211992
-
Dean Winchester #131129 na mennyit ittál,hogy ilyen hülyeségeket hordasz itt össze? :DDD
te 1000ft-os tippmix? o_O
érdekes,erre mondják: hihetetlen de igaz ! -
CB SNIPER #131128 lol xdd -
raktam egy 1000ft-os tippmixet totten 1x valencia x2...erre beszoptatnak XD -
Dean Winchester #131126 10ezret akart írni :D vagy 100ezret?! -
CB SNIPER #131125 he? :D -
Dean Winchester #131124 holnap 1000 ft megy a benfica X-re és 200ft-ért vmi poénszelvényt, főleg azok után ami 2hete volt simán megéri...
akkor sok vendég siker született ,szóval lehet most papírforma szerint fognak alakulni az eredmények -
CB SNIPER #131123 8 meccs de ahogy elnézem kb egy értelmes tippet nemtudnék mondani rá komolyan pff :D max a zenittel szemezek de ugyis csak fos overek lesznek meg ilyen nemlesz 1X vagy X2 kötsög tippmixesek...pedig ugy mindjárt más lenne a helyzet... :d -
Ja engem is,elment az 1000ft-os tippmixem pfff -
Dean Winchester #131121 valencia topik
1 oldalba belefér 3 évnyi hozzászólás :D
na majd ha bajnokok lesznek előjönnek a dukkerek xD -
Rbnzz #131120 Holnapi Europa Ligára van valami ötlet ?? -
CB SNIPER #131119 jah és nem mellesleg valencia leszophat hogy 0-1 után legalább x-re nemtudták volna hozni xd
bö nyállal... -
Ferrari23 #131118 Az, szarrá untam magam minden meccsen.... Amire tettem, annak meg az ellenkezője jött be mindig :D:D -
Ha mínuszban vagy akkor viszont nem értem miért játszol ekkora tétekkel. -
Dean Winchester #131116 pont az EL-t hagyod ki ? :D
benfica X rohadtul ajándék szagú
-
CB SNIPER #131115 pedig micsoda izgalmas egy jó vb volt :d :D:D:D:D: -
Ferrari23 #131114 Tavalyi év is mínuszos a vb miatt :D Ott sokat szoptam, de le kellene erről szokni amúgy, mert tényleg mínuszos ez csak.... Most pár napot megint kihagyok :D Múltkor is jót tett a 7-8 napos kihagyás :D:D -
Akkor csak jól éreztem :( Szerintem gondolkodj el azon amit írtam! -
Dean Winchester #131112 hát miért nem írod be ,hogy a tavalyi év +1 milla xD
akkor egyből eltörpül az idei mérleged xD (vicceltem nyugi) -
Dean Winchester #131111 egyéni hülyeségem :) -
Ferrari23 #131110 Most számoltam ki, hogy az idei évem -35K, nem mondanám óriási nagy bukónak 2,5 hónap alatt :D:D Nagy bukásom nagy része mindig nyeremény, nem az alaptőke :D OK most lehet mondani az is a pénzem volt már, ha kikérem akkor jócskán pluszba vagyok, de ez van :D -
Ezt nem tudtam dekódolni. -
A tipp adás és a jó tanácsok stb. teljesen más lap. Ne keverd már a kettőt! Félelmetes egy egyén vagy! -
Dean Winchester #131107 -m+d -
Egyébként én sem nyerek mindig ezt csak ti találtátok ki, nekem is vannak mínuszos napok. -
Dean Winchester #131105 #131099: erre választ kapsz a #131103-ban :)
#131102: mint írta +-os a dolog,csak néha neki becsuszik a bukás is , nem mindenki tud mindig minden körülmények között nyerni :D -
tottenham tj megvan yee mar csak 5 cucc kell xD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dean Winchester #131103 OMG ha elolvastad volna mi a bajom akkor nem játszod a hülyét :D
de remélem tartani is fogom magad az utolsó előtti mondatodhoz :DDDDDD
"majd privátban értekezünk"
ennyit a baráti jószándékodról :DDD -> többek közt ezért is mondtam h ezen egy jót nevettem...
ha valóban segítőkész lennél simán beírnád ide is a tipped előre , hogy a kedves közönség esetleg abból válogasson...
(de ugye tudjuk,hogy követed FRG példáját xD ő 10%ot kér a jó tippért te meg nemtudjuk mennyit kapsz ^^)
-
Bár Dean szerint rosszindulatból írtam az előzőt is de azért hátha te nem hiszed el neki és megfogadod, hogy ha hosszabb ideig mínuszolás van akkor érdemes átgondolni a dolgokat és változtatni néhány dolgon, esetleg felállítani pár új szabályt a kiválasztással, téttel stb. kapcsolatban. -
És akkor mi van? Na de tessék beírtam valamit és most az a gond elmész oda. Ezért nem írok be ide semmit!
Sniper majd privátban értekezünk -
Ferrari23 #131100 Na igen, de nyerni nem lehet mindig /ez csak neked megy, mint tudjuk/ :D, de szerintem a többség elmondhatja, hogy inkább mínuszos program ez neki, ezért is mondom aki fogad, az hülye :D, magamat is beleértve :D -
Nem, direkt azért írtam neki, hogy hátha vált és bukik vele egy csomót.(Úristen, kész) Nálad komoly gondok vannak! -
Dean Winchester #131098 de elég főleg h jópáran ilyenkor már alszanak + van aki mixen fogad :)
"baráti jószándékból."
ezen most jót nevettem :) -
30 perc nem elég? Én is most raktam meg. Amúgy meg nem érdekelsz :) -
Dean Winchester #131096 mi kezdődne már? :D
csak kifejtettem egy nem tetszésem ebben sztem nincs semmi gond :D -
Az lehet de előtte volt egy jó nagy bukód, bár azt írtad már a felét visszanyerted. Mondjuk engem nem izgat elvégre a te pénzed, én csak tettem egy javaslatot pusztán baráti jószándékból. -
CB SNIPER #131094 kezödik :D nah de tényleg shep tuti raksz Europa ligára mégha csak aproval is és csak gólokra de ird már be akkor mit DD segits nekem is :D had lássam a mester mit rak holnapi EL-re :D -
ugyanitt 2,5 overre tettem 2,02ért. de meg nem várom, elmegyek aludni:) -
Dean Winchester #131092 mire megyek vele ,hogy most beírod ~ fél órával a kezdés előtt???
mint mondtam az a baj,hogy mindenki írja a tippjét de te meg kussba vagy aztán jön pl. a brimginham gól zöldítés...
érted? csak pl. holnapra is sokan mondanak mindenfélét teszem fel te is beírhatnál valamit amire raksz is és nem az lenne,hogy mindenki meglepődik például a psv vereségen aztán te vered a melled egy rangers győzelemmel 6.25ért :) ennyi -
Ferrari23 #131091 Csak úgy tűnik, de ha tudni akarod az elmúlt 1,5 hét +70K, amit kikértem, benn hagytam 10K, abból felmentem 40-re, ami most pá :D