Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek mehet 4000-rel?
119 1 St. Mirren - Hearts 3.55 / 3.20 / 1.80 V
099 1 Lübbecke - Füchse Berlin 2.64 / 9.65 / 1.50 V
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
elírás volt nem direkt írtam cb helyett "cd" snipert:S
sorry mégegyszer
Kezdjük az Arsenallal, mert õket hétfõn lehetett látni. Õszinte leszek: megleptek. Nem számítottam arra, hogy ilyen jó kis meccset nyomnak a Kékek ellen, egy percre sem forgott veszélyben a gyõzelmük, csak idõ kérdése volt az elsõ góljuk. Persze kellettek a vendég védelmi hibák, de ezek nélkül is behúzták volna a találkozót. Visszatért a csapatba RVP és CF, ezáltal pedig Marouane Chamakh és Andrei Arhavin kerültek ki a kezdõbõl. Ha Wenger valahogyan szinten tudja õket tartani a Bajnokok Ligája kezdetéig, akkor talán egy döntetlent össze tudnak szedni a Barcelona elleni két meccsükön... 😊
A Wigan gyõzött Wolverhamptonban. Roberto Martinez csapatáról nagyjából ennyit lehet elmondani. Csak a legmegveszekedettebbek nézték azt a meccset, én is nagyjából a highligts-okat bírtam meglesni. Én úgy láttam, ez olyan kínkeserves Latics-gyõzelem volt, 20 perc alatt lõttek két gólt, aztán végig nyomtak a Farkasok, de nem kaptak tizenegyest, és ez az Al-Habsi nevû Wigan-kapus is kiválóan védett. Nem gyõztek meg arról, hogy rászolgáltak volna a három pontra, és arról sem sikerült bizonyosságot szereznem, hogy jó csapat lennének. Egyszer gyõztek, kicsit szorosabbá tették a tabella hátsó felét, de rám nem tettek mély benyomást. Egyszerû csapat, ahol Hugo Rodallegán kívül normális játékos nem igen akad...
Ez az a meccs, ahol az aktuális formát kell megragadni. A találkozó elõtt az Arsenal 48 órát pihen, a Wigan 76 órát. Ez egyértelmûen a hazaiaknak kedvez, de egy dolgot figyelembe kell venni. Az Arsenalnak komoly rotációs lehetõsége van, amit Arsene Wengernek most kötelezõ jelleggel igénybe is kell vennie. Cesc Fabregas ugyanis a Chelsea ellen megszerezte ötödik sárga lapját, így kihagyja a szerdai meccset. Helyettesének Tomas Rosickyt mondják, aki a Kékek ellen is beállt a meccs végén, volt is egy nagy helyzete. Az elõzetes kezdõcsapatba várják továbbá Sebastien Squillaci-t is, aki szintén padozott hétfõn. A hazaiaknál visszatér a két eltiltott hondurasi, Hendry Thomas és Maynor Figueroa, de ezzel szerintem Martinez menedzser megbontja a szerencsésen gyõztes csapatát, ami nem jó ómen. Legutóbb áprilisban emlékezetes meccset játszottak a csapatok, ahol a londoniak 10 perc után 2-0-ra mentek, azonban Charles N’Zogbia utolsó perces góljával végül a Wigan nyert 3-2-re. Én úgy látom, ha szerdán Wenger okosan taktikázik, lendületbõl behúzhatják a meccset, az oddsoknak pedig jót tett a Wigan vasárnapi gyõzelme!
Wigan - Arsenal meccselemzés by Szigo prof
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Valószínûleg kevesen fogadtak volna rá, hogy amikor ez a két csapat a 20. fordulóban találkozik, akkor alsóházas gárdák összecsapásáról beszélünk. Márpedig így van, hiszen a Liverpool csupán a tizenegyedik, a Wolverhampton pedig sereghajtó az angol bajnokságban. De talán nyugodtan mondhatjuk potenciális kiesõjelölteknek is a vendégeket, fõleg ha nem javítanak szörnyû idegenbeli mutatójukon. Nyolc fellépésük közül egyedül az Everton otthonából tudtak ponttal távozni, az összes többit elveszítették. De ha úgy vesszük, Liverpool egyszer már szerencsét hozott a Farkasoknak. A Vörösök azonban rápihenhettek a meccsre, mivel a karácsonyi blackpooli mérkõzést az idõjárás késõbbre halasztotta.
A Wolves viszont játszott, méghozzá szörnyen. A Molineaux-stadionban kapott ki 2-1-re a Wigantõl, pedig eddig legalább hazai pályán ment, úgy ahogy. Ezzel viszont visszacsúszott az utolsó helyre, a kapaszkodás viszont akárhogy is nézzük, nem egyszerû manõver. Talán nem is a liverpooli meccsre kell igazán koncentrálnia Mick McCarthy csapatának, hanem az újévi West Ham elleni hatpontos derbire. Bár a Wolverhampton nincs olyan helyzetben, hogy csak úgy odadobjon egy-egy mérkõzést. Az Anfield Road ennek ellenére nem kecsegtet túl sok reménnyel, mivel a Wolverhampton csak egyszer tudta bevenni a Pool stadionját – még 1984-ben. Az idegenbeli mérlege pedig nemcsak ebben az idényben katasztrofális: ha visszamegyünk az idõben, utolsó 56 mérkõzésébõl csak négyet nyert meg, amikor kiszabadult otthonról.
Büszke az idei teljesítményére éppenséggel a Liverpool sem lehet, de Roy Hogdsonnak legalább volt ideje rendezni a sorokat. Csapata ugyanis december tizenegyedike óta nem játszott, hiszen nemcsak a Blackpool, hanem a Fulham elleni meccse is elmaradt. De akadt is dolga a Geráékat tavaly Európa Liga-döntõbe vezetõ szakembernek, ugyanis a Vörösök 1962 óta nem végeztek a 8. helynél rosszabb pozícióban, ehhez képest most kétjegyû szám szerepel a nevük mellett… Gerrard és Torres sem hozza magát, igaz mindketten sérüléssel bajlódtak. Gólszerzés terén David Ngog viszi a prímet, de például így is ötszörös pénzt fizet, ha õ szerzi az elsõt meccsen. A Liverpoolnak nagy szüksége lenne a nyitó találatra, hiszen amikor azt az ellenfél szerezte, abban a pillanatban keresztet is vethetett a pontokra a Hogdson-alakulat. Ezúttal viszont annál is inkább a gyõzelemre mutatkozik nagyobb esély, mivel az utolsó négy hazai találkozójukat egytõl egyig megnyerték Gerrardék, emellett 15-6-os gólkülönbséget tudnak felmutatni az Anfield Roadon.
A hétfõ esti Chelsea elleni gyõzelmét követõen az Arsenal ezúttal is bízhat a három pont begyûjtésében a Wigan Athletic csapatával szemben, még akkor is ha idegenben lép pályára a DW Stadionban.
Az Ágyúsok nagyon fontos lélektani gyõzelmet arattak hétfõ este a Chelsea ellen. A gyõzelem teljesen megérdemelt volt, hiszen a mérkõzés túlnyomó részét egyértelmûen dominálta az Arsenal. A csapat góljait Alex Song, Cesc Fabregas és Theo Walcott szerezték.
Fabregas összeszedte ötödik sárgalapját a Chelsea elleni rangadón, így most ki kell hagynia a mai összecsapást.
Wenger a mérkõzés legelejétõl kezdve játszatta Van Persie-t és Theo Walcott-ot a Chelsea ellen, hogy pihentesse a szerda esti Wigan elleni találkozóra az Andrei Arshavin és Marouane Chamakh duót.
Elképzelhetõ az is, hogy a védelemben ezúttal Sebastien Squillaci fog játszani Johan Djorou helyett.
Az Arsenal legutolsó öt mérkõzésének eredményei (a felsorolás idõrendben visszafele halad – az Arsenal gólszerzõi zárójelben)
Arsenal 3-1 Chelsea (Alex Song, Cesc Fabregas, Theo Walcott)
Man United 1-0 Arsenal
Arsenal 3-1 Partizan (Van Persie, Walcott, Samir Nasri)
Arsenal 2-1 Fulham (Samir Nasri*2)
Arsenal 2-0 Wigan (öngól, Bendtner)
A Wigan egy számára nagyon fontos gyõzelmet aratott vasárnap a Wolves együttese ellen a Premier League-ben, akit sikerült 2:1-re legyõzni. A csapat sikere elsõsorban a kolumbiai csatárnak, Hugo Rodallegának volt köszönhetõ.
A hondurasi csatárduó, Hendry Thomas és Maynor Figueroa eltiltás miatt nem játszhatott a Wolves elleni kemény összecsapáson, de az Ágyúsok ellen már bevethetõk lesznek.
A Wigan legutolsó öt mérkõzésének eredményei (a felsorolás idõrendben visszafele halad – a Wigan gólszerzõi zárójelben)
Wolves 1-2 Wigan Athletic (Hugo Rodallega, Tom Cleverley)
Everton 0-0 Wigan
Wigan 2-2 Stoke (öngól, Tom Cleverley)
Arsenal 2-0 Wigan
West Ham 3-1 Wigan (Tom Cleverley)
Amint arról a fenti statisztikák is árulkodnak, Tom Cleverley kiváló góllövõ hangulatban van a Wigan együttesében.
Vélemény: Az Arsenal a közelmúltban már megverte a Wigant kupameccsen, és ez feltehetõen meg fog ismétlõdni ezen a bajnoki meccsen is.
Wigan 0 - 3 Arsenal (Samir Nasri, Marouane Chamakh, Andrei Arshavin)
a poolnál meg egyszerûen ne tudom elképzelni hogy a wolves most szerezze meg elõ idegenbeli gyõzelmét az anfielden, szerintem az is "fix" hazai
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
arsenal 1.5 over
1.66os szorzó!
ezt ne rakjtátok!
liverpool annyira bíztos és tuti nem fog nyerni és én megint bukok miattuk 😄
mondom erre csak a matt példát tudom felhozni 😄
õ is akkor minek koptatta a bill-t ,meg néha én is 😄 na mind1 értelek ,igazad van :S
hamilton-aberdeenre a v gól se elképzelhetetlen szernitem az is jönni fog és a szorzó is nagyobb
mi a célom???
most írtam le hogy az off topicba megkéne vitatni a dolgokat!!!
nyerni szeretnék csak jó tudni mire miért rakok...
hajrá pune xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
õszintén és ezt most komolyan ezt az egészet megkéne dumálni az off topicba persze ha Shep belegyezne és kultuálráltan és komolyan mindenki lerná a problémáit érveit és akkor kilyöne belõlle egy jó válasz ami szerintem a továbbiakban segíteni mindnekinek fogadás terén..
na mit szólsz hozzá Shep??😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
gondoltam elég pro vagy (sokat nyersz) fõleg NHL_ben!! ezért is irtam h 1-2 indokkal siman erõsebbé tehetnéd a tipped
nottingham-derby v gól(hazai uccsó 2 otthoni m.n.k.gólt)
wigan-arsenal v gól(hát ezen nincs mit magyarázni bár alacsony az odds nyílván😊)
brighton-charltone v gól
lierse-westerlo h gól
kortrijk-anderlect h gól(v 4 m.n.k.gólt de necces nagyon)
hamilton-aberdeen h gól( h 2m.n.r.gólt)
ja de igen olyan indokot várnék mint amit irtal, esetleg mivel te benne vagy a témában eléggé talán olyan infot is tudhatsz (gondolom én) h ki az adott csapat meghatározó játékosa, esetleg õ nem játhatsz ezért veszélyes...stb
de megint olyan vagy mint egy kisgyerek 😄 irok vmit,hogy mit szeretnék látni egybõl jön h megyek anyucihoz (na jó nem igy de kb ez a lényeg)
érdekes másnak is mondtam már h irjon indokot és írt 😮 jéééééééééé más tud írni indokot de te nem?(nem kötelezõ ne haragudj nem ezt mondom!)
csak mint mondtam elvileg egymás segítése a cél, no már ha irsz vmi indoklást az lehet h az adott fogadót meggyõzi arról h melyik meccsekre rakjon !
és ne az legyen h odavan bökve 4 meccs aztán jön a szöveg , " hát miért pont arra raktál " ...
most ez kb olyan,hogy az arsenal-chelsea meccsrõl leírtam a véleményem több soron keresztül - ehelyett ugye siman irhattam volna h - Arsenal - és kész! szted ez a többieknek mit jelent? szrintem lófaszt
ehelyett indokltam h én miért rakok arra a meccsre...
de bocsi megint nincs igazam!
nem veszekedni akartam csak kérni valamit,de ha nem hát nem!
az szerintem is baromság ebben egyetértünk én csak gólra rakok írtam már meg láthattad tõlem nem egyszer...
sztem itt a tipposztásnak az egyik lényege h egymás támpontot adjunk és leírjuk ki miét gondoja az adott meccsrõl azt amit!
pl. effe is szépen leírja miért vár h vagy v gólt...
mind1
toronto meg b***sza meg 😄
4/3
*Toronto - Carolina H
*Vancouver - Philadelphia H
Edmonton - Buffalo 5.5 over
Nashville - Dallas 5.5 over
St. Louis - Chicago H
Pittsburgh - Atlanta H
Tampa Bay - Boston D - eez meg a 3.harmad 20.percében ment el -.-
*Washington - Montreal D
de jól jöttem ki végül<#papakacsint>#papakacsint>
Nottingham Forest - Derby County
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.45
Nottingham Forest - Derby County
Hendikep 0:1
Tipp: Derby County 1.75
Germinal Beerschot Antwerp - Eupen
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.18
Valamiért érzem, hogy meglehet a Nottingham elsõ hazai veresége..de ezzel a hendivel az X-et is biztosítanám!😊

QPR-nél érted 1.5 overt megraktam 0-1 utan jött , hagyni kellett volna a fenébe
WH meccsen félidõ over majd félidõ 1.5 over jött (gondoltam is hagyom,de vmiért csak rádobtam a 2.5overre)
mu meccsen is elképzeltem h félidõ akár 0-0 is lehet majd vége 1-0 kb 😄 erre félig eltaláltam :S
*Toronto - Carolina H
*Vancouver - Philadelphia H
Edmonton - Buffalo 5.5 over
Nashville - Dallas 5.5 over talán h
St. Louis - Chicago H
Tampa Bay - Boston D
*Washington - Montreal D
Pittsburgh - Atlanta H
* - amit legjobban érzek 😄 de én NHL-ben elég rossz tippelõ vok 😊
hanem kinéznél egy párat és csak azokat raknád meg amiket jól átgondolnál???😄😄
lehet jól jönnél ki a dolgokból de ez csak egy tipp😉
ugye aztán meg látjátok a MU meccsen elért eredményt xD
szóval közel volt ez h ma minusz 5000en legyek így meg tkp +500ft 😄
de mondom ha iramosabb lett volna a MU meccs akkor a 80.percben is betoltam volna a 1.5over és/vagy a birmingham gólt ,de mivel ratyi volt és alig akartak elõre menni így csak ennyit raktam mint amennyit láttok 😊