211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • dragon11
    naon elbsztad narusco, részvét..
  • Tigristank
    Az a baj, hogy ők leírták a feltételekben, hiába, hogy máshol ilyen nincs:

"7. A kezdőbónuszt igénylőknek a kezdőbónusz+első befizetés értékét ötször kell megforgatniuk, min. 3-as szorzóval, csak ez után igényelhetnek kifizetést."

Ettől függetlenül nagy bátorság kellett, hogy 1 ilyen irodához befizess. :D
  • Narusco
    ha lesz sharks -1,5 opció szerda hajnalban akkor az, kb 2,2-es szorzó lesz szerintem, és ahhoz kell még csapnom valamit.
    a baj csak az hogy nincs ilyen, ugy kell rinyálnom a supportnál
  • szomferi
    ezekből simán :D
  • Narusco
    ????
    nem csak megcsinálni akarom a 3-as szorzót, hanem meg is nyerni a fogadást
  • CB SNIPER #128611
  • Narusco
    hát basszameg nagyon nehéz napok előtt állok:D
  • szomferi
    annyira nem is nehéz 3x odds-ot összeszedni, gondolj csak bele... Barca, Real, Arsenal, MC, MU, Chelsea, Liverpool, Lyon, Lille, Napoli, Milan, Udinese, Inter, Rangers, Celtic, Bayern, Dortmund, Leverkusen, Besiktas, Fenerbahce...

ezekből ha nem tudsz összehozni egy 3x szorzót, akkor tökönlövöm magam :D
  • fsgh
    Bayern - Inter V 4es szorzót adnak rá:D Hajrá:)
  • Dean Winchester

cb.: boldog szülinapot :DDD (bazz milyen boldog is lett volna ha tegnap nyer a real xD) :S részévtem :(

narusco.: hát ez szívás :SSS
  • Narusco
    nem gondoltam hogy csak a végén vehetem ki a sajátom, max 1x meg kell forgatni mint sportingbeten vagy ilyesmi, érted...
    na, ha valamilyen csoda folytán bejön, akkor csődbe viszem őket, bár nem látom nagy esélyét
  • AlieN911
    ennek elég nagy az esélye, hogy nem jön be. bár meglehet.. 2 NHL már meg is van a 3x

én alapból nem utaltam volna oda, 3x az qrvanagy. :S
    sok sikert!!
  • Narusco
    most beszélek a köcsögökkel, meg kell forgatnom ötször 3-as szorzón 60 000 forintot...
    bezzeg ezt nem lehet beleírni a tájékoztatóba, csak az általános szerződési feltételekbe valahova
  • FERNANDINHO1997
    LOOOOL -.-
  • AlieN911
    gyáááá
  • szomferi
    jaj ember... ha úgy nézed még jó is a minimum 3x odds, így nem pakolsz meg minden szart, fegyelmezettebbé, megfontoltabbá tesz
  • Narusco
    hát én elmegyek máltára és tarkón baszom az összes retkes férget
    azt irja a csóka hogy csak akkor vehetem ki, ha megforgattam a bónuszt, hát mi a kurva anyja ez? lenyúltak 30 000 forintomat bazmeg
  • CB SNIPER #128599
    :DDDDDDDD
  • AlieN911
    szerintem kiveheted a pénzedet, illetve ha nyertél, akkor a nyereséget. a bónuszt nem. DE az is lehet, hogy ha igényeled a kifizetést, akkor a bónuszod semmis lesz.

nézz utána erősen, mielőtt belecsapnál.
  • szomferi
    Joe, és Jack sétál az utcán lehajtott fejjel mindketten full szerencsejáték függők, és már mindenüket eljátszották. Betévednek egy sikátorba, belerúgnak egy dobozba, előjön egy dzsinn, megszólal hogy de jó hogy jöttetek 100 éve nem tudtam előjönni, de most hála nektek, ezért teljesítem egy kívánságotokat. Összedugják a fejüket, és mondják, akkor mondj egy olyan eseményt, aminek 1000x odds-a van
    dzsinn megszólal, renden 3 hét múlva megfog halni a pápa rakjátok meg. Kérnek kölcsön összeszedik amit tudnak, hitelt vesznek fel. 3 hét múlva Joe megy az utcán egy Ferrarival, fullos fuksszal a nyakában, meglátja Jacket aki lehajtott fejjel tiszta csöves ruhában sétál, kérdezi hát veled mi történt, nem raktad meg hogy 3 hét múlva meghal a pápa, mondja de csak hozzá vettem az érseket is…

kurvanagy :D:D:D:D:D
  • FERNANDINHO1997
    nézzétek a genoa meccset !
  • Narusco
    mármint hogyhogy? addig nem vehetem ki a saját pénzem amig nem forgattam meg 3-as szorzón? pofánbaszok mindenkit.
    akkor írok hogy leszarom a bónuszukat, de adják oda ami az enyém
    mellesleg ezeknél csak banki átutalás van kifizetésnél, mekkora csicska oldal ez
  • Ferrari23
    Na mára tettem egy

Motherwell - Celtic over 1,5 /6. perc 1-0/
    Glasgow Rangers - St. Johnstone hazai csapat over 1,5 /Rangesnek nyerni kell, ha bajnok akar lenni, legutóbbi meccsén 3-0-ra szopott, most hazai pályán szerintem hozni fogják.../
  • CB SNIPER #128593
    kössz gempa!
  • FERNANDINHO1997
    jöhet a Genoa gól !
  • Shep
    Nem tudod kivenni, amíg nem forgattad meg nem eszközölhetsz kifizetést. Nem hülyék azért ők sem.
  • kirchner91
    Na megtettem a 3 most kezdődő b2-es meccset 1,5 overre 2k-val! Hajrá!
  • FERNANDINHO1997
    Genoa 1,5 ös overt okos döntés volt megtenni? :D
  • dragon11
    boldog szülinapot CB Sniper !
  • Narusco
    fortunawinen mekkora vicc ez a feltöltési bónusz :D 30 000-ig dupláznak, és a feltöltött összeg + bónusz összegét ötször kell megforgatni 3-as szorzón
    jol pofán kéne baszni mindet
    azért bepróbálom, feltöltök ennyit, majd kiveszem, és a bónusszal játszok
  • FERNANDINHO1997
    EGY KIS SEGÍTSÉG !

AC Milan - Napoli
    San Siro, Milánó; 2011.02.28, 20:45

Szerdán is lesz egy BL helyszínünk, és mondhatni igazi francia-angol presztízsharc van Az Európa Ligában szereplő nápolyiakra való tekintettel csak hétfőn rendezik meg a forduló rangadóját a Serie A-ban. Ez nem is olyan nagy baj, ugyanis kijár a kiemelés ennek párharcnak, amely jelen pillanatban akár egy bajnoki döntővel is felér. A listavezető Rossoneri fogadja a déli kihívókat: a második Napoli hátránya mindössze három pont!

Ezzel együtt, a Milan már ősszel is 2-1-re nyerni tudott Nápolyban – hiába szépített Lavezzi a 78-ik percben, a hazaiak előtte nem bírtak se Robinhóval, se Ibrahimoviccsal -, tehát ebből kiindulva nagy valószínűséggel hétfőn is begyűjti a három pontot. Érdemes lehet azonban megvárni, hogy csütörtök este milyen meccset játszanak Cavaniék a Villarreal otthonában, ahol 0-0-ról rajtolnak újra a felek. A továbbjutás nagyon feldobhatja a BL-ben bukdácsoló Milannál egy fokkal jobb formában lévő nápolyiakat, míg egy kiesés (hosszabbítással pláne) nagyon sokat kivehet belőlük. Előbbi esetben kifejezetten vonzóvá válhat ez a találkozó, hiszen a nagynevű milánóiaknak kijáró tiszteletből fakadóan nagyon magas, közel ötszörös kifizetés áll a vendégsiker mellett!

A csoportkörben ugyan a Chelsea-t is megverte hazai pályán az OM, de egyrészt már tudjuk, hogy a londoniakat idén nem olyan nagy szó megverni, másrészt a Szpartak Moszkva például nyerni tudott a híres Vélodrome-ban. A Manchester ugyanakkor vendégként még jobb is volt a csoportjában, mint hazai pályán. Idegenben mindhárom meccsüket megnyerték Sir Alex Ferguson fiai, így okkal tarthat tőlük Didier Deschamps csapata. A ManU nagyon hatékonyan tudja feldolgozni az ellenfél támadásait, és veszélyesen vált kontrára, ezért nem lenne meglepő, ha a hazai pálya ellenére a Marseille is nagyon óvatos lenne még ezen az első meccsen, és a visszavágóra maradna a döntés. Ezzel együtt, ha győzelem születik, akkor leginkább egy szűk vendégsiker az, ami elképzelhető. Több mint kétszeres kifizetéssel jár, ha az angolok nyernek, és közel háromszoros a szorzó, ha 1,5 gól alatt termelnek a felek.
  • FERNANDINHO1997
    Athletic Bilbao - Valencia
    San Mamés, Bilbao; 2011.02.27, 21:00

A csapatokat kerek tíz pont választja el egymástól a tabellán, a vendégek 48 ponttal állnak harmadik helyen, míg a házigazdák 38 ponttal ötödikek. A helyezéseket tekintve tehát nincs nagy különbség, de a tíz pont előnyből kiindulva normális esetben azt gondolhatnánk, hogy a Valencia még idegenben is favorit lesz.

Csakhogy a San Mamés nem egy normális eset… a tüzes baszkok remekül szerepelnek hazai pályán, 12 fellépésen kilenc győzelem és három vereség a mérlegük. Legutóbb január 2-án, némi meglepetésre a La Corunától kaptak ki katedrálisukban, ezelőtt pedig egészen szeptemberig kell visszamenni – akkor is a Barcelona verte őket (1-3). Mint ahogy az előző fordulóban is egyébként, de csak kisebb különbséggel (2-1), annak ellenére, hogy akkor vendégként szerepeltek Toqueróék. A Camp Nou-ban zsinórban második bajnoki vereségüket szenvedték (előtte Mallorcán kaptak ki 1-0-ra), de mégis sok megfigyelő elismerését sikerült kivívni a mutatott játék láttán.

Sokan csettintettek, hogy ezzel a játékkal bizony a Valenciát meg lehet verni. Nos, Unai Emery csapata legutóbb valóban csak gólnélküli döntetlenre volt képes otthon az Gijón ellen. Akkor azonban nem lehettek túl frissek, hiszen pár nappal korábban nagyon kemény BL párharcot vívtak a német Schalkéval. Vajon azóta sikerült rendet tenni a fejekben? Ősszel Valenciában 2-1-es siker született, de most vélhetően kiegyeznének már egy döntetlennel is a vendégek. A San Mamésban viszont idén még egyszer sem született bajnokin iksz, így most is valószínűbb a 2.30-szoros kifizetéssel járó hazai siker.
  • Shep

Detroit Red Wings @ Buffalo Sabres – Money Line Detroit Red Wings @ 1.83 Won

Pittsburgh Penguins @ Toronto Maple Leafs – Money Line Pittsburgh Penguins @ 2.45 Won
  • THeArrow
    rögtön gondoltam hogy valami ilyesmi történt ^^ xd
  • w77d
    uhh de másnapos vagyok azannya....most nézem hogy az egyik szelómon tegnap eltaláltam a Sochaux X-et, de a Monaco a végére elbaszta... kurvaélet..
  • tippmix94
    Nekem is hihetetlen,nem aludtam egész este,éjfélig néztem a szart,utána az idegtől nem tudtam elaludni és a szelvényt már rég felgyújtottam(a Santiago Bernabéu stadiont képzeltem helyébe)

• THeArrow
    esetleg bemásolnád a szelvényt?! mert ez így elég hihetetlen ^^
  • FERNANDINHO1997
    ausztrál foci hozott egy kis reggeli pénzt :) Gold Cast 1,5 over
    félidöben 3,5 ös over xd
  • tippmix94
    Két szelvényen raktam meg,egyiket 300-zal,másikat 200-zal,5-5 meccs,a közös pont a Depor-Real,nyeremény 666658 FT lett VOLNA.
  • Marci0115
    233 Arsenal - Birmingham H 1.45
    230 West Ham - Liverpool V 2.10
    223 Motherwell - Celtic V 1.38
    222 Bremen - Leverkusen V 2.25
    248 Nancy - Marseille V 2.01
    242 Panioniosz - Olympiakosz V 1.73
    200 Ft
    Eredő odds: 32.87692
    Tét: 200 Ft
    Várható nyeremény: 6575 Ft