211992
-
miluu92 #169145 Azért az vicc, hogy a Reálosok arcoskodnak:D 3 éve megy a divatmajmolás. Aztán jön valami Getafe vagy ilyesmi aztán kussolnak. -
na mind1... viszont az is kiderült, hogy nem a Real a legjobb :D -
Hát, hogy szerinted de azért objektíven megvizsgálva nem sok köze van az állításodnak a valósághoz :) -
Milyen arc? Barcások 3 éve folyamatosan arcoskodnak csak egy-egy bukónál tűnik el hirtelen a sok divatdrukker. -
pedig sajnos így van, a Bayern a legjobb XXD -
A Barcások ugyanezt nyomatták, most meg pláne, úgyhogy szerintem ez marhaság. Egyébként meg szerinted a Májer a világ legjobb csapata ami meg azért tényleg vicc kategória. :) -
számomra az, hiszen nem vagyok vérbeli barcás.. csupán bántott a túl nagy arc mostanság :D -
miluu92 #169138 Kurvára nem az az oka:D -
azt nem érzitek, hogy ennek a nagy kárörömnek a sok nagypofájú real fan az oka?? a "világ legjobb csapata", "simán elverünk bárkit", meg hasonlók? -
Majd amikor a BL-ben kiverik őket, meg legközelebb beégnek a bajnokságban akkor is ezt mondd! :) -
miluu92 #169135 Ez csak májusban derül ki. -
Akkor is a Barcelona a legjobbb !!! -
miluu92 #169133 Így szokott lenni. Valamikor szeptemberben vezetett utoljára a Barca, azóta kussoltak. Most nyertek erre kirajzottak. Hányadék... De érdekes. A Barcások mondták, ha nyer a Real (9 pont előny) nem dől el semmi. Szerintük már eldőlt most, hogy a Barca a jobb. Szerintem meg az, aki megnyeri a bajnokságot. -
miluu92 #169132 Hát kb. az X lett volna az igazságos, szerintem. Mindkét csapatnak volt 4 helyzete/ziccere +1-2 próbálkozás, valamint, Valdez hiba és Xavi mák gólja. Egyszerűen a Barca több helyzetet lőtt be, mint a Real ennyi. CR és Messi is full ugyanazt mutatta tegnap. CR 2 ziccert hibázott, Messi 1-et, CR rengeteget védekezett, Messinek meg volt egy-két remek elindulása, aztán ennyi. A Realban Özil volt észrevehetetlen, a Barcában meg Fabregas. 1* volt a labda Fabregasnál, sajnos be is ment. Ilyenekkel nyert tegnap a Barca. -
Bírom ,hogy most megjött a sok Barca fan és megmondják a frankót de mikor kikaptak 1-0-ra egy sehonnai csapattól akkor persze mindegyik behúzta fülét farkát. Meg szidják Ronaldot még a Realosok is távozásra bírnák azt meg ugye elfelejtik, mikor gyakorlatilag ő egymaga nyert meg meccseket, mert az egész csapat egy nulla volt. Nem mehet neki sem mindig, meg mindenki ellen ő is csak egy ember. Az egész csapat gyenge volt, nincs itt mit magyarázni a Barca jobban feltudta szívni magát, ennyi. Na de nem dőlt még el semmi ezzel az 1 meccsel. -
Tomi 74 #169130 Na, a "nagy" Ronaldo megint leszerepelt!Azt tette amit már megszoktunk tőle.:A földön ülve nem lehet meccset nyerni! -
Hát még a hendis 5.5-ért.
-
Mondtam én h Max Bet a Barca győzelem !! Biztos voltam benne 2.9 ért ajándék volt ;) -
Azért weed szépen megjósolta az 1-3-at! -
Valenciennes-Montpellier H ment helyette,asszem írtam is valamikor. -
Jó hülye vagyok,hogy hendis Barca győzelmet raktam. 
-
ááá a jó öreg NAV... várom őket sütivel meg pálinkával XXD -
de van éppen annyi, hogy a rangsort meg lehet állapítani... -
Ezt majd mondd el a NAV-nak is te kis adócsaló, meccs bundázó atyaúristen
-
.. azért tényleg nincs akkora különbség közöttük..
Ferrari: xÐÐÐÐ csak nincs annyiba..:) -
ddany7 #169120 köszi -
bankszámlakivonatodon nézd meg az adatokat, ott minden fel van tüntetve -
ddany7 #169118 bwines kifizetésben segítene valaki? banki átutalást választanám aztán kell valami 2 azonosito, ami fogalmam nincs hol talalom meg. köszi -
Ferrari23 #169117 Mostmár csak -15 millióba van :D:D:D -
egy kis aprót... nem a pénzről szólt ez, hanem elvekről.. pár olyan elképesztően meredek valótlan elszólásról, mint amikor ment itt az erősködés, hogy a Real a világ legjobb csapata... hát nem az XD -
mondtam, hogy ez a kép a jövőből érkezett XD
amúgy kíváncsi leszek majd a magyarázatokra pár embertől.. "a bíró elcsalta, eszméletlen mák, nem is akart a real nyerni"... ezek mind az olcsó kifogások.. egyszerűbb lenne már bevallani azt, ami a tény, a Real ROSSZABB csapat, mint a Barca... -
grat az 1etlen barcásnak, w77dnek..
mennyit nyertél mennyire ? -
akkor valszeg az lenne, de a lényeg hogy most nagyon nem az XD és a hisztis krisztike ronaldo is szépenb beégett XD -
Jól van már, egyszer végre eltaláltál valamit, most 1 hétig ezt fogjuk hallgatni? :)
Amúgy meg a Real megveszi a Barcát mindenestől és akkor a Real lesz a világ legjobb csapata :D -
Ferrari23 #169111 Nem hát, végül is vagy 4 ziccert hagyott ki a real, + lőtt egy qrva nagy mák gólt a barca, de ezt te nyilván tudtad előre, hogy így lesz :D:D -
gyerekek én már jópár napja megmondtam az 1-3-at, nem volt kétséges a hendis győzelem :D -
Ferrari23 #169109 Hát most már nincs :D:D -
Eddig jól áll, remélem megraktad a Parma nélkül. :D -
Dean Winchester #169107 virtuálba ugye 100k-m van még :D
over 4.5
50k -> 82.5 k -
Dean Winchester #169106 majd egy jó minőségű összefoglalót aki tud az linkeljen már legyen oly kedves..
az első gólra vagyok én igazándiból kíváncsi