Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs igazam?
Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál? (kötelezõn kívül)
még van egy évem ezen kivül...
Te minek tanulsz,vagy milyen végzettséged van?
Semmi tanulás?
mit gyakorolsz??
És neked?
Már kihevertem teljesen,jól vagyok, elmesélték, minden oké 😄D
Holnapi program?
Szóval: nem leszek
Haragszol? 😊
Bocs a kérdésért, de... elszállt már a délutáni szeánsz hatása, vagy még nem teljesen?
leszel a barátom XD?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Könnyen ismerkedsz?
Sokan voltatok?
mikor voltál utoljára részeg?
Több is volt. Például a Budapest Jazz Orchestra és a Pócsai Kriszta Quartet.
Kikkel folyt a dolog és mi volt az ok?
Mi volt a "kiesés" oka?
Asszem hiányzik a szókincsembõl a "kiestet". Ez mi ez?
Mi újság?
Én azt várom,hogy ne kelljen suliba menni,és reggel felkelni,nameg persze a nyarat is várom,hogy kikapcsolódjunk,de ez ugyanaz,amit elõször írtam 😊
Szeretsz suliba járni?vagy ha nem is,akkor csak azért jársz,mert kell egy szakma?
Alig várom a nyarat. Ki az, aki nem?
Mikor lesz már idõm elmenni egy Tarkovszkij-re??
ezekre is tudsz válaszolni ? <#miaz>#miaz>
ha a nagyobb partykra gondolsz akkor olyan 16 évesen
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szereted a focit?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Halálod után koporsó vagy hamvasztás?
milyen strandidõ? 😄
strandidõ... mineksulí ?-.-"
tudsz enni másnaposan?
mi volt az ebéd?
Mai program?
fáradt vagy?
Ti szerettek vásárolni? Kinek van vásárlásmániája rajtam kívûl?