211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Eriador
    weed tuti nemraktad meg az elchet?!
  • miluu92
    Azért megint elég gól gazdag a La Liga:D. Elképesztő, hogy a Sevilla 4 ilyen csatárral is csak 1 helyzetet tud felmutatni 25 perc játék után.
  • Ramox
    A totó egész jól alakul eddig : )
    5/5 eddig xD
  • miluu92
    Na Chelsea is kiszenvedte, 1 szelvény még él:D 5 esemény mondjuk nem kevés, közte "Weed Realja".
  • miluu92
    Tegnap a 86. percben ment el a döntetlenes szelvény, ma pedig a 81. percben. Pedig egy Coventry gól elég is lett volna....
  • Ramox
    :) Kis pénzzel...
    Én úgy taktikázok, hogy mindennapra jut egy "tutinak" vélt szelvény nagy téttel, és mellé pakolgatok néhány 200 forintos szelvényt nagyobb oddsokkal. Mostanság bejött ez a taktika.
  • Effe88
    óóóó gyerek:D
    nem hiszem el amit még ma nyertem +4K( estoril+jonhstone-rangers mnd 2 cs gólon) az most elúszik -4K(hihetetlen hogy a nottigham mostmár 7. hazai meccsén sem tud gólt lőni:D:D:Dzseniális:D:D:D)
    nottinghgam gól+dunfermline+chalrtone gól a nottinghaman ment el:S:S:S)
    tehát ma 0 ft a nap :D:D:(a helyett hogy +8k lett volna-.-)
    olyan mintha nem is játszottam volna:D:D
  • szomferi
    na bazd má', 2,50 mellé még ennyi szart pakoltál? ááááááá
  • Ramox
    Basszus... Csak a Coventry gól hiányzott :\
    Celtic győzelem, Rangers meccsen 2,5 over, Tottenham meccsen 2,5 under de a Coventry gól elvitte :(
  • szomferi
    na mit tettél az under mellé?
  • banok
    De jó, hogy kihagytam a Tottenham-et
  • Tigristank
    Milyen jó csapat ez a Fulham. Amióta 10 ember ellen játszanak, kaptak 2 gólt. :DDD
  • boldotomo92
    Helló!
    Egy kis segítségre lenne szügségem...
    Az öcsém beregisztrált a bwin-re és nyert 21.000ft-ot most annyi van neki de mivel csak 16éves ezért nem lehet neki kivenni a pénzt!
    Milyen megoldások léteznek a pénz kivételéhez?
    Esetleg van olyan hogy egy póker privát szobát csinál és egy ismerősének átbukja a pénzt?
  • tippmix945
    St.Etienne-Sochaux X2 lesz ez szinte 100% ezt be kellett írnom!
  • miluu92
    Hát én is de az csak kb. éjfélkor fog kiderülni:D
  • Ramox
    Hát, a kezdő sajnos nem kedvez Neked :\ Sturridge még mindig nem kezdő, és Bosingwa még mindig jobbhátvéd, de remélem nem azon fog a szelvényed elmenni. Vagyis remélem semmin sem megy el :)
  • miluu92
    De még sok van hátra többek között Chelsea:D
  • Ramox
    Ott a Rangers vezetésed, nekem meg a 2,5 overem :)
  • miluu92
    Huh Rangers....
  • Dean Winchester
    Nagyon minimális téttel ezt ajánlanám. Megérzés, nem néztem utána a meccseknek! Remélem most jó lesz.
  • Dean Winchester
    Szerintem a hull X lesz a másiknál jöhet a hazai.
  • banok
    Ma egy Derby County-Elche-Valencia-Cercle Bruges-St. Etienne szelvényt csináltam.
  • Gaba94
    Kicsit jobban utánajárva a dolgoknak én már nem vagyok annyira biztos a Coventry gólban. Most nézem, hogy a házi gólkirályuk (9) épp a minap igazolt a Middlesbroughba. A kérdés az, hogy mennyire érzik meg a hiányát. Gyanítom, hogy nagyon, mert nincs egy említésre méltó csatáruk sem.
    Ezt viszont meglehet próbálni, érzésem szerint.
  • Ramox
    Akkor a vélemények alapján a Coventry gólt vélitek elég esélyesnek. 1.9ért mindkét csapat gólt lő nem tűnik rossznak.
    A Hull 14 meccses döntetlen nélküli sorozata is valóban elgondolkodtató.
    A Parma meccsen kizártnak tartom a Siena esetleges győzelmét. Szerintem én ott egy 1X-et nézek majd meg 1.25-ért, egy nagy tétes szelvényre.
  • Gaba94
    Hali!
    Mivel benne van az x, ezért én maximum DNB-be vagy 1X-be merném bevállalni, viszont így a szorzó sem túl magas. Ami még talán jó lehet az a 'Mindkét csapat gólt szerez' opció.
    Erről mi a véleményed?
    Hull City - Peterborough H 1,74
    A hazaiak 14(!) meccse nem remiztek, míg a vendégek 5 meccse nem találtak legyőzőre. A Peterborough most emberére akadt, mert egyrészt jobb képességű csapattal találkozik, másrészt idegenben szerepelnek. Nem is lenne kérdés a Hull győzelme, ha nem lenne az a hosszú, x nélküli sorozatuk.
    Parma - Siena H 2,18
    A Parma legutóbbi 5 meccsén nem tudott nyerni (D-D-D-D-L). Viszont az 5-ből 4 döntetlen és az az egy vereség is az Inter elleni - szóval nem reménytelen csapatról beszélünk. Ráadásul új edző is van, ami nálam tovább növeli a Parma esélyeit. A Siena egy nem túl jó sorozatot szakított meg legutóbb: hazai pályán, könnyedén lemosta a bajnoki címért versenyben lévő Laziot (4-0). Ezért én úgy gondolom, hogy kikapni nem fognak. Az idegenbeli mérlegük azonban siralmas. 8 meccsen 4 döntetlen és 4 vereség. Ami még ennél is borzasztóbb, hogy 3 gólt tudtak lőni.
    Szóval ebben a meccsben is benne lehet az x.
  • szomferi
    2,5 igen, elnéztem :D

na lassan enni kéne valami ebédszerű dolgot...
  • Ramox
    Én épp most nézek mellé valamit... Az nagyon gyanús, 2.5ért ráadásul...
  • Dean Winchester
    hull 15 meccse nem ikszelt ha jól emlékszem de lehet tévedek :D
    Ha tenni kéne akkor coventry gólt tennék , szerintem jó szorzó lehet rá de itt is azért mondom a vendég gólt mert vendég sikert várok!
    Méghozzá a coventrynek ez lenne az első idegenbeli győzelme. Az odavágót egyébként a coventry hazai pályán 2:0ra megnyerte...
  • szomferi
    a Spurs meccsre ki mer bepróbálni egy undert 2,25-ért?
  • Ramox
    Mit gondoltok a Derby-Coventry mérkőzésről? Nagyon Sima H-nak tűnik, de a Derby december 12-én a Coventry november 11-én X-elt tuoljára, tehát 6 illetve 9 meccse... Hm-hm.
  • DVilla7
    -_- No comment
  • Eriador
    CSODÁLATOS :D weed megtette a realt :D köszönöm szépen :D fel is gyújtom a szelvényem
  • Forza Italia
    tegnap is jött egy kis apró

• w77d
    hát ezzel az biztos hogy csak nyerhetek XXXXXXXD
  • Shep
    Direkt csináltad te Barca drukker. (fogadni legalább nem fogadtam rájuk)
  • w77d
    az egyik a real amit raktam
  • Eriador
    ÓÓÓ istenem yeaaah igy még annak is örülni fogok ha elmegy az elchen :D
  • Shep
    Hát remélem valami MU-t vagy hasonlót raktál :D
  • w77d
    meglepiiiii XXD
  • Shep
    És mi az, hagy tudjuk mire nem kell rakni :)