Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fáradt vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sok csokit szoktál enni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mi volt/lesz az ebéd?
hol a logód?
faszé van ilyen hideg?
Neked vannak komolyabb terveid a közeljövõre? (1-2 év távlatában)
milyen suliba akarsz belekezdeni?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szerinted két állás és egy suli mellett belekezdek még egy "tanulásba" az sok lesz? 😊
jómi? észreetted hogy viszonylag régóta már csak ketten beszélünk? talán azért nem írnak mert látják hogy ez a eszélgetés ugyanazt a 2 személyt kívánjaXD
Azt hiszem pont annyi idõsen olvastam, mint most te vagy. Szóval olvasd el!! Vagyis... személyi szabadságodnak nem akarok határt szabni, de érdemes, érdemes
Na hova megyen ma?
gondoltam hogy nem Tamással azonosítottál^^
Zalaegerszegen játszották, és volt bene egy két ritka jó dolog, a rendezõ elképzeléseiben... pl a Halál kapuja...😄😄 meg még sok más.
â színpadon ét jelenet látszódott , a múlt és jelen. ha az egyiknek vége volt, akkor a megvilágítás eltûûnt és a másik pakk emberre világított... ilyenkor az "inaktív😊" színészek mozdulatlanok voltak. volt olyan rész mikor Mihály régi és Mostani személye egymást nézték a jelenet miat.. tényleg nagyon jó elõadás volt!
a fõszereplõre gondolsz? Mihálynak hívták. A Papot erwinnek, másra nem emlékszem. képzeld az egyik Mihályt és Erwint játszó színész eljött a sulimba és beszélgettek diákokkal. egyszser már voltak és annyira tetszett nekik hogy úgy döntöttek jönnek még. és mééég. lesz 3. alkalom is^^
óó Mihályra gondoltál?a kiis bizonytalan Mihályra aki Tamással és Évával barátkozott?
Hát.... nem egészen Tamással azonosítottalak. Benne föl sem merülne, hogy valakihez képest kicsi/hülye.
A másik fiú lehetnél. Nem jut eszembe a neve... talán József?
Már egy éve olvastam, de még mindig sokszor eszembe jut és elgondolkodom rajta.
Olvastad, vagy csak színházban láttad?
elmondanád?
Tisztára, mint az Utas és Holdvilágban, nem?
demr fél éve nem beszéltem veleXD
ügyes vagyok?
nem?
\"You are fucking crazy people!\"
szerinted rossz dolog ha nem keressük az "erényekkel bíró lelkeket" , hogyha nem keressük az értlmes embereket, mert mi van ha találunk?😄semmi talán..
szal fel e szabad hagyni az "értelem" keresésével, ezt mondván: ráérek. majd találkozok eggyel.
Szóval, amiket te szoktál írni ide-oda, azok elég könnyen hitelüket vesztik például egy ilyen: #48793 hozzászólással. Te tudod, de azért gondoltam szólok, minthogy majd A Mûvész mondja el.
Várom a hétvégét. Elhiszitek?
szted is zseni?
Mostmár csak azt kéne megfontolni h mitcsináljak :Á szerintetek?:S
csak vicceltem nyugi 😛
hogy melyik ismimnek van értéke? hm.. ilyeneken sose gondolkodtam 😛
olyanokra gondolsz mint önzetlen, odafigyelõ?
én is ismerek egyet kettõt, s már kezdenek alakulni de még nem rendelkeznek komolyabbértékekkel..sõt, van amelyiknek...a legnagyobb értéke.....a...személyiségeeeeáááá<#wow3>#wow3>
ilyenre gondoltál?
beztos van valahol egy emberke aki olyan szinten mûvész hogy a mûvszetet magát képviselheti.
vki elmagyarázná?
van aki érti(?), aki mindent összgyûjt a zenérõl, aki a legjobban ért a zenéhez, és ha talán találkozok ezzel a képzeletbeli(, még nem ismert, remélhetõleg) barátommal, azt kell majd mondani ahogy éértem! különben egy búúúúús panda leszeeeekcsakvicceltemXD
sikerült választ adnom a kérdésedre?😊
Nagyon szép, hogy azt mondod, hogy a nagyokat értékeljék nagyra most, a semmire kellõket pedig ne, de ezzel van egy-két gondocska:
1. Szerintem te pontosan tudod, hogy még azok a mûvészek sem kapják meg a kellõ tiszteletet, akik már kiharcolták.
2. Milyen alapon mondhatod valakire, hogy nem mûvész. Talán csak nem értjük, vagy nem tudjuk befogadni a közléseit.
Múlt héten lekötött az összesen kb 16 óra gyakorlás. (Tegnap egyébként írtam.)
És akkor a kérdés:Nem jut eszembe semmi frappáns. Tudna valaki segíteni?
egy nyeremény játék ahol csak annyit kell csinálni hogy regisztrálni kell és véleményt megosztani és kisorsolnak egy telót de ha részt szeretnék venni ezen a játkon ahoz meg kell adnom utcát és ház számot és persze települést.Szerintetek ez biztonságos vagy ne adjak meg semmi adatot?
miért nem írszmostanában zenés topikokba?😄
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
nekem 2 db van- akkor ez 14 nap után eltûnik, vagy pedig 14 nap után már csak 1 pontom lesz?
egyébként itt azalkotásXD
Ha firkálok vonalakat engem miért nem ismernek el?? Mert nincs nevem?? Vagy csak nincs reklám a hátam mögött?? Ellehetne ezen is gondolkozni...
Szóval a lényeg, hogy ma is alkotnak olyan mûvészek, akiket 50-100 év múlva már értékelni fognak.
Így már jobb, nem?