211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Tigristank
    "és ne rontaná el a mi szelóinkat a fogadásával"

Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Jó párszor beírta előre, hogy mit rakott, mégse láttam egyszer sem, hogy tömegesen raktátok volna az ellenkezőjét. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy ha már ok-okozat: biztos azért nem nyersz, mert Weed ugyanarra rakott, és véletlenül sem azért, mert te (ti) választottál (választottatok) szar kimenetelt. Persze poénkodni lehet Weeddel, de aki komolyan hiszi, hogy miatta mennek el a szelói, az tipikusan az az ember, aki képes betelefonálni az EZO.tv-be. :)
  • Ferrari23
    Jó a portugál válogatott szokás szerint :D
  • w77d
    ííígy van :D
  • Ferrari23
    Portugál meccs over 4,5
    1,41x
  • Ferrari23
    Portugál meccs 3. gól 80:00 előtt
    1,35x
  • Meggymag
    Tegyük gyorsan hozzá, hogy ha nem 90%ban az ellenkezője jönne mint amit fogad és ne rontaná el a mi szelóinkat a fogadásával akkor nem lennének megmondó emberek. :)) Ok-okozat ;)
  • Effe88
    na kezdődik
  • Tigristank
    Grat!
    A megmondó emberek persze ilyenkor kussolnak. :D
  • Effe88
    emberek
    csoda történt!!!!!!!:D:D
  • w77d
    Igeeeen megvaaan!! Tudtam én, hogy mi a jó!!!! :D
  • w77d
    1-2 na most nem kell elbaszni :D
  • w77d
    1-1... remélem a végére mégis játszanak picit...
  • Effe88
    jajjj milyen érdekes
  • Dean Winchester
    angol over oké
    olasz gól kéne
    svéd simaliba
    oroszoknál 1 gól és oké
    francia bármi lehet még
    ecuador gól hamarabb jött mint gondoltam
    wales 2-0, szal az x eléggé messze van :D
  • sixpack89
    üdv! van egy szelvényem amin 4 eseményt raktam meg,abból 3 bejött,de az egyik elmaradt meccs,és azt írja tippmix oldalon is,hogy lezárva,ez mit jelent? a pénzt megkapom,vagy várnom kell,amíg lejátsszák az elmaradt meccset is?
  • Dean Winchester
    :DD b+ kérdezel mondok egy 3,83as szorzós szelót , azt, hogy nem nyernek a németek és megrakod a németeket :O
    jó persze az én szelóm is elmehet mnt ahogy elment pár napja ide nah, egy ilyen meccsre tenni pénzt bátorság volt xD vagy mondjuk, hogy szereted a kihívást?!
  • w77d
    bassza meg a németek csesznek játszani :S
  • Ferrari23
    Brazíl meccs over 1,5
    1,33x
  • Dean Winchester
    193 Anglia - Brazília: Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,32
    203 Hollandia - Olaszország: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
    209 Svédország - Argentína: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79

222 Franciaország - Németország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,30
    Eredő odds: 3,83955

dobok egy hátast ha a franciák nem lőnek gólt :D
  • Dean Winchester
    durvább,hogy a 80.percben járunk és azóta senki se lőtt gólt :DD

a szelvényből a két legnagyobb szorzó már megvan, a svéd over 2.5 viszont gyorsabban jött mint gondoltam ! (1-2es vereséget vártam és Messi gólt ) :D
  • Effe88
    ez durva
  • hungary27
    Macedónia-Dánia 28. percben 3-0 :D
  • Dean Winchester
    wales x-re tegyél 5000 ft-ot , legalább az örömöd legyen meg,hogy volt egy nyertes szelvényed az este folyamán :P
  • w77d
    nem baj basszátok meg, nem tudtatok lebeszélni a jóról XXD
  • Dean Winchester
    :D :D : D
    hiába írtam neked pár soros tájékoztatót, davix a saját elemzésével is jött ?!
    Ezt buktad haver :(
    Persze ha kifognak a franciák egy rossz , szerencsétlen napot akkor kikaphatnak de erre nem sok esélyt látok
  • w77d
    majd meglátjuk apci ;)
  • Effe88
    nyilván komolyan veszik mert hát ugye nagyon fontos egy szar barátságos meccs
    és hétvégén meg már bajnoki
    nyilván hajtani fognak....:S:S
    te egy zseni vagy amúgy
  • FERNANDINHO1997
    Csak a Brazíl meccsre ne rakj semmit kérlek :DDD A

Amugy Németeknel fél csapat hiányzik, így meg aztan még inakbb 1x..
  • w77d
    nem, de ha komolyan veszik a meccset, akkor a jelenlegi német válogatott tudása jóval a franciák fölé emelkedik
  • Effe88
    na és a németnek miért kell gond nélkül jönnie??
    nem burkina faso ellen játszanak........
  • w77d
    nekem mára csak spanyol és német győzelem kell... a spanyol lehet necces lesz, de a németnek gond nélkül kell jönnie
  • Ferrari23
    spanyol meccs over 1,5
    1,25x
  • FERNANDINHO1997
    Anglia - Brazília

Wembleyben fog összes csapni ma a két csapat. Full három esélyes a találkozó, talán a hazai pálya előnye miatt egy kicsit az Angolok az esélyesebbek. Egy igazi rangadó lesz, 80 ezer néző elött, barátságos meccs ide vagy oda, itt nem lesz tartalékolás.

Lesznek sérültek mind két oldalon. Az Angoloknál nemfog játszani Terry, Sturridge, Carrick, Defoe, és Young se fog pályára lépni ma.

Brazíloknál Kaka, David Luiz, Thiago Silva, Vieria, Raniere, és Leandro Damiao se fog játszani. A védelemből nagyon hiányozni fog Silva és Luiz, kiváncsi leszek, hogy az őket helyettesítő védő páros, hogy fogja megoldani ott középen a dolgot. Ha ez nem fog menni a Brazíloknak, akkor bizony lesznek gondok a védekezésbe.

Angolok hajtani fognak mint az atom, hisz hazai közönség elött, megverni a Brazílokat mindig szép teljesítmény. Angoloknál Carrick és Terry hiányozhat nagyon védekezésbe.

Angol gól az szerintem borítékolható, hazai pályán, egy gyengített Brazíl védősor ellen, egyet minimum lőniük kell. Na most kérdés, hogy fognak- e lőni a Brazílok? Válaszom igen, fognak. Nagyon jó támadósoruk állt össze Neymarral az élen aki termeli szépen a gólokat. Két lyukas védelem fog összecsapni, amiből könnyen ki alakulhat egy sok gólos izgalmas meccs. Szerintem már a félidőben lesz 2-3 gól, de ez biztos, hogy nem 3-0 lesz.. Szóval a mind két csapat gól opció 1.66 ért eléggé jónak tűnik. Számszerű tippem: 2-2!

My elemzés :D
  • Dean Winchester
    sikerült elérni a döntetlent :DD
  • Dean Winchester
    annyira nem lehetetlen szelvény...

193 Anglia - Brazília: Anglia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,32
    203 Hollandia - Olaszország: Hollandia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,25
    209 Svédország - Argentína: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
    222 Franciaország - Németország: Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,30
    Eredő odds: 3,83955
  • A Kaszas
    2 szelvenyen csak 1.5 over van.egyik a biztosabb kategória másik a véleményes.másik 2 is hasonlít erre csak ott győztesre tettem.
  • Ferrari23
    Toltam egy over 1,5-öt spanyol meccsre kemény 1,25-ért, igaz 5 számjeggyel :D 17. percben 1-0, remélem marad :D
  • Effe88
    én arra teszek, hogy 1 héten belül újra be lesz zárva a topik
    bwinen 1,23 van rá:S:S:A::A:D:FS:_S:D:S:D

ja a wales-ausztria nagyon x-nek tűnik
  • Dean Winchester
    Ha mára kéne valamit mondani akkor a wales döntetlent mondanám, aki több pénzt tenne rá az teheti páros gólszámra !

További mérkőzések ->
    Anglia - Brazília
    2.5 over , de az angol győzelmen nem lepődnék meg!!!

Hollandia-Olaszország
    olasz gól jöhet, 1.5 over is elvileg papír, de a hollandok nálam tiltólistán vannak

Svédország-Argentína
    2.5 over, Argentína 1.5 over

Izland-Oroszország
    14 mérk. óta nem ikszelt izland ami nem hiszem, hogy most fog megszakadni de ha igen nem szabad meglepődni. Egymás ellen utóbbi 4 mérkőzésük alkalmával mindig az akt. pályaválasztó nyert 1-0ra , illetve 1szer 1-1es döntetlenre végeztek egymással. 2.5 over várok..

Franciaország-Németország
    Tavaly idegenben 2-1re vertük a németeket, szerintem hazai környezetben a döntetlent kifogjuk harcolni. 1-1 vagy megint 2-1es hazai győzelmet tippelnék.

Portugália-Ecuador
    portugál győzelmet nem tennék, elmúlt két meccsükön is eléggé alacsony szorzót kínáltak a győzelmükre még se sikerült nyerni, most meg egy 6 mérkőzés óta veretlen csapattal mérkőznek meg. Bármit eltudok képzelni ezen a meccsen, viszont ha mondani kell valamit akkor az Ecuador gólt mondanám.

Wales-Ausztria
    46 mérkőzés óta nem játszott döntetlent wales. Weed papa helyében ezt a meccset singleban simán megraknám, egyszerűen kihagyhatatlan kategória !
  • Meggymag
    Jelzem h Bwinen az élő fogadásban csúszásban van a közvetítéshez képest a fogadás egy fél perccel és be lehet utólag fogadni ha gól van...
    Estudiantes d… 1 - 1 Deportivo Morón - Ez a meccs..épp megy...de nem tuti h lesz még egy gól.
    Sokszor van ilyen náluk, lehet szépen ingyé nyerni.. ;)
    http://88.80.5.80/w00t/20130205/vv51115cb2cfed0632926196-520886.html - stream