211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Írd be mire rakod!
  • demonsss
    10k-val én megpróbálom 76ezer jönne ki a végére 5 forgatással 1,5 oddson
  • Shep
    Sőt mondok jobbat, effe megmondja mi megrakjuk és %-ot fizetünk neki ha bejön :)
  • Shep
    Egyébként meg ki lehet próbálni effe beírja a tuti góltippet és megrakjuk :)
  • Shep
    Sok az az 5 egymás után hiba nélkül, főleg mikor sok pénzt raksz fel, mert teljesen más mikor apróval csinálod, vagy mikor nagy összeggel.
  • demonsss
    hát de ő most csak 5 -ször akarja megforgatni az nem sok gól tippből 1,5 -öt vagy teniszbe set győzelmet össze lehet simán szedni az 1,5-ös oddsot sztem de azért megvan a kockázat abba igazatok van
  • 9csöves9
    az oké,hogy találsz,de nem tegnap óta fogadsz,gondolom ment már el biztosnak hitt 1,1-1,2-es gól oddson pénzed.

ilyen erővel akkor elkezdem 50 forinttal minden héten hozok egy 1,5-ös oddszot teljes bankkal aztán pár év alatt milliomos leszek:)
  • Shep
    Próbáljátok ki :) 3-4 után jobb esetben kicsit később tuti ott lesz egy bukó és akkor minden elúszott. Ez a módszer egyedül úgy nyerhet értelmet ha teszem azt van 100 Ft-od elosztod 10 részre és annyit teszel fel egy ilyen görgetős módszerre de 3 sikeres fogadás után megállsz hozzáadod a bankhoz újra elosztod és előröl kezded de az, hogy te egymás után sokszor nagy pénzt kockáztatva görgetsz igazából tökéletes eljárás ha a cél az iroda profitjának növelése.
  • Tigristank
    Pontosan. Simán benne van, hogy a legkönnyebbnek hitt fogadáson bukik az ember...
  • Attila8805
    5 az nem sok szerintem:D
    Nem akarok ebből meggazdagodni csak otthonról nyaggatnak a bankok :D
  • Effe88
    ha napi szinten nem is
    heti szinten "bármikor" találok egy jó kis 1,5-1,8as gól odszot
    csak ahhoz hétfő reggel átkéne néznem részletesen az egész hetet ami kurva sok idő....minden estre hamarosan elkezdem ezta módszer
    nem kérem ki a pénzem hanem hagyom bent aztán mehet:)
  • w77d
    de sokszor egymás után szinte biztos, hogy hibázol egyszer, és akkor buktad az egészet..
  • demonsss
    szerintem meg nem rossz ötlet 1,5 -ös oddsot össze lehet hozni simán
  • 9csöves9
    szerintem folyamatosan felpakolni az összes lóvéd egyenesen baromság.ha csak nem szarod a pénzt vagy nem tartozol valami uzsorásnak,hogy sietni kelljen:D
  • Effe88
    meg lehet de ahhoz tuti tippek kellenek
    egyébként nem hülyeség ez a módszer
    át kell nézni a hét kínálatát és találni simán 1,5ös odszot(legalább is gólt mindig lehet találni)

lehet ki is fogom próbálni hamarosan:)
  • demonsss
    Én is ezt tettem sztem jön
  • FERNANDINHO1997
    Derby - leeds gg 1.7 sztetek ennek mekkora edelye van ?
  • demonsss
    Én a bet365 -ön Bwinen meg a Sportingon is nyomom , befizettem mindegyikre , de tapasztalataim szerint a bet365 a legjobb
  • Attila8805
    Na skacok!
    Szerintetek meg lehet oldani hogy 400 Euból 1 hónap alatt kb 3-4 ezer legyen?
    Mindig 100% os tétnél 1.5ös szorzóval 5 forgatás után megvan a 3 rugó.
    1,5 öt nehéz kihozni mostanában 1 héten egyszer?
    Sajnos nem tudtam követni a dolgokat nem nagyon van időm.
  • Borg18754
    Köszi. Te is Bet365 ön szoktál játszani? láttam milyen sokat szoktál nyerni... Grat :D
  • demonsss
    Szerintem a Bet365 -re fizess be. Bwinen lassú a kifizetés meg szerintem beten sokkal több a választék meg igen az élőfogadás kínálat is jobb SZERINTEM
  • Borg18754
    Sziasztok!

Szeretnék neten fogadásokat kötni. Ti melyik oldalt ajánlanátok? A Bwin megfelelő? vagy azt írták páran hogy élő meccsekre a bet365 és a sportingbet a jók.
  • tippmix945
    "Ugyan matematikailag még nem, de gyakorlatilag a nullával egyenlő a Villarreal továbbjutási esélye a „halálcsoportból”. Három vereség után sok mindenben már nem reménykedhet, még az Európa-ligában való szereplést érő harmadik hely is távolinak tűnik. A Manchester City ellen tehát főleg a becsület, no és az angol csapatok elleni veretlen hazai mérleg megőrzése a cél (+1-ről Villarreal győzelem – 2.30x).

Nem úgy Roberto Mancini együttesének, amely a nyolcaddöntőért fut versenyt a Bayern Münchennel és a Napolival. Ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor a három hét múlva esedékes nápolyi mérkőzés lesz a továbbjutás kulcsa, de ahhoz most győzni kell Spanyolországban (1.533x). Mondjuk a Citynek nagyon nem is szokása veszíteni, ebben a szezonban egyedül a bajoroktól kapott ki. Viszont nem sok választotta el attól sem, hogy három forduló után csak két pontja legyen, de végül Agüero 93. perces góljával legyűrte otthon a Villarrealt (2-1).

Ha szigorúan csak a két klub lehetőségeit és jelenlegi helyzetét nézzük, ezúttal is illene. A hazaiaknál felsorolni is hosszadalmas a sérülteket (Zapata, Rubén, Cani, Nilmar, Marchena, Rossi), nem beszélve arról, hogy a spanyol bajnokságban is bukdácsol (13.). Vele ellentétben a Manchester City szárnyal, vezet a Premier League-ben, Mancininek pedig bőven van lehetősége forgatni a játékosokat. Az El Madrigalban spanyol források szerint Balotelli és Agüero kezd majd elöl. Az első gólnak nagy jelentősége lesz, mert a Citynek eddig mindhárom alkalommal hátrányból kellett felállnia.

Vélemény: 1-1. Egyáltalán nem biztos, hogy ami otthon sikerült, az idegenben is menni fog. A Villarreal saját közönsége előtt hajtani fog, arra pedig nincs semmi garancia, hogy a City folyton brillírozik. Négyszeres pénzt fizet a döntetlen."
  • tippmix945
    Villas-Boas: Tőzsér fantasztikus
  • Ferrari23
    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20111102-cserejatekoshoz-passzolt-a-napoli-csatara.html

:D:D:D
  • FERNANDINHO1997
    GUATEMALA APERTURA

DMalacateco-CSD Comunicac.=2 @2,60 22h
    Max Max Max Max BET!!!

Me kete do bejme leke per sonte!!!!!50euro do i hedh une!!!!!!!100%!!!!!Good luck!!!!!!Kaq per sot!!!!

Utolsó esélyt kapnak ezek a balfaszok..
  • Ferrari23
    "Milliomosékra elég csak 1-2 sort szánnom, a középpályán, és a támadórészlegben olyan amatőrök fogják rohamozni a hazai kaput mint pl. Samir Nasri, Edin Dzeko, Sergio Agüero, David Silva, Balotelli, Adam Johnson, G. Barry vagy éppen Y. Touré.

Talán talál egy potyát a Villarreal, de akkor kapnak is legalább kettőt, ebben a találkozóban akár egy nagy kitömés is benne lehet."

+ qrvára kell a pont a citynek...
  • Ferrari23
    Ők nem lesznek:

Rossi, Nilmar, Marco Ruben, Camunas, Cani, Senna, Ángel, és Zapata sem bevethető
  • tippmix945
    +Cani sincs.
  • szomferi
    miért nem lesznek?
  • miluu92
    Rossi, Nilmar, Zapata nélkül?:) Oké.
  • Shep
    Minden meccs más, bármi megeshet. Felesleges azt nézni ,hogy 2 héttel ezelőtt éppen ,hogy nyertek. Lehet, hogy most simán behúzzák de lehet, hogy a sárga tengeralattjáró elsüllyeszti őket.
  • Angelina87
    Már tegnap mondtam én is, h Villareal H-ra vagy X-re teszek...
    Úgy néz ki H lesz.. - Köszi Csodalámpás :DDD
  • tippmix945
    Mi van veletek,fiúk? :DD
    Manchester-ben épphogy kiszenvedte a győzelmet a City egy tizenegyessel,akkor most miért nyerne? :D
  • szomferi
    ez is :D
  • kisbesi

• tippmix945
    Igazad van,mert elírtam. :DDD
    *(1-0) Villareal-Manchester City H
  • szomferi
    hát ez elég szar tipp
  • tippmix945
    *(0-1) Villareal-Manchester City H
  • FERNANDINHO1997
    Davos is 4-0 ra kikap :?_D ?:_D_:?D:_??_: ááááh ez a tegnapi nap -.-''