Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ezt én is láttam😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
ilyen az én szerencsém:/

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szomferi
jóabuli 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Kihgyaták.... 😄😄 Nem tudom amúgy melyik csapatnak volt...

11-es JJK meccsen

Paksnál több változtatás is volt a Tromso elleni csapathoz képest. Gondolom pihenteti õket az edzõ. Várható volt a vereség.

REAL MADRID

Attila8805
hehe 1:0

Igazad lett 😄 1-0

Attila8805
remélem nem😊

FERNANDINHO1997
Videoton-Paks 4-0 püff.

Hat lehet nagy 0-0 lesz ez Attila 😄

diósgyõr piros a semmiért :SDA:SAD:SAD:SDA:SDA:

Közben diósgyõr gól, de nem adták meg les miatt...

Shep
Vagy nem is tüntetik fel de szépen levonják kifizetésnél meg befizetésnél is lsd. "csodálatos" Interwetten.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pzoli00
- az elõfordulhat

Vagy majd szépen beíródik a kivétel díja, amint beírja mennyit akar kivenni....

bakkerman
köszi szépen,na erre voltam kiváncsi,kösz mindenkinek! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

eddig bwineztem, de vagyok még az unibeten is
pzoli00
a "withdrawal fee" = "átutalás díja", egyszóval nem számláznak semmit, ha ki szeretnéd venni a zsét

elég
bank címe kell szerintem
Eftécé vezet...

hova vagy regizve ha ezeket tudjuk akkor tudunk ajánlani bármit is
bakkerman
bet 365 15.000 forintig 100%-os bónusz 3x forgatás minimum 1.5-ös oddson,szerintem korrekt

hova érdemes most pénzt tölteni? van valahol esetleg bónusz?
bakkerman
lényegében az,hogy nem tudom mit jelent ott lent az a withdrawal fee 0,00 huf cuccos. na meg a bank nevéhez elég annyit írnom,hogy CIB Bank? a címhez az enyémet,vagy a bankét pötyögjem?

Attila8805
Ha Mikko Manninen gólt szerez (TPS) ellen ,akkor ez lesz 5 gólja a (Jyvaskyla) csapatban.
és fogbis lõni😊

Attila8805
Jól van akkor nem csak én nem értem😊

WuFraZselic
mi is a gond?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

AlieN911
Nem értem a problémádat, milyen banknál vagy?

Honda - The Power of Dreams

bakkerman
felvan töltve minden kép(személyi elõ-hátlap,lakcím elõlap,bankszámlakivonat,abaqoos tranzakcióról kép),szóval már holnap reggel indítanám is a lehívást

bakkerman
holnap szeretnék levenni expektrõl 6500 forintot(jelenleg 8260-on állok),de bajban vagyok itt a bankos dolgokkal,na meg bassza a csõröm ott lent az a "withdrawal fee 0,00 HUF" felirat :S kb 2 hete regeltem,és kedden töltöttem fel 3500 forintot abaqoosról
help

bakkerman
remélem fillérbe rakod azt a pár ezrest,forintba nem adok 100 forintnál többet anzsi gyõzelemre,én X2-be pakoltam meg

AlieN911
A dortmund bõ nyállal le***t, de gondolom nem csak én vagyok így xD

Honda - The Power of Dreams

tviktor91

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

pzoli00
Anzsi-Zenit ? Dzsudzsák még nem játszik, igaz? <#nemtudom> de ettõl függetlenül rakok egy pár ezrest az Anzsira <#nyes>

Amúgy meg ezt a témát inkább máshol folytassátok.

REAL MADRID

Nerkem azt tök mind1, én két meccset láttam Barca B-vel tavaly, egy BL meccset, meg egy király kupa meccset, szánalmas szar volt mindkettõ....

Attila8805
"Nem tulajdonítok nagy jelentõséget a Split elleni meccsnek."

Hát szerintem pont ez a legnagyobb baj.

Shep
Hát lehet jobb is, hogy nem tudod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
Értsd már meg,a Barca B nem ifibajnokságban lett 3.,hanem a spanyol másodosztályban,felnõtt,profi labdarúgók közt

Fúúú most látom mindjárt játszik az ISTENI PAKS!! De kár nem tudom megpakolni õket :ASD:SDA😄S

bakkerman
persze,elmondhatod,miért ne tennéd? 😊 Nem vagyok elfogult,persze vannak szituációk amikor igen,de most nem. Nem tulajdonítok nagy jelentõséget a Split elleni meccsnek. Ferrari23: a Barca Atletic a tavalyi szezonban playoffot játszhatott volna az élvonalbeli tagságért,ha nem lenne fiókcsapat. 3.-ok lettek.

Mármint a B csapatról.

REAL MADRID

"Láttam pár meccset velük tavaly, vakartam a falat, hogy mennyire egy nagy NULLÁK!!!!"

Ja azt hittem, ezt a fiatalokról írtad.

REAL MADRID

Hát fiatalok között lehet jók, de most én nem arról beszélek! 😄 Elég volt látnom mit alkottak a BL-ben... SÍRALMAS, SZÁNALMAS SZAR....

Shep
Nem akarok a vitába belefolyni de míg a Barca edzõmeccset játszott és ehhez sajnos a Hajduk aszisztált is, addig az amcsikon látszott, hogy mindent beleadtak és nyerni akartak. Valamint az MU játékosokon is látszott, hogy nem csak nyaralni mentek.

menthetetlenek -.-

cesc fábregas

Elõbb szerintem nézz utána, hogy azok a Barca fiatalok mit értek el tavaly.

REAL MADRID

Attila8805
Véleményem csak elmondhatom."Szerintem ez igenis gyenge teljesítmény és a csodálatos színészkedésük mellé még 1 rossz pont." És látod ott van hogy szerintem.Te meg elfogult vagy a kedvenc csapatod miatt.

Végülis érthetõ a 0-0. A fiatalok játszottak többnyire, akikrõl köztudott, hogy kalap szarok. Láttam pár meccset velük tavaly, vakartam a falat, hogy mennyire egy nagy NULLÁK!!!! Pep meg mindig jön kipróbálta a fiatalokat, de minek??? Egész évbe ezek a játéksook 10 percre nem fognak szóhoz jutni, max a király kupán, vagy esetleg, mint tavaly a BL csoportkörben, amikor már nem számít semmi.....