Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szégyelni kell ha néha többet filozofálsz a 16éves osztálytársaid tûréshatáránál és megosztod velük gondolataidat? vagy ha élettel kapcsolatos negatív gondolatokat fejtesz ki amit szívesen cáfolnának de nem tudnak így hát tisztelettel is kicsi utálattal vegyített Hangos Csönd követi a mondataidat?
hülyének néztek?
holtalálkozunk?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
ja meg volt fesztivál..mész?
mi lesz vajon hétvégén?
Racism is a weapon of mass destruction!
lehet választani? 😉
balaton nem árad?
miért is nem dolgoztok munkaidõben?
és nálatok?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
szappanból kellett volna?
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
az most akkor lábonállás?
....#49548..nagyon sajnálom,részvétem!!Iszonyat min mehetsz most keresztûl!!......
szép a zöld szín nem?
mosod a fogaid??😄
ezért
ti is rühellitek a fogorvosokat?
húzták már ki a fogad?
#49551 részvétem,de muszáj ezt itt kitárgyalni?
anno 1987
Nekem legközelebbi hozzátartozóm, aki meghalt, a nagymamám volt..
Ezért nem is mondhatom, hogy átérzem a helyzetedet..Biztosan nagyon nehéz, de az is biztos, hogy õ azt szeretné, hogy boldog légy, hiszen szeretett, és még most is szeret. Ha beszélgetni szeretnél, szólj!😊
nem a tied?
\"You are fucking crazy people!\"
Tegnap jól szétcsúsztunk. Emlékeztek egyáltalán valamire a tegnap estébõl?
Þór vígi þessi rúnar
Kedvenc állatod?
Þór vígi þessi rúnar
Új virágot növesztett a virágom 😊 Szereted a növényeket?
neked mi az a kettõ?
és Te?