Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
légyszíves ne csinálj már a bolhából elefántot!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Attila8805
És miért kell úgy felfogni hogy plusz meccs meg le van szarva.Ha mi edzõ meccset játszottunk egy magasabb osztályú csapattal akkor megpróbáltuk õket megverni vagy legalább döntetlent kihozni belõle ha meg gyengébbel akkor meg minél jobban meggyalázni õket.Vagy ha valaki a barcában játszik már nem is a foci miatt játszik?Vagy akkor miért nem hagy lehetõséget másnak?Szerintem ez igenis gyenge teljesítmény és a csodálatos színészkedésük mellé még 1 rossz pont.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

a komolyan vételnem feltétlen = gyõzelem
no de mind1 , szerintem ezen kár vitázni...
yah
illetve mivan ha próbálkoztak de teszem fel csak kapufáig jutottak? most ha 0:1 lett volna akkor sokan azt mondanák h gyenge mer ilyen kiscsapatot illene két góllal verni :D sajnos mindenre van kifogás...
a 0-0 engem is meglepett de ez van!
MU-nak sikerült a fordítás tegnap este , lehet mert szerencséjük is volt lehetséges h szerencse nélkül is meglett volna az eredménye a gyõzni akarásnak!
Az is lehet ,hogy egy két felkészülési mérkõzésen ugye van olyan csapat amely jobban akar nyerni és gyõzni míg van amelyik kevésbé!
Barcelona felállását valaki tudja? Mert ha fiatalok játszottak akkor nekik ugye cél lenne a jó szereplés , hogy késõbb a kezdõbe (bár ez nehéz) vagy a padra odaférhessenek, ha viszont a barca java játszott akkor meg tényleg az lehet h kurvára nem érdekelte õket az egész és ugy voltak vele ez egy plusz meccs aminek minnél hamarabb vége kell lennie...

egy szó mint száz barátságos mérkõzésen sose meglepõ ha egy rohadt pici csapat elver egy nála jóval erõsebb , patináns klubbot! Ezek direkt a próbálgatásokról szólnak , lehet egy edzõ tud valami borzasztó jó lapot húzni és lehet pont rosszul dönt és ez lehet a csapat veszte is :D
bakkerman
egy edzõ az eredményem kívül még lát 56 dolgot a meccs alatt,a kiváló kép pedig jelentheti azt is,hogy felmérte az erõállapotokat,és az edzettési szinteken,ki hol jár,kinek miben kell fejlõdnie. DE KÜLÖNBEN IS BASSZAMEG,MIÉRT KELL MEGMAGYARÁZNI EGY KIBASZOTT FELKÉSZÜLÉSI MECCSET? dean töröld az összest légyszi ha erre jársz

bakkerman
0-0 lett a meccs. Presztizs veszteség? õszi Barca-Hercules 0-2 na az presztizs veszteség volt,de hogy egy barátságos meccsen 0-0-zik egy csapat,mégha az BL gyõztes is,szerintem nem elitélendõ

Pep lenyialtkozta büszke a fiúkra elérték a céljukat :

"ami a célunk volt, azt elértük: kiváló képet alakítottuk ki magunkról, ráadásul senki sem sérült meg, ami külön öröm."

asD:SA:DSA:D:AS:D:AS:D:AS:D JÓ ISTEN :SDA.sADsad.AS:D

Attila8805
De amúgy csak én gondolom úgy hogy egy kis csapat ellen kikapni felkészülési meccs ide vagy oda egy szégyelni való dolog?Itt van a Mu vagy a nagy ellenfél a Real aki eddig tudtommal minden felkészülési meccsen nyert,õk miért veszik ténylegesen komolyan?Nem jár ez a barcának presztizs veszteséggel?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bakkerman
hát haver,amit komolyan kellett venni,azt komolyan is vette,nem értem ezzel a mi a probléma,ha a tuzsérral játszottak volna,akkor is azt nyilatkozza elõtte,hogy komolyan veszik. ez udvariasság.

Hát igen, vannak akik komolyan veszik a felkészülési meccseket, és vannak akiknek csak a szájuk jár, hogy komolyan vesszük /PEP GÁRDIÓLA/ .....

Attila8805
volt:) Félidõben.Õket érdemes volt megrakni nem úgy mint a barcát XD

bakkerman
ekkora occ van a MU-n?

Attila8805
Chicago Fire - Manchester United (Háromesélyes fogadás) Manchester United ManU 500.00 2.55 1275.00

tviktor91
Kösz fiam.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

FERNANDINHO1997
Banán kemény vagy mint a 2 hetes babafos xd

Shep
Hát ennyit tudsz. Gratulálok! (tudom, köszönöd)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tviktor91
Neked van igazad.Ülsz.

Shep
Nem értesz hozzá de azért ócsárolod. Érdekes vagy bár mit várjon az ember egy banántól :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tviktor91
Ok akkor gazdagodj meg bezbozbol ha ez neked annyira megy.

Shep
Kicsit összetettebb attól, mintsem szorzók alapján lehessen fogadni. Meg elõbb meg kellene érteni magát a sportot, a szezon felépítését stb.

ezzel én is így vagyok :D
jó pár éve mixen is volt mlb akkor raktam 5 baseball-t és jött mind
késõbb raktam még egyet akkor is jött
tavaly raktam baseball-t és akkor meg nem jött egy szelvény se
ha az "esélyesebbre" raktam akkor kikapott , ha vereségre akkor gyõzõtt...
azóta hanyagolom
tviktor91
Tudom,fogadtam mar joparszor bezbozra..de logika nincs benne..van mikor 3as oddsal nyernek,van mikor egy papir sem jön aznap stb.."PAPIR" bezboznal nincs papir...vagyis inkabb ugy mondom hogy akit eselyesebbnek hoztak ki.

Shep
Hát te már csak tudod.

tviktor91
Jaja,fej vagy iras alapon müxik.

FERNANDINHO1997
Shep így vágod a Baseballt ??? am grat :D

bakkerman
elsõ baseball fogadásom,rögtön siker is :) Kösz Shep!

Shep
Atletico Paranaense Atletico Paranaense v Botafogo
(Játékidõ eredménye) 07/23/2011 Egyik sem 2.10 Nyert

1 Man Utd Chicago Fire v Man Utd
(Játékidõ eredménye) 07/23/2011 Egyik sem 1.22 Nyert
2 Real Madrid Philadelphia Union v Real Madrid
(Játékidõ eredménye) 07/24/2011 Egyik sem 1.16 Nyert
3 Deportivo Quito Deportivo Quito v Manta FC
(Játékidõ eredménye) 07/23/2011 Egyik sem 1.33 Nyert
4 Atletico Paranaense Atletico Paranaense v Botafogo
(Játékidõ eredménye) 07/23/2011 Egyik sem 2.30 Nyert
össz: 4,34

FERNANDINHO1997
Atletico PR megszerezte 1. gyõzelmét ! Végre.. Meg sem áll az elsõ helyig xD

ja paraguay kap egy pirosat és ugy fogja majd megnyerni a mérkõzést XD
rangers egy szóval se lett megemlítve :D
no de barca 0-0ra azért nem számítottam

és bazz a schalke megnyerte a kupát :DDDDDD
épp azt beszéltük stat meg játék alapján is a dortmund megnyertheti a második félidõt erre 0-0 XD
biztos... o.o
3-1 2-0

gameplusz
X lesz :D

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

tviktor91
De még szerencse hogy a bwin kaszinó mindig nyitva áll.

Attila8805
muahha viszont megraktam helyette Manchester félidõben :D

holnap akkorát baszok uruguayra hogy belerokkan az egész kurva zrt O.o

Attila8805
A qva életbe sao paulo meccsre x-1 akartam rakni.
ki is választottam mondom mellé tolom a realt hagy emelje kicsit a 4.5 feles szorzót mikor rányomok hogy fogadni kiböki hogy lezárva:D
31 volt:D
500-al akartam hát a félidõ x már megvan :S

hóónap urugay amir khan

gameplusz
Jó kis oddsok akadnak már 2 napja, x orrba-szájba meg a sok meglepetés :D Lenulláztam magam egy hétre, addig off :)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Shep
Csikágó Fájer gól

Attila8805
Itt nem tudtak színészkedni annyira mint a Real ellen vagy nem nem lehetett olyan könnyen átverni a bírót.

gameplusz
Messinek nem volt elég a Copa, kell még egy kis profit :)

tviktor91
negatív szerencsére.

Shep
Rangers nem felkészülési volt. Barca meg ennyit tud :D

hát én játszottam? nem. akkor hogy a rákba lennék én a hibás
minden tipp jött felkészülésire barcelona kivétel. de mind1 vége

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

mert neked is ennyi eszed van. felkészülési meccsre fogadni...
utána bezzeg a csapat a hibás, még véletlenül se te.

cesc fábregas

Mai Nap Rangers az IBROX-ban 1-1 -_-
barcelona 0-0
najó.....

Hûség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

:D

Schalke nyert :ASD:SAD:SAD:SAD:SDA EKKORA SZART ISTENEM :D:DD:D::D

ne is mond:S hú de felkurt

Ja és schalke vezet :D