211992
-
Casso7 #131939 gyerünk odense 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://kephost.hu/share-5702_4D7DF0C6.html -
Narusco #131938 hááát nem tudom
én jobban szeretek inkább épitkezni, és annak örülni hogy nő a bankom, mint annak hogy fogom a pénzt
meg ugyis folytatom a fogadást vele
kis tétnél, párszáz forintnál és sok meccsnél szeretem ha bejön a szelvény és akkor vihetem kiváltani :D -
Narusco #131937 valaki írja le legyen szives, hogy a benfica pontosan hány meccsig nem x-elt -
am ja a tippmixnek jobb a feelingje mint a netnek, mert egyből KP és a szelvény a kezedbe jó érzés.. -
Narusco #131935 Nos. Nem véletlenül néztem hülyének kispekit amikor azzal jött hogy egy héten 7000... nyilván nem basznék el ennyit ilyenre
1 héten azért gondoltam 1000ft-re, mert az nem vágna földhöz, ennyit elköltök ha elmegyek egy cukrászdába stbstbstb...
nem azért csinálom, hogy földöhz vágjam az irodákat, hanem azért mert szórakozás lenne, és örülnék ha egyszer bejönne. ezt tippmixen akarom, mert annak is megvan a filingje, és neten ugyanugy játszani tovább. nem kell feltétlen egyből hülyének nézni mindenkit, nem világot megváltani akarok
és szerintem ha valaki komolyan gondolja akkor 3 meccset egybetenni is faszság, mert nehezen hiszem el hogy pl 3 db 1,5-1,8 körüli szorzós meccs úgy bejöjjön mindig, hogy pluszban legyen az ombre. -
a jól ismert szlogen megadja a keresett választ:
:D -
myke10 #131933 Hy
Szerintetek egy ilyen bejöhet ma este:
Fürth - Herta D 3,20
Cittadella - Padova D 2,90
9,28-as odds (bwin)
-
Dean Winchester #131932 ya amint látod...
nem vagyok cikkíró csak most gyorsan ez jutott eszembe :D -
Csinálhattál volna egy álhírt is és azt belinkelhetted volna :D -
Ezt képes voltál leírni? :) -
Dean Winchester #131929 nem olvastad az újságban????
"Meghalt Homok Ádám sg-s nicknevén CB SNIPER"
szülei elmondása szerint utolsó közös beszélgetésük alkalmával elmondta,hogy a Sevilla-Barcelona elleni összecsapáson fog eldőlni öngyilkosságot követ el vagy sem! Ha nem nyer a barcelona felakasztja magát ha meg nem akkor ad magának még egy esélyt.Mint ismeretes a Barcelona csupán 1:1 eredményt ért el
-
Bármikor megcsinálhatja bárki ezt továbbra is tartom ha végiggondolod majd rájössz miért. -
Dean Winchester #131927 persze ha arra gondolsz,hogy pl. egy nap tesz vagy 100 ilyen szelvényt az valóban marhaság... (ergo temérdek ilyen szelót gyárt)
de ezt tényleg nem értem
"Az meg megint más kérdés, hogy bárki bármikor csinálhat olyan szelvényt amivel bekerül az újságba."
ez hülyeség már bocs :D csak az kerül be aki összeállít egy nagy szorzós nyertes szelvényt :)
ellenben ha szted "bárki bármikor" akkor megnéznélek téged,hogy összeraksz egy ilyen szelót :D
-
Sniper felkötötte magát, vagy direkt megvárja, hogy valaki rákérdez-e, lássa hiányzik-e valakinek és majd előbukkan? -
Én értem amit te írsz de én nem arról beszéltem, hogy 1x 2x ne próbálja meg az ember de mindegy. -
Dean Winchester #131924 hát ez vissza is igaz mert te nem érted amit én írtam :D
te így gondolod én meg másként :) -
Te már megint nem érted a lényeget, úgyhogy nem is próbálok veled harcba szállni, mert nem vagy hozzá partner. :) -
Dean Winchester #131922 jaja de ha nem adsz esélyt magadnak akkor soha a büdös életben nem nyersz egyszerre 100k feletti összeget :)
ez arra jó,hogy néha rak az ember egy ilyet és esélyt ad magának...
például ha találsz egy olyat személyt aki heti 2szer rak ilyet az heti kb 400 ft az egy hónapra 1600ft
nos inkább rak ilyet és esélyt ad magának a 100k-ra minthogy az 1600al elkezdjen játszani és ha bebukja akkor mehet a levesbe mert 1 hónap alatt 1600ból nem fog 100ezret csinálni
ez olyan,hogy ennyi erővel ne 5os lottózón senki vagy inkább h közeli témát találjunk ne totózzon senki mert annak mekkora már az esélye,hogy 13ból eltaláljon legalább 10et h a pénzét visszakapja? aztán az is 200ft-ba kerül :)
ez arról szól ,hogy adsz egy esélyt a nagy nyereménynek...
sztem ebben nincs semmi kivetnivaló,semmi rossz!
esetleg egyszer megnyersz egy ilyet akkor meg sztem kurvára tud örülni az ember , legalábbis én rohadtul kikellnék magamból örülnék mint majom a farkának XD
-
kivételesen egyetértek veled XDDD
ha 3mecscet raksz meg az még belefér simán, de 2 az ideál ja.:D
sok kicsire sokra megy tartja a mondás bár ezt nem mindenki a profit miatt csinálja szóval ne általánosítsunk:D (kivétel: w77d, haverom stb..) -
Csináljátok csak, szerintetek az irodák miből élnek? Elárulom ,hogy az egyik része pont az ilyen rakjunk sok meccset nagy szorzót kiadva. Nem véletlen az a mondás ,hogy 3 esemény feletti kombinációs szelvénnyel csak az irodát gazdagítod. Lehet persze nyerni ilyen szelvényekkel és ha bejön akkor sokat de azt kellene végre megérteni ,hogy marha nagy mázli kell hozzá ami nincsen meg mindenkinek. Azért mert az újság hátulján, vagy hol (nem láttam még egyszer sem ilyen újságot) ott van x db. fú de király vagyok 100+ szorzós szelvény bejött nem jelenti azt, hogy a gyerek pluszban van, ha pluszban is van ki tudja mióta nem nyert semmit csak pakolta, hogy hátha most bejön ez meg ugye pszihésen nagyon kemény, mikor már 1-2 napos nyeretlenség is kellemetlen tud lenni. Egy a lényeg, hogy nem véletlenül vannak ott ezek a szelvények a sok megtéveszthető játékos elhiszi, hogy majd neki is sikerülni fog és szórja el a pénzét ilyen szelvényekre és 90%-uknak nem fog pozitívan kijönni a dologból. Az meg megint más kérdés, hogy bárki bármikor csinálhat olyan szelvényt amivel bekerül az újságba. -
matekból 1es -
Dean Winchester #131918 én is ja :D mert bőven örülök a 200ra 6k nyereménynek is ^^ aztán meg azt nézem,hogy örülök ha ezt megnyerem mifaszért kockáztassak még mellé?
de hát mind1 , mostmár célom bekerülni a szerencsemixbe xD -
Narusco #131917 én meg csomószor úgy vagyok hogy megcsinálom pl számlám kerekítésénél 100-as szorzóra, aztán leveszem hogy áh felének is örülnék meg áh felének is és végén rakok 5-ösért :D
de ezt kipróbálom kell kb 7 meccs 2 körüli szorzóért, ha az egyik oldal 2, akkor a másik is kb annyi vagy több, és ezeket cserélgetni... :) tehát az össz szorzó változatlan -
Dean Winchester #131916 miért lenne esélytelen? :D
azért 1 heti adagból válogathatsz, kb 1 napra 1 tuti-t kell kinézni :D
nem olyan nehéz az...
én is tervezem ,hogy mostmár 200ft-ért rakok vmi jó zsíros szelót egész hétre (pl. 200.000ft nyeremény)
bár ilyenkor az van bennem,hogy ha vasárnapra marad egy meccs ami kb 2es szorzóval rendelkezik akkor azt inkább kikell hagyni mert ez olyan mintha 100ezret rakná arra az egy meccsre ^^ max ha szombaton nyersz akkor egy 10essel megdobni.. -
Narusco #131915 sztem te valamit félreértettél.
1000 forintért 1 hétre 5 szelvényt 200asokra lebontva. já? -
jah, héten? akkor még esélytelenebb :D akkor deannek van igaza :P -
200-ból 100as szorzóval max 20ezret nyerhetsz, egy héten pedig elmegy 7ezer... ha három hét alatt egy sem jön be, nagy a veszteség, ha egy jön be, a 0-án állsz, ha 1-nél több, akkor vagy nyereséges...
véleményem szerint esélytelen, azért ilyenre is gondolnak a tippmixesek, hogy ne lehessen ilyen egyszerűen kijátszani a rendszert :) de hajrá! -
Dean Winchester #131912 feltétele ,hogy a következő 20hétből legalább 1szer bejöjjjön :D ergo majdnem évi 2 alkalommal kéne nyerned :) -
Narusco #131911 hm... szerdától kipróbálom tippmixen, hogy minden héten feladok 1000 forintért 5 szelvényt 200-asokra lebontva. kb 100-as szorzót keresek mindegyikre, és a meccseket kombinálom összevissza. alapból az van bennem hogy nem nyerhetek mivel 100as szorzó az azért nagy, de ha egyik héten bejön, akkor lesz hurrá :D -
Dean Winchester #131910 ez kurva jó :D -
Dean Winchester #131909 ma elírtam a szelvényem
nagy tét-re a bayern győzelem mellé mu tj-t akartam tenni mert félek h megint 0-0 lesz
ehelyett bayern győzelem és mu győzelem lett rakva...
délután pedig ugy volt nem is megyek feladni mert a 6-0 előtt még inter győzelmet mondtam ,hogy tuti 0-1lesz, de meggondoltam magam
remélem nem járok pórul azt kapunk egy döntetlent :(
hajrá bayern :D -
xDDD -
hülyegyerek, ez a pénzelverő topic, nem a pénzkeresőé:D -
GB / Plump 14th Mar / 15:00 2m2f Hcap Hrd
Illysantachristina Back 3,8 -
Szerintem meg megtippelhetetlen
..és mivel az ezért a nagyobbik szorzót kell választani.
-
az csak a bayern továbbjutás, a bayern győzelemre 1.85-öt kínálnak.
persze, hogy nem tuti, mindkettő jó csapat, azonban egyik sem remekel most olyan jól mint szokott a saját bajnokságában. a bayern a negyedik, gyakorlatilag esélytelen, hogy bajnok legyen, az inter pedig a második 4-7 pontra lemaradva a milantól. Azonban az Internek még van esélye arra, hogy bajnok legyen, így inkább arra koncentrálnak, míg a bayern egyértelműen a BL-re.. nem mellesleg az odavágót megnyerték 1-0-ra, mint mondtad tehát be kell biztosítaniuk a továbbjutást..
természetesen az inter sem fog feltartott kézzel kimenni a pályára, de szerintem a bayern nyerni fog, szintén 1 góllal -
rúgnak gólt, persze, de már csak akkor mikor 3-0 lesz :D -
nekem végülis mindegy, úgyse teszem meg a maikat, majd holnap csak :D -
Hagy nyomják, az Inter meg szépen továbbjut :) -
Azert jó hogy mindenki a bayernt nyomatja..:DD miközben német fórumon IS olyan tippeket nyomatnak az emberek h inter sima,inter hendi,etoo gólt szerez stb.:)
Én is x2-t rakok ,vagy inter tj-t az fix..már leírtam hogy miért.
1.) Elképzelhetetlen hogy ne rúgjanak a visszavágón gólt,márpedig ha rúgnak akkor onnantól kezdve bármi lehet Pl.: 0-1 nél hosszabbítás van.
1-1nél elég egy gól és sima továbbjutás.Ugyanaz a szitu mint milan tottenhamnél,na most a milan sem rúgott hazai pályán sőt még idegenben sem,ezért ez még egyszer nem fog megismétlődni,főleg hogy rengeteg helyzet maradt ki az odavágón is.
Mindenesetre az se véletlen hogy 1.25-ös szorzót adnak bayern-re,ami a tutitól elég messze van (chelsea 1.01 NA ez a tuti:D)