211992
-
tippmix94 #140989 Na ez vajon bejön?
Ried-Rapid Wien 2,5 gólnál kevesebb 1.78x
(1-0) Inverness CT-Celtic H 1.78x
Chicago Bulls-Atlanta Hawks H 1.23x
Manchester United-Schalke 04 Félidő döntetlen,vége hazai 3.9x -
Jankovic mehet, ez alapján:
Lucie SAFAROVA - Jelena JANKOVIC
Az egykori világelső Jankovic, két éve élte meg legjobb formáját, azóta huzamosan nem tud kimagaslót alkotni, ám egy-egy tornára képes felszívni magát s akkor a végső győzelemre is esélyes lehet. Bár univerzális játékosnak nevezhető, de a salakos borítás kedvez leginkább a stílusának, itt tud a legjobban kibontakozni. Az idáig eltelt rövidke salak szezonban a nyerhető meccseket biztosan hozta, s csak a magasabban kvalifikált ellenfelekkel szemben maradt alul, mint a világelső Wozniacki, vagy a hazai közönség előtt versenyző Petkovic -al szemben. Az első körös feladatot rendkívül magabiztosan teljesítette a feltörekvő félben lévő Pous Tio ellenében, ami növelhette az egyre inkább kiegyenesedő önbizalmát. Ellenfelének a cseh Safarova -nak, a salakos szezonban eddig nem igazán adódott alkalma, hogy megmutassa mit tud, Stuttgartban egy nagyobb zakóba futott bele, melyet Barrois osztott rá két szettben, itt pedig az első körben az előző héten végig menetelő, tornát nyerő, fáradt Medina Garrigues -t gyűrte le valahogyan döntő szett tie-breakben. jankovic jóval pihentebb, ráadásul egy igazi mumust jelent a morva lány számára, hiszen eddigi négy találkozásuk mindegyike Jelan sikerével zárult, gyors borításokon, most a leginkább számára kedvező salakos borításon még inkább kijöhet a kettejük között meglévő különbség, a múltból adódó lélektani előnyök egy könnyedebb szerb sikert hozhatnak össze ezen az összecsapáson.
tipp: Jankovic 2-0 -ra nyer
odds: 1,80
office: expekt
forrás: Titti elemzése
és a bátrabbaknak:
F Schiavone/S Stosur vs B Mattek-Sands/M Shaughnessy
A páros meccseket nem követik olyan sokan pedig sokszor elég jó oddson lehet veretni azokat a párosokat akik nagy nevekből állnak, de kevesebb "páros játék" tudással rendelkeznek, vagy épp kevésbé összeszokott párost alkotnak.
Schiavone és Stosur neve biztos mindenkinek ismerős aki kicsit is mozog a teniszvilágában. Kettejük közül Stosur a jobb páros játékos, sőt ő volt világelső is. Anno a pályafutását páros játékosként kezdte és nyert több Grand Slam-et is. Viszont az utóbbi időben szinte csak egyesben villog. Schiavone sem tartozik a rossz páros játékosok közé, van jó néhány torna győzelme már, de ezek több évvel ezelőtt voltak. Stosur és Schiavone idén álltak össze és egyelőre 3 mérkőzésen vannak túl. Indian Wellsben nem tartott sokáig a menetelésük miután az Azarenka/Kirilenko párostól a második körben kiestek. Itt Madridban az első körben az Errani/Vinci párost gyűrték le döntőszettben, egyébként szintén őket verték Indian Wellsben az első körben.
Bethanie Mattek-Sands és Meghann Shaughnessy tavaly álltak össze és azóta szárnyalnak. Nyertek jó néhány tornát, igaz ezek kemény pályás tornák voltak, de azért bebizonyították már, hogy salakon sem rosszak. Idén Charlestonban döntőt játszottak. Itt Madridban egy szintén amerikai páros ellen döntőszettre kényszerültek, de ott magabiztos játékkal hozták a pontokat.
Én úgy érzem, hogy ezen a meccsen lesz esélye az amerikai párosnak. Párosban nagyon fontos az összeszokottság és egyelőre Stosur-éknál ez biztosan nincs meg hisz alig játszottak eddig meccseket. Igaz, hogy náluk van a nagyobb rutin, de Mattek-Sands-éknál pedig az önbizalom és az összeszokottság. Megy nekik a szekér és ekkora oddson simán vállalhatóak.
Vinci-Kleybanova, Giraldo-Söderling, Dulko/Pennetta-Azarenka/Kirilenko összecsapások után kezdődik ez a meccs.
Tipp: Bethanie Mattek-Sands és Meghann Shaughnessy
Odds: 2.37
Fogadóiroda: bet365
Tipp erőssége: 5/10
forrás: Cesc elemzése -
mondod neki hogy egy elektronikus szerencsekártyát kérsz, és kész
már régóta nem lehet, asszem egy szűk éve már nincs is -
Angelina87 #140986 Nem lehet már szerencsekártyát vásárolni. :/
Én pedig szerettem volna ma! :))
Mióta nem lehet? Elég furcsán nézett az eladó. :( -
Elmondom az ütemtervet.:
10k be ..murray federer 16k.
6k fel go 2es odds 22k...22 fel 1.5odds 33 ..33 fel benfica tj 40..xDD
-
Murray melle valami orosz pina oszt kesz. -
nem rossz csak mindig kombit szoktam rakni:D:D
3/4est:D:D ahoz meg kellenek a meccsek lehetőleg nagyszorzósak:D -
csak szar a kínálat
de lehet egy ilyen lesz ma még meglássuk...;)
steua győzelem
ried-rapid x
senica-slovan v
schalke gól
koper-rundar x
még majd eldöntöm -
NLN #140981 várd meg holnapot benfica továbbjutás+porto x2 azt viszlát :o -
mára kéne egy mixet raknom régen raktam már néha hiányzik 

-
steua győzelem -
Home United
Balestier Khalsa 3-1 félidöben 5,5 over 900->> 1700
-
Ki itt belepsz hagy fel minden remennyel. -
adam90210 #140976 Sziasztok. Valakinek mára valami tippje?
-
NLN #140975 nem, nemesett le :D azt vártam hogy leird :) hogy aztán ujra nevethessek eg jót ;D ^^
#140974:XDD -
Nyergesujfalu.. -
Hátha ebből nem esett le akkor sajnálak , és nem ki volt hanem ki a Legjobb csapat -
NLN #140972 hát nemtudom gondolkodom rajta :D a wayne rooney nemlö gólt akartam megtenni 1.8ért de vazz még mindig levan zárva :/ -
NLN #140971 ASD:SA:dasd.d XD nah ki volt a jobb csapat? =DD -
*kaptak -
Hát nekem egyértelmű volt tegnap a Real meccsen ki a jobb csapat a kis gyökér Barca drukkerek meg örülhetnek , hogy egy olyan foss birót kaptam mind a két meccsen aki végig a Real Ellen fújt -
0-0 majd a 80.ban lesz 1 xDDDDDD -
NLN #140967 Manchester Utd. - Schalke Melyik félidőben lesz több gól: 1. félidőben (H), ugyanannyi (D), 2. félidőben (V) 3.05 / 3.05 / 1.93
H-10k
D-10k
aztán elmondok 1 két imát? :d -
van aki a schalke ra rak ma? -
100k xD
olvastam lenn h. 100k-t akar vki tenni... ez jobb sztem...
az se meg ez se fog bejönni, de hátha :D -
? :D -
Manchester United - Schalke 04
Hendikep 1:0 - 15.00
Inverness Caledonian Thistle - Celtic
Hendikep 1:0 - 1.75
@26,25 -
NLN #140962 Manchester Utd. - Schalke W. Rooney szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) Lezárva
:/ -
NLN #140961 most majdnem aztirtam hogy te szimplán hülye vagy...de mégse irunk ilyet nah...ossasunás zaragozás irásod nevetséges..de oké akkor wolverhampton^^ krva joak!44 -
tippmix94 #140960 nézd meg a Manchester United hányszor kapott ki és kitől idén a sokkal erősebb angol bajnokságban. -
tippmix94 #140959 ja,a zaragozát meg az osasunát is megállították -
Uhhh holnap töri megyek is aludni jócc -
Majd kiderül..lehet rámegy lehet nem,mindenesetre 1.50-es odds nem rossz érte.
-
NLN #140956 barca nyeri a BL-t hidd el az egyetlen csapat ki megállithatta volna öket az a murinnyo-féle real volt...nemjött be...ennyi..de majd meglátjuk... -
Én is ezt mondom..
De viszont a barca lesz a BL győztes dolgot még átgondolnám...Valamié az az érzésem h fel lesznek aprítva a hobbitok:DD Úgy értve hogy ugye angolokról van szó,és ha úgy játszanak mint a real,csak egy kicsit fegyelmezettebben akkor bármi lehet..meg amúgy is bármi lehet,mivel döntőről van szó. -
NLN #140954 csak én vagyok azon hogy MU szintén nemigen fog semmit eröltetni 2-golos elönnyel chelsea meccs elött?(rooney kezdöben sem lesz ha minden igaz...) -
Tudok jobbat.:
Mu 1x
celtic x2 és kapsz ingyen pénzt xDDD -
szerintem BL > bajnokság prioritás, másfelől Inter ellen bravúrozott a Schalke de szerintem az álmok színházában kitömik 3-al, Celtic miatt jobban aggodom -
Na,erre még én se...Mu-t mégis mért raknád hendivel egy lejátszott meccs után úúúgy h hétvégén fontos bajnokijuk van?
-
100k ban gondolkozom all-in megsporolt pénz :)