211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • gps4everyone
    Na hogy az Arsenal sem bírt nyerni így azért kevésbé bánt hogy a Milán sem. Apoel-t éreztem pedig, de arra meg nem mertem rakni. BL meccsek eléggé nem papírformák, továbbiakban kihagyom ezeket a meccseket.
  • demonsss
    A tegnapi Bl 4k-s bukó után egy kicsi vissza jött az esti szelóval

• tippmix945
    Az Inter-Lille meccsben szerintem nagyon benne van egy 0-0 vagy 0-1 is.
    Az Inter nem jó hazai pályán idén.
  • tippmix945
    Sosem hallgattok rám Arsenal-ügyben.
  • Gaba94
    Trabzonspor - CSKA nálam inkább under.
  • Dean Winchester
    holnapra:

178 Villarreal - Manchester City: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,72
    183 Bayern München - Napoli: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,61
    191 Trabzonspor - CSZKA Moszkva: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
    210 Lyon - Real Madrid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,70
    Eredő odds: 8,42668

múltkor inter vereség volt az alap , most szerintem nyernek és eléggé biztos de az interre se fogadok mert mikor megrakom őket akkor nem hozzák azt ami nekem kell ! jobb kihagyni.. bár oda is 2.5 overt várok.
    bayerntől 3-1es győzelmet
    city-től talán egy győzelmet de bl-ben akár ki is kaphatnak
    trabzonsport győzelmet vártam az odavágón is , szóval ezek után alap a győzelmük hazai pályán (2-1)
    lyon gólt lő , mix és sok ember a real győzelmét várja így az over alap.

• Dean Winchester
    mindent kimagyarázol :D neked a 2*2is tuti 5 :DDDD
    csak mond meg miért nézed a fos antifocit és miért nem kapcsoltad ki?
    rájöttem , szereted a szadot :DD imádod magad kínozni...
  • Dean Winchester
    arsenal is marad a tiltó listán :D ha győzelmet várok tőlük akkor nem nyernek ha overt várok under jön :D ha undert akkor over... áá
    max jó szorzó van rájuk akkor fogadok és kész :D
    hétvégén wba x2-t lehet megtolom azt cső :D max drukkolok ,hogy bebukjam a pénzem és a csapat meg nyerjen
  • Ferrari23
    LOL hát most attól, hogy antifoci tolnak, kerülhetnek kontrából bármiből hirtelen jó szituba, most akkor direkt lőjjék mellé vagy mi? :D:D Na hagyjál pls :D:D
  • Ferrari23
    Ja ezt Dean nem neked akartam írni, csak úgy.. SZÓVAL NEM KELL REAGÁLNI? NEM NEKED SZÁNTAM :D:D:D
  • Dean Winchester
    anitfocival nyernek :) azért vald már be h tulzol.. nekik hazai pályán bőven jó az X is :D ilyenkor már siman csak előre kéne rugniuk a labdát és kész nem is kéne h elől legyen bárki :D mégis nyernek 2-1re
  • w77d
    de nyernek XD
  • Ferrari23
    Na 2-1 :D:D WÁÓÓÓÓÓ :D:D BL BAJNOK APOEL :D:D
  • Ferrari23
    Na az antifocistáknak nem jött össze egy belépő....
  • Dean Winchester
    azért nézd már ki játsza az antifocit és ki nem! ha egy kis csapat akinek ez kurva nagy eredmény , hogy ott van a bl-ben (jelenleg az első helyen) akkor simán elnézhető az antifoci! főleg ha megnézzük ki vel került egy csoportba , szerintem az emberek 90%-a tuti a 4.helyre tippelte volna őket , köztük engem is.
    szóval nekik elnézhető :D de mint mondtam ha ennyire idegesít akkor kapcsold ki amin nézed és hagyd rá ha ennyire felbassza az agyad

"Porto ellenfele nem antifocit fog tolni, így megkapják a 2-t min :D"
    ezt meg úgy írod mintha a portot csak antifocival tudnák elverni :DD te is tudsz ordító hülyeséget beszélni :D
  • Dean Winchester
    de most ha ennyire idegesít az antifoci akkor mi faszért nézel egy porto-apoel meccset? :D kapcsold ki ha ennyire idegesít..
    gondoltam azért pattogsz itt annyira mert fogadtál és buktál már megint..

szerintem meg te is jobb ha néha csöndbe maradsz mert most te lovagolsz ezen a marhaságon , senki más :D

közben gaba eltalálta a barca gólszerzőit !!!
    messi-messi-cesc :S kurva szép volt
  • Ferrari23
    Hétvégén meg bukni fogsz :D Ott a Porto ellenfele nem antifocit fog tolni, így megkapják a 2-t min :D

De nekem ne mondja senki, hogy ez az antifoci annyira nagy elismerést ér, meg most boruljunk le az Apoel előtt, hogy wááááóóóóóóó.... Múltkor érdekes módon Sevilla - Barca után nem nagyon olvastam, hogy a Sevilla milyen qrva jó volt... :D:D:D
  • Ferrari23
    És ki a faxom mondta, hogy rátettem :D:D

"hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?"

Ennek mi a fax köze van TE NAGYOKOS az antifocihoz?? Idegenbe is olyan volt a stat, hogy porto 760 kapuralövés, Apoel 3, csak összemiákoltak egy gólt, aztán csinálták a szokásost :D:D Qrvara semmi köze hozzá, hogy idegenben voltak vagy nem...

Néha jobb lenne, ha inkább nem szólnál, mert néha elég SÍK vagy :)
  • Dean Winchester
    ki mondta , hogy szar?
    azt mondtam ,hogy nincsenek hude nagy formában , nem magabiztosak számomra nem ér annyit a porto h bármely meccsükre is merjek tenni..
    de nem értem , hogy lehet valakinek annyi esze, hogy van egy adott csapat (jelen esetben porto) aki hazai pályán játszik egy tőle elvileg gyengébb csapattal és hazai pályán se tudja megverni akkor ezek után miért mernek rakni rá ,hogy majd idegenben nyernek?

napközben írtam ,hogy számomra most a barca se egy acélos csapat így a 2.5 overt se merem rájuk megtenni! sőt most se tennék rájuk mert siman benne van a 0-2es végeredmény..

hétvégén 10es szorzóért viszont megjátszom (min. téttel) a porto vereséget :D
  • Tigristank
    APOEL-t eddig csak a Wis³a Kraków tudta megverni. Bajnok csapat! :DDD
  • Ferrari23
    Egyébként Porto tényleg fos elvégre csak vezeti a Portugál bajnokságot + BL be is csak a zenittől kapott ki, de ott nagy hátrányba kerültek a piros lap miatt. Szóval amúgy ja tényleg elég szarok :D:D

Apoeltől meg szop az ukrán, portugál, orosz bajnok :D:D Érdekes... Na de hajrá antifoci :D:D
  • Ferrari23
    Jóvan :D:D Mindig csak röhögni tudok rajtad :D:D

Amikor antifocival buksz, minden szarnak elmondod az adott csapatot, amikor nincs tét és úgy játszik egy csapat és ér el sikert, akkor meg "kibaszott jó a csapat" :D:D:DD:D:D:D:D:
  • Ulvar
  • Dean Winchester
    amúgy nem értem miért vagytok az apoelen kiakadva :D
    baszki az odavágón is döntetlenre voltak képesek a dragao stadionban...
    hazai pályán a zenitet is kiverték!
    mintha a porto olyan kurva jó formában levő csapat lenne úgy csinál itt egy két ember :D
    semmi meglepő nincs ha kikap a porto
  • Ulvar
    Szerintem lényegtelen milyen játékkal...ha nyernek, nyernek...
  • FERNANDINHO1997
    Lofaszt az osszes davos jatekos seggibe x"D
  • Ferrari23
    Ki mondta, hogy nem jutnak tovább? Én csak azt mondtam, szégyen, hogy ezzel a focival BL csoport elsőnek lehet lenni... :D
  • Ulvar
    Nem szabad lenézni az Apoelt...kevesebb pénzből de jó csapatot kovácsoltak össze! Eredmény mutatja...X volt múltkor Portonál szóval..simán továbbjutóknak mondanám.
  • demonsss
    0-2 :D
  • grebber
    Barca ez így nagyon sovány. :(
    tuti x-re mennek de akkor bekaphatják a kis csiklómat!
  • Attila8805
    Apoel 5 percel hamarabb lőtte a gólt :S
  • DarkSector
    mit mondtam? :)
  • Ferrari23
    Na kezdődik :D:DD:

Apoel 1 - 0 Porto :D:D
  • grebber
    Barca 1-0 és emberelőnyben van.Na innen már csak kihuzza!
  • Dean Winchester
    csak én nem tudtam ,hogy a tv2 az arsenal meccset közvetíti???? :O
    most figyeltem fel rá ( valaki szólt nekem , miközben én a streammel baszakodtam)
  • DarkSector
    mindegy mit nyomsz mert én vendéget raktam bármelyik lehet a 2 közül...)
  • FERNANDINHO1997
    APOEL nyerni fog ma vagy Döntetlen
  • DarkSector
    NEEE!
    AC Mialnra is sokan fogadtak lásd mi lett...
  • Dean Winchester
    én nem látok semmit sem :D