211992
-
Dean Winchester #140750 vége -.-
radwanska elbassza a szelóm :D
-
sicc te nem is fogadhatnal..szolok bwinnek oszt kibasznak xDD -
lol fail, ez NLN-nek ment..
sry. -
állj már le nagyfiú -
NLN #140746 nelegyél dragon xd -
Akkor meg vagy hülye vgy vagy hülye vagy..me nem elöfogadsz 0-24ig?-.- -
ASD hagyjatok mar abba -.-'' mi a faszér kell veszekedni mindig ??? ez csak egy szaros oldal ahol megbeszéljük a tippeket nem kell kioktatni egymást.. -.-'' -
Dean Winchester #140743 75.perc
Nizhny Novgorod v Sibir Novosibirsk 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5)2.20
na ezt már elkell bukni :D -
NLN #140742 lol? :o -
NLN #140741 hagyjad ugysem érti amit shep mond :D -
Dean Winchester #140740 80%-ban egyes kötésben vannak a meccsek a tippmixen én arról beszéltem...
tippmixel meg az érzés miatt amit már leírtam -.-
élő fogadással meg többségben nyerek mint bukok és ez a lényeg -
Sztem csütörtökön a Villareal - Porto meccsen mind2 csapat gól
Braga - Benfica H gól
MU - Schalke 10,5 nel kevesebb szöglet.. bar az utolsoba nem vagyok biztos ikabb csak az elsö 2 ben :) -
mu meccsen .: torres nem szerez golt. -
TenemfogodfelgeKo
-.-
Arrol van szo hogy ha olyan könnyü elöben nyomni akkor mi a faszert szerencsetlenkedsz a szerencsejatek zrt-vel azon belül is a tippmixel..hiszen 80%-ban bejön akkor mar kögazdag lehetnel. -
NLN #140736 nem a mostani lazio juve-rol beszélek... -
Holnap milyen meccseket raknátok meg nagyobb téttel? mert látom MU-schalke.. de hát az necces.:D
elég vagy 4-es odss max. :)
köszi.
-
Dean Winchester #140734 mivan??? lazio egyes kötésben volt :D -
Dean Winchester #140733 megérzés hülyegyerek...
van megérzésem hogy adott héten pl kikell hagyni a játékot és akkor kihagyom, ennyi... (2-3 alkalommal nem hagytam ki akkor szépen buktam is :D akkor volt,hogy semmi sem jött -
"Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve."
nem konkrét erről van szó de inkább "ülj" már le , nem fogok én neked magyarázkodni :D leszarom mit gondolsz de ezt tudhatnád..
kérlek erre már ne is reagálj mert mint tudod valami oknál fogva utállak :D - akarsz valamit azt közöld pm-ben azt cső! (nyugi én nem te vagyok,hogy letiltsalak)
-
NLN #140732 80% nemigaz...kötsög laziot se lehetett a bunda gyanus meccsre :d idegesitö amugy néha xd -
elvileg.. de van egy jófej apám aki néha megendegei h pár száz forinttal játhassak a Sportingbeten :DDD -
Dean Winchester #140730 annak semmilyen de ő neten se játszhat elvileg :D
szrt netes fogadási lehetősége szerintem a betclickel lesz egyenértékü...
-
Élő fogadásos módszeredről van szó, vagy olyan pro vagy, hogy azt a több ezer meccset amit élőben nyomnak mind tudod, hogy az adott héten szar lesz. Ha az utolsó 2000 Ft-ra is szükséged van akkor nem kellene fogadásra költeni a pénzt, ha ennyire ki van centizve. -
Dean Winchester #140729 kötéstiltást épp az előbb mondtam,hogy ne hozd fel példának mert mostmár 80%-ban singleba is rakhatóak a meccsek :A?S:D?A:S?D:ASd
csak az a baj,hogy sok buta fejben megvan ez a berögződés hogy a tippmix az szar :D
persze az más,hogy te pont olyanra raksz amire ott nem lehet... -
és aki nem fizetheti be még saját magának a szelvényet és nem kaphatja a lottozstol kézbe a pénzét ? :DDD annak milyen feelingje van ?XD -
Dean Winchester #140727 OMG és ha pont arra a 2000ft-omra is szükségem van ???? illetve látom ,hogy szar a hét és nem is akarok játszani hanem szüneteltetem a játékot?????
huzzál a "közelemből"
ne idegesíts légyszíves!
ez meg csak nem jött be xD mármint nem lett vesztes szeló mert jött a gól a 88.percben :DDD fákjeeeeeeeeeee
-előre írom xD első mai vesztes szelóm !!!!
Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85
75.percben raktam meg-- -
Egyébként meg komoly tippek vannak ám a lottózóban, most nyerni mennek, meg nyernek és kész. Ráadásul mindig ott az a hülye kötéstiltás, meg egy csomó minden nincs amire pl. én fogadok. Úgyhogy várom a netes oldalát a SZRT-nek ,hogy hátha fel tudja majd venni a versenyt a külföldi oldalakkal. -
Te vagy a segg hülye, mert bent hagysz 1500 2000-et és játszhatnád belőle a többnyire jön módszeredet és termelhetnéd a profitot. akkor ki a segg hülye, édesapa? -
Dean Winchester #140724 előre írom xD első mai vesztes szelóm !!!!
Duhok v Al Nasr 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.85
75.percben raktam meg -
NLN #140723 nelegyél már buta nemkell ahhoz tenisz szakértönek lenni hogy beird hogy www.livescore.com vagy www.eredmenyek.com és a tenisz fülre kattints lol xd
segitek ctrl+f-el lehet keresni is =d -
Dean Winchester #140722 nem kezdődik itt semmisem :)
teniszeredményt mondjatok :D
radwasnka-gajdos hazai kell! -
hát ez az:D:D -
NLN #140720 apu apu kezdödik XD -
És akkor ki dolgozna? :D -
semmi se szar
tippmix is jó ha vágod:d vagy ha tudod előre az eredményeket -
Dean Winchester #140717 ki mondta , hogy nem játszom???
b+ te olyan hülye vagy mint a segg komolyan...
csak egy variánst mondok el
teszem fel beutalok pénzt , majd szükségem van rá valami oknál fogva ergo elköltöm mindet! akkor nincs pénzem és nem fogadok online csak mixen 2-500 ftért alkalmanként...
de egyébként is most hogy van neten pénzem attól függetlenül mixet is tolok , annak is megvan a hangulata de te ezt nemtudhatod :D
nem tudhatod milyn lehet emberek közé menni és ott megtárgyalni adott meccseket , gondolatcserét végrehajtani majd kézben fogni a szelvényed / győzelem esetén a kezedben fogni a ropogos papírpénzt...
szorzóval meg ne gyere mert mixen elég jó mostmár a szorzó is, kötéstiltással se dobálozz mert mostmár a meccsek 80%-a single-ba is rakható
szóval ennyi...
az elejéért bocs csak tudod kiakasztasz a hülye kérdéseiddel -.- -
NLN #140716 LOL XD -
Akkor, hogyhogy nem játszod ezt már évek óta, helyette szórakozol a mixel. -
Dean Winchester #140714 persze van ilyen :D csak tudni kell kiválasztani a meccseket is xD
nálam is volt olyan egyébként hogy nem jött de döntő többségben jön és ez a lényeg -
szerintem is így lesz:D:D:D -
Már hétvégére nem lesz belőle semmi :D