211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • NLN
    Fordreedglory
  • Dean Winchester
    az meg annyira elképzelhetetlen,hogy egy két ember tök jó meccsre világítja rá az embert??? pl. szomferi nem írja be a celtic-et akkor én tuti águkrok felette, de ez csak 1 példa volt a sok közül -.-
    hülyéskedni is kell ez egyértelmű, nem kell mindig komolynak lenni...

amit írtál az olyan remetésnek tűnt :D
    (nem beszélek senkivel,nem hallgatom meg a tippjét,nem érdekel semmi csak magam vagyok , csak a saját fejem után megyek , nem nézek se ballra se jobbra, aki előttem van átugrom... :S)
  • Shep
    Megint nem érted amiről írok de mindegy is.
  • Ferrari23
    Te ki a pöcs vagy? Na jól van grat!! :D Bár megint elég izgulós meccseket választottál ki, mint a múltkor :D A 2 spanyol meccs nem volt olyan egyértelmű, főleg a real :D
  • NLN
    jah és "dikk de menő vagy"
  • Ferrari23
    Hogy mennek az over 1,5-ök? :D Beszéljünk össze? :D:D:D
  • Shep
    Na látod, lényegében a jókedv a fontos, nemde? Egyébként továbbra is tartom, hogy érdemes lenne mindenkinek pl. csak 1 hétig csak saját tippeket játszani és nem hallgatni elemzésekre, más tippjeire lehet, hogy nagyobb sikere lenne a többségnek.
  • Ferrari23
    Ebben igazad van :D:D:D
  • NLN
    uramisten :D és akkor az emberek csodálkoznak hogy egyesek csak "flémelni" meg "hülyéskedni" jönnek ide :DDD csak nemértem miért csodálkoznak DDDDDDDD
  • AlieN911
    Chelsea engem is megsz..patott..
    grat szép :D
  • Effe88
    jóvan már
    grat fantasztikusan ügyes vagy visszatértél
    grat
    (kibaszottúl nem körületted forog a föld visszavehetnél főleg az ilyen gyökerek meg hasonló kijelentéseiddel)
  • NLN
    VÉGRE VALAKI X:SD:A D:SA :XDDD
    "Gyere és érints meg! A testem ha akarod, csak érintsd meg a lelkem, és neked adok mindent, nekem csak az kell, hogy kérjed, és érezd, hogy soha nem érhet véget!" XX:DAS:dAS

• Shep
    Mert tele a topic szórakoztató hülyeségekkel. :)
  • Dean Winchester
    #132943 ???

• Effe88
    na igen ezt már én is akarta kérdezni:D:D
  • Ferrari23
    Én legalábbis egy fórumra azért járok, vagy olvasom, mert érdekel mit írnak stb :D Nem azért, hogy átpörgessem :D:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Isteni vagy, gratulálok! Mikor találkozunk, hogy megérinthesselek? :D
  • NLN
    mennyire gyülölök itt minden egyes embert te uristen... -.-
  • Shep
    Senki, mert nem csak a tippekből áll a profitábilisség de ezt is leírtam már párszor. Egyébként meg úgysem fogok sokáig ide írni, mert Dean elintéz nekem egy utat a banánföldekre :)
  • Ferrari23
    Én se nagyon szoktam tippeket adni, de én sok ötletet merítek az itteni tippekből, viszont ha te azokat is többnyire átpörgeted, akkor felmerül a kérdés, hogy mi a faxnak vagy itt??? :D:D Ennyire unalmas az életed, hogy egy olyan fórumon töltöd, ahová tippeket írogatnak, amit te leszarsz, meg átpörgeted? Hát grat :D:D:D:D
  • Effe88
    igen
    elméletileg:D:D azok a biztosabbak és mondjuk azokat rakom is:)
  • Narusco
    jo, mi meg átpörgetjük a nyertes meccseid mert használhatatlan
    ha te ezeket előre elemeznéd picit és beirnád szted mennyien hálálkodnának neked?
  • Dean Winchester

durva és szép is egyben ez a fajta tippadás!
    a *-al jelöltek a bíztosabbak?
  • Shep
    Nem annak szántam, egyszerűen nem nézem meg mások tippjeit, mert befolyásoló tényezők lehetnek.
  • Shep
    Egyébként régebben én is próbáltam mások tippjéből dolgozni de a vége mindig negatív eredmény lett így aztán arra jutottam ,hogy ha nyerni akarok akkor csak saját magamra számíthatok és saját tippekből kell dolgozni saját módszerekkel.
  • NLN
    hülye gyökerek...megint egymás farkát veritek aztán még a visszatérésen is továbbugrotok ami elfogadhato lenne nad de legalább egy "igy továbbot" a sok zölditésre mivan az én szeloim nem is érdekes már csak shepéi?DDDDDDDDD rohadjatok le mind ahol vagytok XD
  • Effe88
    azt jól teszed csak ez egy kicsit olyan lenézős írás volt legalább is annak éreztem...
    mindegy
  • Shep
    Játszom a magam játékát nincs ebben semmi menőzés.
  • Effe88
    dikk de menő vagy
  • Dean Winchester
    így igaz :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (a fél órával előtte az meg este 23:00 körül volt :D - de azt is azért rakta mert felhoztam,hogy legalább előre írjon már be tippet, erre rögtön beírta és kész , közben én arra céloztam meg írtam neki,hogy akár a köv. napra amit gondol/tesz meg azt írja.)
    aki mixen tolja az nehezen tud fogadni ilyen késői órákban...
    ehhez meg nem szólók hozzá mert tudom az övé az utolsó szó,csak tudod az a büdös nagy helyzet h az egészet nekem PM-ben kellett volna elküldenie de sajnos hiába mondom neki 1000szer ,hogy ha akar tőlem valamit azt PM-ben tegye nem jut el a buksijáig... (én is ha akarok tőle vmit abban közölném vele és nem itt de hát ugye levagyok nála tiltva)
    ezért most inkább nem is válaszolok neki amit írt :D

egyébként pár hónapja volt példa rá, mikor effe is kért ilyet tőle mint te!
    lóversenyről irt 3 sort , majd a tipp! bejött , effe meg én is elismertük ,hogy ez így korrekt és kurva szép teljesítmény ,de hát azóta semmi ilyen...
  • Effe88
    tippek mára
    gólos:*bari-chievo v gól(v 3m.n.l.gólt)
    *union-armenia h gól(h 3m.n.l.gólt)
    udinese-catania v gól(h 7m.n.k.gólt)
    cercle-genk h gól(h 3m.n.l.gólt)

mixre: *anderlect nyer
    *young boys nyer
    bilbao-villareal x
    bologna-genoa x
    stuttgart-wolfsburg x
  • Shep
    Engem meg nem érdekelnek az elemzések, igaz a tippeket tartalmazó hsz-eket is átpörgetem :)
  • Narusco
    de attól még mire jó az ha csak bezöldited amit megtettél? akárkinek jó lesz attól?
    igaz hogy ha fél órával írod be azt, amit gondolsz az jó, ezt nem értem miért szólt meg.
    de ha nem irsz köritést az max az ilyen zöldfülüeknek jó akik 2 hete játszanak, én pl leszarom ha valaki beir tippet, ha nem tanulok belőle semmit, és nem értem miért mondja

tipp, 2 sor róla, csókolom. ennyi lenne és senki nem szól be senkinek
  • NLN
    mert buták vagytok mind nemvolt valami nehéz rájönni...igy meg pláne :d
    ime az uj stats
    Chelsea - FC Köbenhavn labdarúgás 0-0 H (rohadjanak le ilyen stattal)
    Real Madrid - Lyon labdarúgás 3-0 H
    10000--->0
    Manchester City - Dinamo Kijev Manchester City (H) vagy Dinamo Kijev (V) jut tovább - / - / 1.27 V
    Paris SG - Benfica Paris SG (H) vagy Benfica (V) jut tovább - / - / 1.34 V
    13000--->23000

Barcelona - Getafe 1.10 / - / - - 2-1 H
    Atl. Madrid - Real Madrid - / - / 1.58 - 1-2 V
    Vi. Klitschko - O. Solis 1.13 / - / - H

21000--->41000

• Shep
    Azért nem tudom érzékeled-e, hogy pár napja folyamatosan beszólogatsz és persze én vagyok a hülye. Tippekről meg annyit, hogy mikor írtam tippet az volt a baj, hogy nem írtam körítést. Múltkor szintén írtam akkor meg az volt a gond, hogy "csak" 30 perccel a meccs előtt tettem meg. Az a nagy büdös igazság ,hogy neked bármit csinálok az nem jó, mert egyszerűen utálsz engem, mert megszóltalak pár dolog miatt ami nem csak szerintem volt zavaró. Na mindegy én nem utállak csak egy idióta, műveletlen, alacsony intelligenciával rendelkező egyénnek tartalak (ezeken szerencsére még van időd változtatni ha akarsz) és attól tartok nem csak én vélekedek így rólad.
  • AlieN911
    Már megtettem, reménykedek :) Jó lenne ha bejönne, illetve tettem még egy 2/4et

Chelsea
    Dep La C
    Racing
    Sporting

ez is bejöhetne.. :)
    ill egy poén NHL-t 100 Ft-al..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért jó, ill mi értelme van csinálni egy új regisztrációt? Ezt sose értettem... Hátha átok van az előzőn vagy mi? :D
  • Effe88
    ő az hát
    visszatért
  • Dean Winchester
    Igen !
    Ő szokta emlegetni a híres sárkányt :) (am most néztem utána mert emlékeztem,hogy valakinek a szavajárása volt ez a "paff"...

Viszont így meg grat CB a visszatérésedhez , csak így tovább
  • Effe88
    NLN=sniper???:D:D
  • Dean Winchester
    kobenhavn-t kihagyom!
    2500ft-ot szeretnék nyerni szóval így is 3205 ft-ot nyerek ha bejön amivel elérem a célt bőven...