211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • G man
    Nem,mert nem volt penzem,:DDD de amugy ja lehet megtettem volna mondjuk 3 ESELYES MECCS-RE nem biztos h ratettem volna.
  • Effe88
    Ja nem mellesleg Kassai nagyon jól vezette a meccset!!!
  • dragon11
    remélem nem azért nem fogja fel..
  • Dean Winchester
    Olvasd el amit irtam es fogd fel.
  • Shep
    Értik, csak fel nem foghatják :)
  • Shep
    És akkor most mi van? Engem nem érdekel különösebben, hogy mit találsz el, meg mit nem.
  • Effe88
    nem érti meg
    szerintem megint bukott avgy 100k-t az inter 1x-en azért szajkózza
  • G man
    Olvasd el amit irtam es fogd fel.
  • Dean Winchester
    egyik mester annyit mondott mi az eredmény? 0:1 akkor miről beszélünk?

tessék shep , kobenhavn nem jött , bayern gól amit mondtam h 10000% tuti :D az meg jött :D
    sőt a győzelmet is mondtam ennyiiiiiiiii

hopp 2 kapufa is volt???? :D akkor meg banán ennyi ,mert mivan ha az egyik lécről bemegy? :D
    no de mind1
  • WuFraZselic
    az , hogy 3 méterekkel mellé lövik, még nem helyzet. 3-4 bravúrt bemutatott a német kapus, Césarnak egyszer sem kellett komolyabban közbeavatkoznia
  • G man
    Mindegy nem sikerült felfogni..mas peldat mondok.:

Cselzi-Mu
    3 eselyes meccs,mu 80 tamadas,cselzi 1 de az is a 94. perc vegen amiböl gol lett..mindenki x2-t vart en 1-et,ezek utan viszont meccs vegen nem fogok ugatni h ,,MEGMONDTAM baszki h a cselzi behuzza" ( lenyegtelen h elötte volt 80 mu ajto-ablak es 30 kapufa.)

Na sikerült?-.-
  • dragon11
    jagecxDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:D:D:D

ez meglepetés volt ezt senki nem rakta meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez bunda!!!!!!!!!!!!!
  • Shep
    Fogjátok már fel ,hogy 0% esély volt rá :D
  • dragon11
    kb a gól után kezdtek nyomni nagyon, de túl késő volt hál Isten, de meg is érdemelték én azt mondom télleg már másodszor..:D
  • Effe88
    hát aki otthon kontrára játszik az lehet vereséget is érdemel:)
  • dragon11
    nem Julio Césarral volt a gond.. hanem az egész csapattal xDDDDDDDDDDDD

najó komolyra véve: am télleg voltak inter helyzetek, de bayern sztem több volt.. nem uralta senki a meccset, de én azt mondom megérdemelte a bayern
  • G man
    Pontosan,ehhez most is tartom magam,mivel 3 eselyes volt a meccs,csak nem szamitottam bayern gyözelemre kapasbol ennyi...

@876
    Forditva is igaz,ha kicsit szerencsesebbek 3-0 es akkor a vegen nem makolnak.
  • Effe88
    mikor "ugathatnák" hangosabban ha 3-0 ra nyert volna a Bayern???vagy mi???:D:D
  • WuFraZselic
    én a 2 kapufán és Gomez helyzetén kívül nem sokra emlékszem :) sőőt, kapura tartó lövés is ha volt 2 a bayern részről, sokat mondok

ez a meccs a kapusokon dőlt el, míg Kraft mindent megfogott, César egy ilyen semmilyen lövést kiejtett
  • G man
    Te nem erted,engem most nem erdekel bayern gyözelme..mivel ez az 1-0 is ugyanannyit er mintha a 60. percben szereztek volna.
    Csak most itt arrol van szo h meccs elött mindenki bayernt nyomatta merthogy "szarinterkikap a juve-tol meg buzi etoo stb"..na viszont a meccs akarhogy alakulhatott volna,szo se volt arrol h bayern egykapuzik,ezek utan meg egy kicsit halkabban kell ugatni azt a ,,megmondtaaam"ot
  • dragon11
    már nem azért de te más meccset néztél:D a bayernnek sokkal több helyzete volt +2 kapufa.. ennyit erről:D ha kicsit szerencsésebbek 0-2 és már végképp vége, de már így is.XD
  • CB SNIPER #127875
    Akkor én is felvázolom "Lassabban" :D :#127871+ #127868
    "Akkor felvazolom lassabban.:

Inter nyer - nem meglepetes
    Inter hendivel nyer- feligmeddig meglepetes
    X - nem meglepetes
    több golos X - nem meglepetes
    Bayern nyer- meglepetes
    Bayern hendivel nyer - nem fog"
    TE meglepödtél gondolom...ÉN NEM! ahogy irtam is :d kkthxbai
  • Tigristank
    Én emlékszem 1 olyan meccsre is, amikor az Inter lőtte a 90. perc után a 2. gólját, ami neked kellett, akkor te is megmondtad... :D
  • CB SNIPER #127873
    ott a pont...sok "ha"-bol amugy is ha összerakod "hahaha" lesz :D
  • Effe88
    7-3???:O
    azért ez erős túlzás szerintem
  • G man
    Most mar 3 eselyes amit pofaztunk shep-el?
    Aszittem orszagos x2 volt meg meccs elött..-.-
  • Effe88
    istenem te még mindig nem érted:D:D
    a VÉGEREDMÉNY SZÁMÍT
    hagyjuk már hogy mi lett volna ha mi lett volna ha a németek nyerik a 2.vh-t stb.stb.
  • CB SNIPER #127869
    7-3? azért ennyi erövel bayern is nyerhetett volna 4-7re kb márcsak a két kapufa miatt is a sok zicceröl amit a pancserek kihagytak ne is beszéljünk...háromesély meccs volt amugy igen és jo meccs is...igy alakult..
  • G man
    TE pl.:
    ,,Banano meglepödtél? DDD képzeld én nem :D"

,,AHOGY MONDTAM"

• WuFraZselic
    érdekes, a mai meccsen pedig kb 7-3ra is nyerhetett volna az Inter, ha "kicsit is szerencsésebb"
  • hungaro
    Jó estét urak! Egy gyors véleményt szeretnék kérni a holnapi tippmix feladásom előtt:
    Liverpool - Sparta H
    PSV - Lille V
    Ajax - Anderlecht V
    Man. City - Arisz H
    Stuttgart - Benfica V
    Villareal - Napoli H
  • G man
    Igen,es mennyin mulott h inter 3-0 legyen? es mennyi azon h 3-3? Na ezek utan meg nem kell hangosan kiabalni h ök bizony megmondtak h az utolso pillanatban jön a bayern gol,me kibaszottul nem volt egyoldalu meccs, es ha 100k lett volna 1x-en vagy x2-n akkor kb 80x lehetett volna infarktust kapni.
  • szomferi
    Digi streamen összefoglaló van, aki nem látta volna a gólt a végén
  • szomferi
    ettől féltem én is, mikor láttam hogy le kellett cserélni a meccs elején
    na sebaj, majd Rosicky megoldja helyette :D
  • CB SNIPER #127862
    1.10 O.o az a kemény..
  • dragon11
    ja egyetértek, teljesítenek, jól is játszanak.. egy a bajuk, hogy nincs elég tartalék, ha lesül vlki akkor nem tuják pótolni.:(
  • CB SNIPER #127860
    máskor az a bajod hogy egyesek utolag okoskodnak :o hogy is van ez...? :o és kik verik a mellüket? :o
  • G man
    Bayern München - Inter -
    Ki jut tovább?
    FC Bayern München 1.10
    Inter 5.75

Manchester United - Marseille - 20:45
    Ki jut tovább?
    Manchester United 1.25
    Marseille 3.55
  • Effe88
    de hát ők már meccs előtt mondták hogy nyer a Bayern aszem...
    akkor szerintem mindegy
  • dragon11
    persze, de amit ott produkáltak az szánalmas volt, fiorentina ellen is simán kikaphattak volna, ha kicsit is szerencsésebb a Fio..

a bayern meg sokkal szimpatikusabb csapat, mint az inter.. de jobb is mint látjuk.. bár tőlük sokkal több jobb van