Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz!
nem megérzés, ez több volt annál 😄
szóval ezért örülök ennek a gólnak!
picit kommentálom a képeket XD

meccs elõtt mondtam,hogy a birmingham gól eléggé ajándék szagú ,de mivel ma már volt bukásom igy féltem erre felrakni több pénzt :S

félidõben gondoltam egy 500as iggen jólesne 😄 -> nem jött

Birmingham gólban eléggé bíztos voltam így 3,25ért nem hagytam ki de a meccset is látva féltem rárakni több mint 500ft-ot (pedig 1000el akartam)

gondoltam 6000et felrakok a 1.5 underre 1.5ért,de mondom az ilyn ratyi meccseken elõszokott fordulni h gyors gólváltás van ,szal inkább kihagytam. Nemsokára rá
vezet a MU! akkor 1-2 percig elég iramos volt a meccs 😄 én meg gyorsan
rádobtam a 1.5overre kicsi pénzecskét 😄

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát úgy teljes a kép, hogy tegnap mixen volt egy Arsenal szerez gólt is..

25K --> 31,6K

😄

Attila8805
Grat !
Szép!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
mi ez a többes szám hogy látunk???😄
kik még
cd sniper é villa meg dragon vagy kik még???😄😄

Shep
Na fene, azt hittem többet már nem látunk (botor gondolat volt).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na csak kiderült, hogy a tét számít itt nem a szorzó.

Effe88
grat Dean ez a b'ham gól jó megérzés volt<#eljen>

Effe88
hát erre már csak annyit tudok írni hogy gratulálok<#nevetes1><#nevetes1>

holnapra arsenal-liverpool elég esélyes h nyer 😄
bebaszna ha nem nyernének...
dragon11
grat dean😄😄

holnapra egy Liverpool & Arsenal gyõzelmet és boldogságXD

na jólvan elmehetsz a sunyiba te is 😄
függõ vagy xD
abbahagyod aztán ilyen tízezres téteket tolsz xD
én meg f*szkalap mert reggel elterveztem h ma teszek papírt is azaz tippmixet 😄 city gyõzelmet singleba azt kalap, erre kihagytam 😄 tegnapra arsenalt akartam de nem raktam meg(mixen!!!-online igen)
szal picit igy bánt a történet
Holnap
Fc Bruges Celtic Arsenal Liverpool Lemgo(kézi) 😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Olyat én nem mondtam, azt mondtam idénre 😄😄 Dehát nem tudtam kihagyni City mai meccsét 😄

DeerHunter01
mai nap: -2000

\"Erről van szó!\"

Shep

system 2/3
Sunderland v Blackpool – 90 Minutes Blackpool @ 5.50 Won
Birmingham v Man Utd – Match Handicaps Birmingham +1 goal @ 2.45 Won
Tottenham v Newcastle – 90 Minutes Tottenham @ 1.53 Won

3Ft->25,6Ft

pfff mi a faszom volt ez a szar..micsinált a MU ..hihetetlen 90.percben...hát mikor máskor..köszönöm..

Mind1 500 ft volt rajta
de a jégkorong jött volna:S

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

te nem azt mondtad h abbahagyod a fogadást? 😄
poénszeló elment a stoke miatt 😄 mg spurs iksz 😄
de nem baj. na majd mutatom a képet XD
nem kell nagyra gondolni de nekem ez igy bõven elég

még most is alig hiszem el 😄
azért rimánkoztam h 1 gól legyen 😄 az már hab a tortán h hazai 😄DDD
mindjrt mutatok egy képet h miért is örülök ennyire ennek a hazai gólnak xD
nekem semmi baja 😄 2 éves 😄
jött a poénos szeló ? és a másik? 😄
igeeeeeeeeeeeeeeeeen
😄
már mindent feladtam 😄
1-1 :@

DeerHunter01
birmingham bazmeg....úszott a pénzem

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
omnia mindenkinek elbaszódik ? 😄
havernek is most ment gallyra, de valami 150-ért csinálták volna meg 😄DD

\"Erről van szó!\"

8 perc+ hossz húzzák ki😄
megakarom csinálni az omniám😄

MrSpock
Igen mixen raktam én is..és gondoltam 1000resért kell még rá egy nagyobb..sajnálom hogy nem cseh meccset raktam rá..de végülis ennek jönnie kellett volna😞5,5odds

Go Jeff Go!!!!

igen igen jó szorzók voltak a hazaiakra😄 mixen legalábbis
Klagenfurt 1.4
Vienna 1.32

dragon11
ha az Anfield Roadon nem verik meg a Wolverhamptont...

MrSpock
Jó kis "megnyert"straubing-hamburg meccsem ment el😞 3:0,4:2 és 57.percben 2 vendég gól,és pápá szeló. Pedig kiszurkoltam a Wolsburg 1:0-ját,Alba,Jesenice vereség borítékolható volt.

Go Jeff Go!!!!

még van fél óra, én nem írom le a birmingham-et:S
de jó lenne ha ha nyerne a Mu

Szép volt😊,most már meg kell hogy maradjon az elõny 😊

utólsó ellen játszik 😄 mondjuk én hezitálok😄

DeerHunter01
ezért szeretjük Berbatovot 😄

#110585 : múltkor megfogadtam hogy nem rakok soha többet a Liverpoolra de mégis raktam ma 😄

\"Erről van szó!\"

dragon11
gibson gólpassz, berbatov..

0-1 jehh😄

nah lehet örülni xd

livelpoolra az emberek még mernek pénzt rakni? xd

dragon11
Holnap nyerjen az Arsenal & Liverpool és boldogság.😊

ez tényleg 1 rakás szar😄

hát ez eléggé X szagu mégaztis megmerem kockáztatni hogy 1X 😄

mu kapjon egy gólt 😄
elég szar a meccs :S
Épp azért kell foglalkozni vele, hogy el tudd dönteni h lehet tenni vmit, vagy hagyni kell a napot .D
Na akkor lehet szurkolni!Hajrá!! 😊

Jó legyen az az érzés azt kívánom 😄

DeerHunter01
MU húzd be a meccset 😄

\"Erről van szó!\"

Ha a Vienna bejött akkor ez is befog😄 valahogy érzem😄