211992
-
Celta Vigo
Betis
Almeria
Ideje alkotni valamit hajrááááá -
Real madrid fogja elvinni a szelomat 1,3ért???? xDDD (kosár)
lol..
1018 oddsz lőve xDD
-
Ferrari23 #129416 Ajax v Waalwijk Team 1 Half Time Over 0,5
25K --> 31,5K -
néha célszerű úgy fogadni hogy utánanézel 

de ettől még hátha jön !!!
hajrá!!! -
na ezt sajna nem tudtam mikor megtettem :D
első szándékból az Efent akartam megtenni, de inkább rábeszéltem magam a Realra...
és a HV71 is lőtt egyet, ááh -
ez az csak kihagyta pfffffffff -
Almeria most ment el XD -
húú 23 pontal megy a siena
ne nagyon reménykedj realnak már úgy is mindegy csoportelsőként jut tovább bármi is lesz a vége -
Ferrari23 #129410 Almeira is faxa :D Emberelőnyben gólt kap
-
igen igen, kosár
ha meg a HV71 is kapja már össze magát -
Dean Winchester #129408 22:00kor játszik a real teeeeee :D
vagy kosár? -
na eddig nem rossz a szelóm, de kurva Real fordítson már faszom... érzem hogy azon fog elmenni 
vagy ez elmegy, akkor az éjszaka jöjjön a hokikombin, és meg van bocsájtva :D -
Dean Winchester #129406 oké mondom bocs xD
na
reméljük reálra nem baszol rá xDDD -
CB SNIPER #129405 oké rábasztam ennyivel kommentelem csak most ezt...
real áléé áléé -
erről van szó Almeria már nyer :D
-
Dean Sniper hagyátok a fenébe már az egészet a lényeg , hogy bejött a shaktar valakinek meg nem -
Dean Winchester #129402 am részben igazad van értelek :) bocs.. -
igazad van bízzunk bennük -
Dean Winchester #129400 milyen sok ilyen te f*sz :DDDD
kb 1 hete szinte nem is fogadtam XDDDDDD szóval rábasztál XDddddd
milyen mostanában???? -.- hááááá kész vagy,sztem még idegsukkos vagyol a saktar miatt :D
na real 0-1 ... 86.percben 1-1 aztán turáztatnak -> weed reak a 2.5underre -> 94.perc büntető amit kapus véd,kipattanót értékesítik xD
vicc :D sima 3-0 -
Fasza a Betis is áhhh hallod -
mit sipákolsz van még abból a meccsből 80perc -
Mekkora egy csíra csapat ez a Celta otthon a 5.percben már gólt kapni hát be****ok -
CB SNIPER #129396 lol kössz :D jofej vagy :D csak pont lefoglaltak itt a dolgok :D és sajnálom bár tudom te tizesekkel törlöd ki a segged is nah de akkor is : d -
ÉS ennyit a Celta Vigóról köszönjünk hogy nálunk fogadott -
CB SNIPER #129394 miez a "szóval most rábasztál"????? uramisten...nemérted a lényeget? komolyan nem?! vágom most mit irtál de te EZEN mit nem értesz hogyha csak sima vélemény meg példa akkor minek ez a "nagyzolás" föleg IGY...!
"am mondtam cb h a szevasz szevaszt fog adni a szelódnak :S direkt szóltam h azt ne rakd meg :DDDD"
ha csak példa akkor mire fel mindig mostanában ez a sok ilyen...nah fszom mind1 én itt tényleg lezárom készülök real meccsre szellemileg fel kell töltödnöm... -
celta 0-1 jó kezdődik bazmeg -
megköszönni ki fogja? ha én nem rakok 0-0-ra akkor cseszheted a gólod XXXXD 20ezer ft ment el mind1, a lényeg hogy nektek jött :D -
Nah Almeria Celta vigo Betis hajrá most kezdődik az igazi izgalom :D -
Dean Winchester #129390 igen nem irtam volna mert sima vélemény :DD
most ha 4-5 ember szelvényéből teszem fel van 12 meccs amire nem raknék akkor miért irjam be utolag,hogy ezeknél igazam lett míg a többinél nem!
egyébként sztem volt már rá példa,hogy nem egyszer beírtam,hogy adott meccsen mást várok és meglepetés
pl. bolton-chelsea
hazai gól,hazai győzelem, 1X-et vártam
utolag meg írtam is szépen,hogy minden tippem buktam volna azon a meccsen,de ez csak 1 példa volt szóval most rábasztál XD inkább mostmár drukkolj,hogy a többi meccset eltaláld xD -
tuti az volt egyébként
jó kis ukrán maffia :D:D -
Dean Winchester #129388 úgy vagyunk,hogy tartom magam hozzá h nem érte volna meg ezért izgulni így vagyunk :)
de ha 0-5 akkor se bántam volna h nem rakok a shaktarra idegenben,téli szünet után :D mind1 én én vagyok te meg te :DDD
-
Amúgy most mondjon bárki bármit hogy ez nem volt bunda...
Bwinen mindenki felpakol 1 millát x-re, erre 96. percben gól... -
CB SNIPER #129386 oké az a "miért nem raktad meg" tényleg hülyeség de akkkor leirom utoljára a lényeget hogy nemirtad volna be ha most nem erröl beszélnénk meccs után hogy hát ez nemjött be vagy ahogy te szoktad mondani shepnek "miért nem pirositasz"(igaz nemraktad meg,de akkor minek mondod)
vagy miért utolag...nah tényleg ennyi..cigi.. -
Nah ezek után Sniper már bekell húzznod a többi meccset :D -
Dean Winchester #129384 + már ezerszer elmondtam,hogy én 1.4 alatt kimenetelre sosem teszek! főleg nem 1.2ért :) -
ja már ilyenkor nem raksz..
mind1 én qvára nem akarok veled vitába keveredni, de már komolyan idegesít, hogy te mindig mindent megmondasz, pontosan úgy, ahogy az eredmények jönnek..
mind1, bocs hogy leírtam.. nehogy támadásnak vedd -
Hajráááá
Real Madrid, fordítani kéne
Besiktas egy boztosító gólt a 2.ban!
10től pedig hajrá Real Madrid xDD -
Dean Winchester #129382 1. nincs pénzem
2. leírtam téli szünet után vagy szezonkezdéskor semmi bajnokságra se rakok komolyan semmit sem mivel mint írtam várni kell 1-2 fordulót h megnézzük hogyan is térnek vissza.
3. nem vágtam annyira,csupán személy szerint cb kérdezett véleményt a szelvényéről amire reagáltam...
most ha valamivel nem értek egyet akkor egyből megkéne tennem????
olyan variáns nem játszik nálad,hogy valamelyik csapattól nem vársz győzelmet akkor inkább kihagyod mert necces?
na és ott van :D weed szelvénye elmegy a 94.percben kb... -
CB SNIPER #129381 SZEVASZTOK!!!!!!!!! megyek rágyujtok 5 perc re...DDD -
Sniper mondtam én neked :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hogy behúzzzzzáááááákkkkkkkkkk