211992
-
NLN #137457 a xd -
Vezet a Valnecia YEHHHHHHHHHHHHHHH -
NLN #137455 valenci xd -
a Rennes meccs előtt jó tipp volt, sajnos pirossal nem lehet kalkulálni előre....
na majd holnap a Napoli... :D -
NLN #137453 murinnyo nem megy sehova...akármi lesz ma.. -
wow mekkora tanacs xD -
Renes meccs -
egyébként ha nagy éttel fogadsz akkor sose fogadj Francia csapatra tuti , hogy elviszik saját tapasztalat -
Erösen gondolkozok egy real hazain...ha meg barca nyer akkor nevetek egy jot amie olyan balfaszok:DDD csak X ne legyen es kesz. -
ja mourinho otthon kikapott vagy 60éve realnál megdőlt, megint kikapnak tuti ott hagyja őket.. hiába nyilatkozta azt, hogy "ha CR7 megy ő is"
de ez mindkettőnek a BL előtti főpróba, csak a barc az más dimenzóba játszik mint jelenleg minden csapat.. de vajon mikor buknak..
mindenestre mourinho a 10emberes játékot gyakoroltatta a csapatával, sztem nagyon érdekes lesz..
akit érdekel a meccs 10órától sport 2 adja.
-
nekem meg Valencia győzelem, két szelómon is rajta van :/ -
Dean Winchester #137446 rennes és monaco meccsre kéne 1-1 gól :S -
Olympiakos - Panathinaikos
Szuperrangadó a javából. A görög bajnokság utolsó előtti fordulójában találkozik a 2 óriás, hogy eldöntse kié legyen az alapszakasz-győzelem. Amennyiben a Pana több, mint 4 ponttal győz a Béke és Barátság Stadionban (ahol minden lesz ma csak béke és barátság nem), akkor ők zárják 1. helyen az alapszalaszt, minden más esetben az Olympiakos. Ez annak köszönhető, hogy Teodosicsék 65-61-re győzni tudtak Athénban, így lépéselőnybe kerültek ebben a harcban. Ezeket a derbiket általában az szokta nyerni, aki hazai pályán játszhat, de most emellett a motivációs tényezők is kulcsszerepet kaphatnak. Ugyanis a Pana az Euroliga Final Fourra készülhet és egészen addig mindent ennek fog alárendelni, egyáltalán nem történik tragédia, ha nem az 1. helyen fejezik be az alapszakaszt. Tavaly is az Oly nyerte ezt meg, de a döntőben így is a zöldek diadalmaskodtak, szóval úgy vélem, hogy ezt a meccset már beáldozzák a Final Four miatt és nem fognak sérüléseket kockáztatni. Az Olympiakosnak viszont már csak a bajnokság maradt miután kiestek a Sienával szemben az Euroligából. Európa egyik legtehetősebb csapata nem engedheti meg magának, hogy trófea nélkül maradjon idén, úgyhogy most minden erejükkel azon lesznek, hogy a bajnokságot behúzzák. Náluk már lényegesebb kérdés, hogy nyerjék az alapszakaszt, mert ők idegenben lényegesen gyengébb teljesítményre képesek, mint a 12 ezres fanatikus szurkolótáboruk előtt. Náluk már nehezebben tudom elképzelni, hogy idegenben fordítsák meg a döntő párharcot. A milliárdos Angelopoulos testvérpár tulajdonában álló csapatnak az utolsó esélye ez, hogy valamelyest megmentse az idényét, különben biztos, hogy fejek fognak porba hullani. A játékosállomány pedig adott a nagy célokhoz és Dusan Ivkovic személyében övék Európa egyik legjobb edzője is azonban valahogy nem tudnak csapattá összeállni ezek a különböző egyéniségek, sőt néhányszor hozzáállásbeli gondok is akadnak náluk. Ezen a találkozón ilyen gondjuk biztosan nem lesz. Az ősi ellenség legyőzésével nemcsak az alapszakaszt nyernék meg, hanem a közönséggel is mégjobban egymásra találhatnának. Ahol pedig Teodosicsok, Papaloukasok, Spanoulisok pattogtatnak, ott azért nem baj nem lehet. Nemrég leigazolták még ide Gordont és az ex Maccabis Halperin is tud 1-2-es poszton játszani, szóval brutálisan erősek a külső posztokon. Ha Bourousis a szebbik arcát mutatja és az elmúlt hetekben nagyon feljavuló Nesterovic is hozza amit tud, akkor nem lesz kérdéses a hazai győzelem. Nagy előny az Olympiakosnál, hogy jóval mélyebb keretük van, mint a Panának, a kispadon is olyan játékosok ülnek, akik az Euroligás mezőny 80%-ánál a kezdőben lehetnének. A Panánál nem is veretes a keret, azonban mégis szárnyalnak idén, Obradovics mester irányítása alatt megújultak, nem kis meglepetésre még a Final Fourban is ott vannak. Igazi csapatként funkcionálnak, nincsenek egyéni villongások, mindenki alárendeli magát a csapatnak. Ami gond lehet náluk, hogy jóval rövidebb a padjuk, mint a vendéglátóiké és ha nem megy Batiste-nak vagy Diamantidisnak, akkor könnyen zavarba hozhatóak. Nicholas nagyon rapszodikus, Maric még csak a formáját keresi. Ha viszont Batiste és Diamantidis is jól játszik és Nicholas sem bal lábbal kelt fel és mellé még a Fotsis és Sato és Perperoglu trió is hozza amit szokott, akkor borulhat a tipp. Azonban, mint már leírtam, a Panathinakos nem fog megszakadni ma, hiába nagy rangadó ez, az ő szemük előtt már az Euroliga Final Four lebeg, amit akár meg is nyerhetnek. Odaadják az alapszakasz 1. helyet az Olympiakosnak - akiknek szüksége van erre, mint egy falat kenyérre - majd aztán a nagydöntőben visszaveszik tőlük a pályaelőnyt, ahogyan azt tették tavaly is.
Tipp: Olympiakos -2,5 pont
Odds: 2,05
Iroda: Bet365 -
a Valencia a kék? :D -
Nah nem is csodálkozok azon , hogy a Valencia szarul játszik ez lenne az utolsó meccs ami kéne , de persze hogy elbassza -
NLN #137442 én is ettöl félek ez az egy bajnoki hát most... :/ -
NLN #137441 :DDDDDD -
Na 10k-t fortunan mire tennetek? Real X vagy barca? Barca nem fog nyerni nagyon ugy erzem..ezt a meccset fogjak leadni -
Ferrari23 #137439 Az ám a baj, hogy megtettem góljuk, mondom szórták EL-ben is :DD:D:D::D, de így már lehet hiba volt :D:D -
Blum #137438 Villareal lesz az :D -
Ferrari23 #137437 Azt hiszem összekevertem őket a másik V betűs spanyollal :D Villareal :D -
:DDDDD -
Nalam meg betclic szar:S mi törtenhetett? -
Ferrari23 #137434 Ja hogy ők nincsenek is az EL-ben :D:DD:D: -
Ferrari23 #137433 Valencia kilőtte magát EL-ben.... 30 perc alatt most 1X!!! lőttek kapura..... -
Dean Winchester #137432 lorient 1-2
na over 3.5 hajrá -
Nálatok is szar a sportingbet élő fogadása??? -
kisbesi #137430 :(((( -
valencia barca hajrá! -
ja, ami max arra lesz elég hogy meg is fordítsa a meccset a lorient. amikor pirosat kap egy csapat, nem ritka hogy gólt/gólokat szerez, persze ez most nem fog bekövetkezni... pedig nagy reményeket fűztem a szelvényhez
azért Valencia nyerjen, legalább Alien all-in szelvénye bejön -
NLN #137427 scholes is egy vörhenyes nyomorék emlékszem amikor ez a 44 éves példa VOLT LOL akkor is Ö kapott pirosat te jó ég tényleg...a vörhenyes hülyegyerek kiütötte két kézzel a kapura tarto labdát...baromarcu ginger... -
Dean Winchester #137426 neuer mit védett :O -
Blum #137425 Még van vissza 30 perc. -
NLN #137424 hihetetlen amikor rakok akkor 44 év után mut elveri hazai pályán a csapatm eg faszásgok most meg 30 ÉV után került ujra a city a döntöbe..30 év...undorito ez... -
Dean Winchester #137423 ezt nem gondoltam volna, hogy a mu nem bír 1 gólt lőni a citynek :S
vicc -
hát ez el is ment, köszi rennes, szokás szerint 1 meccsen múlik a dolog, -14k a mai nap, 98 rongy helyett -
Grat a ket loszarnak amiert 90 perc alatt 8000 helyzetböl 1 et tudtak berugni..nb2 -
NLN #137420 cigány balotelli is... -
kurva MU -
faszom schalke lesgól :D
gyerünk Raúl !!!!!!!