211992
-
szmegma #205174 te? :D -
ki az a banánó -
szmegma #205172 
-
LOL még dagadt is? vond meg az élelemszállítmányt abból a körzetből és máris miénk a lóvé. e olyan szöveg volt ez mint valami jó filmben -
A Chelsea legalább úgymond nem csalással jutott be a döntőbe -
szmegma #205169 ha megunom,az lesz.minden héten látni,hogy az a dagadt f*sz ilyen pénzeket szakít... -
kínozd meg hogy köpjön -
szmegma #205167 én ismerek egy csávót.nevét,lakhelyét nem írom le.
minden hétvégén kap 3-4 tipppet,fix meccsek.
aztán megcsinálja,hogy a lehető legtöbbet nyerje,de 200k alatt.
múlt héten pl.2 szelvényt adott fel,ugyanazokkal az eseményekkel,8000 forintos tét és 185k nyeremény szelvényenként.
és minden héten ezt csinálja,komolyan minden héten.
tehát heti 350-400k fix jövedelme van.
megpróbálom postolni majd minden szelvényét,az agyatokat eldobjátok majd.
egyelőre még nem beszél a tag,honnan szerzi az infót. -
te szoktál adakozni valami alapítványoknak vagy csak a szerencsejáték oldalaknak? -
ajj azt az 500 forintot se pont totóra kellett volna feláldozni :( -
én minden forulónál szoktam
sima fordulóknál mikor iylen lófasz 1-2 miliós a nyeremény akkor csak pár száz forintal
most hogy már ehtek óta több tizmillió a lé
ilyenkora 4-5 ezerért rakok
eddig több kevesebb sikerrel:D
de nem adom fel -
totózni csak meglepi eredményekkel szabad, mert ha papír jön, akkor még a telitalálat sem fizet lófaszt sem.. viszont ha valami bizarr meglepi kombinációt megfogsz, elég szépen megszeded magad.. -
kösz 
totózni senki sem szokott? azt sem értem, hogy én minek kezdtem el, lehetetlen vele nyerni -
cő
jó nickD: -
Ferrari23 #205160 Áháááá, és tényleg! Köszi! -
a cityben már játszott bl-t és azért -
Ferrari23 #205158 Balotteli nem játszik. Nem játszhat BL-ben vagy mi? -
csá -
ok akkor mindenki all in a galara! -
lehet hülyén hangzik, de én oda salke mákos győzelmet várok... de az X2 szerintem tutifix... -
Ferrari23 #205154 Na mai tutik? Galata elveri tartalékos salket? Drogba + Snejder tuti játszik. -
lehet rúgnak hármat, miután mi beküldtünk hetet és elmentünk az öltözőbe XXXD -
Ferrari23 #205152 Jaja BL visszavágón Bayern ellen :D -
Fekete Kapitány #205151 Azt is mondta hogy mikor és ki ellen?:) -
Fekete Kapitány #205150 Érdekes hogy Huntelaart többnyire nem írják a kezdőbe, a klub honlapja szerint meg kutya baja és feltüzelve várja az esti meccset. Marad ez a tipp, 3 csapattól gyors gólokat várok este, a Milantól meg arzenálkodást:) -
milan 3.5 szoglet felett 1.72 ? -
Ferrari23 #205148 "Wilshere: Képesek vagyunk három gólt szerezni"
:D:D:D
Év vicce 2013. I. helyzet! -
Fekete Kapitány #205147 A tegnapi nyeremény felét fogom ma felrakni a két BL-meccsre, de nem könnyű jó oddsot összerakni (tegnap 5* volt, ma egy 3-4*-sel is megelégednék a nagyobb tét miatt, ha elég erősnek érzem)
Sokan felhozzák, hogy a múltkori Milan-Barcelona esélyese is a Barca volt, aztán mégis X lett. Csakhogy akkor a védelem közepén Thiago Silva állt, és a védekező középpályások is más kalibert képviseltek (most Nocerino és Flamini kiválásával a kiöregedő Ambro és a kortól függetlenül szerény képességű Muntari fog kezdeni)
Szóval ezt a meccset a Barca ha akarja megnyeri, de 1,51-ért nem tudom... A hendikep sem tetszik, ha jó nekik az eredmény, kiengedhetnek a végén. Abban sem vagyok biztos, hogy a Milan tud gólt lőni Balotelli nélkül, ezért az overek sem tetszenek. Úgyhogy hajlok arra, hogy a félidő V 1,92-ért legyen a játék, hasonló forgatókönyvet várok a tegnapi londoni meccshez, a jobbik csapat megnyomja az elejét, aztán kienged a második félidőben.
Galata-Schalke: nagyon csábító az a 2,1-es hazai, de van pár kételyem. A törökök Drogbával és Sneijderrel elöl megerősödtek, de hátul gyengék, és egyáltalán nem egy stabil csapat. A Schalke a kupákban évek óta jobb idegenben mint otthon, és szinte mindig lőnek gólt + elöl azért egy Bastos-Draxler-Farfán-Hunter négyes nem piskóta. Hátul még gyengébbek a sérülések óta, tudják, hogy kivédekezni úgysem fogják a meccset. És ehhez jön még, hogy sok-sok pénz megy a hazaira + tegnap jött H-ra az a meccs, amelyiken várható volt. Szóval akkor lehet BTS vagy over, de ezekre meg jóval kisebb a szorzó mint a hazaira, és igazság szerint ezek is kezdenek túl népszerűvé válni. Egyelőre a tippem itt 2,5 gól felett, de ez még nem végleges.
Egyelőre tehát:
Milan-Barca félidő V
Galata-Schalke over
(3,5-ös szorzó) -
szmegma #205146 mai megfontolandó ajánlatom:
218 Galatasaray - Schalke 1. félidő eredménye H 2.60 -
Arsenal harmadosztály, Bayern másodosztály :) -
mert a Chelsea biztos megérdemelte azt a BL győzelmet...a Bayern hiába nem tudott mit csinálni 90 percen keresztül,a hosszabbításban még mindig megnyerhették volna,ha a kopasz holland nem bassza el a büntetőt...de legalább a sors kiegyenlítette a számlát,a Bayern fél lábbal már a 8 között idén,Lampardék meg nézik a TV-ből a BL meccseket. -
az hát
egy gyenge szar volt
nagy játékos temető fos
remélem a manchester lemossa otthon rinyáldóékat -
feleslegesen állok le vitázni veled
nézd meg akkor az első meccs góljait és utána magyarázzál bár te úgy se fogod meglátni a szabálytalanságot az első góljuk előtt nert akkora bayern fan vagy hogy elvakít -
az elődöntő nem a játékvezetőn múlt, hanem hogy gyenge volt a Real, ez van kár még mindig mentegetőzni... -
Dean Winchester #205140 én raktam :D pedig még jó, hogy az is megfordult a fejemben,hogy rakok a bayernre aztán ha nyernek akkor a pénznek örülök 1x esetében meg a csapat sikerének, de hát túlontúl bizakodó voltam :D
holnap galatára rakok sztem 5k-t
viszont gondolkozom,hogy galata v over 2.5, de szerintem előbbi lesz. esetleg galata félidőben gólt lő -
Még jó , hogy elcseszték nem érdemelték volna meg a BL címet , mert ha értelmes játékvezető van akkor búcsúznak az elődöntőben , szégyen lett volna , hogy egy kamu góllal tovább mennek a döntőbe s nyernek , életembe nem drukkoltam még úgy a cselszinek , mint az nap -
nem saját írás de bemásolom holnapra egy kis info:
Holnapi Galatasaray - Schalke meccsről:
A Schalke jól kezdte a szezont, de jöttek a problémák és a bajnokság felére kipukkant, télen edzőváltás is történt. Rutintalan edző érkezett Jens Keller, korábban a Stuttgart Ifi csapatnál volt, majd segédedző a felnőtteknél. Idegenben gyengék, mikor vendégek voltak csak a fos Fürth és Augsburg nem lőtt nekik, de még így is 22 gólt kaptak, ami 9 meccsre nézve 2 fölötti átlag. A BL-ben ősszel jól szerepeltek, igaz akkor jobb formában is voltak. Sérültek: Unnerstall, Papadopoulus, Uchida, Moritz, Affelay és Marica, rajtuk kívül Huntelaar kérdéses, illetve a Dinamo Kievtől kölcsönbe érkezett Raffael a szabályok értelmében nem játszhat. Így mennek Isztambulba!
A Galatánál valami elindult, Fatih Terim, új igazolások, bajnoki cím, az idei szezont is magabiztosan vezetik, két legjobb góllövőjük Bulut és Yilmaz 12-12 gólnál járnak. Yilmaz 6 gólt szerzett a BL-ben is. Hazai pályán erősek, kétszer annyit lőttek mint kaptak. Legutóbb 6 éve voltak utoljára BL-ben, ez nagy lehetőség számukra és bizonyítani akarnak. Jelenleg sérült Újfalusi és Elmander, visszatér Eboué, Drogba és Sneijder a kezdőbe várható. -
lol
volt olyan meccs is ma??:D:D:D
a kutyát nem érdekelte gondolom
két bohóc csapat:D:D
-
videóbírót a népnek XXXD -
Ferrari23 #205135 :D Dehogy kritizálom, hát nyertem én is a góllal :D:D