Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet ezt is beszopom ugy mint a köbenhavn gólt!
egyébként sevilla vezet :DDDD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
BTW:porto a 32332. ziccerét hagyja ki aki H-ra tette ideges lehet :D
shep: káka....haha ez jovolt :D:D:D
bayern 1 gólt tuti ver!
én Sneijder gólt mondok mára <#hamm>#hamm>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
kész :D
porto 11/5 áááh egy gólt kéne lõniük!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy Inter gól mellé kéne még valami, az menne 100kval
Egyébként nem tûnt fel ,hogy én poénkodtam vele hátha feltûnik neki, hogy mit írt! Ja és 0%-ot nem adunk semmilyen focimeccsnél ha már komolyra fordítjuk, mivel 2 csapat van a pályán. Általános iskolai matematika Yeee Haaa :D
Az a te bajod ,hogy marhára nem érted a szarkazmust.
Vigos: Nem bántani akartalak, sem támadásként mondani.. csak 1ik percbe fel se fogod mit írsz, másik percen meg úgy akarod korrigálni, hogy még nagyobb hülyeséget írsz. Legközelebb azért figyelj oda, mert legközelebb lehet több embernek fog feltûnni. Ja, és nem baj hogy beírtad a tipped. Inkább örülünk neki, hisz errõl szól ez a fórum, bár én továbbra is távol tartam magam a fogadásoktól ilyen eredményekkel..:)
de mire raktál ma? 300 v 400at áldoztál?:D
porto verjen egy gólt annyit kérek!
nyugodtan írd be ,csak tudod vannak itt matematika professzorok akik kedvéért legközelebb úgy írd be,hogy
hazai siker 0.01%
döntetlen 2.99%
vendég siker 97%
és így nemtudnak belédkötni -.-
te vagy a szánalmas már megint,hogy egy ilyen apró dolgon kitudsz akadni :D
annyira lehetetlen,hogy valaki esélyt se ad a hazai sikernek?????? muszáj odaírnia valamennyit is? - megmondom neked nem!
kb inter-bayern
hazai - 0%
döntetlen - 40%
vendég 60%
ergo én úgy látom,hogy nem fog nyerni az inter !
ennyi
nemtudom ezen miért kell rágódni, a kákán is csomót kötsz baszki
és megint neked van igazad persze!
inkább fogd be a szád és ird be mire raksz és ne a másikat fikázd megint! Tartsd tiszteletben ,hogy van aki még elõre beírja mire tenne és mit gondol adott meccsrõl!
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Csak beirtam hogy mit rakok de ha baj akkor Bocsi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
volt már párszor,hogy 1.2es szorzós hazai elment aztán jött a csapatszidás, szóval ha bejön elnézést kérj!
õ legalább elõre beírja mire tesz és aztán simán mondhatja majd h õ szólt elõre !õ ezt érzi, én is félek mert az iksz simán benne van
Nem mondtam hogy pakold, tegyél 1,26-ra az biztos!
De ha a Stoke-ra adna 1.26-ot elgondolkoznál!
Most Arsenal tuti este meg : Na gyerünk már Arsenal,ó buzi Arsenal.
A Ku... A... Arsenal elvitt egy zsák pénzt!
Ez az én véleményem nekem jó.
Én tiszteletben tartom a te tipped! Oksa.
Szentpétervár hazait raktam de hosszabbítás utá nyertek ez így érvénytelen igaz?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De azt mond meg mi az akadálya az X-nek?
Persze ha a tabellát nézed 100% H
De ha van megérzésed akkor megkell rakni legyen az egy 9,40 Odss.
Attól hogy 1,26 van az Arsenalra nembiztos hogy leis hozza.
Inter - Bayern H
Marseille - Man. utd. D
Arsenal - Stoke DV
Motherwell - St. Mirren V
Mit szóltok?
Arsenal - Stoke X 97% a maradék 3% V