211992
-
ettől még igaza van/volt :)
@929
te menthetetlen vagy, néha ezt érzem =/ -
CB SNIPER #127934 a 2 kapufát beleszámolták a pontos lövésbe az alapján amit néztél? mert digisporton pl statisztikábaNEM számolták bele a KAPUT ELTALÁLÓ lövésekbe:d -
jogos
ebbe igazad van! -
Ez az folytassad még :) -
CB SNIPER #127931 tévedtem amikor nemrég aztmondtam az inter nemtud kapufát rugni :DDD TUD! :DDD nem is akárhogyan!!! :DDDDDDDDDD
shep: nemár :xd -
én előre beírtam hogy mit teszek, de aztán mégse tudtam megtenni, de úgyis elment volna a MU gólon és Arsenal hendin, de a Bayern jött volna simán :D -
Dean Winchester #127929 na mind1
Inter
44% labdabirtoklás
8 lövés
4 pontos lövés
Bayern
56% labdabirtoklás
11 lövés
6 pontos lövés
és ugye akkor most a szerencse :)
internek 4 pontos lövésből 1se kapufa
bayernnek a 6ból 2 az :D
szóval ezek alapján is tökre jogos a vendég siker minden szempontból -
Mond, hogy nem volt igazam és bocsánatot kérek. -
ez a stílusa:) -
csakhogy a legutsó alkalmat felhozzam.. -
dekeci
-
ja mert bánkódok, hogy EZT hogy a halálba lehet kihagyni?
télleg.. -
CB SNIPER #127923 juve meccs már rég el van felejtve szerintem amugy....magam részéröl... -
Nem ezt szoktad mondani mikor buksz :) -
Dean Winchester #127921 Inter - Bayern V 2.75 
-
HA pedig az Inter megverte volna a juvét, mindenki az ő f@szukat szopná , és nem utólag okoskodna a mai meccsről, erről meg ennyit :D -
igen sportfogadási szempontból így is van
tessék.. a kutyát nem érdekli, hogy lesgóllal vagy akárhogy nyertek.. a lényeg 0-1, akkor a vendég szorzó lesz kifizetve és kész.
az hogy a meccsen mik történek más, lehet balszerencse/szerencse de ez van, nyertek a bajorok és kész! az csapat, a másik nem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dean Winchester #127918 pl. dragon
shep.: én se láttam a meccset de írták h 2 kapufája is volt a bayernnek,szóval ha szerencséjük van akkor a két kapufából az egyik a lécről a hálóba pattant volna! -
Ja erről jut eszembe, Snejder nem lőtt gólt, nem hallgatok rád többet ilyen gólszerző ügyben :) -
CB SNIPER #127916 bayern álééé áléééé
XDDDDDDDDDDDD -
Ferrari23 #127915 23:30 Estudiantes - Deportes Tolima lesz ez is olyan jó, mint a Crizeiro? :D Mert akkor lehet meglesem :D -
ha már ennyire hallatod a 'hangod', akkor linkeld már be a vendégsikert prezentáló szelvényed :D
ugyanis itt ilyen nem igen van, ha meg mindenki ennyire biztos volt benne, akkor tele lenne zöldezve most a topik hogy Inter - Bayern V 2.75. érdekes mód egyet sem látok -
Ha nyertem volna az ötösön akkor most Barbadosról neteznék. -
Mit tudom én, nem is olvastam vissza csak Banán emlegette :) -
Ferrari23 #127911 De hogy a témához is szóljak, Julio Cesar mekkora amatőr volt ennél a gólnál... -
Hülye vagy? Tök jó külső szemlélőként nézni a vitájukat, az off topicba meg úgysem ír a kutya sem :) -
Dean Winchester #127909 itt nincs vita,csak megkell beszélni azt,hogy a 0:1 az 0:1 ami jelen esetben Bayern München győzelmet ért :D
holnapra a vendégekre kurva jó szorzók vannak!
kikéne választani melyek nyerhetnek? (mert ugye a benfica az országos X)
wufra , így van ... ha jött volna a k*****t koben tegnap akkor viszont raktam volna (ez olyan mint múlt héten,ha a milan nyer akkor ment volna szépen tervszerűen minden az arsenalra :S)
ez a baj mikor egyik nap nem jön semmi és másnap meg jönne :(
holnapra egyébként a metalist győzelem 7.95ért elég csábító :D -
de ki írta be hogy én megmondtam??:D:D
kajak nem tudom még most se:D:D -
Ferrari23 #127907 Na mi a faxom folyik itt? :D Lenne egy ügyrendi javaslatom! Vitázzatok a semmiről az off topicban :D:D -
Erre leírnám hogy (igen sportfogadási szempontból így is van, de Banán arról beszélt, hogy gyenge játékkal (én nem néztem ,mert unalmasnak találtam, így ezt nem tudom megerősíteni) és némi szerencsével nyertek, vagyis nem teljesen jogos egyesek "én megmondtam" beírogatása és hát lássuk be ebben is van igazság) de mivel nincs kedvem ezért nem teszem :D -
nem értik meg, hogy fogadásnál a végeredmény alapján fizetnek, nem az alapján, hogy eto niggR[ a juve ellen 3méterről mit hagyott ki.. és nem is kapufára fizetnek.. HANEM A VÉGEREDMÉNYRE -
ez így van, csak itt az okoskodók 90%a meg se tette a bayern győzelmet -
Eredmeny szamit ez igaz.
De itt most az elveimröl van szo xDDD -
ki volt ilyen aki ezt írta???
szerintem senki -
LAtod erröl van szo xd. -
nincs itt vita elbeszélünk egymás melett
Banán szerint számít hogy mi folyik meccs közbe hogy van az egyik csapatbak 100 helyzete abból egy gólt se rugnak a másik csapatnak meg 1 helyzete abból gólt szereznek
végeredmény v győzelem és ez számít a sportfogadásnál!!!
-
LAtod neked sikerült mert partatlan vagy XDD -
szerintem ő tökéletesen érti
csak ha teszem azt a 83. percben Motta(?) fejesét nem védi ki Kraft, 1-0 a meccs, lefújják, nyerek, nem állok neki caps lockal teleszarni a topikot, hogy én mennyire megmondtam (pláne ha még meg se tettem :)) -
Holnap a Villareal - Napolira leszek nagyon kíváncsi... talán amire merek rakni az egy PSV és Pool győzelem egy szelvényen. -
Azért jól elvagytok és még csak nem is én szítom a vitát :D Ezt is megélte a topik. :DDDDDDDDDD