Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PORTO PIROS IS :DDDD

mert ezaz inter nem annyira jó,hogy ennek a bayernnek két gólt is lõjjön :)

de lehet ezt is beszopom ugy mint a köbenhavn gólt!

egyébként sevilla vezet :DDDD
NAH EZ A POÉN porto 70 percen át folyamatosn elszorakozta az összes ziccerét szoszerint erre 20 mp mulva 0-1 :DD

Shep
Na lehet bepróbálom, de hanem jön többet nem hallgatok rád és komolyan elgondolkodom, hogy te Inter drukker vagy-e. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
fejtsd már ki, hogy miért lenne az

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

a faszom abba a párszáz forintba is azért én nemsétálok el ilyen szélben lottozoig :D
BTW:porto a 32332. ziccerét hagyja ki aki H-ra tette ideges lehet :D
shep: káka....haha ez jovolt :D:D:D

inter gól még jöhetne is, de a hendis siker az már vicc kategória lenne :D
bayern 1 gólt tuti ver!
WuFraZselic
mivel 2 csatár van a keretben, így játszható :D

én Sneijder gólt mondok mára <#hamm>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

shep a matekórás dolgot még az 50%elõtt írta XD de mind1 , abban viszont igazad van,hogy a 97% - 3% utan meg azt irja,hogy 50%ot adott ,ebben teljes mértékben igazad van!
kész :D

porto 11/5 áááh egy gólt kéne lõniük!
szomferi
jaj de nagyot fogsz bukni barátom :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dragon11
2-0?:O

omg:D

Shep
Eto'o gól? Legutóbb átvertél :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
Inter oddsa emelkedett (hál isten), a 0-1es gyõzelem 4.6os oddsal megy éppen. én amúgy is 2-0t várok, bepróbálom :D

amúgy Inter gól mellé kéne még valami, az menne 100kval

Shep
Kákán csomót szoktak keresni, nem kötni :)

Egyébként nem tûnt fel ,hogy én poénkodtam vele hátha feltûnik neki, hogy mit írt! Ja és 0%-ot nem adunk semmilyen focimeccsnél ha már komolyra fordítjuk, mivel 2 csapat van a pályán. Általános iskolai matematika Yeee Haaa :D

Az a te bajod ,hogy marhára nem érted a szarkazmust.

dragon11
állj le te is, ahogy a dean gyerek is mert én nem azt mondtam, hogy az arsenal nyer.. hanem azt, hogy a vigos srác az elején 0%ot adott az arsenalnak , utána meg mondja, hogy márpedig õ 50%ot adott..:D mikor 97% X, meg 3% Vendéget "jósolt".

Vigos: Nem bántani akartalak, sem támadásként mondani.. csak 1ik percbe fel se fogod mit írsz, másik percen meg úgy akarod korrigálni, hogy még nagyobb hülyeséget írsz. Legközelebb azért figyelj oda, mert legközelebb lehet több embernek fog feltûnni. Ja, és nem baj hogy beírtad a tipped. Inkább örülünk neki, hisz errõl szól ez a fórum, bár én továbbra is távol tartam magam a fogadásoktól ilyen eredményekkel..:)

dehogy kezdõdik :DDD
de mire raktál ma? 300 v 400at áldoztál?:D
porto verjen egy gólt annyit kérek!
dehogy baj :D
nyugodtan írd be ,csak tudod vannak itt matematika professzorok akik kedvéért legközelebb úgy írd be,hogy
hazai siker 0.01%
döntetlen 2.99%
vendég siker 97%
és így nemtudnak belédkötni -.-
nah porto meccs amugy is uncsi...ez a forum izgibb...apu kezdöödik... xddd

de most kiakadsz egy ilyen szarságon,hogy 0%ot ad a hazai sikerre? muszáj vmennyi százalékot adni rá????
te vagy a szánalmas már megint,hogy egy ilyen apró dolgon kitudsz akadni :D

annyira lehetetlen,hogy valaki esélyt se ad a hazai sikernek?????? muszáj odaírnia valamennyit is? - megmondom neked nem!

kb inter-bayern
hazai - 0%
döntetlen - 40%
vendég 60%

ergo én úgy látom,hogy nem fog nyerni az inter !
ennyi

nemtudom ezen miért kell rágódni, a kákán is csomót kötsz baszki
és megint neked van igazad persze!
inkább fogd be a szád és ird be mire raksz és ne a másikat fikázd megint! Tartsd tiszteletben ,hogy van aki még elõre beírja mire tenne és mit gondol adott meccsrõl!
Jah értem köszi. Akkor ezért is nem volt a kínálatban, illetve eredményeken sem írták a kezdésig.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Nem kell elnézést kérni ez a tippem az a Dragon11 tippje ennyi.
Csak beirtam hogy mit rakok de ha baj akkor Bocsi.

Shep
Szerintem nem vicces de hát a te pénzed akkor én is nevetek :)

Shep
16. perctõl kezdõdött a múltkori félbeszakított meccs.

Attila8805
haha

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
De te is nézd már meg mit írt! Á félelmetes ez a topic :) Vagy szóljatok ,hogy a matematika számotokra választható tantárgy volt és helyette az ének zenét favorizáltátok, hogy ezen információ ismeretében a topicot látogatók azon része aki matematikát is tanult ne várjon tõletek ilyen téren ismereteket. :)

Am csak én nem vettem észre hogy ma van Roma meccs?:D Illetve hogy lehet ott már félidõ?:D

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

inkább rakjátok a bologna gyõzelmet :D
és ha bejön mit mondasz????
volt már párszor,hogy 1.2es szorzós hazai elment aztán jött a csapatszidás, szóval ha bejön elnézést kérj!
õ legalább elõre beírja mire tesz és aztán simán mondhatja majd h õ szólt elõre !õ ezt érzi, én is félek mert az iksz simán benne van
Shep
Nézd már vissza mit írtál mielõtt elkezdesz hõzöngeni!

Ne hülyézd le a másikat! Vagy ideges vagy?
Nem mondtam hogy pakold, tegyél 1,26-ra az biztos!
De ha a Stoke-ra adna 1.26-ot elgondolkoznál!
Most Arsenal tuti este meg : Na gyerünk már Arsenal,ó buzi Arsenal.
A Ku... A... Arsenal elvitt egy zsák pénzt!
Ez az én véleményem nekem jó.
Én tiszteletben tartom a te tipped! Oksa.

Shep
Nem érvénytelen, hanem buktad.

dragon11
Sziasztok.

Arsenal - Stoke X 97% a maradék 3% V

Lázas vagy?:D

Attila8805
Hülye kérdés!
Szentpétervár hazait raktam de hosszabbítás utá nyertek ez így érvénytelen igaz?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

G man
I dont hiszem.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

szomferi
nem lett megtéve, biztos megbánom...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

THeArrow
megoldódott, köszönöm

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Adtam nekik 50%-ot. Az ma pont elég lessz.

Csak énekrõl lógtam.
De azt mond meg mi az akadálya az X-nek?

dragon11
Legalább 1%ot adott volna az ágyúsoknak.. így még pályára sem léphetnek szegények:(

Shep
Ez ok, de matekból biztos ellógtál pár órát :)

Shep
Az Arsenal játékosok meg pályára sem lépnek, mi?

Én nem ezt mondtam!
Persze ha a tabellát nézed 100% H
De ha van megérzésed akkor megkell rakni legyen az egy 9,40 Odss.
Attól hogy 1,26 van az Arsenalra nembiztos hogy leis hozza.

dragon11
<#banplz><#banplz><#banplz>

dragon11
Arsenalnak esélye sincs az Emirates stadionba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TrBela
-,-

TrBela
azt hogy számoltad ki?

Porto - Sevilla H
Inter - Bayern H
Marseille - Man. utd. D
Arsenal - Stoke DV
Motherwell - St. Mirren V

Mit szóltok?

Sziasztok.

Arsenal - Stoke X 97% a maradék 3% V