vezette a meccset!!!
-
remélem nem azért nem fogja fel.. -
Dean Winchester #127893 Olvasd el amit irtam es fogd fel.
-
Értik, csak fel nem foghatják :) -
És akkor most mi van? Engem nem érdekel különösebben, hogy mit találsz el, meg mit nem. -
nem érti meg
szerintem megint bukott avgy 100k-t az inter 1x-en azért szajkózza -
Olvasd el amit irtam es fogd fel. -
Dean Winchester #127888 egyik mester annyit mondott mi az eredmény? 0:1 akkor miről beszélünk?
tessék shep , kobenhavn nem jött , bayern gól amit mondtam h 10000% tuti :D az meg jött :D
sőt a győzelmet is mondtam ennyiiiiiiiii
hopp 2 kapufa is volt???? :D akkor meg banán ennyi ,mert mivan ha az egyik lécről bemegy? :D
no de mind1 -
az , hogy 3 méterekkel mellé lövik, még nem helyzet. 3-4 bravúrt bemutatott a német kapus, Césarnak egyszer sem kellett komolyabban közbeavatkoznia -
Mindegy nem sikerült felfogni..mas peldat mondok.:
Cselzi-Mu
3 eselyes meccs,mu 80 tamadas,cselzi 1 de az is a 94. perc vegen amiböl gol lett..mindenki x2-t vart en 1-et,ezek utan viszont meccs vegen nem fogok ugatni h ,,MEGMONDTAM baszki h a cselzi behuzza" ( lenyegtelen h elötte volt 80 mu ajto-ablak es 30 kapufa.)
Na sikerült?-.- -
jagecxDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:D:D:D
ez meglepetés volt ezt senki nem rakta meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez bunda!!!!!!!!!!!!! -
Fogjátok már fel ,hogy 0% esély volt rá :D -
kb a gól után kezdtek nyomni nagyon, de túl késő volt hál Isten, de meg is érdemelték én azt mondom télleg már másodszor..:D -
hát aki otthon kontrára játszik az lehet vereséget is érdemel:)
-
nem Julio Césarral volt a gond.. hanem az egész csapattal xDDDDDDDDDDDD
najó komolyra véve: am télleg voltak inter helyzetek, de bayern sztem több volt.. nem uralta senki a meccset, de én azt mondom megérdemelte a bayern -
Pontosan,ehhez most is tartom magam,mivel 3 eselyes volt a meccs,csak nem szamitottam bayern gyözelemre kapasbol ennyi...
@876
Forditva is igaz,ha kicsit szerencsesebbek 3-0 es akkor a vegen nem makolnak.
-
mikor "ugathatnák" hangosabban ha 3-0 ra nyert volna a Bayern???vagy mi???:D:D -
én a 2 kapufán és Gomez helyzetén kívül nem sokra emlékszem :) sőőt, kapura tartó lövés is ha volt 2 a bayern részről, sokat mondok
ez a meccs a kapusokon dőlt el, míg Kraft mindent megfogott, César egy ilyen semmilyen lövést kiejtett -
Te nem erted,engem most nem erdekel bayern gyözelme..mivel ez az 1-0 is ugyanannyit er mintha a 60. percben szereztek volna.
Csak most itt arrol van szo h meccs elött mindenki bayernt nyomatta merthogy "szarinterkikap a juve-tol meg buzi etoo stb"..na viszont a meccs akarhogy alakulhatott volna,szo se volt arrol h bayern egykapuzik,ezek utan meg egy kicsit halkabban kell ugatni azt a ,,megmondtaaam"ot -
már nem azért de te más meccset néztél:D a bayernnek sokkal több helyzete volt +2 kapufa.. ennyit erről:D ha kicsit szerencsésebbek 0-2 és már végképp vége, de már így is.XD -
CB SNIPER #127875 Akkor én is felvázolom "Lassabban" :D :#127871+ #127868
"Akkor felvazolom lassabban.:
Inter nyer - nem meglepetes
Inter hendivel nyer- feligmeddig meglepetes
X - nem meglepetes
több golos X - nem meglepetes
Bayern nyer- meglepetes
Bayern hendivel nyer - nem fog"
TE meglepödtél gondolom...ÉN NEM! ahogy irtam is :d kkthxbai -
Én emlékszem 1 olyan meccsre is, amikor az Inter lőtte a 90. perc után a 2. gólját, ami neked kellett, akkor te is megmondtad... :D -
CB SNIPER #127873 ott a pont...sok "ha"-bol amugy is ha összerakod "hahaha" lesz :D -
7-3???:O
azért ez erős túlzás szerintem -
Most mar 3 eselyes amit pofaztunk shep-el?
Aszittem orszagos x2 volt meg meccs elött..-.- -
istenem te még mindig nem érted:D:D
a VÉGEREDMÉNY SZÁMÍT
hagyjuk már hogy mi lett volna ha mi lett volna ha a németek nyerik a 2.vh-t stb.stb. -
CB SNIPER #127869 7-3? azért ennyi erövel bayern is nyerhetett volna 4-7re kb márcsak a két kapufa miatt is a sok zicceröl amit a pancserek kihagytak ne is beszéljünk...háromesély meccs volt amugy igen és jo meccs is...igy alakult.. -
TE pl.:
,,Banano meglepödtél? DDD képzeld én nem :D"
,,AHOGY MONDTAM"
-
érdekes, a mai meccsen pedig kb 7-3ra is nyerhetett volna az Inter, ha "kicsit is szerencsésebb" -
Jó estét urak! Egy gyors véleményt szeretnék kérni a holnapi tippmix feladásom előtt:
Liverpool - Sparta H
PSV - Lille V
Ajax - Anderlecht V
Man. City - Arisz H
Stuttgart - Benfica V
Villareal - Napoli H -
Igen,es mennyin mulott h inter 3-0 legyen? es mennyi azon h 3-3? Na ezek utan meg nem kell hangosan kiabalni h ök bizony megmondtak h az utolso pillanatban jön a bayern gol,me kibaszottul nem volt egyoldalu meccs, es ha 100k lett volna 1x-en vagy x2-n akkor kb 80x lehetett volna infarktust kapni. -
Digi streamen összefoglaló van, aki nem látta volna a gólt a végén -
ettől féltem én is, mikor láttam hogy le kellett cserélni a meccs elején 
na sebaj, majd Rosicky megoldja helyette :D -
CB SNIPER #127862 1.10 O.o az a kemény.. -
ja egyetértek, teljesítenek, jól is játszanak.. egy a bajuk, hogy nincs elég tartalék, ha lesül vlki akkor nem tuják pótolni.:( -
CB SNIPER #127860 máskor az a bajod hogy egyesek utolag okoskodnak :o hogy is van ez...? :o és kik verik a mellüket? :o -
Bayern München - Inter -
Ki jut tovább?
FC Bayern München 1.10
Inter 5.75
Manchester United - Marseille - 20:45
Ki jut tovább?
Manchester United 1.25
Marseille 3.55 -
de hát ők már meccs előtt mondták hogy nyer a Bayern aszem...
akkor szerintem mindegy -
persze, de amit ott produkáltak az szánalmas volt, fiorentina ellen is simán kikaphattak volna, ha kicsit is szerencsésebb a Fio..
a bayern meg sokkal szimpatikusabb csapat, mint az inter.. de jobb is mint látjuk.. bár tőlük sokkal több jobb van