211992
-
Dean Winchester #143085 city meccsre félidő 0.5over sztem mehet 1.57ért!
sorban negyedik mérkőzésükkor sztem nem fognak félidőben szaros 0-0át játszani XD -
Dean Winchester #143084 sztem a city sok embernek fejfájást fog ma okozni és nem most 35év utan fog ujra fa kupát nyerni :S
nagy sóhaj xD
mondhatni megtört az átok! 2k feletti tétet raktam és jött xD
-
Szájba.....tt Bayern!
-
VPersie #143082 St. Gallen- Luzern H ba?
én bevállaltam. -
Remélem a City mert ha nem 15k-m bánja! -
VPersie #143080 na ki nyer ma?:) -
Tehát köv mu mecs otthon győzelem lesz mert gondolom hazai közönség előtt nem 0 meg 1 ponttal akarnak ünnepelni! -
én hülye meg 1x re raktam -.-" -
"Van egy érzésem Balcburn - MU meccs világraszóló döntetlen lesz."
Erről ennyi.Asszem elkezdek lottózni! -
tippmix94 #143076 a rohadás ölje meg a wolverhamptont -
Dean Winchester #143075 végre bassza meg :D -
Dean Winchester #143074 mu büntető :S -
tippmix94 #143073 nehogy már nyerjen a WOLVES!!!!!!!!!! -
tippmix94 #143072 várható volt ez a Manchester szenvedés -
Dean Winchester #143071 blackburn kapufa
-
tippmix94 #143070 na még egy gólt Sunderland! -
Dean Winchester #143069 pfff
6.5overrel jobban jártam volna :S
mu megszopat :SSSSSSSss
de remélem 1 gólt vki talál -.- -
tippmix94 #143068 durva ez a Blackpool meccs -
tippmix94 #143067 nem bír megnyugodni a Wolverhampton -
Dean Winchester #143066 3:3
első 1.85ért akartam 6.5overt rakni black meccsre mondom inkább csak 5.5over + mu-ra 1.5over , gndoltam ugyse kapnak ki 1-0ra :( -
Dean Winchester #143065 így van bwin érvényteleníti :)
sportingbet és bet365 ilyen esetben nem veszi el a pénzed!
egyébként erre kell előérnem hogy a blackpool vezet 3-2re félidőben???????
na blackpool és mu meccsre 1-1 gól rendel! -
Itt jó. Viszont nálam a számlák közötti utalgatás nem működik... -
lájk
Az én mai szelóm
Manchester City, Kaposvár, Mainz, Lazio, Sturm Graz -
miluu92 #143062 Unibet live másnál se működik? -
MU nyom egy Devon Loch-ot :) -
blackbuuuurn gól jeje -
tippmix94 #143059 valaki nem tett 5 overt első félidőre Blackpool meccsen? -
tippmix94 #143058 huhh Sunderland kapufa -
nem, de egy gólra mindenképpen jók voltak -
tippmix94 #143056 mondtam én,hogy nem olyan biztos az a Blackpool győzelem -
NLN #143055 az a nemsemmi skill :DDDDDDDDDDDDDDD -
aki nem látta volna -
NLN #143053 djokovicot lehet tenni tornagyözelemre szerintem végig de ezt megint nwemfogm tudni megtenni szoval mostmár lofasz .... -
az őket nem érdekli rájönnek a turpisságra nem lehet őket átverni sajnos:D:D:D: -
Montpellier - Chambery
Három forduló van hátra a francia bajnokságból, de ezen a hétvégén eldőlhet a bajnoki cím sorsa. A hazai pályán játszó Montpelliernek elég lenne egy döntetlen is, mivel 2 ponttal megy a tavalyi ezüstérmes előtt. Karabaticék egyetlen vereség éppen a Chambery otthonában született, akkor három góllal győztek Baracheték. Bár abban az időszakban elég nagy sérüléshullám vonult végig a címvédőn.
A Chambery a bajnokság végére kezd kupukkani, ha két vereséget lehet ennek nevezni, de a Nantes és a St. Raphael kettős közül az egyiket illet volna hozni. A kifulladás fő oka a rövid kispad. A Chambery erős kezdő sorának köszönhette a jó szereplést a BL-ben és a bajnokságban egyaránt, de mögöttük nincs megfelelő pótlás. Ráadásul a csapat egyik világbajnok lövője Roine sérült. Nemcsak a góljai, de a nagy rutinja is hiányzik a pályáról. Az őt pótló Saurina mondjuk 9 gólt lőtt legutóbb a Paris ellen és azért még ott van a horvát Bicanic is erre a posztra. A másik hatalmas hiányzó Detrez. Ő is majdnem világbajnoknak mondhatja magát, de az utolsó szűkítésnél kimaradt Onesta keretéből.
A Montpellier-nél ezzel ellentétben lassan mindenki felépül. Salou és Tej is játékra jelentkezik, de ha nem lennének, akkor sem lenne gond, mivel Luka Karabatic nagyon elkapta a fonalat beálló poszton. Kavticnik is valószínűleg játszani fog(elvileg 90%-os állapotban van). A téli szünetben igazolt fiatal szerb Markez tökéletesen tudja pótolni, a szlovén (vagy más lassan francia..) sztárt. A szinte egész szezonban sérült Hmam is a fedélzeten van már egy ideje, amivel még tovább nőttek Patrice Canayer taktikai lehetőségei.
A Monti mellett szól még a 9000 szurkolójuk is. Hazai pályán tehát illik behúzni ezt a meccset a Karabatic vezette címvédőnek, így meg főleg, hogy a Chambery két kulcsembere is hiányzik. A kiütés is benne van a pakliban.
Tipp: Montpellier -3,5 gól
Odds 1,41
Iroda: bet365 -
Bwin en nem lesznek korrektetk mi ?:D -
Andy MURRAY - Novak DJOKOVIC
Tovább tart a szerb remeklése, aki a várható forgatókönyv szerint verte meg a svéd Söderlniget is. Megpuhította egy viszonylag szorosabb 6:3 -as szettben, s utána lenullázta az ehhez nem szokott tenyereseit most nem elsütni nem tudó ellenfelét. Nem csak kemény borításon, de úgy néz ki salakon sincs igazi ellenfele Djokovic -nak. Most újra itt van az idei év Australian Open döntőjének a párosítása. Ausztráliában a fináléban sima három szettben gyalogolt át a skóton Nole, s onnantól kezdődtek a kínszenvedései Murraynek, heteken keresztül még szettet sem tudott nyerni. Mostanra valamennyire utólérte magát, ám még nem teljesen, a legjobbakkal (Nadal, Djokovic) még nem képes felvenni a versenyt. Murray játéka még magába rejti az óriási hullámvölgyeket játék közben, a tegnapi Mayer elleni meccs is megmutata, hogy lehet egx 1:6 -os szett után 360 fokot fordulva mérkőzést nyerni. Djokovic -nél ilyen szélsőségek nem tapasztalhatóak, kezében tartja az irányítást, s ahogyan a többi legyőzött ellenfelével, úgy a brittel sem lesz különösebb gondja, pláne salakon. Djokovic Wawrinka és Söderling elleni meccshez hasonló úton haladva küldheti Murrayt edzeni immáron a közeledő Roland Garrosra.
tipp: Djokovic 2-0 -ra nyer
odds: 1,53
office: ladbrokes -
nem, mert elbaszták és nem fizetnek... lásd tegnap a bet365 mit csinált deannel, korrektek voltak -
xDDDD de hát te megfogadtad és nem tehetsz róla h hibás , tehát oda kéne adniuk nem ? vagy ezt nem értem :Dd -
és kurvára érvénytelenítik a fogadást a végén :D:D:D