211992
-
Porta #205957 én unibetnél voltam évekig.
Ott legalább 4szer előfordult, hogy esemény után fogadtam mert elfelejtették lezárni és mégse vették vissza a pénzt.
Kötsögök nagyon ha ezt igy rendezik. És mégcsak le sem irják, hogy bocs elszúrtuk -
Monoton #205956 Persze bármikor, de az azért nem sűrűn fordul elő. Betfairre kell menni, ott nem fordul elő ilyesmi. -
Nem ezeket a meccs előtti oddsokat eléggé átnézik, ott nem kötekednek. Csak az élő fogadásnál ahol ténylegesen tisztában vannak azzal, hogy rá lehet fogni önhibára. -
Porta #205954 Köszi a választ!
Mindjárt gondoltam, hogy van ilyen kitétel.
De ha meccs előtt rakok nagy oddsot ami bejön azt is törölhetik? Pl pontos végeredményt. -
Van a szabályzatukban egy olyan pont h bármikor bármilyen saját hibájukból elkövetett oddsadást törölhetnek utólag. Mármint a rá fogadókat. A baj h így igazából bármikor bármit törölhetnek ha úgy látják h na ezzel most picit sokat nyernél.
Nekem konkrétan volt ilyen esetem amit azért töröltek be mert elfelejtettek állítólag oddsot változtatni. Kaptam is a levelet h nézzem meg a szabályzat ide vonatkozó pontját. Ha jól emléxem 50-100k között nyertem volna. Nagy köcsögök ezek az az igazság. -
Porta #205952 Igen én is furcsáltam a jó oddsot ezért is fogadtam rá.
De a pénzt levonta a számlámról a fogadás megköttetett. Ilyen könnyen semmisé tehetik a fogadásomat a saját hibájukból? -
Monoton #205951 Valószínűleg a live betes admin hibázott, mert piros után luxus volt az az odds. -
Porta #205950 bet365nél senki nem rakta 1:0nál piros lap után a Realt? 4.5 odds volt rá. Raktam rá 10.000ret. Számlámról levonta. Kiléptem az oldalról 1:2 után vissza akartam lépni az oldal elérhetetlen volt kb 10 percig.
Mikor betudtam lépni látom, hogy a számlámon újra ott a 10.000 Egyszerűen törölték volna a fogadásom a "karbantartás" alatt?
Ügyfélszolgálatos szó nélkül adott 3000ret a "kellemetlenségért". Ez is furcsa. Ha ők nem hibáztak semmit akkor mért adnak ilyen könnyen bónuszt?
Senki más nem járt így?
-
Monoton #205949 Bunda volt biztos 
Na de sok kitartást a joghoz Weed, szükség lesz rá. :D -
Ferrari23 #205948 A topikból vagy négyen rászavaztak, így ő lett :D -
annál több lettem apci XXD -
Monoton #205946 Na, hogy-hogy Weed lett itt az atyaúristen? :D -
csak a személyes sértegetőek repülnek ;) -
Ferrari23 #205944 Ha már kitörölted, akkor töröljed a többit is, vagy a mentalitás marad az új házigazdánál is? :D A neki nem tetszőket törli, a többi marad? :D -
Ez csak azért hangzik hülyén a szádból, mert más csapat esetében meg már a bíró fejét követelnéd. A Real csalással továbbment és csá, ez a végeredmény, egyedül nem ment volna nekik... -
jó
mindegy má:D
továbbjutottatok oszt csá:D
jöhetne már a legjobb 8 sorsolás:D:D
de még messze van:D -
Ferrari23 #205941 Most ezt úgy írod, mintha ő tévedhetetlen lenne. :D Állítom a 4x világszínvonalú bíród fele meg azt mondja pirosat ért. Na és akkor? Kár lovagolni az ilyen eseteken.... Ez a bíró pirosat adott azt csáá... -
Valamit talán letett az asztalra.. úgy négyszer többet, mint te valaha le is fogsz... -
lol
nekem mindegy
én inkább hiszek neki mint a sok fórum okosnak
akik egy meccset se vezettek még
de te tudod:D -
Ferrari23 #205938 A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek vagy 1. :D -
Ferrari23 #205937 Hát kinek mi a véleménye... Szerinted a 4x világ legjobb bírója, szerintem meg hagyjuk. :D -
lol
4x világ legjobb bírója
kicsit jobban vágja mint mi akik itt a fórumon makogunk
szerintem
de lehet tévedekXD -
1. Ha ugrasz és derék magasságban jön a labda akkor azt ugrásból így veszed át. Attól még h valaki nem fejjel vagy mellel nyomja nem kéne kiállítani.
2. Hogy a véres....ba vegye át ha nem nyújtva? Aki focizott tudja h csak így lehet.
3. Igen az, tehát szabadúrgás és ennyi. Minden veszélyes játékért piros? Hány reálos maradna / meccs ha ez így lenne mindig? 4-5?
4. soha...nem is látta az embert csak az utolsó pillanatban. Ebben a meccsben nem volt semmi dúrva, esélytelen h direkt csinálta volna. Ez a meccs teljesen tiszta volt és FAIR!!!
Ha Pepe csinálja akkor az ilyen:
egy
Egyikért szabadrúgás(nagyon max sárga), másikért egy életre eltiltás és valami börtönbüntetés szándékos testi sértésért... -
Én inkább Puhl Sanyinak hiszek :D
Mellesleg De Jong ehhez hasonlóért (ő szerintem látta és úgy rúgott) még sárgát se kapott :D -
ez az eset nem kicsit sarkított elemzése -
Ferrari23 #205931 "Akkor foglaljuk ossze:
1, Magas lab
2, talpal nyujtott labbal
3, veszelyes jatek
4, es meg ra is rugott
az, meg a vilag vicce, hogy ezzel ervel valaki, hogy nem latta.....barki akkor ezekszerint kettetorheti nyujtott labbal a masik labat mert nem latta mert nem arra nezett?!?
Ha ezt Pepe csinalta volna akkro sem piros?!?"
Ennyi :D -
De azért megnyugtató h vannak emberek akik szerint ez kiállítás volt. Meg persze az adott fan fórumon most "csak kihaszanáltuk a lehetőséget amit a bíró adott...nem számít semmi csak a továbbjutás...és egyebek" mennek.
Nem mintha számítana a szimpátia de azért ennyire csak azt nézni h a saját csapatomnak csúnya dolgokat fújnak a többi meg nem számít, hát ez gáz...full gáz.
Az meg külön vicc h a török maki max nem vezet sok BL meccset már de egy teljes szezont tett semmissé egy csapatnál.(pont senkit se érdekel h milyen büntetést kap, a továbbjutást nem hozza vissza) Ezért gyűlölöm a profi sportot...lassan a foci olyan lesz mint a vizilabda...majd a bíró eldönti h ki mit nyerhet aznap. -
Monoton #205929 Majd te megveszed nekünk
-
Demonsss még mindig itt tart:D:D
istenem:D -
Milan nyeri idén :) -
szavad ne feledd :D -
esélytelen, nem egy nálatok sokkal jobb csapat van még versenyben minden bírót meg csak nem lehet megvenni kilóra :D -
bizonyítottan nem volt szabálytalan, de ezt már megtárgyaltuk... -
ti megkaptátok az esélyt, hogy bl-t nyerjetek, most itt a mi esélyünk, hogy behúzzuk a tizediket :D -
jaja egy szabálytalan góllal továbbjutni biztos olyan nehéz mint egy kiállítással , csak képtelen vagy elismerni ennyi -
biro sokaig vart a lappal. lassan jott a fules hogy sokan raktak a real forditasra -
tévedsz, ott nem volt ok nélküli kiállítás... ezt a reallal megnyerették undorító módon, míg akkor a Bayern-nek magának kellett megnyernie. -
nekem még a 3ezerrel megrakott 0,5 overt nem írták jóvá, de hát ami késik az jóvá lesz írva. úgyhogy jó
-
Real Drukkerként mondom , h a Realnak most ki kellett volna esnie ,Naninak nem volt Piros lapos megmozdulása
Weednek meg annyit üzennék ja olyan könnyű volt , mint tavaly a Bayernnek a real ellen 12-11 ellen -
Neoncsoves #205917 az élőfogadásom hol késlekedik? :D