Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
hát..

nem vetted észe hogy csak este és reggel írok?(nem kell válaszolniXD)

MR ME
most épp nem

fáradt vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cenobite
Nem igazán. Sõt, tulajdonképpen rohadt keveset.

Esik az esõ?

gamertag: kenobita

MR ME
annyira nem vagyok oda érte, de megszem azért

sok csokit szoktál enni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
Szendvics. :S

Szereted a szaloncukrot?
MR ME
de nagyon, és még 3 órát le kell húznom :S

mi volt/lesz az ebéd?

immovable
Meguntam.

Téged nem álmosít ez a borús idõ?
MR ME
úgytûnik :S

hol a logód?

immovable
Nem tudom.

Hidegfront tán?
MR ME
ja nincs

faszé van ilyen hideg?

immovable
Amint leteszem a nyelvvizsgát jövõ hónapban. Igaz tanulom tovább a nyelvet, de már nem kell olyan intenzíven.

Neked vannak komolyabb terveid a közeljövõre? (1-2 év távlatában)
predator1982
az predi;-) vagy mi

ha úgy döntesz hogy belefér, mikor kezded a tanfolyást?

pred

immovable
SAP (Inkább csak tanfolyam)

Predi vagy mi? 😄
Kontrakcio
igen sok

milyen suliba akarsz belekezdeni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

immovable
Nincs sok.

Szerinted két állás és egy suli mellett belekezdek még egy "tanulásba" az sok lesz? 😊
predator1982
vagy csak azért mert mások lehet egész nap dolgoznak

ennyi szabadidõd van?

pred

htr93
suli, zenesuli, de suliban kb 1 30 tol 3 ig próbált a zosztálytársaim és évfolyamtársaim által alkotott ideiglenes, alkalmi banda.. és ez mintha, mármint az elektromos gityó, kicsit elrontotta volna az érzékemet, semmi kedvem sem volt komolyzenét játszani késõbb:S ez baj. holnap elviszem csellót egy osztálytársamhoz, mutatok nek egy gitártémát, hogy játsza el, én alá vinnyogok, és az eredmény=metallica, unforgivenXD

jómi? észreetted hogy viszonylag régóta már csak ketten beszélünk? talán azért nem írnak mert látják hogy ez a eszélgetés ugyanazt a 2 személyt kívánjaXD

Igen 😛 De azért nem kell ilyen kritikusan megítélni Mihályt 😊

Azt hiszem pont annyi idõsen olvastam, mint most te vagy. Szóval olvasd el!! Vagyis... személyi szabadságodnak nem akarok határt szabni, de érdemes, érdemes

Na hova megyen ma?

htr93
csak színházban láttam.
gondoltam hogy nem Tamással azonosítottál^^
Zalaegerszegen játszották, és volt bene egy két ritka jó dolog, a rendezõ elképzeléseiben... pl a Halál kapuja...😄😄 meg még sok más.
â színpadon ét jelenet látszódott , a múlt és jelen. ha az egyiknek vége volt, akkor a megvilágítás eltûûnt és a másik pakk emberre világított... ilyenkor az "inaktív😊" színészek mozdulatlanok voltak. volt olyan rész mikor Mihály régi és Mostani személye egymást nézték a jelenet miat.. tényleg nagyon jó elõadás volt!

a fõszereplõre gondolsz? Mihálynak hívták. A Papot erwinnek, másra nem emlékszem. képzeld az egyik Mihályt és Erwint játszó színész eljött a sulimba és beszélgettek diákokkal. egyszser már voltak és annyira tetszett nekik hogy úgy döntöttek jönnek még. és mééég. lesz 3. alkalom is^^
óó Mihályra gondoltál?a kiis bizonytalan Mihályra aki Tamással és Évával barátkozott?

Nem vagy egyik világban sem még. A következõ években dõl el, hogy melyiket választod, melyik választ.

Hú! Abból csináltak színházi feldolgozást?? Meg kell majd néznem.
Hát.... nem egészen Tamással azonosítottalak. Benne föl sem merülne, hogy valakihez képest kicsi/hülye.
A másik fiú lehetnél. Nem jut eszembe a neve... talán József?
Már egy éve olvastam, de még mindig sokszor eszembe jut és elgondolkodom rajta.

Olvastad, vagy csak színházban láttad?

htr93
nemtudom mire gonolsz, pedig nem rég néztük meg színházban^^ az idei legjobb volt! de nemtudom mire érted a asonlóságot! (én is Tamás vagyok.)

elmondanád?

nem 😊 Nem baj, van még idõd.

Tisztára, mint az Utas és Holdvilágban, nem?

htr93
de. már találkoztam is eggyel.csak kicsinek és hülyének érzem magam mellette nagyon. erre már õ is rájött sztem hogy az avagyok, valószínüeg azért, mert kénytelen voltam tudomására adni, mivel hülye vagoyk, és nemtom hogy kell nem tudomására adni, és nem beszéltem vele már fél éve, pedig azelõtt hetente 1x találkoztam vele de türelmetlenü vártam az órátXD +vele találkozások után kezdtem el filozofálós topikokba is írkálniXD
demr fél éve nem beszéltem veleXD

ügyes vagyok?

NeverwinterKING
persze. egy véletlen folytán biztos találkozol egy értelmes emberrel.

nem?

\"You are fucking crazy people!\"

htr93
El.

szerinted rossz dolog ha nem keressük az "erényekkel bíró lelkeket" , hogyha nem keressük az értlmes embereket, mert mi van ha találunk?😄semmi talán..

szal fel e szabad hagyni az "értelem" keresésével, ezt mondván: ráérek. majd találkozok eggyel.

NeverwinterKING
el. ték

szép volt?

somdav95
El.... Énmeg mehetek apámnak segíteni,

Elhiszed hogy nemvárom?:Á

Megint nem volt kérdés. Nem megy ez neked ma 😊

Szóval, amiket te szoktál írni ide-oda, azok elég könnyen hitelüket vesztik például egy ilyen: #48793 hozzászólással. Te tudod, de azért gondoltam szólok, minthogy majd A Mûvész mondja el.

Várom a hétvégét. Elhiszitek?

NeverwinterKING
az van egy pár. gyerek minden érettségit 100%ra írta :|

szted is zseni?

somdav95
Van két csaj, az egyik a bnõm, de a másikat is ugyanannyiszor látom és legjobb haverom, mindent megbeszélek vele, nincs olyan amit õ nemtud rólam, és nemtudom mitcsináljak.... Mindkettõ nekem ugyanolyan érték.....

Mostmár csak azt kéne megfontolni h mitcsináljak :Á szerintetek?:S

htr93
vagy szimplán okos. ja, ilyenekre.

NeverwinterKING
ebbe nem volt kérdés 😄 de azért válaszolok.
csak vicceltem nyugi 😛
hogy melyik ismimnek van értéke? hm.. ilyeneken sose gondolkodtam 😛

olyanokra gondolsz mint önzetlen, odafigyelõ?

htr93
pontosan.

én is ismerek egyet kettõt, s már kezdenek alakulni de még nem rendelkeznek komolyabbértékekkel..sõt, van amelyiknek...a legnagyobb értéke.....a...személyiségeeeeáááá<#wow3>

NeverwinterKING
ismerek egy két csaj. nekik a mellük érték xD

ilyenre gondoltál?

htr93
beszéljünk az értékekrõl, és hogy hiiányoznak e ezek az emberekbõl, és ajon ismertek e embereket, akikben van érték, mi ez az érték,sokat ismertek?

somdav95
nem. xD

mirõl beszéljünk?😄D

NeverwinterKING
így érthetõbb

beszéljünk még róla?😄

htr93
énse😄😄 namég1x

beztos van valahol egy emberke aki olyan szinten mûvész hogy a mûvszetet magát képviselheti.

NeverwinterKING
ezt nem egészen értem XD pedig követem a topikot 😛

vki elmagyarázná?

htr93
igaz. engem, ha jol sejtem egy nyelvre tanítanak meg amit zenének hívnak és van aki ha meghallja szavaim, aztmondja: értem. vagy hogy: óóóó. de mostanában nem fogok így beszélni. úgy tanítanak, hogy valami felsõbbrendû zenét próbáljak alkotni.ok..csak néha megemlítik, meg, áá szóval már tartottak errõl egy kiselõadást, és a késõbiiekben csak apróbb megjegyzéseket. szal a lényeg hogy
van aki érti(?), aki mindent összgyûjt a zenérõl, aki a legjobban ért a zenéhez, és ha talán találkozok ezzel a képzeletbeli(, még nem ismert, remélhetõleg) barátommal, azt kell majd mondani ahogy éértem! különben egy búúúúús panda leszeeeekcsakvicceltemXD

sikerült választ adnom a kérdésedre?😊

Kedves nagyra értékelt, de általam nem mindig elfogadott véleményt alkotó htr93!

Nagyon szép, hogy azt mondod, hogy a nagyokat értékeljék nagyra most, a semmire kellõket pedig ne, de ezzel van egy-két gondocska:

1. Szerintem te pontosan tudod, hogy még azok a mûvészek sem kapják meg a kellõ tiszteletet, akik már kiharcolták.
2. Milyen alapon mondhatod valakire, hogy nem mûvész. Talán csak nem értjük, vagy nem tudjuk befogadni a közléseit.

Múlt héten lekötött az összesen kb 16 óra gyakorlás. (Tegnap egyébként írtam.)

És akkor a kérdés:Nem jut eszembe semmi frappáns. Tudna valaki segíteni?

htr93
nem! kifognak rabolni, mert megtudják a címedet!😄

nemtudom , kérdezz eg mást is sztem!

Van ittitt
egy nyeremény játék ahol csak annyit kell csinálni hogy regisztrálni kell és véleményt megosztani és kisorsolnak egy telót de ha részt szeretnék venni ezen a játkon ahoz meg kell adnom utcát és ház számot és persze települést.Szerintetek ez biztonságos vagy ne adjak meg semmi adatot?

htr93
rajzolj sokat!!😄

htr93
nem.nemigazán. sok hülyét ne értékeljeek párszáz év múlva! akiket meg értékelhetnek, tessék értékelni!😛
miért nem írszmostanában zenés topikokba?😄

htr93
miért kéne elgondolkodnom? gondolodj te, téged érdekel. ÉÉrtékeld magad, hogy mit alkotsz. néha azt sem árt. valószínüleg azért nem ismernek el, mert nem firkálsz szép vonalakat. gyakorolk. énis azt csinálom. egyszer csak jött az ötlet hogy rajzolok, rajzoltam egyet, kb 2-3 órán át, aztán kitaláltam hogy folytatom, hogy fejlõdjek😄

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

nekem 2 db van- akkor ez 14 nap után eltûnik, vagy pedig 14 nap után már csak 1 pontom lesz?

egyébként itt azalkotásXD

somdav95
Nekem 2 csík akkor se fog jelentení egy gyönyörûszép festményt....Nem általánosítok, de akkor is...

Ha firkálok vonalakat engem miért nem ismernek el?? Mert nincs nevem?? Vagy csak nincs reklám a hátam mögött?? Ellehetne ezen is gondolkozni...

Nincs. Nem általánosíthatsz. Vannak szélhámosak, de vannak nagyon jó mûvészek. És gondolj arra, hogy mondjuk George Gershwin amikor kortársnak számított, nagyon sok ellensége volt, ma meg egyértelmûen elismerik a munkáját.
Szóval a lényeg, hogy ma is alkotnak olyan mûvészek, akiket 50-100 év múlva már értékelni fognak.

Így már jobb, nem?

somdav95
hátnem. meg úgy a mûvészet maga mostanába kezd "elfajulni" ... minden szar ember már mûvész akar lenní -.-" két csíkbol csinálnak egy képet, és belemagyaráznak minden hülyeséget...

nincs igazam?