Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
2000ft=17600ft
Ennyit megér!!!!
bl döntõt nyerte az inter ok
elõtte 2006os szezonban döntetlen ill. bayern siker volt és nem inter szóval nemtudom te mit néztél... (a döntetlent is az inter hozta le a 90.ben lõtt góllal)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hivatás az Életért!
Porto - Sevilla H
Inter - Bayern H
Marseille - Man. utd. V
Arsenal - Stoke H
Hivatás az Életért!
*(1:0) Marseille - Mu H
3,74 300->1125
Inter - Bayern D
Marseille - MU D
9,45 200->1890
csak úgy passzióból
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez alapján most nem sajnáltam rá az aprót és megraktam
porto-marseille-bayern gyõzelmet -> 16os szorzó
arsenal gyõzelemre 1.3ért meg nem éri meg rakni mert az iksz simán becsúszhat!
de bízom a fiúkban!
de a 0-2-t nézd meg mire mondtad 😊 poéénnak vettem,hogy poénból mondod mert az elõzménye fontos illetve ott a smile a mondatod végén :S
de mostmár mind1!
ma hajrá bayern és kész
ha ennek az internek nem lõ gólt a bayern akkor lehidalok 😄
porto gólt is várom de nagyon! (gyõzelmet is)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
217 Estudiantes LP - Dep. Tolima (COL) H 1.40
211 *(0-1) Arsenal - Stoke H 1.72
192 *(0-1) Internazionale - Bayern München V 1.51
Eredõ odds: 4.54510
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 2275 Ft
na mára megeresztek egy ilyet szerintem <#eljen>#eljen>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Dean nekem már nincs kedvem ellened érvelni, ti eldöntöttétek ,hogy hú de jó lesz a Koppenhága gól, én írtam a 0-2-t ettõl mit akartok többet? Ráadásul te a lehetõ legnagyobb hülyeséget amit csak lehet sportfogadásban elkövetted, minden szelvényedet 1 eseményre építettél fel.
na jó hír a T-Mobile-osoknak, ha lottózóban töltöd fel a számládat, akkor azt lehet mobilvásárlásra is fordítani, és egyúttal tudsz vele befizetni az SzRT-hez is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Éjjeli Libertadores kupa meccse viszont atom volt, Cruzeiro megkajálta volna bármelyik BL csapatot reggelire.... Mikor ilyen meccseket látok kicsit átértékelõdik bennem ez a BL... Odavannak érte, hogy fúúúúú bajnokok ligája, az... 😄
ha kérhetlek elõre mondj tippeket és ne útólag fikázzál 😊
egyébként meg majdnem mindenki úgy gondolta,hogy ennek a szar formában levõ chelseanak ver 1 gólt a koppenhágai csapat! (a messivel felálló jó formában levõ barca ellen is csak 1:1re volt képes)
szóval ennyit errõl!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mivel te egy kurva szót se szóltál hozzá így tõled nem indulhatott!
a cselzi nyer 0-2re meg smileval raktad szóval egyálltalán nem komolyan gondoltad sztem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep 2011. feb. 21. 19:16 | privát | galéria | válasz erre | #127175
És a Cselzi nyer 0-2-re 😄
Ma nyer a United és a Bayern nem kap ki több meccsre meg nem is rakok.