Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt máshol is burgonya ebédre?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
mi volt az ebéd?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hány éves korodban akarsz házasodni, v gyereket csinálni?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Live for nothing or die for something.
Milyen autót szeretnél, ha bármilyet lehetne választani?
gamertag: kenobita
Csendes péntek este van betervezve?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Milyen napod volt?
alszotok?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
meddig voltál fent este?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Mivel mész odaáig?
megéri?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ezek most offok? ☺
mit kérdezzek?
Szerinted?
szerinted a végzettségtõl függ az ember??
van érettségid?
vettem egy turmixgépet, meg egy fülest az mp3-hoz, s kártyával fizettem. csak olyan kártyát adtam oda elsõre min nem volt annyi! :-( de elõvettem a másikat s azzal ki tudtam fizetni! :-)
mennyit dolgoztál/tanultál ma?
Történt ma veled vmi ciki?
Melyiket fogod nézni?
EEE 1899
Láttad már a Valkûrt, Max Payne-t, Nem kellesz eléggét?? Vélemény? Meiket nézzem?😄
Hány km-t tudsz(vagy tudnál) lefutni egyhuzamban?
Live for nothing or die for something.
Sportolsz valamit?
tudotok progit ami segíthet abban hogy leirjam és meg is tudjam hallgatni?(gpro kizárva sajna..)