211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ferrari23
    Hát az over 2,5-tel is a magyarok ellen teszel, mert nem hiszem, hogy azt várod 0-3 lesz :D:D
  • Dean Winchester
    bőven jó
  • szomferi
    valahogy úgy :D
  • Dean Winchester
    2.5over is van ...
    most kívételesen egyetértek weed-el

no gogo izrael 1 gólt!
  • Ferrari23
    Ilyenkor van az, hogy marad egy nagy 1-0 a meccs :D:D:D
  • Ferrari23
    Zlatan Ibrahimovic kihagyja a megítélt büntetőt.

Na kezdődik :D:D
  • Ferrari23
    Törökök elsőre kapufa LOL :D
  • szomferi
    ha X-elnének az nekünk zsír lenne, szóval X-eljenek csak :D
  • zotja22
    Na Végre Svédek vezetnek :)
  • Ferrari23
    Vezetnek a svédek!
  • daver88
    Csehországtól rendelnék még egy gólt, hogy megalapozzam az estét..köszönöm
  • Ferrari23
    Hát a tuti tippeket illetően nem is lehet másra :D:D:D
  • w77d
    ezt megérteném, ha csak erre lehetne fogadni. Viszont amíg tele van más eseménnyel a kínálat, addig igenis gerinctelennek tartom magyar ellen fogadni nemzetközi viszonylatban. És ez az érzelmem nem is fog változni...
  • gonebaby
    raktam még 1 ilyet
    Hollandia - Magyarország
    Hazai csapat gólt szerez mindkét félidőben (1=Igen, 2=Nem)
    1 (1,62)
    Tét: 4500,00
    Teljes nyereményszorzó táblázat: 1,62
    Lehetséges kifizetés: 7290,00
  • w77d
    Attól még sajnos ott van a névben, hogy magyar. Ők képviselik a hazádat. Igaz, bárcsak inkább mások tennék ezt.
  • Ferrari23
    Ki nem szarja le a magyar válogatottat? Szégyen + vicc az egész, meg az is, hogy évente x millát nyomnak a magyar fociba... Minek? Költenék inkább értelmesebb dolgokra....
  • NLN
    ott a pont :o
  • szomferi
    üzletben nincs barátság
  • w77d
    én inkább úgy mondanám, hogy az a szar magyar, aki magyarok ellen tesz meccs kimenetelt... ne a magyar válogatott szopásán gazdagodjunk már, ennyi tartás legyen azért...
  • NLN
    "magyarnak érzem magam" mégse rakok magyar gólra...miért keverném az érzéseimet a "profittal" lol? nem azért lesz valaki jobban magyar mert rak a "fiukra" vagy valami :D
  • Dean Winchester
    és? két mérkőzés sem egyforma.. én bízom a fiúkban és bízom abban hogy tanultunk a hibáinkból :)
    nagyon érzem azt a kibaszott magyar gólt !
    de mondom hülye az aki magyarnak érzi magát és nem tesz legalább a gólunkra xD
    egyedi ajánlat!!!
    aki rakja a magyar gólt és nem nyer annak visszafizetem a tétjét (poén XD)
  • miluu92
    OK, drukkolok:).
  • WuFraZselic
    talán mert impotens játékot mutattunk be HAZAI pályán is?
  • szomferi
    én ebbe bízom, eléggé hozzáértő írta
  • miluu92
    Hát sztem full 2 esélyes minden mai Euroliga...
  • szomferi
    hát azért itthon is az volt hogy á tuti rúgunk, aztán kb a közelébe nem voltunk :D
  • Dean Winchester
    magyar gól miért is lehetetlen?
    1et tuti vállalunk , no meg 2.3ért hülye aki kihagyja :D
    nem mellesleg jó ez ha van egy kevéske plusz izgalom a meccsen :D hollandokra nem akartam tenni , a 2.5overt meg 1.43ért kevés így maradt a magyar gól...
    sztem jönni fog
  • szomferi
    akkor beírom az elemzést :D

Power E. Valencia - Real Madrid

Az eddigi 2 Real-Valencián a vendégek plusszos hendivel megtámogatott sikerét vártam, most fordított pályaválasztásnál újra a Valenciára szavazok, de már hendi nélkül. Engem a madridi alakulat eddig sem tudott meggyőzni, Messina mester távozásával és az NBA-ből hazahozott S. Rodriguez sérülésével pedig még gyengültek is. A párharc 1. összecsapását hazai pályán behúzták nagy nehezen 6 ponttal, de már azt is elvihette volna a Valencia, ha nem dobják olyan gyengén a triplát és a büntetőket. A második, szintén madridi meccset már behúzták Pesic mester fiai, főként a kiváló 54%-os tripladobó %-nak köszönhetően. Így elvették Prigioniéktól a pályaválasztói előnyt és ha behúzzák a 2 hazai meccsüket, akkor bejutnak a Final Fourba. Ebben a La Fonteta közönsége nagy segítségükre lesz, hiszen rendre fantasztikus atmoszférát teremtenek kedvenceiknek (ellentétben a madridi szalonközönséggel). A hazai pálya előnyei mellett én a kispadon látom a legnagyobb különbséget ennél a párharcnál. A hazaiak kispadján Európa egyik legeredményesebb trénere ül, Svetislav Pesic mester nyert már Euroligát a Barcával, Európa-bajnok volt a német válogatottal, Európa- és világbajnok a jugoszlávokkal, emellett számtalan bajnoki címet nyert többek között az Alba Berlinnel és a Barcával is. A Real Madrid kispadján pedig egy olyan személy ül Emanuele Molin személyében, akit eddig csak Messina másodedzőjeként ismert mindenki, nem irányított még felnőttcsapatot. Biztos sokat tanult Messinától, de a vezetőedzői poszt teljesen más kávéház, mint egy másodedzői. Nem is értem miért őt nevezték ki erre a posztra egy olyan csapatnál, ahol nagy terveket szövegetnek már régóta. Egy ilyen szoros párharcban mindent eldönthet az edzői kvalitások közötti különbség. Pesic zsenialitásán túl a Valencia szurkolók bízhatnak még a nagyon sokoldalú, jól védekező és igazi csapatként funkcionáló kedvenceikben is. Egyedül a 4-es és 5-ös poszton is bevethető Augustine hiányzik, ő is inkább csak védekezésben, de pótlását eddig is jól megoldották. A La Fontatában remekül dobják Cookék a triplákat, márpedig ha azok sülni fognak nekik, akkor kb. mindegy ki az ellenfelük, mert olyankor nem nagyon lehet velük mit kezdeni. Nem nagyon kell senkit kiemelni a csapatból, 6-7 embernek van 10 pont körüli átlaga, tehát elég nehéz felkészülni belőlük, mert bárhonnan érkezhetnek a pontok. A vendégeknél viszont Llull és Prigionin fog múlni minden. Mivel Rodriguez kidőlt, így csak ők maradtak akik tudják mozgatni a gárdát, ha ők betliznek, akkor simán kifognak kapni. A palánk alatt bízhatnak még Tomic-ékban is, de a 2. meccsen remekül semlegesítették őket Javtokasék. Mióta Messina távozott érzek egy törést a madridiaknál, azóta a bajnokságban is nagyon akadozik a gépezet és az Euroligában is átadták a pályaelőnyt. Úgy gondolom ez a forma jellemzi őket majd a hátralévő mérkőzéseken is. Nem várok sok pontot a találkozótól, mindkét együttes a védekezésére helyezi a hangsúlyt, de a sokoldalúbb, hazai pályán játszó és lényegesen felkészültebb, rutinosabb edzővel rendelkező Valencia behúzza a 3. találkozót.

Tipp: Power E. Valencia

Odds: 1,75

Iroda: Unibet
  • miluu92
    Aztán mitől olyan tutti a Pamesa Valencia?:D
  • szomferi
    csehek elég korán megszerezték a vezetést, a kis magyarok szopnak tisztességgel...
  • szomferi
    hát nem hiszem :D
    nekem is ma mondta osztálytársam, nekünk nem jár Napló...

na itt egy szeló, pakoljátok ezerrel a FTC és Valencia kosarat, tuti tipp

81 FTC - Vác H 1.23
    86 Pamesa Valencia - Real Madrid 3.m. H 1.67
    59 V. Troicki - N. Djokovic V 1.05
    61 A. Ivanovic - K. Clijsters V 1.23
    82 Kiel - Grosswallstadt H 1.04

Eredő odds: 2.75898
    Tét: 600 Ft
    Várható nyeremény: 1655 Ft

mivel magyar kézi, éljen az 5-ös kötés :D
  • Oziris666
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • WuFraZselic
    de gondolom nem magyar gólra, és hasonló lehetetlenségekre tett :)
  • Dean Winchester
    igen
    pontosabban az 5os szorzót 200al mig a másikat 500al
    alapból 500al akartam megtenni az 5os szorzósat csak mondom mivan ha izrael nem nyer?? nem szeretnék már az első meccsen elvérezni, a másik 3at elég bíztosra érzem csak mondom ezért teszem igy :D
  • Oziris666
    Hát a finnek új edzővel és sok új játékossal,nem sok esélyük lesz az fix...
    Nap tutija
  • szomferi
    saccperkb :D

nem tudom jár-e itt valakinek Hajdú-Bihari Napló, és abból is a vasárnapi... volt benne egy faszi, aki 19x tett meg egy szelvényt cca. 60 ronggyal, 7 misi jött neki... :D
  • WuFraZselic
    tehát gyakorlatilag 2x ugyanazt a szelvényt teszed meg :
  • szomferi
    próbáltam a legkevesebb kockázatot vállalni :D
  • Dean Winchester
    ausztrália a kedvencem, szóval hajrá :D
    litvánok félidőben okozhatnak meglepit :)
    portugália meg elveri finnországot? :O
    bátor szelvény ez
  • szomferi
    113 *(0-1) Hollandia - Magyarország H 1.35
    120 Belgium - Azerbajdzsán H 1.18
    125 Litvánia - Spanyolország 1. félidő eredménye V 1.51
    136 Németország - Ausztrália H 1.32
    154 Portugália - Finnország H 1.33

Eredő odds: 4.22297

volt még mellé egy U17 német is, de az már jött, vele együtt a szorzó 5,86993*500ft