211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    forintban 120ft a min tét szóval mi más lenne? XD
    mondjuk lehetne más pénznem is de sztem mindenki számára egyértelmű hogy euro :D
  • Angelina87
    De béna vagyok, tényleg elfáradtam ma. :(
  • milk4
    Igen
  • FERNANDINHO1997
    amikor safarovara teszek azarenka nyer mikor azarenkara safarova -.-'' (szett)
  • Angelina87
    Ha nekem szól, akkor javítok: "ez" lett volna, csak fáradtság miatt sajnos elírtam. Elnézést.
  • NLN
    az ott euro? :o
  • FERNANDINHO1997
    . . . .. . . . . . . . . . . ,.-'". . . . . . . . . .``~.,
    . . . . . . . .. . . . . .,.-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-.,
    . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":,
    . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
    . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
    . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
    . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:". . . ./
    . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
    . . . . . . . /__.(. . ."~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
    . . . . . . /(_. . "~,_. . . .."~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
    . . . .. .{.._$;_. . ."=,_. . . ."-,_. . . ,.-~-,}, .~"; /. .. .}
    . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";,,./`. . /" . . . ./. .. ../
    . . . .. . .\`~,. . .."~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
    . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-"
    . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
    . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
    ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
    . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
    . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
    . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _
  • milk4
    Nem olyan nagy a nyeremény,de a legfelső fogadásnál nagy mák kellett.
  • NLN
    de még oda is hibásan irta ki XD
  • Angelina87
    Kecskemét- Győr H
    Kanada- USA H
    Angers- Vannes H
    Elche - Alcercen H

Eu jöhet szerintetek???

Plusz kérdés: Szlovákia vagy Csehország ma?
  • Shep
    Nem én adom, meg nem is érdekel, csak állandóan írogatod. Beírtad az aláírásodba ha valakinek kell majd rád ír.
  • FERNANDINHO1997
    akkor adjal büntető pontot..
  • Shep
    Hogy neked mennyire kijárna már egy büntetéspont az állandó reklám miatt.
  • NLN
    azért fényezi sportingbetet hogy valakinek küldhessen már végre meghivot és megkapja azt a nyomvadt 3kt -.-
  • szomferi
    ezt miért nekem mondod??
  • FERNANDINHO1997
    Sportingbeten meg focira rohadt sok fogadási lehetőség van élő is meg mecs elötti is
  • szomferi
    bet365 tényleg jó, élője szinte a legjobb
  • FERNANDINHO1997
    most mér ?:D
  • tviktor91
    xDDDDDDDDDD
  • FERNANDINHO1997
    Sportingbet is nagyon jó.. és ha oda regizel és ugy h küldök meghívót kapunk mind2 en 3000FT bónuszt is
  • tviktor91
    ,,Nem könnyű a fogadóirodáknál úgy fogadni, ha valaki állandóan nyer, mert ezt nem nézik jó szemmel, még akkor sem, ha történetesen egy hétköznapi, egyszerűen csak szerencsés vagy ügyes játékos nyerési sorozatáról van szó. A bukmékerek imádják a veszteseket, gyűlölik a nyerteseket, a lefixált meccsekre fogadók pedig egyértelműen győztesnek számítanak, hiszen általában garantált eredményre tesznek pénzt. Éppen ezért el kell titkolniuk, hogy tuti meccsre fogadnak. Ehhez használják fel az úgynevezett "szakállasokat", akik úgy tesznek, mintha hétköznapi fogadók lennének. Pedig ez nem igaz, mert a megvesztegetőknek dolgoznak, az ő tétjeiket teszik meg."
  • Effe88
    írtam már neked unibet a legjobb szerintem 2-3 munkanap alatt a kártyádon van a pénz + nagyon jó a kínálata rengeteg élő dolog főleg gólok én azt ajánlom neked
  • Attila8805
    Valaki? Bet365 gyorsabb?
  • tviktor91
    "A kutatásai alapján mit gondol, milyen gyakori a bunda ma a labdarúgásban?
    - Egyes bajnokságokban nagyon elterjedt, Lengyelországban például egy vezető kormányzati tisztségviselő arról számolt be, hogy az ottani mérkőzéseknek több mint a hetven százalékát manipulálják. Mindez a Bajnokok Ligája-selejtezők korai szakaszában is gyakori, azokat a szegény csapatokat könnyű megvesztegetni, amelyeknek semmi esélyük nincsen a végső győzelemre, de még a csoportkörbe jutásra sem. Ezek a klubok fogadási csalással próbálnak többletbevételhez jutni. A szezon vége felé nagyon sok országban gyakori a meccsek adás-vétele, főleg a kiesés ellen, illetve a feljutásért küzdő csapatoknál. Mindez komoly probléma Olaszországban és Portugáliában, de idén azt vettem észre, hogy az írországi fogadóirodák a bajnokság hajrájában nem teszik fel a tétlapjaikra az északír meccseket, mivel úgy érzik, hogy néhány csapat lefixált mérkőzéseket játszik. Azért fontos megjegyezni, hogy a legtöbb futballmérkőzést még tiszta körülmények között játsszák le, és a sportolók, illetve a sportban dolgozó emberek többsége továbbra is érintetlen szereplőnek számít. Az ő érdekükben is fontos, hogy a korrupciót gyökerestül kiirtsuk a sportból. "
  • szomferi
  • szomferi
    ja, azért mondtam :D
  • tviktor91
    weed egy millát rá hoz 330ezret%!%%!
  • NLN
    portonak köze nemvolt a tegnapi meccshez...a 2 gól ellenére se...az egyikröl ne is beszéljünk...
  • FERNANDINHO1997
    Tegnap is elképesztő volt h milyen gyorsa és precíz támadsáokat csinált a porto és nem is kellet neki a Győzelem nem is hajtott szinte mégis 2 gólt rugtak..
  • FERNANDINHO1997
    3-1 lesz a Portonak :DDDD
  • szomferi
    hát a Braga védelme elég jól működik, bár az over is meglesz valószínűleg :D
  • FERNANDINHO1997
    inkabb 2,5 over. :D
  • szomferi
    amúgy a Porto EL győzelemre 1,33 van, csak szólok hogy aki tudja rakja amennyije van :D
    weed, tolhatod millióval te is :D
  • szomferi
    na az meglehet... akkor hajrá Kassai :D
  • Effe88
    ha hower webbre gondolsz akkor ő nem vezetheti azonos nemzetbeli nem vezetheti majd a kassai megkapja
  • szomferi
    egy másik fórumon
  • Monoton
    Na ezt hol olvastad?
  • szomferi
    Howard vezeti a BL döntőt, úgy néz ki a MU nem fog nyerni, sőt büntetőt se sokat fognak lőni
  • szomferi
    "Bin Ladent állítólag Barcelona mezben lőtték le. Nem tudni hogy most tényleg meghalt-e, vagy csak színészkedik!"

ezen besírtam :D:D:D:D
  • szomferi
    következő nap reggel 9-től