211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    LOL
    mit gondoltál én hogyan tekintek rád? egyértelmű h csak sima forumozóként de azért a lapot vehetnéd és nem kéne ilyen szarságba belekötnöd,hogy komát írok, koma XD
    ja és nem komámnak szólítottalak hanem komának ! szóval nem vagy koma? XDDDDDDD költői kérdés volt -> remélem tudod mit jelent...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PM-ben nemtudom megkérdezni de érdekelne,hogy hány éves vagy és hol lax? Mellébeszélést kérlek mellőzd! Bár félek nem fogod elárulni pedig roppant kíváncsi lennék rád és szívesen is találkoznék már veled baszki komolyan :D
  • Rockynhooo
    Nem rakok a hétvégére mert a héten sokat buktam sajnos. Nem vagyok egy nagy fogadó de általában berakok 1-2 tutit meg egyet amire megérzéssel apellálok. Ilyen volt a héten a MU X pl. Most amit érzek picit az egy Wigan hendikeppel hazai és a Gijon - Zaragoza döntetlene.
  • tippmix94
    És ez?
    Valenciennes-Lorient D 3x
    Everton-Sundarledn D 3.3x
    Newcastle-Bolton D 3.25x
    Sheffield Utd.-Derby County D 3.05X
    Juventus-Bologna D 3.7X
  • tippmix94
    Ehhez mit szóltok?
    Sporting Gijón-Zaragoza H 1.9x
    Espanyol-Real Sociedad H 1.89x
    Sochaux-Montpellier D 2.95x
    Deportivo-Real Madrid V 1.31x
    Arles-Brest V 2.28x
  • szomferi
    szerintem nem fognak ilyet csinálni, de mindegy végülis :D

nézem a Wozniacki meccset, ahogy ez a Bartoli szervál, visítok bazdmeg :D
  • Shep
    Én ezt értem de ha mondjuk véletlenül pont te leszel az akinél bekeményítenek akkor az jó érzés lesz gondolom :) Mazochisták előre!!! :)
  • szomferi
    ez egyszer fordult elő, de ha ezt csinálná, akkor máshonnan utalom ki a pénzt, ennyi...
  • Shep
    Ez nem veszekedés, információ feltárás és megvilágosodás :D
  • Attila8805
    Miért kell nektek mindig veszekedni?
  • Shep
    Nem írom le megint, de az eszetekbe jutott amúgy, hogy ha egyre többen kezditek el csinálni akkor előbb utóbb ráfáztok és simán megteheti a sporting, hogy az összeget nem fizeti ki nektek. Nyilván akkor nem azt fogod gondolni, hogy de spóroltam 500 Ft-ot.
  • szomferi
    ja és gyerünk Wozni, alázz alázz alázz
  • Prince of Máté
    Holnap a Realban mennyire bíztok?
  • szomferi
    MB-ről pénzbe kerül kikérni, én is SportingBetre gyors befizettem, és azonnal ki is kértem, ez volt olyan 9-10 tájékán este, reggel jött az SMS hogy itt a pénz a számlámon...
  • Shep
    Talán mert nem olvastam, hihetetlen mi

Ha neked a két férfiember között viszony egyből ezt jelenti akkor ott bizony gondok vannak, érdemes lenne átgondolnod pár dolgot! Én csupán arra akartam utalni ,hogy nem vagyok se a haverod, se a komád, se a barátod (már ezt is félve írom le), egyszerű fórumozóként tekintek rád kérlek tedd te is ezt!
  • CB SNIPER #128120
    péntek van..get a life both of you -.-
  • Dean Winchester
    nem kezdtem veled viszony,nem buzulok be bármennyire is szeretnéd :/
    na de okés ha tisztázni akartad akkor mostmár tisztázva van xD
  • Dean Winchester
    érdekes ezeket miért nem írtad le kb 1 hónapja mikor valaki szóról szóra ugyanezt mondta?

csak kérdem...

okok akkor elnézést! akkor visszavonom az ajánlásomat és csak annyit teszek hozzá,hogy én így csináltam aztán majd mindenki saját felelősségére úgy veszi ki a pénzét bárhonnan is ahogy akarja
  • Shep
    Értettem a poént, én nem te vagyok csak tisztázni akartam a kettőnk viszonyát.
  • Shep
    Nem mondtam ,hogy kérdezd meg de szabályellenes és ha majd egyszer lebuksz akkor majd nézel és ezért lehetőség szerint ne ajánlgass másnak olyan opciót amivel a pénzét kockáztatja. Az, hogy a magadét kockáztatod egy dolog.
  • Dean Winchester
    1.jó akkor nem koma, ha nem érted a poént akkor ülj le a sarokba :/
    2.mb-ről kikaptad másnapra -> gratulálok,lehet nem K&H-s vagy, én saját magamról beszélek!
    3. nem kérdezem meg a supportot mert mint mondtam én ezt megcsináltam és nem volt gond ,ergo nincs szükségem rá h a supportot megkérdezzem.
    Ok, te régen csináltad én meg kb 2-3 hete... (persze lehet te több százezret kértél ki (ezt soha nemtudjuk meg), én meg csak tízenX ezer forintot szóval lehet ez is közre játszik :S
  • Shep
    1. nem vagyok a komád
    2. mb-ről is volt már ,hogy egyik reggel kikértem másnap reggel ott volt
    3. ha nekem nem hiszel kérdezd meg a supportot. Régen én is csináltam ezt de inkább nem rizikózok. Ja és ez a te pénzed azt csinálsz amit akarsz dolog akkor bukik meg mikor befizetsz valahova, ugyanis onnantól kezdve az iroda tisztességén múlik minden.
  • Dean Winchester
    semmi :D vasárnapra karikáztam be pár meccset a szerencsemixben, lehet beszkennelem azt megmutatom én mit teszek ^^
    de tényleg semmi ötletem sincs most, mára meg főleg nincs!
    vasárnapra 1 übertuti van: Arsenal nyeri a kupát ^^
  • Dean Winchester
    az utolsó kérdés költői mivel látom,hogy írtad
    "mert elvileg 1x meg kell forgatni a"

tehát nem próbáltad,szóval én meg a gyakorlatról beszélek és nem az elvekről XD
    de azért köszi,hogy próbáltál figyelmeztetni!!!
  • Fabio Capello
    van valami javaslatod mára? :D Rég toltam pénzt bármire is, kijöttem a gyakorlatból :|
  • Dean Winchester
    nm , de egybe rakd fel valamire mert csak akkor kapod vissza! nehogy elbazd és teszem fel raksz egy szelvényt 1000ft-al a másikat meg 5k-val mert az első szelvény árát fizetik vissza csakis!
    szóval amire raksz azt szépen 6000el rakod meg és kész
    személyit meg addig töltsd fel (számlám-> dokumentumok-> feltallózód)
    amíg ez nincs meg addig nem is tudsz kivenni pénzt.
  • Dean Winchester
    hülyeséget beszélsz koma :DDDD

mbről 3 nap volt mire megkaptam a pénzt míg sportingbetről kikértem egyik nap reggel , másnap már számlámon volt a pénz :/
    szóval nekem sportingbetről hamarabb kijött a pénz mint MBről

a befizetést meg miért kéne megforgatnod??? a saját pénzeddel azt csinálsz amit akarsz... (de ezt is kipróbáltam már,szóval én azért mondom azt amit, nemtudom te is megcsináltad ezt vagy te csak elviekben gondolod így?
  • Ferrari23
    Na sikerült is elszarni az 5k-t, meccs félidőben 2-2, megtettem over 4,5, jött a szokásos, második félidőben 0!!!! gól :D:D RÖHEJ, ezek ezt tuti direkt csinálják :D:D:D
  • Shep
    1. ha csak befizetsz és egyből kikéred ráfázhatsz mert elvileg 1x meg kell forgatni a befizetést és ugyan lehet, hogy párszor el tudod játszani de idővel felfigyelnek.
    2. mb-ről hamarabb kint van a pénz
  • FERNANDINHO1997
    kösz
  • Fabio Capello
    Tiszta jó, most még 10 pörgetést is kaptam intertől :D
  • Dean Winchester
    de elbaxtad mert ha meghívással regizel akkor 7500az ingyenfogadásban részesülhetsz :)
  • Effe88
    ha első fogadásod lesz a betlicken akkor automatikusan visszakapod
    de ott a live chat írj nekik ők megmondják hamar válaszolnak
  • Dean Winchester
    jA VISSZAKApod
  • FERNANDINHO1997
    sziasztok!
    felregisztraltam a BetCilicre és van ez a 6000Ft-os akcio megfogadom és bukom automatikusan visszakapom vagy előre regisztrálni kell erre?
    léccives válaszoljatok ra :D
  • szomferi
    187 C. Wozniacki - M. Bartoli H 1.15
    180 K. Anderson - J.M. Del Potro V 1.15
    138 Cottbus - FSV Frankfurt: Cottbus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.08

Eredő odds: 1.42830
    Tét: 3000 Ft
    Várható nyeremény: 4285 Ft

na ezt toltam végül, remélem nem nyúlok mellé...
  • Dean Winchester
    3nap kb
    de miért van ennyi eszed h onnan kéred ki a pénzt????
    neked nem pénz 500ft? :D
    nemhogy sportingbetre betolnád és sportingbetről kérnéd ki
    1.- ingyen fizetnek ki
    2.- hamarabb a számládon a pénz :/
  • szomferi
    na, erről mégis mit gondoltok?
    csehek most indulnak be, hát nem tudom...
  • szomferi
    ja, látom már...
    akkor ez 1x odds
  • Forza Italia
    foci
  • szomferi
    melyiket törölték? a hokit vagy a focit?