211992
-
galatát kitömik aztán vége, nincs tovább :D -
idén simán benne van
már így is az elődöntőbe vagytok:D
galatát kitömitek -
Ferrari23 #207011 Áhá :D Majd idén :D -
Ferrari23 #207010 Vagy az őszi szezonkezdést, idén nyáron úgysem lesz semmi.... -
zaragoza szarabb mint egy hamburg:D:D
kár itt magyaráznod a nagy reálod egy játékos temető:D:D
2002-óta kb. vagy 1 milliérd eurót is rá költöttek játékosokra (owen,beckham,cannavaro.ronaldo,özil,khedira,nistelrooy, stb....de lószart se értetek el:D:D jó egy két spanyol bajnoki cím, ennyi
bár most már rájöttek , hogy inkább bírókat kell venni és így lehet bl-t nyerniXD -
Ferrari23 #207008 Jaja :D Lehet megvárják vele a 14-es vb-t AS:D:ASD:As -
:D:D
büdös életbe nem lesz már abból semmi:D:D
eb-re igérték, aztán az olimpiára aztán karácsonyra aztán februárraXDXD -
Ferrari23 #207006 Ott nem ők voltak jók, hanem az ellenfél szar. :D -
Ferrari23 #207005 Szrt mikor tervezi már egyébként elindítani sz új oldalt? Lassan eltelik már 2013 fele is.... -
Bayernnek se kell a pont(mert már rég bajnok) még is lazán 9-et lőttek a hamburgnak, úgy hogy kedden már jön a juve és nem tartalékoltak
a real meg egy siófok szintű zaragozát nem tud megverniXDXD -
ja hogy ők nem az elsőségre hajtanak? lúzer egy csapat ami nem a tabella élén akar tetszelegni :D mondjuk így jobban átgondolva igazad van, nem hajtanak mert tudják hogy nem menne XD -
Ferrari23 #207001 Kell a lófaszt :D harmadiktól lejjebb úgyse kerülnek, az meg ugyanúgy BL hely mint az első + második. :D -
ja
és legalább nekünk nem kellett Cakír bíró:D:D
sőt még kaptunk egy kamu szögletből gólt is londonban:S:S:S -
győr-diósgyőr V -
megtehettük, így is továbbmentünk :D A Realnak viszont kéne a pont, de így sem tud teljesíteni.. -
Ferrari23 #206997 Na van 7k-m mixen mondjatok mára még valami tutit :D -
Ferrari23 #206996 Te csak hallgassál ezek után :ASD:AS:Dsa
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/13/europe/uefa-champions-league/fc-bayern-munchen/arsenal-fc/1424023/ -
kurva jó a real
http://int.soccerway.com/matches/2013/03/30/spain/primera-division/real-zaragoza/real-madrid-club-de-futbol/1323231/?ICID=PL_MS_03
ha nincs Cakír akkor x-re vagy még arra se jókXD -
Ferrari23 #206994 :D:D:D:D -
Ezen aggódni egy percig sem fogok, mert arra több az esély, hogy megnyerem a lottót + aranyat fosok egy egész estén át... -
Ferrari23 #206992 Hét még akkor hogy fogod ha nyerik a BL-t és repcsizik a bayern + barca :D:D:D:D -
Az lehet hogy anyáztam rájuk amikor elvitték a mixem, de nem utálom őket, ilyenre nem tudtok bizonyítékot találni akárhogy is "csak mondom", mert soha sem állítottam ilyet. Nem tudom ez most honnan jött, értetlenül állok a hallucinációtok előtt. A Realt, na azt utálom mint a szart, ezt sosem rejtettem el. -
Ferrari23 #206990 Hát lett volna az +2 is ha Suarez nem önző fax :D -
fulham-qpr X lesz holnap
figyeld meg:D:D
mixen meg is raknám ha nem lenne húsvét:D -
"Hiába került hátrányba az Aston Villa otthonában, a második félidőben gálázott a Liverpool."
nagy gála lehetett :D:D:D
épphogy nyertek egy 11es góllal :D:D:D -
ez eleve esélytelen egy német csapatnál szvsz. -
elcsalták de várható volt
erdeinek is többet kellett volna kockáztatni
ha legalább egyszer a padlóra küldte volna az oroszt akkor már nem merték volna elcsalni
így ki lehetett hozni az oroszt győztesnek
csak hát erdeinek nulla ütőereje van sajnos -
Ferrari23 #206985 Én emlékeim szerint is **** anyázta már párszor őket :D:D Pl a jó kis Barca - Milanon anno A:?SDA:SD:ASda -
ja értem :D bár szerintem ezt már csak úgy mondod , de mindegy -
te keversz valakivel! Haver, én vagyok az, Weed! Hahó! :D Nem utálom a Barcát ember, sosem utáltam :D A második kedvenc csapatom :D -
De hát akkor miért utálod a Barcát ? ha tetszik a játékuk ? és nem tartod unalmasnak és szarnak -
Hülyeségeket beszélsz. Mikor mondtam én olyat, hogy a Barca játéka fos és unalmas? Olyan szavakat próbálsz a számba adni, ami nem hangzott el. -
Ferrari23 #206980 Mekora önző állat ez a Suarez... Már vagy 2 gólt lőhettek volna, ha passzol... :D:D:D -
De most akkor szerintetek a Barca játéka egy foss és unalmas , de ha a Bayern játsza akkor isteni és a világ legjobb játéka ? -
Igazság szerint kimondottan érdekelne mit tudnánk ebből a játéktípusból kihozni. Mondjuk az is bőven benne van a pakliban, hogy ami a Barca esetében működött, az itt nem fog. 1-2 meccs alatt ez úgy is eldől. -
Weed , Effe ti Bayern szurkolók vagytok , mit szóltok majd ha Guardiola ráerőlteti a Bayern játékára a saját Barca féle rövid és sokpasszos játékát ? csak érdekelne a véleményetek -
Ferrari23 #206976 Liverpool meccs
min2 csapat lő gólt
1,55x -
miluu92 #206975 Ugyan nem szimplán ezzel magyaráznám, a Barca és a Real tegnapi "bukását" (+ további 6-8 csapat bukását), de a FIFA UEFA minden foson változtat, vagy akar, de hogy a válogatott meccsek szisztémáján miért nem, azt nem értem... Ugyebár 2 év van az EB és VB között, ami alatt 10 tétmeccset játszanak a válogatottak. Nem akarom elhinni, hogy nem lehetne ezt jobban megszervezni, hogy a hétvégi forduló után, utaznak kontinenseket több ezer km-t a játékosok, tolnak egy válogatott meccset, majd 3-4 nap múlva megint utaznak és játszanak, majd vissza a másik kontinensre és bajnoki meccs. És akkor pörögjenek fel... -
olyéééé kikapott a feyenoord :( remélem holnap szopik az ajax+psv 2s -
sajnos ma már az egész profi sportélet ilyen. AKár foci, akár kosár, akár jégkorong vagy box, mindenhol a kényelmes székekben ülők döntenek, nem pedig a sportolók.... gusztustalan