211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • CB SNIPER #131816
    MAJDNEM 2-1 XA?WD? DSAL AS KLÉÉÉÉÉÉSZ
  • CB SNIPER #131815
    16 perc...hát széplesz ez mondhatom...........
  • dragon11
    de nyugi már, haverom bármikor feldob 5-20ezres tétet és ha segítek neki v én számlámról megy kapok részesedést..

nem szükséges aggódnod értem.:)

ebből a lóvéból meg megpróbálok vlmi 100k körüli nyereményt kisajtolni.:P
  • fistin
    lol, de akkor miért nem raktál meg csak olyat, ami bei s jön??? és osztoztok a nyereményen és van pénzed ááááááááááá geci te egy alien vagy, biztos hogy nem ember
    egy megfejthetetlen jelenség :D ilyenkor képedek el az emberiségen
  • CB SNIPER #131812
    hát ha ILYEN játékkal barca oldalon és ilyen játékkal SEVILLA oldalon barca nemtud nyerni megyek barca forumra ::X:D:D
  • dragon11
    én nem, ezért is szálltam ki. -kár..:(-

viszont mint mondtam, ez nem az én lóvém volt, hanem haveromé aki kb igen.=) mint w77d..

• fistin
    úgy látom nem tiszta amit leírtam :D oké ez teljesen érthető hogy mindenkinek más az anyagi helyzete, de itt nem erről van szó, hanem arról hogy az ember, valószínűsítem hogy Ti is azért fogadtok, hogy nyerjetek...hiszen ezért nyereményjáték! és oké fel van fogva hogy mindenkinek más az anyagi helyzete, szóval nem nyerni akartatok... csak jótékonykodni a fogadóirodának :) szép gesztus :D
  • CB SNIPER #131809
    "pikét WAKA WAKA-nak szolitják az öltözöben" :D:D:D::D
  • szomferi
    úgy beszélsz mint ha pénzt szarnál
  • CB SNIPER #131807
    ezt a birot mielött felakasztom magam felakasztom öt is...
  • CB SNIPER #131806
    nah azthittem mire visszajövök cigiböl 1-3 már de miért is lenne...
  • dragon11
    mint mondtam mindenkinek más az anyagi helyzete.:)

ezt fel kell fogni..
  • tviktor91
    Valahogy örülök h egy kicsit szopcsizik a barca..xD de aze csak behuzzak.
  • CB SNIPER #131803
    hát mivan itt mindjárt kikapunk XDD
  • CB SNIPER #131802
    ennyire örülsz annak ellenére hogy megtetted a barcát? :D
  • tviktor91
    GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • CB SNIPER #131800
    nah jöhet ak ötél nemsokára...
  • fistin
    figy valóban nem mondta meg senki hogy mi volt a rossz csak hőbörögtek, tehát:
    amit megraktatok meccs thun-xamax, hát én nem ismerem ezt a 2 csapatot, nem tudom Ti mennyire vágjátok őket, vagy mennyire követitek a svájci ligát (személy szerint én semennyire:D), de elég nagy makk kell hozzá hogy ez így lejöjjön hogy első félidőbe vendég vezet, a végeredmény pedig hazai... vagy legalábbis nagyon jól kell ismerni a csapatokat...

de ha azt a szar meccset kiveszitek, és megrakjátok a maradék 3at, amit ugye megraktatok azon kívül, és erre az összes tétet, akkor 8k-ból nyertetek volna 26-ot, 18 tiszta nyeremény, na ezért hülyéztek le, mivel így lett volna célszerű :)
  • dragon11
    ja, nem baj most már mindegy haver:P
  • tviktor91
    napoli 1-0rol forditott.
  • fistin
    ne haragudj uram...... :D
  • tviktor91
    Szoval akkor eleg messze voltatok töle..mert felidö xet le lehet hozni h-baa ..de felidö v-t mar necces h-ra...
  • CB SNIPER #131794
    labdabirtoklás 25-75 :D:D:
  • dragon11
    am lehülyéztétek a 2szelómat pedig naon közel jártunk hozzá, mert a barca úgy is bejön most már és akkor csak a félidő V végeredmény H-ba az a hiba, hogy a félidő X volt.. a végeredmény stimmel:\

ááááááááááá:D v 90rugó..=)
  • CB SNIPER #131792
    HALLOD akármilyen szüzfarok vagy rossz napra és rossz lóra tettél eléggé szoval takarodj de elötte gondolkodj el azon HOL IRTAM LE AZT A SZÓT HOGY "GIJON" de inkább azon gondolkodj el hogy miért nemtudod felfogni a poént föleg amikor közöd nincs semmihez de ha a 40 szmájlibol és a "buta" szobol és a "CSASCI" szobol mindkettö után szmájlival nemvágod akkor huzzál a pcsába...ha vágod akkor is...nah ülj le a sarokba... ^^
  • fistin
    de lebutázod szegény szerencsétlent holott teljesen igazat mondott utána meg akkora hülyeséget mondasz h az ember füle farka ketté áll :D bocs de már ezt nem hagyhattam szó nélkül....
    tehát szerinted azért kapott pirosat a gijon mert büntetőt ítéltek meg.. a GIJONNAK :oooo érdekes "eszmefuttatás" :FFFF
  • CB SNIPER #131790
    FELSÖÖLÉÉÉC
  • CB SNIPER #131789
    labdabirtoklása kiváncsi leszek elsö félidö végén...
  • tviktor91
    bojan gyerek hahaaa szeretjük.
  • CB SNIPER #131787
    NAH EZT MÁR MEGADJÁTOK??? NAH ENNYI
  • CB SNIPER #131786
    ez a meccs már nemoszt nemszoroz popcorn vagy köté lD csak ennyiben D
  • CB SNIPER #131785
    uramisten ez a sevilla mekkora favágo banda...
  • Shep
    Csak a fetrengés, fenébe ezek hamar elfáradtak.
  • Shep
    Te inkább ne nézd a meccset, mert csak kikészülsz!
  • tviktor91
    hah mekkora sevilla szinesz xD
  • CB SNIPER #131781
    nah ha alves is lesérül azlesz a fasza és a nyomorék játékvezetésen megy el a meccs...
  • CB SNIPER #131780
    MIT AKARTOK tizenegxyest NYOMORÉK SEVILLA már RÉG Hátrányban kéne lennetek...
  • CB SNIPER #131779
    messit legalább 4 ember fogja vicc...
  • tviktor91
    En viszont elöben megtettem barcat..ugy erzem h ennek csunya vege lesz sevilla szempontbol.
  • CB SNIPER #131777
    ILYEN NYOMORÉK BALFASZ JÁTÉKVEZETÉST bazdmeg......