211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    vége -.-
    radwanska elbassza a szelóm :D
  • tviktor91
    sicc te nem is fogadhatnal..szolok bwinnek oszt kibasznak xDD
  • dragon11
    lol fail, ez NLN-nek ment..

sry.
  • dragon11
    állj már le nagyfiú
  • NLN
    nelegyél dragon xd
  • tviktor91
    Akkor meg vagy hülye vgy vagy hülye vagy..me nem elöfogadsz 0-24ig?-.-
  • FERNANDINHO1997
    ASD hagyjatok mar abba -.-'' mi a faszér kell veszekedni mindig ??? ez csak egy szaros oldal ahol megbeszéljük a tippeket nem kell kioktatni egymást.. -.-''
  • Dean Winchester
    75.perc
    Nizhny Novgorod v Sibir Novosibirsk 2,5 gól fölött/alatt
    Fölött(+2.5)2.20

na ezt már elkell bukni :D
  • NLN
    lol? :o
  • NLN
    hagyjad ugysem érti amit shep mond :D
  • Dean Winchester
    80%-ban egyes kötésben vannak a meccsek a tippmixen én arról beszéltem...
    tippmixel meg az érzés miatt amit már leírtam -.-
    élő fogadással meg többségben nyerek mint bukok és ez a lényeg
  • FERNANDINHO1997
    Sztem csütörtökön a Villareal - Porto meccsen mind2 csapat gól
    Braga - Benfica H gól
    MU - Schalke 10,5 nel kevesebb szöglet.. bar az utolsoba nem vagyok biztos ikabb csak az elsö 2 ben :)
  • tviktor91
    mu meccsen .: torres nem szerez golt.
  • tviktor91
    TenemfogodfelgeKo
    -.-
    Arrol van szo hogy ha olyan könnyü elöben nyomni akkor mi a faszert szerencsetlenkedsz a szerencsejatek zrt-vel azon belül is a tippmixel..hiszen 80%-ban bejön akkor mar kögazdag lehetnel.
  • NLN
    nem a mostani lazio juve-rol beszélek...
  • matyi0323
    Holnap milyen meccseket raknátok meg nagyobb téttel? mert látom MU-schalke.. de hát az necces.:D
    elég vagy 4-es odss max. :)
    köszi.
  • Dean Winchester
    mivan??? lazio egyes kötésben volt :D
  • Dean Winchester
    megérzés hülyegyerek...
    van megérzésem hogy adott héten pl kikell hagyni a játékot és akkor kihagyom, ennyi... (2-3 alkalommal nem hagytam ki akkor szépen buktam is :D akkor volt,hogy semmi sem jött -

"Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve."
    nem konkrét erről van szó de inkább "ülj" már le , nem fogok én neked magyarázkodni :D leszarom mit gondolsz de ezt tudhatnád..
    kérlek erre már ne is reagálj mert mint tudod valami oknál fogva utállak :D - akarsz valamit azt közöld pm-ben azt cső! (nyugi én nem te vagyok,hogy letiltsalak)
  • NLN
    80% nemigaz...kötsög laziot se lehetett a bunda gyanus meccsre :d idegesitö amugy néha xd
  • FERNANDINHO1997
    elvileg.. de van egy jófej apám aki néha megendegei h pár száz forinttal játhassak a Sportingbeten :DDD
  • Dean Winchester
    annak semmilyen de ő neten se játszhat elvileg :D

szrt netes fogadási lehetősége szerintem a betclickel lesz egyenértékü...
  • Shep
    Élő fogadásos módszeredről van szó, vagy olyan pro vagy, hogy azt a több ezer meccset amit élőben nyomnak mind tudod, hogy az adott héten szar lesz. Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve.
  • Dean Winchester
    kötéstiltást épp az előbb mondtam,hogy ne hozd fel példának mert mostmár 80%-ban singleba is rakhatóak a meccsek :A?S:D?A:S?D:ASd
    csak az a baj,hogy sok buta fejben megvan ez a berögződés hogy a tippmix az szar :D
    persze az más,hogy te pont olyanra raksz amire ott nem lehet...
  • FERNANDINHO1997
    és aki nem fizetheti be még saját magának a szelvényet és nem kaphatja a lottozstol kézbe a pénzét ? :DDD annak milyen feelingje van ?XD
  • Dean Winchester
    OMG és ha pont arra a 2000ft-omra is szükségem van ???? illetve látom ,hogy szar a hét és nem is akarok játszani hanem szüneteltetem a játékot?????
    huzzál a "közelemből"
    ne idegesíts légyszíves!

ez meg csak nem jött be xD mármint nem lett vesztes szeló mert jött a gól a 88.percben :DDD fákjeeeeeeeeeee
    -előre írom xD első mai vesztes szelóm !!!!

Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
    Fölött(+0.5)1.85

75.percben raktam meg--
  • Shep
    Egyébként meg komoly tippek vannak ám a lottózóban, most nyerni mennek, meg nyernek és kész. Ráadásul mindig ott az a hülye kötéstiltás, meg egy csomó minden nincs amire pl. én fogadok. Úgyhogy várom a netes oldalát a SZRT-nek ,hogy hátha fel tudja majd venni a versenyt a külföldi oldalakkal.
  • Shep
    Te vagy a segg hülye, mert bent hagysz 1500 2000-et és játszhatnád belőle a többnyire jön módszeredet és termelhetnéd a profitot. akkor ki a segg hülye, édesapa?
  • Dean Winchester
    előre írom xD első mai vesztes szelóm !!!!

Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
    Fölött(+0.5)1.85

75.percben raktam meg
  • NLN
    nelegyél már buta nemkell ahhoz tenisz szakértönek lenni hogy beird hogy www.livescore.com vagy www.eredmenyek.com és a tenisz fülre kattints lol xd
    segitek ctrl+f-el lehet keresni is =d
  • Dean Winchester
    nem kezdődik itt semmisem :)
    teniszeredményt mondjatok :D
    radwasnka-gajdos hazai kell!
  • Effe88
    hát ez az:D:D
  • NLN
    apu apu kezdödik XD
  • Tigristank
    És akkor ki dolgozna? :D
  • Effe88
    semmi se szar
    tippmix is jó ha vágod:d vagy ha tudod előre az eredményeket
  • Dean Winchester
    ki mondta , hogy nem játszom???
    b+ te olyan hülye vagy mint a segg komolyan...
    csak egy variánst mondok el
    teszem fel beutalok pénzt , majd szükségem van rá valami oknál fogva ergo elköltöm mindet! akkor nincs pénzem és nem fogadok online csak mixen 2-500 ftért alkalmanként...
    de egyébként is most hogy van neten pénzem attól függetlenül mixet is tolok , annak is megvan a hangulata de te ezt nemtudhatod :D
    nem tudhatod milyn lehet emberek közé menni és ott megtárgyalni adott meccseket , gondolatcserét végrehajtani majd kézben fogni a szelvényed / győzelem esetén a kezedben fogni a ropogos papírpénzt...
    szorzóval meg ne gyere mert mixen elég jó mostmár a szorzó is, kötéstiltással se dobálozz mert mostmár a meccsek 80%-a single-ba is rakható
    szóval ennyi...
    az elejéért bocs csak tudod kiakasztasz a hülye kérdéseiddel -.-
  • NLN
    LOL XD
  • Shep
    Akkor, hogyhogy nem játszod ezt már évek óta, helyette szórakozol a mixel.
  • Dean Winchester
    persze van ilyen :D csak tudni kell kiválasztani a meccseket is xD
    nálam is volt olyan egyébként hogy nem jött de döntő többségben jön és ez a lényeg
  • Effe88
    szerintem is így lesz:D:D:D
  • Shep
    Már hétvégére nem lesz belőle semmi :D