Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább emeld ki ibrat meg patot...
ÁLÉÁLÉÁLÉÉÉÉ TOTTENHAM!!!
:D:D
ÁLÉÁLÉÁLÉÉÉÉ TOTTENHAM!!!
:D:D
nem mellesleg rákéne dobnom még milanra egy 10-est és visszajönne inter bukta totálra...nagyon érzem ezt a milant gyerekek mint az 5-0-t xddd
100 Arisz - Man. City 2,5gól alatt H 1,81
odds: 3,0951
Szerintetek ez jöhet mára egy 2zres téttel???????
délelõtt 5-kt akartam tenni 3.5overre
2k jött volna
mire rányomtam bummm gól :D
na mondom azutan már nem rakok rá -> jött volna 3:2 lett
Hapoel Kfar Saba
0 - 3
Arsenal Kiev
ez meg 0:2
na mondom egy ezrest rátolok az overre ,most épp megraktam -> 0:3 :D
szal a tegnapi 3k-t lecsökkentettük 2k-re xD
most AB-OB 1:1 -> 2.5over 1200al xD 500 jöhet rá
hajrá
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Arisz-City sztem D (1-1) A city nehéz meccsen van túl, és nem fontos már idegenben gyõznie (én erre egyébként 2,5 alattot raktam)
Milan-Spurs H (2-1) oda mind2 csapat szerez gólt tippeltem
Valencia-Schalke: bármi lehet...szvsz a németek jutnak tovább, de 2,5 alá raktam a meccset
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Ez lesz:
097 Arisz - Manchester City V 1.60
101 Milan - Tottenham H 1.68
110 Valencia - Schalke H 1.63
189 Arsenal - Barcelona V 1.80
198 Roma - Sahtar Doneck: Roma szerez gólt: igen (H) 1.18
238 Celtic - Rangers H 2.11
@19,63
ÁMEN xD
Honda - The Power of Dreams
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Milan - Tottenham H
Valencia - Schalke H
Aris - Man City V
másik
Watford - Preston H
Forfar - Alloa H
Livingston - Airdrie H
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Barcás szelo meg 3-400 xD attól függ h. mennyit eszek a mekiben xD
akkor nyer a milán, meg a valencia
miért olyan elképzelhetetlen hogy valamelyik x-el? ez már nem csoportkör...
bale kiesésével nõ a milán esélye, elismerem, meg jobb csapat, de õk is tudnak bukni.
én ugy vagyok ezzel hogy van jobb meccs is sportfogadás szempontjából, nem teszek ilyen meccsek kimenetelére 3 esélyben
inter-barca kettõs alakított......
#126004 MILAN ÁLÉÉ ÁLÉÉ xd
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nagy téttel ne tedd meg, mert sok buktatója lehet, de nem akarlak lebeszélni mert akkor meg én leszek a hibás hogy nem nyertél ha nyernél
110 Valencia - Schalke H 1.63
189 Arsenal - Barcelona V 1.80 <-- ??????
198 Roma - Sahtar Doneck: Roma szerez gólt: igen (H) 1.18
238 Celtic - Rangers H 2.11
Barca nélkül: @6,81
Barcával: @12,27
Szerintetek ez mennyire esélyes szelo?
Forfar - Alloa
Döntetlen esetén a tét visszajár
1 1,30
Cowdenbeath - Partick Thistle
Döntetlen esetén a tét visszajár
2 1,44
vagy ezt teszem meg, vagy simán a forfar-t
szerintem én ma megteszem ezt dnb-vel, egyel fentebbi osztályból a
Cowdenbeath - Partick Thistle
Döntetlen esetén a tét visszajár -2 -t
és kéne még mellé egy 1,3-1,4-es dnb. nem tudom mi legyen az, talán a bornemouth, de azt át kell gondolnom még
és ezt nem kis pénzzel
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
ha én lennék az odds osztó akkor most a hazaira kb 1.4et adtam volna :D
dnb-re 1.363
kurva jóóóóóóóóóóóó
köszi,hogy megosztottad ezt velünk én pakolom ezt is!
Skót 2. divizio
Hazai mérleg:
Vendég:
ez még nem is jelentene semmit, ha pl 1 gólokkal kapna ki a listavezetõktõl, de:
vendégségben a vendég:
4-1, 4-1, 2-3 a sereghajtóval, 4-1, 2-1
hétvégén játszottak forditott felállásban, idegenben nyert a Forfar 3-0-ra
ezen a meccsen a hazaiakra 1,75 körüli szorzó van. ez miért lehet? ha 3 napja idegenben nyert a forfar az alloa ellen, akkor otthon miért ne verné el az ilyen formában lévõ csapatot? a forfar 7 pontra van lemaradva a zelsõ helytõl, még az sem elérhetetlen nekik, miért ne hajtanának?
ha valaki tud valamit azt ossza meg velem, nekem ez furcsa
25000+15000--->67000...vissza kel lhoznom az inter féle bukást... -.-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"