Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tyurcsány eltakarodig végre? örülsz-e?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
mit csinálsz este?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szereted?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mi lesz/volt a kaja?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
éhes vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
másnapos vagy?
fáradt vagy?
Mit csinálsz ma?
Ott csak az számít, hogy görbüljön, nem?
Az operációs rendszeren is túl...
magyarból buktál-e félévkor? 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
(Válasz,kérdés egyben)
Miért nem szalad el elõlem az iskola?
esetleg szeretné még valaki megosztani velünk a szexuális élményeit?
te?
na és neked?
csak most hogy belázasodtam! a poén hogy mult héten voltam a dokinál irt fel gyógyszert is de attól még jártam a suliba😄 péntek reggelre meg K.O.
elsõ csók mikor/kivel?
Nem vicces?
szerte szíjjel vagyok 😞 jön a tavasz basszameg és fáj a vesém, a hugycsövem 😞 pedig tavaly ilyenkor emlékszem rövidnadrágban motoroztam!
vicces dolog az élet, nem?
mikor mész orvoshoz?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Állandóan hallom a zenéket a fejembe és nem tudom kontrolálni😞
Történt már valakivel ehhez hasonló?
baráttalan vagyok,
így lettem, ami lettem,
mindentõl elhagyott,
mindég a szenvedésre
vitézül víni kész:
magányosság vitéze,
magam ellen vitéz,
szerintetek jo lenne ha egy "magányos " VItézzel illustrálnám? egy pályázatra készülnék vele...
Szóval most egy vértes valaki, vagy inkább a köpenyes kicsit huszáros beütésû, de eredeti ruházata a vitézeknek legyen a képen? De igazábol sztem csak jelzõként szerepel a vitéz, vagy nem?