Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
URL BESZÚRÁSA GOMB -.-

Mész aludni?
ja és semennyit 😄

azt hogy lehet megcsinálni hogy egy linket más néven jelenítek meg.úgy értem hogy egy linket úgy szúrok be vhova hogy nem a linket mutatja hanem amit én akarok. 😄 értitek mit akarok kérdezni?

Danny1987
Nem.

Mennyit iszol mielött felteszel egy ilyen kérdést?

Live for nothing or die for something.

BB7
Persze, hogy mindenki rám verje! 😄

Adtad már ki magad ellenkezõ nemûnek?
Máté94
Nem.Burgonya volt a borsó levesbe.

Mutatsz képet magadról?
Anaid
Kolompérleves, grízes tészta

volt máshol is burgonya ebédre?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

somdav95
hot-dog.

Neked?

MR ME
egyiket se tervezem 😊

mi volt az ebéd?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

poppe
bazik=bacik

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

poppe
mert egészséges 😄 neked is mindened nedves, (v legalább is termel vmi nyáladékot) ami hiperérzékeny és könnyen sebezhetõ. ha száraz a kutyi orra, beteg. (véd a bazik ellen)

hány éves korodban akarsz házasodni, v gyereket csinálni?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Danny1987
Ilyet

Miért nedves a kutya orra?

cenobite
Péntek csendes, szombat viszont ordenáré hangos. 😊

Milyen autót szeretnél, ha bármilyet lehetne választani?

gamertag: kenobita

Anaid
Ebédet tuti fõzök, egyébként nemtom.

Csendes péntek este van betervezve?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

hungary27
még a mai napon csak aludtam és gépeztem

ki mit fog csináli ma?
Anaid
Én már felébredtem.

Milyen napod volt?

MR ME
gõzöm nincs 😄

alszotok?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bubu13
8:15

Mi lesz ebédre?

EEE 1899

cenobite
Kb. 11-ig.

Mikor keltél ma?

gamertag: kenobita

tigerbácsi
troli, majd villamos s a végén busz! :-)

meddig voltál fent este?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

somdav95
Persze, keresel pénzt, megimersz egy csomó embert stb. ( najó tudom nem ilyen egyszerû, anyáék is folyton idegsokkosak xD )

Mivel mész odaáig?

tigerbácsi
munkahelyen tartózkodás remélem! :-)

megéri?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

somdav95
Áhnem.

Holnap meló?

tigerbácsi
én sem tudom!

ezek most offok? ☺

somdav95
Nemtom.

Ésén?

tigerbácsi
jah én is ezt mondtam, hogy tökmindegy mi a végzettség a sz@r alak az az is marad!

mit kérdezzek?

somdav95
Ismerek sok olyan embert aki diplomás / orvos / és elviselhetetlen egy személyiség... stb.

Szerinted?

tigerbácsi
diplomám! de szerintem mint ember ez nem határoz meg!

szerinted a végzettségtõl függ az ember??

tigeroo
hát suliban voltam 6 órát, itthon meg irtam 2oldal biológiát, meg pár matekfeladatot megcsináltam!

van érettségid?
tigerbácsi
jah!
vettem egy turmixgépet, meg egy fülest az mp3-hoz, s kártyával fizettem. csak olyan kártyát adtam oda elsõre min nem volt annyi! :-( de elõvettem a másikat s azzal ki tudtam fizetni! :-)

mennyit dolgoztál/tanultál ma?

bubu13
Asszem nem 😄

Veled?

EEE 1899

somdav95
Hát még semmibõl 😄D Földrajzbol meg mindig kettesre állok, de jegyzárásnál mindig négyes vagyok XDD

Történt ma veled vmi ciki?

bubu13
Asszem semmibõl xD

Te?

EEE 1899

somdav95
városom már a nyarat 😄D Igen, várom.

Mibõl álsz bukásra?XD

bubu13
Nem toom de már jöhetne

Város már a nyarat?😄

EEE 1899

somdav95
Bázz mázlista. 😄

Mikooor lesz máááár szüüüünettt?😄

bubu13
Nem rossz

Holnap nincs elsõ óránk,jó nekem?😄

EEE 1899

somdav95
Hát ma már semeiket, majd holnap 😊

Kedved?

bubu13
Valkûrt még nem láttam de én azt nézném meg a Max Payne az nagyon szar volt a nem kellesz eeléggét meg nem toom

Melyiket fogod nézni?

EEE 1899

somdav95
1,5 meg lusta is wagyok, de hívtak végen versenyúszni, de nemmentem...

Láttad már a Valkûrt, Max Payne-t, Nem kellesz eléggét?? Vélemény? Meiket nézzem?😄

hungary27
1,5

és uszva?
Danny1987
Ha bemértek ugyis megtudod.

Hány km-t tudsz(vagy tudnál) lefutni egyhuzamban?

somdav95
Szerintem ne foglalkozz vele.

Valaki más véleménye?

De én megkérdeztem és ráadásul másodjára elöször bátyám egy haverját hivta fel ,hogy volt-e trafi aznap õ mondta ,hogy nem,ott dolgozik a rendörségen.Majd kedden a rendörséget hivtam mert ncsak izgultam,hogy volt-e trafi és lehet,hogy a haverja vette fel,de nem mutatkozott be se õ se én hang alapján gondolom.Most azt mondták fogalmuk sincs. Ez szerintem annyira ciki nem???? Pedig biztos kérdezte meg más is már.Agyaljak rajta vagy sztem furcsának találja 3 napon belül 2 szer megkérdezni.
somdav95
Nefoglalkozz vele, apám is félt egy hónapig hogy 60-as táblánál elkapták-e 160-nál, de végül nem küldtek csekket xD

Sportolsz valamit?

Honnan tudom meg,hogy bemértek-e vagy sem,ha nincs türelmem várni.? Szerintetk ciki megkérdezni a rendörségtöl telefonon? Ezen agyalok 1 hete. Mi a véleményetek?
htr93
kaptam egy feladatot, 16 ütemnyi ritmust kell kitalálnom és megtanulnom ,majd 6 embernek megtanitanom.. ja mivel 6szolamu..

tudotok progit ami segíthet abban hogy leirjam és meg is tudjam hallgatni?(gpro kizárva sajna..)

hungary27
már rájöttem(nekünk év elején volt)
poppe
be kéne járni földrajz órákra

hungary27
mér?