211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na Ferrari, te miket overezel? Egyeztessünk! :)
  • Shep
    Megyek a Banamákra!
  • Shep
    De most ez kinek fáj? Elszórakoztunk egy kicsit így ebéd előtt.
  • Effe88
    na de akkor végül is hogy legyen is valami értelme ennek a kis vitának egy kérdés shephez :)
    ezentúl befogod írkálni a tippjeidet vagy nem???:)
    igen vagy egy nemmel elég ha válaszolsz bőven
  • NLN
    najo béke van...itt a tavasz dagad a fsz..-.-remélem ma inter behuzza...tegnap de örültem hogy a milan kikapott te uristen..
  • Dean Winchester
    elsőre nemtudtam,hogy te vagy ennyi erővel lehettél egy idegen tag is :)
    ok neked szólt be én szimplán csak írtam neki egy jelzést h ne tegye, erre ő tökre feleslegesen véleményt nyílvánit amit PM-ben kellett volna tennie ha már nem bírja ki h ne reagáljon vissza nekem!
    ha ezt nem teszi nincs ez a sok hülyeség...
  • NLN
    nemtudod mit jelent :d
  • Shep
    Választhatott volna a feltámadás után valami értelmesebb nevet is :D
  • NLN
    Jobb nélküle a világ!
  • Shep
    Ne, csak azt ne, össze akartok törni? Felakasztom magam én is, mint az a Sniper nevű tag. Ne tegyétek ezt velem! :)
  • NLN
    de ö azt nekem irta...mondjuk jogos...ne szoljon már be nekem se küldjük el a banamákra :DD ;d
  • Shep
    Ja amúgy igazad van :)
  • Shep
    El lehet gondolkodni azon is, hogy mire reagáltam. Ahogy te írtad az érmének 2 oldala van :D
  • Dean Winchester

azért milyen érdekes,hogy amíg te nem szóltál be addig milyen faszán 99%-ban csak sportfogadásról szólt a topic :D ma beszóltál egyből bepörögtünk és ment az eszmefutattás (mert ezt még vitának sem nevezném) (meg a hülyeség néha)
    ezen ellehet,elkell gondolkodni :)
    de persze nincs igazam :(
  • Shep
    Na látod, fő témák ugye a helyesírás, rövidítés voltak :)
  • NLN
    nah erröl beszélek hogy milyen stresszes vagy! :D csak vak vagy szerintem :D
    ki mondta hogy ettöl idegesnek kell lenned és hogy van célom:DD:D uramisten :D
    te már azon felhuztad magad hogy azt irtam hülye gyökér erre te rögtön magadra is vetted :D de oké ha nemértem el :)

pancser...XD
    jajj erre csak gondoltam..nem akartam leirni .oups! ^^
  • Shep
    Nem tudjátok mikor indul a repülő a Banamákra? :D
  • Effe88
    emlékszem mostmár ez tény tényleg így volt!!!
  • Shep
    Nem emlékszel ,hogy a múltkor is volt valami vita és írtam hogy 90%-ban nem csipkelődtem ok nélkül és ezt te is elismerted.
  • Effe88
    nekem most ezektől idegesnek kellenem lennem????
    ez a célod amúgy???:D:D
    kurvára nem jön át:D
    de még próbálkozz nyugodtan:D:D
  • Effe88
    akkor csak írd le nagy vonalakban
    most már érdekel mit akarsz ezzel
  • NLN
    ez neked oltás? XD
    ettöl függetlenül tényleg fusztráltnak tünsz és stresszesnek szolj apádnak segitsen rajtad ^^(nem ez se oltás :D:D)
  • Shep
    Hát most nem fogom visszakeresni.
  • Effe88
    ezt kifejthetnéd jobban
    gőzön nincs miről beszélsz
  • Shep
    És még kérdezitek miért járok ide, hát az ilyen ökörségek miatt. És szerintem vannak ezzel még így páran :D
  • Effe88
    húú micsoda oltást kaptam
    végem van:D:D:Dsegítségggg:D
  • Shep
    90%-ban kiegyeztünk a múltkor, ne is próbáld tagadni :)
  • Dean Winchester
    egy szóval se említettem az intert :)
    de mind1, itt nem azon van a hangsúly h bukott hanem h néha jóbb félni mint megijedni és akár a meccset kihagyni a szelvényről...
    mérlegelni kell és kész
    mai napra mire raksz sok pénzt? :) jövőhét közben semmi érdemleges mérkőzés sem lesz!
  • Effe88
    "Azt meg már megbeszéltük ,hogy ok nélkül nem igazán szóltam be senkinek."
    hát azért erre nem vennék mérget:D:D
  • AlieN911
  • NLN
    meg fsgh is szépet bukott azon az interen :D nah meg kb minden "pro" XD
  • NLN
    tiéd is megvolt már :D igen fusztráltnak tünsz tuti még nemkurtad (ma) meg :DDD
  • Shep
    Ezért írtam ,hogy próbálja ki mindenki 1 hétig. Arról nem beszélve, hogy nem is olyan régen Wufra 100-al vagy mennyivel rakta az Intert aztán mi lett a vége.
  • Dean Winchester
    Félelemetes vagy, megpróbálom elmagyarázni...
    igen az is megeshet,hogy én pl. sima hazai sikert várok és látom,hogy a prok meg rakják az vendéget (fsgh-wufra), rvpersie x2 . banán hatalmas téttel x2 szintén) akkor elgondolkozok ,hogy megrakjtam -e a hazait vagy akkor inkább kihagyom! és jééééé mi történik? jól járok
    szóval az éremnek két oldala van és nem kell feltétlenül csak a rosszabbikat látni mindig minden körülmények között :)

jason.: liverpool kikaphat 1-0ra is :D
  • Shep
    De ha elolvasod a tippet tudat alatt már megzavar és elgondolkodsz ,hogy jól vontad-e le a saját következtetésedet. Ok, nem zöldítek többet. Azt meg már megbeszéltük ,hogy ok nélkül nem igazán szóltam be senkinek.
  • Effe88
    sniper az személyesen
    a hugbaszók istene:D:D
  • Narusco
    Attól hogy beirja valaki a tippjét még nem feltétlenül vakon kell azt megtenni. beirja a meccset, utánanézel, levonod a következtetést.
    te mindig azzal jössz, hogy "Nem érted ezt, nem érted azt" " már megint nem értesz" stb... te meg kurváre nem érted, hogy nem érdekel minket a zöldités? mindenkinek be lehet szologatni...
  • jAsOn VoOrHeEs
    Két szelvényem volt. 4-4 esemény. 1,5 over az összes. Egyiket a MU vitte, másikat a St. Etienne.

Roda - Feyenoord 1,5
    Paderborn - Frankfurt 1,5
    Bologna - Genoa 1,5
    Sunderland - Liverpool 1,5

@3,07

Te miket gondoltál? (akár 2,5 overre is) Tegyünk már ketten egy egyforma overes szelvényt, hátha ez kell az átok megtöréséhez. :D
  • Shep
    Ennyire nem érted amit mások írnak? Félelmetes vagy. Megpróbálom elmagyarázni, hogy te is megértsd. Azt próbálom elmondani, hogy a fogadóknak mindig van egy elképzelése a megfogadni kívánt meccset illetően de aztán ha bejön ide megnézi ,hogy Józsi, Pisti x-re fogad pedig szerinte az a meccs tuti H ekkor elgondolkodik ,hogy lehet, hogy tényleg aztán elolvas egy elemzést ami meg sima V-et ír ekkor aztán teljesen összezavarodik és rak valami hülyeséget közben az eredeti tippje meg bejött volna. Vagy másik verzió, hogy vannak akik folyamatosan rakják mások szelvényeit, mert úgy gondolják az jobban tippel náluk. Ezért mondtam, hogy érdemes 1 hétig kipróbálni ,hogy nem néz elemzést, nem olvassa más tippjeit. Ha bejön jól járt, ha nem akkor nem és próbálkozhat mással.
  • Dean Winchester
    a chelsea-val is izgult sztem rendesen...
    előbb vendég kapufa majd rengeteg hazai helyzet elpuskázása,végén meg chelsea kapufa - sztem pillnatra még a szíve is megállt :)

mai napra 1.5overre ezt tenném

porto-fiorentina-brann bergen-santander-bilbao-valencia meccseken 1.5over
    kíváncsi leszek mennyi jön be