211992
-
Írd be mire rakod! -
10k-val én megpróbálom 76ezer jönne ki a végére 5 forgatással 1,5 oddson -
Sőt mondok jobbat, effe megmondja mi megrakjuk és %-ot fizetünk neki ha bejön :) -
Egyébként meg ki lehet próbálni effe beírja a tuti góltippet és megrakjuk :) -
Sok az az 5 egymás után hiba nélkül, főleg mikor sok pénzt raksz fel, mert teljesen más mikor apróval csinálod, vagy mikor nagy összeggel. -
hát de ő most csak 5 -ször akarja megforgatni az nem sok gól tippből 1,5 -öt vagy teniszbe set győzelmet össze lehet simán szedni az 1,5-ös oddsot sztem de azért megvan a kockázat abba igazatok van -
az oké,hogy találsz,de nem tegnap óta fogadsz,gondolom ment már el biztosnak hitt 1,1-1,2-es gól oddson pénzed.
ilyen erővel akkor elkezdem 50 forinttal minden héten hozok egy 1,5-ös oddszot teljes bankkal aztán pár év alatt milliomos leszek:) -
Próbáljátok ki :) 3-4 után jobb esetben kicsit később tuti ott lesz egy bukó és akkor minden elúszott. Ez a módszer egyedül úgy nyerhet értelmet ha teszem azt van 100 Ft-od elosztod 10 részre és annyit teszel fel egy ilyen görgetős módszerre de 3 sikeres fogadás után megállsz hozzáadod a bankhoz újra elosztod és előröl kezded de az, hogy te egymás után sokszor nagy pénzt kockáztatva görgetsz igazából tökéletes eljárás ha a cél az iroda profitjának növelése. -
Pontosan. Simán benne van, hogy a legkönnyebbnek hitt fogadáson bukik az ember... -
5 az nem sok szerintem:D
Nem akarok ebből meggazdagodni csak otthonról nyaggatnak a bankok :D -
ha napi szinten nem is
heti szinten "bármikor" találok egy jó kis 1,5-1,8as gól odszot
csak ahhoz hétfő reggel átkéne néznem részletesen az egész hetet ami kurva sok idő....minden estre hamarosan elkezdem ezta módszer
nem kérem ki a pénzem hanem hagyom bent aztán mehet:)
-
de sokszor egymás után szinte biztos, hogy hibázol egyszer, és akkor buktad az egészet.. -
szerintem meg nem rossz ötlet 1,5 -ös oddsot össze lehet hozni simán -
szerintem folyamatosan felpakolni az összes lóvéd egyenesen baromság.ha csak nem szarod a pénzt vagy nem tartozol valami uzsorásnak,hogy sietni kelljen:D -
meg lehet de ahhoz tuti tippek kellenek
egyébként nem hülyeség ez a módszer
át kell nézni a hét kínálatát és találni simán 1,5ös odszot(legalább is gólt mindig lehet találni)
lehet ki is fogom próbálni hamarosan:) -
Én is ezt tettem sztem jön -
Derby - leeds gg 1.7 sztetek ennek mekkora edelye van ? -
Én a bet365 -ön Bwinen meg a Sportingon is nyomom , befizettem mindegyikre , de tapasztalataim szerint a bet365 a legjobb -
Na skacok!
Szerintetek meg lehet oldani hogy 400 Euból 1 hónap alatt kb 3-4 ezer legyen?
Mindig 100% os tétnél 1.5ös szorzóval 5 forgatás után megvan a 3 rugó.
1,5 öt nehéz kihozni mostanában 1 héten egyszer?
Sajnos nem tudtam követni a dolgokat nem nagyon van időm. -
Borg18754 #165966 Köszi. Te is Bet365 ön szoktál játszani? láttam milyen sokat szoktál nyerni... Grat :D -
Szerintem a Bet365 -re fizess be. Bwinen lassú a kifizetés meg szerintem beten sokkal több a választék meg igen az élőfogadás kínálat is jobb SZERINTEM -
Borg18754 #165964 Sziasztok!
Szeretnék neten fogadásokat kötni. Ti melyik oldalt ajánlanátok? A Bwin megfelelő? vagy azt írták páran hogy élő meccsekre a bet365 és a sportingbet a jók. -
"Ugyan matematikailag még nem, de gyakorlatilag a nullával egyenlő a Villarreal továbbjutási esélye a „halálcsoportból”. Három vereség után sok mindenben már nem reménykedhet, még az Európa-ligában való szereplést érő harmadik hely is távolinak tűnik. A Manchester City ellen tehát főleg a becsület, no és az angol csapatok elleni veretlen hazai mérleg megőrzése a cél (+1-ről Villarreal győzelem – 2.30x).
Nem úgy Roberto Mancini együttesének, amely a nyolcaddöntőért fut versenyt a Bayern Münchennel és a Napolival. Ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor a három hét múlva esedékes nápolyi mérkőzés lesz a továbbjutás kulcsa, de ahhoz most győzni kell Spanyolországban (1.533x). Mondjuk a Citynek nagyon nem is szokása veszíteni, ebben a szezonban egyedül a bajoroktól kapott ki. Viszont nem sok választotta el attól sem, hogy három forduló után csak két pontja legyen, de végül Agüero 93. perces góljával legyűrte otthon a Villarrealt (2-1).
Ha szigorúan csak a két klub lehetőségeit és jelenlegi helyzetét nézzük, ezúttal is illene. A hazaiaknál felsorolni is hosszadalmas a sérülteket (Zapata, Rubén, Cani, Nilmar, Marchena, Rossi), nem beszélve arról, hogy a spanyol bajnokságban is bukdácsol (13.). Vele ellentétben a Manchester City szárnyal, vezet a Premier League-ben, Mancininek pedig bőven van lehetősége forgatni a játékosokat. Az El Madrigalban spanyol források szerint Balotelli és Agüero kezd majd elöl. Az első gólnak nagy jelentősége lesz, mert a Citynek eddig mindhárom alkalommal hátrányból kellett felállnia.
Vélemény: 1-1. Egyáltalán nem biztos, hogy ami otthon sikerült, az idegenben is menni fog. A Villarreal saját közönsége előtt hajtani fog, arra pedig nincs semmi garancia, hogy a City folyton brillírozik. Négyszeres pénzt fizet a döntetlen." -
Villas-Boas: Tőzsér fantasztikus

-
Ferrari23 #165961 http://www.origo.hu/sport/focivilag/20111102-cserejatekoshoz-passzolt-a-napoli-csatara.html
:D:D:D -
GUATEMALA APERTURA
DMalacateco-CSD Comunicac.=2 @2,60 22h
Max Max Max Max BET!!!
Me kete do bejme leke per sonte!!!!!50euro do i hedh une!!!!!!!100%!!!!!Good luck!!!!!!Kaq per sot!!!!
Utolsó esélyt kapnak ezek a balfaszok.. -
Ferrari23 #165959 "Milliomosékra elég csak 1-2 sort szánnom, a középpályán, és a támadórészlegben olyan amatőrök fogják rohamozni a hazai kaput mint pl. Samir Nasri, Edin Dzeko, Sergio Agüero, David Silva, Balotelli, Adam Johnson, G. Barry vagy éppen Y. Touré.
Talán talál egy potyát a Villarreal, de akkor kapnak is legalább kettőt, ebben a találkozóban akár egy nagy kitömés is benne lehet."
+ qrvára kell a pont a citynek... -
Ferrari23 #165958 Ők nem lesznek:
Rossi, Nilmar, Marco Ruben, Camunas, Cani, Senna, Ángel, és Zapata sem bevethető
-
+Cani sincs.
-
miért nem lesznek? -
miluu92 #165955 Rossi, Nilmar, Zapata nélkül?:) Oké. -
Minden meccs más, bármi megeshet. Felesleges azt nézni ,hogy 2 héttel ezelőtt éppen ,hogy nyertek. Lehet, hogy most simán behúzzák de lehet, hogy a sárga tengeralattjáró elsüllyeszti őket. -
Angelina87 #165953 Már tegnap mondtam én is, h Villareal H-ra vagy X-re teszek... 
Úgy néz ki H lesz.. - Köszi Csodalámpás :DDD -
Mi van veletek,fiúk? :DD
Manchester-ben épphogy kiszenvedte a győzelmet a City egy tizenegyessel,akkor most miért nyerne? :D -
ez is :D -
kisbesi #165950 
-
Igazad van,mert elírtam. :DDD
*(1-0) Villareal-Manchester City H
-
hát ez elég szar tipp -
*(0-1) Villareal-Manchester City H -
Davos is 4-0 ra kikap :?_D ?:_D_:?D:_??_: ááááh ez a tegnapi nap -.-''